SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Lószart.
Blizzard is beledöglött a Diablo-ba. Szerinted akkor itt mi lesz? 😊

Þór vígi þessi rúnar

Mondok még ilyen okosságokat ha akarod.Pl ha valaki siet a busz után,és azt kiabálja hogy munkába sietek,kérem vegyenek fel,akkor simán ott kell hagyni,mert kalauz az illetõ.DD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Szerintem pár napig szerverleállás lesz az tuti!! Nem fogják elbirni a játékosokat.De lehet aztán felkészültek rá,mert õk tudják mennyit gyártottak le,és mennyit birnak el a szarverek

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

<#nevetes1><#falbav>
Az igen!!!

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ird le,ha az elsõ ajtón szállnak fel az utasok,akkor nem lesz bliccelõ,és több a bevétel,de igy sürübben kell indítani járatot<#idiota>

az én témám egy város közösségi közlekedésének vonalhálóhatának vizsgálata és fejlesztési lehetõségei valamint gazdasági vizsgálata, ahhoz hogy egy komplett tervet készíts az egy külön téma, sajnos nincs elég idõ és a tartalom is le van korlátozva, a kidolgozásához egy külön diploma témát is megérne.
közlekedésmérnökként a diplomaunkád nem egy terv?

államvizsgán a leadott diplomamunkáról egy 20 perces prezentációt kell készíteni
semmi esély rá. Meg amúgy egyik játékkal sem. A játékokat laikusok készítik. Amúgy mi az, hogy prezentálhatnád? Hol kell neked prezentálni ilyet?

Van egy program amit egyetemen használtun (Vissim, Vissum), komplett városok közlekedését-tömegközlekedését lehetett valós adatokkal, valós idõben szimulálni (ára kb egymillió körül mozog)
nyirog
inkább cities in motiont ajánlanám 😊 annak is a majd megjelenõ második részét, az se az igazi, de mélyebben belefekszik a dolgokba, vagy az SC4 rush hour. Itt ez a rész jelenleg még kiforratlan, de a jövõre nézve jó alappal szolgál majd egy tömegközlekedõs kiegészítõnek.

várhatóan most diplomázok közlekedésmérnöki szakon, vicces lenne, ha Simcity-vel prezentálnám a városi közösségi közlekedést? 😊
Szétszedjük darabokra!!!!

Na ezt nem láttam az elõbb.. akkor passz inkább meg sem szólaltam 😄
hát akkor abban reménykedek, hogy jobban lett optimalizálva a végleges kiadás mint a béta, kedden meglátjuk 😉
Elsõ yt videó a kártyára kereséssel egy bf3-as elég magas beállításokkal és sokkal gyengébb procival, és szépen futott, nemhiszem, hogy a simcity sokkal több gépet fogyasztana magának 😊

Persze legtutibb egy demo lenne amivel ki tudnád próbálni, de nem tudom, hogy terveznek-e ilyet.
szabii98
<#nemtudom>

I met God. She's black

és a dedikált nvidia dzsíforsz 610m? 😊
szabii98
mert az integrált procija az intelnek eléggé ratyi

I met God. She's black

<#szomoru1>csak azért kérdezem, mert elõrendeltem én is, meg volt szerencsém a bétához és az akadt olyan 15 fps volt közepes beállításoknál <#szomoru1>, és ez számomra érdekes volt.

ja amúgy a crysis 3 közepesen 30 fps
i5 proci, és 8 giga ram? te viccelsz? ez a cry 3hoz is elég ennek a gamenak baromi kicsi a gépigénye, de amúgy meg tudod nézni akár ott is

Sziasztok!

Az lenne a kérdésen, hogy Asus K55VD laptopon elfutna a játék?

-i5 3210m 2,5Ghz (intel HD 4000)
-8gb ram
-nvidia geforce 610m 2gb
Jogos a kérdés, elég késõn kapcsoltam és sokat dolgozom (fõleg otthonról) így sok idõm nincsen érte menni, igaz van házhoz szállítás is. Még gondolkozom rajta, LE jó lenne, de ovlastam picit lentebb hogy nem nagyon van már madj utánajárok.

Dzsini
Ugyanúgy 5-én aktiválhatod, mint mások az országban (ha nem írtak hülyeséget a saját oldalukon), a letöltés meg mostanában indul az US régióban, valaki írt róla...

