11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Ytar #5170
"Special Features!:
-----------------------------------
Crashes: This makes Sim City truly unique by offering crashes in the form of launcher crashes, game crashes, and even server crashes.
Smaller Servers: To maintain an amazing playing experience, by keeping the majority of players offline, you are able to appreciate the moments that you do get to play.
New DRM: With the newest online only DRM we are able to make 100% sure that pirates will never play this game. We also believe some of our customers to be pirates so this new DRM will also stop paying customers from attempting to play.
Cloud Saves: By having cloud saves, we are able to ensure that any progress you make on your city will instantly be lost upon server crashes, restarts, or disconnects. Doing this makes sure that you will always have a fresh experience each time you play. " -
#5169 kössz a tippet -
#5168 Valakinek volt már ilyen hiba indításkor ?
-
Bandeeka #5167 Sziasztok!
Tele van az Európa kelet 2-es szerver és azt szeretném kérdezni hogy hol játszanak még magyarok? Melyik szerverre érdemes mennem.
Köszönettel Bandeeka -
#5166 ijj, az kemény:D
nekem is ott állt meg, csak az ipartelep közepén bukkant elő, és onnan sétált át :D -
#5165 Nekem az volt a mákom, hogy a szemétnél megállt. Az mögött a nukleáris erőmű volt. -
Bal0924 #5164 Ha elhagyok 1 régiót, még visszatérhetek hozzá? -
#5163 Én egymagam csináltam.
Importálsz vagy gyártasz műanyagot meg azt a csövet. Aztán ezekből csipet csinálsz. Majd csipből csinálsz tévét.
1.5 misit meg nehéz elérni de nem lehetetlen. Nekem 2 proci gyár és 2 lerakat kellett hozzá. (egyik lerakatba 4 proci raktár a másikba 2 cső és 2 műanyag). -
ReVisor #5162 Ha angol nyelven veszem meg, akkor abból lehet vhogyan magyar valamikor? -
#5161 Megvolt az elsö godzillám, vagy gyik vagy mi... felzabálta a szemétkészletet, és beledöglött :D
csak addig átgázolt az ipartelepen.... :D -
#5160 ez engem is érdekelne. -
AgabaHUN #5159 Simán meg lehet csinálni, csak idő, nyersanyag, ill. raktár kérdése (na meg persze pénz). -
Sotyka #5158 És ez tényleg megbízható is? :) -
#5157 éreztem hogy ez a turpisság :) -
Sotyka #5156 Lehet vele műanyagot, fémet, és ötvözetet gyártatni (ha kibővíted azokkal a a modulokkal.) Nekem 2 fullos újrahasznosító telep el tud látni egy maxra kitolt procigyárat :) -
Sotyka #5155 hát igen, azt egyedül nem is lehet összehozni csak ha sok város összedolgozik, és 1 nagy tápos városba nyomatnak mindent azzal el lehet érni. (de ha egyszer elkezdesz tv-t gyártani és nem baszod nagyon el soha többé nem lesznek anyagi gondjai a régiónak. Én pont tegnap próbáltam ki sandboxba, és egy tv gyár város simán 1 gyárral hozza a havi 1,6 millát is akár.) -
#5154 hogy a pöcsömbe kell tv-ket gyártani? ha jól értem fogyasztói el. üzemmel, de ahhoz meg 1.5 milla napi profit kell azt meg hogy a tökömbe?:) -
BYpsilon #5153 Kicsit zsúfolt lett az út, rombolni és nagyobbat kellesz építeni. :)
-
kapuor #5152 Sziasztok!
Ha valaki úgy gondolja, hozzám is lehet jönni.Észak-Amerika Nyugat 1 szerveren vagyok. Caledonia a regió neve. Publikus, úgy hogy jöhet bárki. -
Bazsa241 #5151 illetve a nem ujrahasznosithato szemetet égetitek? -
Bazsa241 #5150 A vizet honnan szerzitek? mert eljön azaz idő lassan amikor mar nem tudok hova lerakni vizpumpat -
#5149 A prociból meg tévét csinálsz és 197.000-et hoz. -
Aragorn831109 #5148 Ötvezetkinyerő jól profitál 48.000§-t hoz havonta. Én nemrég tettem le processzorgyárat is. Az meg 65.000§-t hoz a konyhára. :) -
Bazsa241 #5147 Megvan a lerakat, de mar ott elakad a dolog h el se megy begyüjteni a hulladekot, csak a sima kukas autok jarnak. -
#5146 Alapból csak műanyagot, csinál tegyél hozzá fém, és ötvözet kinyerő gépsort. Meg nem árt egy kereskedelmi lerakat sem, megfelelő raktárakkal. -
#5145 Este van aprajafalván. A kép után másnap reggel jött egy frankó meteorzápor és a +2000 bevételemből csinált egy -5000-est. A helyreállítások után +500... Ergh.
p.s.: A tévégyár frankó kis szmogcsóvát húz a városon...Ezis szépen látszik a képen! -
Bazsa241 #5144 Vki meg tudja nekem mondani, hogy az újra hasznosítás miért nem megy ?:D leraktam az ujrahasznosito uzemet vettem hozza kocsikat is mind a 2 fajtabol és semmi -
Allmagne #5143 Én szívesen megyek :) -
#5142 Valaki akinek volt iylen próblémája és fixálta,az segítsen kérem!
Legfrissebb origin client és a tűzfal ki van lőve! Interentem meg természetesen van!! HELP!!! -
BYpsilon #5141 Belépés óta stabilan megy east2-n. Élvezetes az építgetés és nézni ahogy fejlődik, növekszik a város. Egyelőre csak egy van régióban. A régió 16 fős privát, aki szeretné meghívhatom.
-
#5140 Köszönöm a válaszokat akkor majd megrendelem :) -
empie #5139 Javítva a link mert az előbb rosszat linkeltem. -
empie #5138 ITT csak 7k de hétfőn lesz csak kulcsuk ismét. -
tomatos #5137 http://www.players.hu/pc%20j%C3%A1t%C3%A9k/simcity -
Mclaren1986 #5136 én most rendeltem meg innen http://www.konzolvilag.hu/pc/simcity/7987 -
#5135 Pl, itt. -
#5134 Mintha valaki, mondta volna itt hogy 8000 a játék, én mindenhol jóval többért láttam, megtudja valaki mondani hogy hol ? -
bruna #5133 Hogyan kell hidat vagy felüljárót építeni ? -
#5132 te kelet 2-n tudsz játszani jelen pillanatban? -
#5131 gameshopban nem volt már felhívtam őket, másikat megnézem köszönöm! :)