11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Aragorn831109 #5050 Fura. Azt írja, a cso1 szerverre, hogy elérhető és mégis várólistára tett... -
#5049 Az este le raktam a szenyvíztisztítót és a játék "szólt", hogy nem kell az a kaki kifolyó, vagy mi a neve... -
#5048 Nem kell a legszélesebb út a 3-as sűrűséghez. Az azért kellhet, mert van rajta villamossín férőhely. -
#5047 Szerintem a szenyvíztisztító lerakása segíthet ezen. -
#5046 talajszennyezés magas.
Énis ezzel szivok, mert azt hittem, hogy a Chipgyártás high tech és marhára nem. Ezért szétszennyezi a környéket. Arrébb vinni meg már macerás lenne. -
lammelkrisztian #5045 mindig is a kisvárosok híve voltam, a sim city 4-ben általában a nagy térképeket belaktam, de maximum közepes nagyságú lakóházak voltak rajta. ebben a simcityben kicsit bántott, hogy a térképek kicsik és az utak növelésével nő a sűrűség is. most viszont megtaláltam, ha az épületek alól eltünteted a zónákat, akkor nem fog növekedni a sűrűség, még ha nagyon széles utakat teszel le. hátha vagytok még páran, akik jobban szeretik a kisvárosokat, gondoltam megosztom. -
wulwerin #5044 Ha a sok baktérium miatt tüntetnek mit lehet csinálni?
-
#5043 Oh, végre valami jó ötlet az EA-tól, azok után, ami cirkusz volt miattuk! -
#5042 -
Aragorn831109 #5040 Mielőtt aludni tértem azelőtt készültek ezek a képek. :)
-
Chris #5039 Jaaa, hogy ennyire részletesen és mélyen lehet specializálódni? Köszi szépen a választ, vmi ilyesmire voltam kíváncsi. Ha tudnál még erre példát/példákat mondani, azért nagyon hálás lennék.
-
#5038 Kell egy ötödik oda? Hátha sikerül nem csődbe mennem lendületből... -
godand #5037 Mindenki szeretne egy olyan szimulációt mint amilyenekkel pl a star trek voyagerben találkozhatott. Tudjátok! Holo fedélzhet, replikátor soroljam? kb 500 év ha nem 1000 (?) ami elválaszt ettöl. De a kérdésedre konkrétan válaszolva van aki beletesz 10 órát és megunja van aki 100+ óra után se. Egyébként ha nem is a 4. rész egyeneságbeli folytatása, de annál szebb jobb és kisebb. És megmarad játéknak. Ahogyan írtam a tökéletes szimuláció majd a következő évezredben jön el. Akkor nem lesz már se maxis se ea. -
#5036 Ha működne a régió chat. -
#5035 Hosszútáv? Nagy projektek felépítése, maximalizálni bizonyos profilú városokat, maradéktalanul boldog városlakókkal betelepíteni a várost...
Ami az eddigi SimCity-kben, csak most a többjátékos lehetőségekkel kiegészítve.
Több játékosnál van kereskedelem, meg lehet beszélni, hogy X város építsen az egyeteméhez Y kart és fejlessze ki mondjuk a profi szélerőművet, mert akkor tudok annyi plusz áramot olcsón termelni, hogy neki ne kelljen az olajat fújnia a levegőbe - kooperáció, a feladatok megbeszélése, elosztása (egy profi tűzoltóság pl. nagyon drága, és egy kisebb régióba elég lehet belőle egy is, minek tartson fenn három darabot három város?)...
Komoly élmény lehet például kommunikálni a többi játékossal menet közben. -
#5034 Nekem a célom, hogy az 5-ös kis ismerkedős régióba bejöjjön az a három emberke akit még meghivtam így már négyen leszünk.
Aztán majd csinálunk egy 16-ost a válgoatott csapatnak és ott is játszunk.
Addig pedig csinálok magamnak egy új kis régiót (vagy egy nagyot) ahol csak én garázdálkodom egyedül sok várossal. -
Chris #5033 Akkor pontosítom a kérdéseket, hogy ne megfoghatatlan közhelygyűjtemény legyen a válasz.
Mi a hosszútávú kihívás? Hogy reaktorolvadás, meteorcsapás után újraépítsd a várost, miután már egy több tíz városból álló önellátó hálózatot építettél?
A több-játékos élmény mit takar azon felül, mint ami olvasható mindenfelé, pl hogy lehet kereskedni egymással, rendőr-tűzoltó, stb. segítséget nyújtani egymásnak?