Bár nem értem miért szeretnél közel kétszer annyi pénzt kiadni érte, mint amennyiért megveheted akár házhozszállítással is.
Hacsak nem az extrabõvített luxus változatra vadászol.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ha Originrõl elõrendelem mikor tudom aktiválni a játékot illetve elkezdeni a letöltést?

ámbár picit lassan halad a csávó a streamen, és elég kezdõnek tûnik 😄 (pl figyelmen kívül hagyja a leégett házakat, csodálkozik hogy miért nem tud építeni a tér közepére, és úgy elég lassan halad), de legalább normális 😄

áá, soha nem vártam még ennyire hogy vége legyen a hétvégének mint most <#idiota>

Én is pont ezt a streamet nézem. 😊
király egy stream ahol nem egy rakat retardált kommenteli 😄

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

nyirog
igazából ehhez a tényhez kétségem se fér, meg se vagyok lepve igazán, még a kommentet is unott arccal írtam ; de azért akárhányszor felröppen a téma nem bírom megállni h ne szóljak hozzá, mert a fentebb leírt tények ellenére BOSSZANT, ahogy szerintem még sokan másokat is. Na mindegy (azaz pont, hogy nem mindegy, de jelenleg ez van), a világ ilyen én meg a hajnali kocsmavélekedést használtam

Ebben biztos lehetsz!
Fõleg, mivel a tetû EA games...
nyirog
én abban bízok h lesz olyan hangos a közösség mint mass effect 3 directors cut kapcsán (oké tudom, h az is fos, de az alap befejezésnél még midnig logikusabb, megmagyarázza a beleszemetelet jeleneteket legalább) és ki tudják majd bulizni ingyenes patch formájában nem pedig DLC vagy külön kiegészítõként... - persze ez egy nagyon, naív és pozitív hozzáállás a dolgokhoz részemrõl, de hátha. Reálisan szemlélve fizess paraszt lesz úgy is a vége!

(Ezt amúgy nem az egészre mondom, mert abból ugye nem ez jön le, hanem az elsõ nyilatkozatukra)

bullshit, akinek annyira szar gépe van hogy nem bírja el lowon a 2 négyzetkilométernél nagyobb várost, az ne játszon .. A célközönségnek nem 6 éveseknek kéne lenni akik még apuci gépén játszanak. Azon gamerek akik meg fogják venni a gamet, tuti hogy 95%-uk rendelkezik olyan géppel ami elvinne egy ennél 5x nagyobb várost is akadásmentesen ... -.-"

Narxis
😄DDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Dzsini
Mutass egy várost, ami 2x2 kilométernél meghúzza az átléphetetlen határait, utána beszélgethetünk az atomkatasztrófákról 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

hát fairnek nem is az, de még úgyis csak az 1/100000000 lenne egy igazinak

Sordoran
Most az nem lenne túl fair, ha te elszenvednél egy atomkatasztrófát, és a haverod szomszédos városa is sugár szennyezett lenne.

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Hát jó de ez azért elég gáz hogy nagyobb sugárban radioaktívat fingok mint egy "atomkatasztrófa" <#action>

Dzsini
Ez továbbra is csak egy játék 😊

Wow most látom a streamet, az azért érdekes hogy egy atomkatasztrófa után egy 100 méter sugarú körben van komoly sugárzás és 1 kilóméter után már teljesen tiszta minden 😄 Azt hittem egy atomkatasztrófa után nem csak a te régiódat, hanem az összes régiót a mappon beteríti a legpirosabb sugárzás (ahogy igaziból is, Chernobil után még Vietnámban is "piros" volt a sugárzás mértéke, Magyarországról nem is beszélve :\)

Amúgy akkor a szerverek nyitása mikor is lesz pontosan? 4-edikén este 9-kor vagy 5-ödikén hajnali 1 kor vagy 5-ödikén reggel 8-kor?

Sordoran
Hát vissza nyalt a fagyi 😄

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Sordoran
Befejezhetnék a streamet azzal, hogy az egész várost lerombolják, és láthatjuk milyen lett a talaj és a környezet 😄

Dzsini
Azért csak sikerül lassan megrokkannia a városnak - a talaj fekete mindenhol (a városhatárig, utána szép zöld 😊 ), komoly mínuszban a gazdaság...

A színfilterek bemutatója viszont nagyon tetszett.