11758
  • Tauri
    A talajban lévő nyersanyagforrások mint pl a víz idővel megújulnak? MErt a létező összes menyniséget kiszivattyúztam, és szomjan döglenek a városlakók...szomszédom pedig ninc sakitől vehetnék vizet
  • Piko888
    Van olyan aki csak a kulcsot vette meg, ha igen akkor hol?
  • Mclaren1986
    sziszatok4

vásárlás előtt állok, érdemes megvenni a LIMITED EDITION kiadást? vagy elég az alap, megéri-e a pénzt a limited.
  • Ryan626
    Sziasztok!

Mellékelek egy kis anyagot a tegnapi streamből ééés egyben keresek lelkes vállalkozókat,akik hajlandóak lennének majd a jövőben csatlakozni a hamarosan induló videó sorozatomba! ;)

• BoneDragon
    Nagyon humoros.
  • Carlos
    2 van mindenből és csak annyira van felfejlesztve amennyi kell...
    (kicsi alapok, nem pedig a nagyok)
  • Laci82
    Ózd :)
  • Conqvistador
    Szép :D De hol a link?
  • Laci82
  • Laci82
    Nah felhúztam mindent ultrára a grafikán és ez a városom:

• Armi555
    Cél inkább mondjuk a Nagy Művek építése is lehet :)
  • Sordoran
    Nekem nincs meg a játék, de rengeteg gameplay-t néztem már, live stream, béta 1 órás és 4 órást is stb. Megpróbálok válaszolni neked.
    1. Szerintem változatos, persze specifikus épületek lényegében egyformák, de a nem általad épített lakások, üzletek, gyárak elég változatosak, nem találsz könnyen egyformákat egymás mellett, elszórva max, nem rontja az összképet.
    2. Ezt te tudod, téged lekötne-e, minden játék más. Valaki megunja jövőhétre talán, valaki évek múlva is nyomni fogja. Ha új és új várost építesz, mindegyikben másra specifikálódva akkor hosszú időre leköthet.
    3. Az alap cél, hogy minél magasabb szintre fejleszd a városod, és elkerüld az összeomlást, nyereséges maradj stb. Vannak különböző achievementek, ezeket kitűzheted magad elé célnak, hogy elérd.
  • Flora2
    Erdősítés: ez itt is úgy megy, mint az SC4-ben, hogy fásítással csökkenthető a légszennyezés? Telepítettem erdő-csokrokat a gyárak köré, de a statisztikán nem látom, hogy lejjebb ment volna a légszennyezés, ugyanakkora piros oszlopok vannak.
  • Bazsa241
    Létrehoztam egy új régiót. Aki gondolja keressen rám.
    id: Bazsa241
    regio: HUN-1
  • mrmilan
    Materiálisan már a kezemben van a játék, nemrég vettem át a konzolok szervizénél. Holnap estefelé bele is tudok végre pillantani.
  • oneal1
    hogyhogy a rendőrség tűzoltóság kórház kombót ilyen olcsón megúszod?:)

• attiGT
    Sziasztok!

Sosem játszottam még Simcity játékkal, sem hasonlóval. Gyerekkoromban nyilván játszottam tycoonokkal de az már régen volt. Szoktam twitch.tv-t nézegetni és ott elég nagy a nézettsége a mostani Simcitynek úgyhogy összességében már kb 1 órányi gameplayt láttam és nagyon tetszik. Gondolkozom a megvételén de kiváncsi vagyok néhány dologra:

1.) Mennyire változatos a játék? (Mennyi féle épületet lehet építeni? stb..)

2.) Szavatosságát illetően.. perpill nagyon érdekel a játék gameplayekből kiindulva de nem tudom mennyi időre kötne le. Ha egy hétig bírnám a változatosságot akkor inkább kihagyom.

3.) Van a játékban úgynevezett végső cél, amit el kéne érni? Gondolok itt adott fős lakosságra, bevételre stb... Ezek gondolom amúgy nem érhetnek el bármekkora számot a terület megkötés miatt.