-
#5032 .... ja, és megjelentek a város DLC-k a sima storeban is - a 10 dollárból szokás szerint 10 euro lett. A Heroes and Villains még mindig nincs, valószínűleg leghamarabb 14-e után lesz, amikor lejár az LE árusítása. -
#5031 Mi tartja meg az embert bármelyik játéknál hosszabb idő után is?
Van, akit az achievementek (van belőlük itt is bőven).
Van, akit a több játékos élmény (van rá lehetőség).
Van, akit a különféle saját maga által kreált feladatok végrehajtása (szintén).
Van, akinek pedig egy kellemes időtöltés, és nem áll neki filozófiát gyártani köré.
Válassz aszerint, hogy te milyen típusú játékos vagy. -
#5030 Ezután 30-40 város kiépítése :D -
Chris #5029 Azoktól kérdem főleg, akik írták, hogy a második, harmadik városukat építik, mert gondolom nagyjából átlátják már a dolgokat: Mi tartja meg az embert a játéknál hosszabb idő után is? Ugye mindenki arra panaszkodik, hogy kicsi 1-1 város beépíthető területe, viszont lehet kereskedni egymás között... Tehát a középtávú cél mondjuk 10-15 város kiépítése, amik eltámogatják egymást? És ezután?
Előre is köszi.
-
godand #5028 Crysis 3 jó lenne multizni a single nem egy nagy szám -
#5027 Elég fifikánsan fogalmaznak. Azt írják az ea portfolióból. Ez simán jelentheti, hogy összeraknak egy csomagba egy csomó játékot és onnan választhatsz. -
#5026 nah, erre nem tartottam volna igényt, de ki fogom használni:) -
Newfronter #5025 Ha nem lesz elégséges az "ajándék", akkor meg azért fognak feldühödni. :D -
#5024 "minden SimCity tulaj választhat egy játékot teljes PC-s kínálatukból, amit később ingyen megkap." -
#5023 Gondolod hogy full áras játékokat is lehet választani? Kizárt. -
#5022 jaja, várom. :) -
godand #5021 Azt írja, hogy márc. 18.-án küldenek email-t. -
#5020 Én sose sirtam... Sokan mennek gyorsan akkor simcity-t venni, hogy 1 játék áráért kettőt kapjanak. :)
Bár szerintem szűrni kéne, hogy a bejelentés után regisztráltak már ne kaphassanak. :) -
godand #5019 bocs
http://www.gamestar.hu/simcity-orok-elet-ingyen-jatek.html -
godand #5018 Hoppáré!!!
http://www.gamestar.hu/simcity-orok-elet-ingyen-jatek.html -
peti79 #5017 Szennyvíz tisztítóval. Én ugyanoda építettem, és lassan visszahúzódott a folt. -
Conqvistador #5016 Ez mekkora állatság nem játszható offline módban.
Kell a fenének, ez van.
Mondjuk tényleg szépre sikerült grafikailag. -
#5015 Nekem nincs gondom a nukleáris erőművel. :)
Még... -
MT16 #5014 A talajszennyezést el lehet tüntetni valahogy? -
Flora2 #5013 Ez viszont hasznos infó azoknak, akik egy post-apoc nagyváros létrehozásában gondolkodnak. :)) Még a zombie outbreak-et kell ki-lockolni hozzá, és ihaj. -
peti79 #5012 Sziasztok!
Tegnap végre én is tudtam gond nélkül játszani egész nap! Megpróbáltam egy ipar nélküli várost csinálni, mondván, majd ingáznak melóba a simjeim. Ez egész 70e népességig működött, aztán úgy bedugult a városom, hogy még a tűzoltók is megrekedtek. A fél város leégett, csőd 5 perc alatt....:) -
Mátémáté #5011 Üdv mindenkinek!
Nemrég nyitottam egy új csatornát, ahol terveim szerint játékokat fogok bemutatni és játszni. Szeretnék kicsit komolyabb lenni, mint egy átlagos Let's player és esetenként hasznos infóval is szolgálni a nézőimnek, nem csak sikoltozással és vinnyogással. :)
A csatornám neve WAvGamer (http://www.youtube.com/user/WAvGamer/videos?view=0&flow=grid ) örülnék, ha tudtok építő jellegű kritikával szolgálni! :)
Egyelőre csak három videó van fent (1 Awesomenauts és 2 Chivalry), de tervezek új(újabb) játékok bemutatását is. A SimCity-n is gondolkodtam, de valószínűleg valami más városépítgetőssel fogok kezdeni, megvárván, amíg teljesen stabilizálódik minden EA-tájon.
Ha időtök és kedvetek engedi, nézzetek be!
Máté -
#5010 Sziasztok!
Hol lehet a magyar változatot a legegyszerűbben, és legolcsóbban online megvenni?
Köszi!