SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Armi555
Redditrõl "One of the cheat-sheets the Simcity devopers have up around the Maxis offices!"

Maxis egyik emberének válasza: "There's a whole series of these that lead designer Stone Librande made for nearly every game system. This one, however, appears a tad outdated in places.
The Prima guide has a whole bunch of them in it."

CD Galaxisban kapható. Pontosabban elõrendelésben már elfogyott, így aki elõrendelte még, az meg is kapja ma/holnap.

Carlos
Mindenki örül ha 5-én indul a játék. A gáz az, hogy a LE nem kapható még sehol... LoL.

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
Õszintén megmondom én igyekszem majd nem túlgondolkozni az egészet, mégiscsak egy játék. Hétvégén Tropico 3-al csillapítottam városépítgetõs igényeimet. Abban is van nem kevés lehangoló dolog, mégis *aszott jó móka 😊

Dzsini
De a nemzetközi gazdaságban (ahova lehet exportálni és ahonnan lehet importálni) minden nem-sandbox város részt vesz, tehát egy szénben túltengõ óriásváros masszívan le tudná szorítani a szénárakat, mások eladását és profitját veszélyeztetve.

Hogy ebbõl úgy fognak kijönni, hogy a más városméret sandbox-only lesz, vagy milyen más megoldást találnak, azt majd a jövõ hozza. Egyelõre (ahogy a beszélgetést lehetett hallani a közvetítésben) látni akarják, hogy mennyire lesz önszabályozó a világpiac.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Volt, bosszankodtunk is miatta, mert ez hülyeség, bõõven erõs a gépünk ennél sokkal de sokkal nagyobb map-ekre is.
Akkor csináljanak olyan régiót, amiben nagyobb map-ek vannak. Ennyi.
zorrobomber
Nem tudom vót -e már...
Fear not: Maxis planning to expand simcitys cities
Röviden, magyarul, amit kvázi már eddig is tudtunk:
Azért kicsik a mapok hogy nagyon gyenge gépen is fusson a game, lesznek majd nagyobb mapok, de nem tudnak ígéretet tenni arra hogy ez mikor következik be. Azért nincs mód a választható térképméretre, mert akkor felborulna a multis egyensúly.

CD Galaxisban már kapható státuszban van.
Hú de pörög a topik,valakinek már megvan a játék?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Dzsini
Viszont hivatalos tájékoztatást kap(hat) a cégtõl, mint viszonteladó. Az EA Magyarország Facebook oldala szintén érdekes, de lehet, hogy õk sem tudnak róla, csak kapták az egyen EU-s plakátot, hogy fordítsátok le.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Köszi az infót. Kíváncsi vagyok a startra hogy valójában mikor fog indulni Magyarország.

Ide a rozsdás bökõt, hogy az 5-ei lesz az igaz. Egy bolti eladó nem veszi a fáradságot ,hogy release-k után kutakodjon mint mi hiszen kicsi rá az esély hogy rajongó!
5 és fél óra múlva indítják az elõtöltést:
Link
Akkor kiderül minden! 😉
Dzsini
Az EA azt írja a hivatalos kérdés-válasz oldalán, hogy mi együtt indulunk az US rajttal, holnap.
az EA Magyarország Facebookon nem ezt írják, és az eladók sem.

Ez van, holnap kiderül, addig lehet vidáman találgatni, és megtölteni a topicot.

Érdekes, mert Mo. együtt indul USA-val, legalábbis láttam valami hasonló post-ot. Most akkor mi van? 😊

Ezért lenne jó egy Origines információ, hogy ott mit mutat, mikor aktiválható. De még nem elõtölthetõ, és addig nem írja ki, vagy mi. Esetleg az tudná megmondani, aki már a kódot megadta Origin-ben.

Most én is nagyon pörgök, 2 hét múlva meg nagy nyugodtsággal indítom le a játékot, és hülyének nézem magam, hogy mennyire pörögtem megjelenéskor. 😄
Carlos
Szerintem (!) az, hogy kapható a játék 4-5-tõl nem ugyanaz, mint hogy mikortól játszható.
Szóval... én sem tudom most mivan.

Þór vígi þessi rúnar

Az ea magyarország fb oldalán most jelent meg promó... Ott se 5.-rõl írnak(...)
Nehéz döntés, annyira türelmetlen vagyok, képes vagyok lemondani a LE extrákról, hogy elõbb játszhassak! De ha csak csütörtöktõl lehet tolni, akkor megvárnám a LE-t.
Carlos
GameShop-ot felhivtam. Érkezik nekik LE de úgynézki, hogy csak szerda magasságában. Aki elõrendelte kap SMS-t hogy mehet érte.
Galaxis meg automatikusan "elfoglaltak vagyunk"-on van. kapják be.

