SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konzolvilágtól az elõbb hívtak.Holnap szállitják ki a játékot.
Nvidia 314.14 beta, ha valakinek kell esetleg. (bár nekem régebbi driverrel is tökéletesen ment a simcity beta)
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
(túl szép volt hogy igaz legyen <#falbav>#falbav> )
Szóval a magyar 5.-ei start kamunak tûnik.
Amúgy melóban vagyok úgyhogy nem telepítettem, nem tudtam ellenõrizni semmit. Kell hogy nõjön a GDP és eltartsam sok munkanélkülit.
Þór vígi þessi rúnar
Carlos: Gratula az elsõ fórumos példányhoz 😊
Egyébként meg ne rombolja már le az EA amit én építettem. Végülis csak pont a lényegtõl, az építés örömétõl fosztanak meg...
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Kontent, 3 darab fecni és dvd. Kézikönyv a neten, töltsd le paraszt.

Þór vígi þessi rúnar
Vagy mikor rendelted?
!Forza Ferrari!
Lakosságra a legnagyobbak úgyis a kaszinó-turistaparadicsomok lesznek, egyszerûen azért, mert a látogatók óriásit tudnak dobni a létszámon (volt pár napja egy közel 800 ezer fõs lakosság). A turistaparadicsomok viszont egy nemzetközi reptéren kívül kimerülõ nyersanyagot nem igényelnek a folyamatos mûködéshez, amit ne lehetne a szomszéd legalább 3 városból könnyen beszerezni (áram, víz, szemétszállítás, rendõri és tûzoltójelenlét, stb.). Persze ehhez szépen optimalizálni kell mindegyik települést, és egymás hiányait jól ellensúlyozni. Itt ez lesz a csúcs úgy tûnik.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Akkor én most kapok vagy sem...
Þór vígi þessi rúnar
„Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.”
Þór vígi þessi rúnar
Konzolok Szervize
10:02 (2 órája)
címzett: saját magam
ÜDv
Szerdára.
Þór vígi þessi rúnar
Hiába is lenne játszható 5-tõl, 6-án jön meg valamikor a játék. Bosszantó...