Egyelőre ennyi ha még eszembe jut valami kérdezek.
  • Carlos
    No, akkor gyúrtam egy kicsit... Turizmus kuka... Átálltam csak procigyártásra, tévé még nincs:
  • Aragorn831109
    Eleve úgy kezdtem a játékot, hogy hosszába leraktam a legkisebb sugárutat és utána nem sokkal később keresztbe is. Mert ezekhez később nem igen tudsz nyúlni (korábbi út bontása, helyette sugárút építése) csak nagy áldozatok árán...
  • Fenrir
    A sugárutat villamossal mikor építetted? Már szándékosan úgy lett tervezve a város vagy menet közben alakítottad ki?
  • Aragorn831109
    Olyankor újratelepítem az erdőt. :)
  • Conqvistador
    furcsa hiba 5p15mp körül.

Azért így kiadni egy játékot..., nem látszanak az utak rendesen zoomolásnál.
  • wulwerin
    A talajszennyezettséget tényleg csökkenti az erdő, de ki is pusztult cserébe.
  • Piko888
    nem azt akarom nézni, hogy játsszák, hanem érdekel hogy nektek mennyire jön be és mennyi köze van a régi Sim City-hez.
  • Armi555
    Modellszerű város, még tilt shift is van benne, szándékosan ilyen modellszerű mint egy játékváros. :) ettől függetlenül részletesek a házak meg ilyenek.
    Szerintem pár bugfix és AI javítás elkélne neki
  • Joschka
    Hááát, akkor előbb bizony azokat kell teljesítened, hogy azt megépíthesd...tudom, nem éppen könnyű.:)))
  • Armi555
    Ha érdekel milyen, nézz Lets playeket vagy gameplayeket youtubeon! Az tükrözi milyen a játék
  • Joschka
    Fákat én is rakok le szorgalmasan...
  • wulwerin
    Ok, hogy szennyvíztisztítóval, csak annak még elég sok feltétele van, hogy megépíthető legyen.
  • Joschka
    Attól még, hogy az épület már nincsen meg a talajszennyezettség nem biztos, hogy megszűnik...éppen úgy mint a valóságban.:)
  • Aragorn831109
    Jaja, meg fákkal. Nekem a környező talajszennyezettség el is tűnt. :D
  • Aragorn831109
    Igen, én van sok féle térkép, de nem fogom egyből megnehezíteni az életemet. :D
  • Joschka
    Szennyvíztisztítóval.
  • Piko888
    Hi!
    Megéri megvenni? Gondolkodom rajt, de félek, hogy nem hozza a Sim City 4 szintjét.
    Mik a tapasztalatok? Ok már minden, mennyire nehéz bejutni a szerverekre?
    Ja és valaki nem tud egy olcsó és megbízható serial-os oldalt ahol van Sim City is?
    Köszi
  • Conqvistador
    Egyébként te választottad ezt a Flat térképet?
    Nyilván magas hegyek közt nem célszerű városokat építeni de ez tényleg annyira lapos, hogy még egy hupli sincs rajta.
    Ez választható amúgy mint a régi verziókban?
  • wulwerin
    A talajszennyezettséget lehet csökkenteni? Már nincs meg az az épület ami addig szennyezett.
  • Conqvistador
    Hát elnézve a képeket picit sterilnek tűnik a játék kidolgozottsága.
    Szép grafika tetszetős városok de nem túl életszerűek.
    Túl sarkos túl csicsás picit többre számított az ember 2013ban 5-7 év fejlesztés után és még elkérnek 13-15ezret s ráadásul kényszerítik az embert, hogy nyomi szervereken játszon.
    Az az érzésem, nem ez lesz az év játéka :D
  • Joschka
    Valószínű, hogy nem.:)
  • Armi555
    Szerintem aki az elmúlt napokban megjelenés óta aktiválta a játékot originen, az kap játékot. De ne ragadjanak el a szavak, valószínűleg valamelyik "régi" játék lesz, vagy "régiek" közül lehet válogatni...
  • tz19
    Akinek jobb az angolja kérem segítsen. A következőben:
    "On March 18, SimCity players who have activated their game will receive an email telling them how to redeem their free game."
    a "have activated" a cikk megjelenési idejéhez képesti múlt, vagy a március 18-hoz képesti múltat jelenti, tehát, ha valaki cikk után regisztrál, de 18 előtt, akkor az is kaphat ingyen játékot?