Þór vígi þessi rúnar

Joschka
Már egy ideje toporgunk, hogy mikor kezdhetünk végre simcityzni...szerintem ez a pár nap már kibírható (részemrõl!).<#hehe>

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Vagyis: Nem tudják mikor aktiválható Originen. Egyáltalán kiír valamit az Origin? Mert errõl semmi hír. Crysis 3-nál ott volt hogy mikor aktiválható.
Dzsini
Azért lehet, hogy õk simán csak nem naprakészek, azért az EA hivatalos oldalának inkább lehet hinni, mint egy viszont-viszonteladónak.

oneal1
off vége

félek sajnos ettõl a 8tól😊

!Forza Ferrari!

Joschka
Ilyenkor ezt szokták csinálni mindenütt...ha gond van nem elérhetõek!<#sniffles>

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

oneal1
már nem azért kicsit off, de egy nyilvános forumon vagyunk, de forumozzon már mindenki úgy ahogyan akar, ha a másik dolga nem tetszik akkor meg be kell nyelni, ennyi...

!Forza Ferrari!

Carlos
LE-rõl semmi hir... folyamatosan foglaltak a szemetek, de lehet, hogy ebédidõben becammogok.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Urak van egy rossz hírem:
CdGalaxis:

"Fontos tudni: Normál változat. A játék várhatóan nem azonnal, legkésõbb 2013. március 8., pénteken aktiválható a neten.
A játék megérkezett!"

Þór vígi þessi rúnar

Joschka
Akkor elvileg, ha nem tudják javítani egy bizonyos idõ elteltével ki kellene nekik cserélni, vagy a pénzt visszafizetni...régebben legalábbis ez így volt...most nem tudom.

Joschka
Okés, nem vitatom, hogy dobok fel majd a városomról képeket....de mostanában a videókkal gondom van, mert hiába töltöm fel õket a youtube-ra a feltöltés után lejátszik belõle vagy 30mp-et és ki írja, hogy a videó nem elérhetõ. Ez miért van?<#nemtudom>

Nem tudom, de valami probléma van. A bolt alkalmazottja nem tudta, majd délután 5 körül kell hívnom õket, mert akkor lesz ott a fõnök, és elmondja, hogy mi van. Kíváncsi leszek. <#rolleyes>

Joschka
Hogyhogy nem?<#fejvakaras>

Joschka
Ja, meg jön ki egy sims 3-as kiegészítõ is...szintén holnap...úgyhogy szépen el leszek velük foglalva...DDDD

Én screenshot-ot tuti nem teszek egy darabig, max egyet, hogy hogy néz ki Intel HD4000-en. Úgy néz ki, hogy a kártyámat gariból még 3 hét után se kapom vissza. <#rinya> <#shakehead> Mondjuk ez majd 17:00 körül kiderül, de nem reménykedek. <#szomoru2>

Dzsini
Hogyne, meg majd ömlenek a screenshotok, a videók, a ... nem lesz itt csend megjelenés után, nem aggódom miatta.

Joschka
Ha már holnap indíthatom a játékot (természetesen csak ha a postára meg is érkezik!), akkor már inkább azzal leszek elfoglalva.😊)

Dzsini
Plusz felfokozott a hangulat a megjelenés miatt, majd hétvégére, jövõ hétre lenyugszanak a kedélyek.

Joschka
Majd, ha a hg szól érte akkor nem lesz berakva annyi...általában azért rakok be kettõt-hármat, mivel nincsen olyan kombinált szmájli, ami egyszerre fejezne ki több dolgot...Részemrõl ennyi. A dolgot lezártnak tekintem!😊

Carlos
nem veszem komolyan, csak szerintem dedós.
10-14 évesen még megérteném, hogy ezzel szórakozik valaki. De 50 évesen.
(persze az más, ha egy darabot beszúrsz hangulatjelzésként, de ez az egymás után 3-4 szerintem szánalmas).

Þór vígi þessi rúnar

Joschka
Hát az már a te problémád ha túl komolyan veszed az ilyesmit....😊

Carlos
Nem engedélyezve van, hanem nincs tiltva.
Mint pl a hatalmas farok sincs, de mégsem linkelgetjük.
Szerintem dedó... És az még plussz megdöbbentõ, hogy az adatlapja szerinte egy 50-55 éves ember szórakozik ilyennel.

Þór vígi þessi rúnar

Joschka
Takard le a monitorodat azon a részen, ahol vannak...és akkor nem fog zavarni.DDDDDD

oneal1
akkor miért van engedélyezve?😄😄...

!Forza Ferrari!

Joschka
Az...

Carlos
ne dedózzunk lécci a hülye smiley-kkal... Annyira szánalmas.

Þór vígi þessi rúnar

Joschka
Jaaaa...

Ne fesd már azt az ördögöt a falra, mert ez lesz: <#idiota>

Joschka
Már ITT is fent van. A Beyondsims oldal pedig kamut nem szokott le közölni.<#hehe>

oneal1
már csak akkor lehet koppanás ha mégis csak péntektõl játszható, de ne kövezzetek meg!😄

!Forza Ferrari!

oneal1
😄DDDDD

!Forza Ferrari!