SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Engem azért hívtak hogy "van egy akciójuk", és csak 8000 a normal változat, akarom -e átcserélni? Gondolom kevesebb Limited-et kaptak? Mindenesetre azt mondtam oké, kibírom a DLC nélkül.

Gameshoptól hívtak, holnap átvehetem a Limited-et. 😊
Sziasztok!

Konzolvilágtól az elõbb hívtak.Holnap szállitják ki a játékot.
"This is the GeForce Game Ready driver for SimCity, StarCraft 2: Heart of the Swarm, Resident Evil 6, and Hawken with PhysX."
Nvidia 314.14 beta, ha valakinek kell esetleg. (bár nekem régebbi driverrel is tökéletesen ment a simcity beta)
Én ezt a megjelenést már nem értem. Mindenhol mást írnak valahol 5 valahol 7 valahol meg 8. Bár igazán mindegy mert a játékot úgyis csak 8-án vehetem át.Bár igazán mondhatna mondjuk az EA Magyarország valami konkrétat.
zorrobomber
Krisztiam
OFF topik van?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

(túl szép volt hogy igaz legyen <#falbav> )

Honnan a legérdemesebb megrendelni vidékre (Tolnára ) ?

Ámbár az igaz hogy itt szerintem senki nem költött a játkra 9e-nél többet, így nem is felróható nekik (ha 15e lenne a játék, nah akkor már igen 😛 )

zorrobomber
Ez igaz. Ettõl függetlenül szerintem költsék csak nyugodtan másra azt a pénzt amit a nyomtatásra elvernének.

Én tegnap du kérdeztem a Gameshop-tól hogy akkor most mivan? (mert elõrendeltem 1 hónapja, de semmi infót nem küldtek) És nekem azt nyilatkozták hogy: Nem tudják, de tapasztalataik szerint 5-e du-ra tuti befut. Meg hogy majd értesítenek emailben/sms-en ha megjön (azt persze nem mondták hogy mennyivel utána) <#idiota> Nah mind1, én 5-ödike zárás elõtt tuti hogy benézek, hátha 😛

PH! fórumon írták, hogy aki feltelepítette, neki csütörtök hajnali 1 órát mutat az Origin, az után lehet játszani. Ez szívás. 😞
Szóval a magyar 5.-ei start kamunak tûnik.
10 éve kb nem is gyártanak fából készült papírt 😉

Carlos
Már nem de hasonló.

Þór vígi þessi rúnar

egyébként nem akar valaki open ttd-zni, amíg itt vártok?

Csak nem szórakoztató iparban dolgozol (IT)? 😊

Carlos
Meetingen vagyok, nincs nálam semmi.

Þór vígi þessi rúnar

Egy linket a manualhoz kérhetnénk? Hátha már mûködik a link.

Carlos
Semmi infó. A boltban is csak annyit mondtak, hogy fingjuk sincs mikor aktiválható, legkésõbb 8-án. LOL.

Amúgy melóban vagyok úgyhogy nem telepítettem, nem tudtam ellenõrizni semmit. Kell hogy nõjön a GDP és eltartsam sok munkanélkülit.

Þór vígi þessi rúnar

A streamen nem sandboxban játszottak és voltak is nekik random disasterek, de csak ritkán jönnek és csak kis területet érintenek.

Carlos: Gratula az elsõ fórumos példányhoz 😊
Kodlovag
Aki látta tegnap a gameplay streamet, meg tudja állapítani, hogy ott sandboxban játszottak-e? Mert ott csak akkor volt disaster, ha õk akarták.
Egyébként meg ne rombolja már le az EA amit én építettem. Végülis csak pont a lényegtõl, az építés örömétõl fosztanak meg...

zorrobomber
Sandbox módban kikapcsolható, egyébként nem.

Ír valamit az Origin, hogy mikor aktiválható?
Na meg godzilla. Az nagyon nem kéne bele, max ha kikapcsolható.

Egyébként ezt a zombitámadást meg az ufó dolgot ki lehet majd kapcsolni? Elág bárgyúnak tûnt.

miután még meg sem jelent, ezért nem. Továbbá amikor majd megjelenik, akkor sem lehet majd, mert jól megoldották.

