11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#5130 Úgy látom a szerver státusz figyelővel, hogy folyamatosan bővítik a szervereket, és egyre jobb állapotok uralkodnak. Remélem, fenn tudják ezt tartani, aztán visszakapunk jövő héten minden funkciót :) -
Tauri #5129 Lehet valakihez valami régióba csatlakozni? Kezdenék egy 2. várost..de immár nem egyedül random kínaiak mellett...Kelet eu 2 őn vagyok Goaulds22 ID vel. -
#5128 Sziasztok. Nem tudtok olyan oldalt ahonnan kártyás vásárlással is meg lehet venni a játék cd kulcsát? -
#5127 Dolgozom rajta.
Miért vesz valaki 2013-ban dobozos játékot?
Pláne amihez online kapcsolat kell. -
Newfronter #5126 Itt van készleten.
Itt is -
Newfronter #5125 Hordj még itt össze baromságokat... -
Tauri #5124 Én bementem 576 ba és megvettem 12 K ért a limitedet...másnap láttam hogy van alap verzió is. Számomra teljesen gáz amit vettem ez a dr VUU meg nem tom, gyerekes valami számomra. Ha csak ebből áll ez a verzió akkor bánom hogy ilyet vettem, és elég lett volna az alap mert soha nem fogom használni :) -
#5123 Biztos sok készitö olvassa ezt a topikot... -
Mclaren1986 #5122 szisztok!!
Vásárlás előtt állok, és kérdezném hogy érdemes a LIMITED EDITIONT megvásárolni? vagy elég az alap? -
#5121 Pár kérdés a készítőknek,
Játszottak a SimCity 4-el? ill. Miért nem? Miért nincs legalább single!-ben nagyobb térkép? -
wulwerin #5120 Vagy aki akar jöhet Wolfland régióba is. -
#5119 10-15 euros kuponokat osztogatnak, hogy szabaduljanak tőle a kereskedők. -
#5118 Nem elfogyott, hanem levették a polcról! -
Aragorn831109 #5117 Lassan már csak felhőkarcolóim lesznek. :D
Úgy tűnik jó megoldás volt, hogy eleve sugárutakkal kezdtem. Ezek legalább képesek elvezeti a forgalmat. :) Közben már fejlesztem a koncentrált napkollektort, mert éphogy elég az energiám...
-
#5116 fasza, mindenhol elfogyott a gém. -
wulwerin #5115 Hali
Van valakinek régiója, ahova lehet menni?
-
Flora2 #5114 Úgy látom, folyamatosan csekkolni kell a közintézmények kihasználtságát (úgy, mint a SC4-ben), mert hullámzó lehet az igénybevétel, és akkor vissza kell fogni a fenntartási költségeit. Nálam eleinte a kezdésnél nagy volt a demand a kis klinikára, fel kellett bővítenem 40 fősre a betegellátást, de pár hónap után javult a közegészség, sokkal kevesebb a beteg, még jó, hogy a bővítmény különtermeket egyesével be lehet zárni, és visszavenni alapszintre az ellátást. Spórolós vagyok. -
#5113 Ja... De a környéken nem sok minden van. :) -
SzeszlerT #5112 Csinálj a szomszédban egy minivárost, kevés lakóval és sok szivattyúval exportra. :-) -
Aragorn831109 #5111 Remélem jól sejtem, hogy így tudja átvenni egyik város a másik szemetét...
-
Ironman2 #5110 még 14 szervert simán indithatnának!! -
Aragorn831109 #5109 Nálam is azt mutatott... -
Ironman2 #5108 Érdekes,mert a szerverfigyelő meg zöldet mutat -
Ironman2 #5107 menjenek a picsába!!! most nagyon mérges lettem!!! csak fél órát akartam játszani meló elött -
Aragorn831109 #5106 Nekem is várni kellett 2*18 percet cso1-re... -
Aragorn831109 #5105 Szomszédnak hogy tudom eladni a szemetet? Mert oda csináltam egy csomó szeméttelepet, de még nem jöttem rá... -
Ironman2 #5104 A szerver elfoglalt,várakozás a bejelentkezésre.grat!!! -
#5103 Ha elindult lépj vissza a főmenübe. -
#5102 Azt ugye tudod, hogy ha a szeméttelepet eldózerolod, akkor a teljes tartalma szétömlik a talajba alatta? :) -
MT16 #5101 amelyik régióban játszok már több százezres a népesség, de a ranglistán nincs fent mert nem szinkronizálja rendesen -
#5100 Egy sim véleménye a EA szerverekről.
-
#5099 Ha átmegyek egy másik szerverre, nem lehet valahogy kikerülni azt a szaros tutorialt? -
#5098 Hát én köcsög voltam... tudom geci dolog, meg nem is ezt kéne, de én ledózeroltam az egész lerakatot mindenestül és megépítettem megint.
Amúgy nekem délelőtt volt tornádó, most meg ez:
-
capa07 #5097 Újrahasznosítás, elégetés, szomszédok -
Aragorn831109 #5096 A felgyülemlő szeméttel ti mit csináltatok? -
Aragorn831109 #5095 Hosszú játékórák után, ez az első tornádóm, szerencsére nem okozott nagy pusztítást. :)
-
capa07 #5094 Majd lesz benne valami csavar! -
#5093 AZ EA-t ismerve azért ne nagyon éje bele magát senki. Gondolom nem a Crysis3 vagy a Fifa lesz ingyenes :), azért ők sem hülyék. -
drmilo #5092 Ingyen játék kárpótlásul a szerverproblémákért!!!! -
Conqvistador #5091 Nagyon jó kis video lett.
Belenéztem egy kb 20 percet a tutorialos résznél.
Tényleg nem lesz ez rossz játék. Főleg ha a szerverekkel kezdenek valamit.
Amúgy mókásak a kommentárjaid. :D