11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Bazsa241 #5009 Én tegnap egész nap gond nélkül tudtam játszani vele, illetve ma se volt vele gond. -
#5008 Tegnap egész nap játszottam. Este 8 felé kezdett kidobálni.
Ma simán beléptem és játszom. -
ttt1 #5007 Él elővettem Sc4-et ott 2 3 régióm is 100k lakosú(fél mapp még nincs belakva),boldog mindenki (igaz hogy utakkal van még mit kezdeni). Remélem a működési elve hasonló ennek is (amíg nem javulnak a serverterhelések én nem veszem meg, csak fórumot olvasni).. -
Tauri #5006 A földben lévő vízkészletek ha kifogynak, honnan szerzek vizet a városomnak? A régióban 1 városom van, és nem tudok importálni senkitől...városrészeket tüntettem el a maradék kis vízért de mára egy nagy fehér foltot mutat a víztérképem.
Valami ötlet? -
Sotyka #5005 igen azt már énis észrevettem hogy nem annyira egyszerű mint ott beállították (persze nem is lehetetlen) :) és igen, teljesen sima 1 kamrás reaktor volt -
#5004 A streamhez képest jóval súlyosabb ez a szennyeződés... egyre jobban látszik, hogy a streamen valami lazítós módon játszottak, ahol keményen kellett dolgozni, hogy ne működjön kényelmesen egy város, itt azért nem olyan nehéz megszorulni.
Fejlesztett erőmű volt, vagy a sima?
-
Sotyka #5003 Hát gyerekek, óva intek mindenkit az atomenergiától! Ma csodával határos módon végre sikerült egy tényleg nagy és stabil, és hatalmas profitot termelő várost összehoznom (csúcskorában 175k ember, és 800k-s havi bevétel hozott). Mindenhol hightech ipar, és egyetem meg minden, tele volt képzett emberrel, de valamiért az atomreaktorba képzetlenek kerültek (hogy miért azt nem tudom ) , és annak rendje és módja szerint ez hamar katasztrófához is vezetett. Hát utána az egész ipari rész ahol volt a robbanás elkezdett haldokolni, sorba mentek tönkre a gyárak "sugárzás" címszó alatt, és a fél mapomon az addig jó rátájú talajszennyezés és betegségek eszméletlenül megnövekedtek. Tényleg óva intek mindenkit az atomtól, mert egy olaj energiamű 150-et termel, az atom meg 200-at, szóval annyira nincs nagy különbség, és az olajos megoldás sokkal biztonságosabb.
Íme pár kép a katasztrófa utánról:
-
Sponnyabob #5002 Az lehet hogy az 50k lakosságú fél délután alatt összehozott városom eltűnt? A csendes óceán I szerveren kezdtem, és már volt egy másik srác is a régióban, de most hogy visszalépte nem ajánlja fel a folytatást. -
#5001 Ne felvittem felvittem a várost 150K-ig, ez már eléggé a határ feszegetése volt, de ahogy számoltam elméleti maximum valahol 300K körül van, ha kb az egész város lakónegyed... 150Knál már nagyon kezelhetetlen volt, halmokban a szemét, áramkimaradás, aztán megjött a fejlesztés az egyetemről, a napelemekhez. Hát az valami brutális volt :D Egy talapatnyi helyen adott a városnak 350 mgw energyt! mindenesetre el kell kezdenem a harmadik városom, ez a második már jobban bent, tudtam kezelni nagyon szépen kb 60-70Kig utána káosz. -
#5000 nekem is villog néha -
#4999 135K és most már tényleg elég gázos lett a dolog. Kb 40-50Kig tudom kontrollálni. -
#4998 ja az mind1 most mert havi szinten 300K plusszban vagyok, meg hát elég likvid is a dolog :D -
Laci82 #4997 Most a 12.10-es van fent mert a 13.1-esnél szaggattak a játékok (pl a fifa 13 ). -
#4996 Talán a béta ATI driverekre frissítés megoldja.. talán -
hoffmann14 #4995 A költségvetési mutató már nem igazán :D :D -
#4994 EZ valami brutálisan néz ki :D
-
hoffmann14 #4993 Ha így sem jó állítgasd a felbontás talán úgy. Esetleg tedd fel úja a directx-et és a Virtual Visual C++-t. -
#4992 egyébként ti is megfigyeltétek h mikor megnyitnak reggel a boltok, akkor az eladó és pár emberke rendesen kinyitja az ajtót és felereszti a redőnyt a kirakatokról? szerintem elég aranyos :) Azt tényleg élvezetes elbámészkodni h minden épülethez tartozik egyfajta rutin ami tényleg életszerűvé teszi. -
Laci82 #4991 Be van nyomva a pipa mellé. -
BYpsilon #4990 Érdekes építkezési mód. Földszint feltöltése. :)
-
hoffmann14 #4989 V-Sync a neve és a beállításoknál van közvetlen. ha ki van kapcsolva kapcsold be. -
#4988 SimCity Cheat kódok (Csak Sandbox módban (Homokozó mód!) működnek!!!)