És hova lesz egy játék felfedezésének öröme ha el akarjátok olvasni, mit hogy, hogyan? 😊 Ejnye ez az ellustulás 😊
Hi,valahonnan lelehet már tölteni a tört verziót ? 😛 Hogy kitudjam próbálni ? 😊

Kodlovag
Én nagy becsben tartom a könyveimet, meg a környezetet is. Mégis jelen esetben jobban örülnék egy papíralapú kézikönyvnek.

zorrobomber
Papír=kivágott fa

Letölthetõ user manual=több megmaradt fa.

Joschka
Igen?!...És a kézikönyvet honnét lehet letölteni majd?

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Joschka
Ja, loholok én is holnap érte!

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Joschka
Ezt azonnal kérjük!...csak tudnám le kapirgálni a képrõl...<#nevetes1>

oneal1
gondoltam, hogy nem lesz gáz!😊

gratula, enyém csak holnap érkezik
(veszprém)

!Forza Ferrari!

Dzsini
És még fel se telepítetted? 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Carlos
Kurva galaxis, leszarják a telefonokat, félretették... ne is próbáljátok. Lehet menni érte!
Kontent, 3 darab fecni és dvd. Kézikönyv a neten, töltsd le paraszt.

Þór vígi þessi rúnar

oneal1
egy sima visszaigazolást sem kaptál a rendelés után pár nappal vagy február 25én?

Vagy mikor rendelted?

!Forza Ferrari!

Dzsini
Van, a streameken látszott ilyen "legnagyobb városok" "leggazdagabb városok" ranglista, meg ilyen-olyan challenge-ek - bár azt nem láttam rajta, hogy a specializációt feltünteti-e.

Lakosságra a legnagyobbak úgyis a kaszinó-turistaparadicsomok lesznek, egyszerûen azért, mert a látogatók óriásit tudnak dobni a létszámon (volt pár napja egy közel 800 ezer fõs lakosság). A turistaparadicsomok viszont egy nemzetközi reptéren kívül kimerülõ nyersanyagot nem igényelnek a folyamatos mûködéshez, amit ne lehetne a szomszéd legalább 3 városból könnyen beszerezni (áram, víz, szemétszállítás, rendõri és tûzoltójelenlét, stb.). Persze ehhez szépen optimalizálni kell mindegyik települést, és egymás hiányait jól ellensúlyozni. Itt ez lesz a csúcs úgy tûnik.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

az ottd online-ja alapján szerintem nagy rá az esély, hogy egymás szopatása fog menni. Fõleg ha van rangsortáblázat.

egyébként érdekes, hogy a sims 3 university life-fal együtt jelentetik meg, amikor mind a két játékuknak ugyanazt a célközönséget szánják.

Carlos
Az a baj, hogy én még nem kaptam semmit. És a telefont se veszik fel.
Akkor én most kapok vagy sem...

Þór vígi þessi rúnar

Igen, már megadták a postai azonosítót, amivel átvehetem majd holnap a MOL kúton, ahova rendeltem!

Carlos
ok, sorry, akkor csak rosszra ment a reply.

Þór vígi þessi rúnar

Tudom, én meg a konzolokról. Itt is vannak érdekeltek benne, csak azért írtam.

&#8222;Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.&#8221;

Carlos
Mi a galaxisról beszélünk ám nem a konzolokról és nem a simáról hanem a LE-rõl.

Þór vígi þessi rúnar

Igen írtam nekik, hogy mikor jön, meg hogy tényleg 5-étõl játszató lesz-e? Erre:

Konzolok Szervize
10:02 (2 órája)

címzett: saját magam
ÜDv

Szerdára.

Carlos
Ezt neked mondtál? MErt elõrendeltem, visszaigazoltam, de nem kaptam még semmit. (email)

Þór vígi þessi rúnar

Most jött válasz a konzolokszervízétõl, szerdán érkezik meg postával a játék.

Hiába is lenne játszható 5-tõl, 6-án jön meg valamikor a játék. Bosszantó...