A kódok használatához a 'Caps Lock' gombot be kell kapcsolni'
Vezérlés Homokozó módban
Tűzesetek engedélyezése/letiltása
ALT + F
Bűnözés engedélyezése/letiltása
ALT + C
Egészségügyi problémák engedélyezése/letiltása
ALT + M
Légszennyezés engedélyezése/letiltása
ALT + A
Talajszennyezés engedélyezése/letiltása
ALT + P
Hajléktalan simek engedélyezése/letiltása
ALT + H
100 000 § hozzáadása a városi kasszához
ALT + W
Szennyvíztermelés engedélyezése/letiltása
ALT + S -
hoffmann14 #4987 Nem tom konkrétan mi a neve de valami ilyesmi ha jól emlékszem a beállításoknál közvetlen de mingyárt belekukkantok és megmondom. -
Laci82 #4986 S-Vsync ? Az meg hol van olyan ? A játékban ilyen beállítást nem találtam az opcióknál. -
hoffmann14 #4985 Be van kapcsolva a S-vync vagy mi az isten a neve? Ha nincs akkor kapcsold be! -
#4984 ezért lenne jó, ha itt is lennének városi rendeletek, mint SC4 -ben ahol bevezethetted a szmog törvény, a közös autóhasználatot, tömegközelkedés támogatást, meg kerék újrahasznosítást. Anno fejlesztőknek írt igen csak hosszadalmas feedbackemben erre is kitértem elég nagy betűkkel, nem hiszem h beleolvastak volna :D -
#4983 Milyen félelmetesen magasodik ott messze a távolban Dr. Vu sötét, gonosz főhadiszállása...
Dr.Vu pusztító robotja rászabadul a városra...mint valami utcaseprő gép futurisztikus verziója.
De van a városnak megmentője...Maxis Man személyében...ő pedig itt tartózkodik.
Az akció sikeres volt, mert a hősünk el kapta Dr.Vu grabancát! Jutalom gyanánt házi robotja (Maxis Man-Ci) előmelegített galvanizált fagybuborékos fürdővel várja.
-
#4982 pff gametrailersen is 8.0-t adtak rá a reviewban.én se mondom, hogy tökéletes, mert sok hibája van ami szúrja a szemem, de azért a 9.0-t lazán megérdemli, mert maga mögé utasít a kategóriájában nagyon sok játékot szerintem (én nem értem az utóbbi pár hónap játék értékeléseit, minden ami tetszett azt kegyetlenül lehúzzák, ellenben ami abszolút szar és innováció mentes az meg aránytalanúl magas pontot kap, jó tomb raidert talán nem, de azon s elepődnék meg ha ő is siralmasabb pontokat kapna mint amiket szerintem megérdemel). Mondom mindezt úgy, hogy én is elvakult SC4 rajongó vagyok -
godand #4981 Nekem nincs ilyen. -
Laci82 #4980 Sziasztok.
Valakinek előfordultak már ehhez hasonló tetxtúra felvillanások vagy csak nekem van ilyen gondom ?
-
#4979 Koncentrált napkollektort fejlesztek :)! Bazi lassú, de nagyon über, hogy ilyeneket is beleraktak... már várom, ho kész legyen! Procikból halálra keresem magam. -
godand #4978 És mennyire élvezetes lenne vele bíbelődni- -
#4977 Konkrétan szerintem nem ez a baj. A baj, hogy CSÖVÖN vagyok $$$ formákkal, akik annyira sznobok, hogy ők akkor sem ülnének fel a metróra ha gyémántból lenne. Mert ő csak autózik a parasztja, nem számít hogy órákig ül a dugóban, ne ennek kb alig van köze a valósághoz... csövön vannak az utak, a vili megállókban meg kevesen vannak relatíve. 110K emberből 20K használja a villamost, mikor mindenhol van megálló és az egész város le van fedve ergo eljuthat akárhova. Nem értem ezt teljesen, hogy mit tudnék itt már csinálni. -
Bazsa241 #4976 Ó nehogy azt hidd h olyan sokat kell várni arra a DLC-re... :D -
#4975 kellett volna az a kurva metró a játékba, főleg így h hely is alig van. Most érződik csak igazán h de jó lenne ha lenne, vagy magasvasút az út felett és akkor több lehetne a sugárút mint 2x3 sáv -
#4974 na megint 100k-nál járok... az utak megint zsúfoltak és semmit nemtudok vele csinálni, pedig maxra fejlesztett út van és sok villamos. Lehet vonat kéne az 500-at bír. Ötlet? :D -
#4973 -
Ironman2 #4972 -
#4971 ugyanez nálam is, illetve nem tudok barátkérelmet küldeni, valamiért mindig visszadobja -
#4970 Hol látom a bevételemet a proci eladásból? Csak az adózásból látom