11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#5210 -
Neoncsoves #5209 indiai origin store :D
vicces, se proxy nem kellett hozzá, semmi. sőt, a megadott adatoknál is mindenhol az igazit adtam meg - az országon kívül. -
Aragorn831109 #5208 Nocsak! Honnét szerezted be ilyen jó áron? :) -
Aragorn831109 #5207 Na még ilyen se volt. :O Egyszercsak kidobott a játékból... -
#5206 nálam is állandóan tüntetnek, olyan még nem volt h ne, csökkentettem minden adó, minden kategórián belül 2%-val erre még mindig ott dekkolnak (más nyűgjük akkor még nem igazán lehetett, mert minden nyugis volt). Bennem erős a gyanú, hogy a polgármesteri hivatalhoz szkriptelve hozzátartoznak a tüntetők is -
Neoncsoves #5205 Na, beadtam a derekamat, 6500 forint a limited változatért nem volt nagy összeg, régen sokat Simcity4eztem, bár inkább nővérem tolta, de mindig is közel állt a szívemhez ez a város management. A nagy területekkel mindig bajban voltam, meglátjuk ezzel mit kezdek. Aztán meg, a városhatárokat később szerintem simán növelhetik.
Töltöm is a játékot, aki akar vegyen fel originien: realee_hun -
#5204 Hívd ki rájuk a helyi focicsapat drukkereit, a békemenetedet meg a saját TEKI őrségedet. Az újonnan alakult riadóláncot ne felejtsd el. -
tasika16 #5203 Amúgy meg ezekre a mentés kérdésekre, azt tudom mondani, hogy jó lenne ha lehetne offline játszani... Kiadnának egy ilyen modósítást. Mert nyílván amint a te gépedet terheli le a nagyobb méretű város nem az ő szerverüket. Akkor már lehetne szerintem akár mekkorát építeni. Amúgy a socities nem tudom abban nem volt meg ez a sim city-s plusz. Ami miatt ezzel is órákat játszok. Meg a 4-el is órákat játszottam... -
Ironman2 #5202 csóró nép mit képzel??? adok én nekik tüntetést!!
-
tasika16 #5201 Hát nem mondom, most toltam egy jó 4 óra játékot. Elég jól alakult a kis városom, csuppán azért pofáznak folyton, hogy nincs vásárló... De hát hova rakjak még neki lakóövezetet mikor fullra be van építve az egész... -
Aragorn831109 #5200 SimCity twitter: https://twitter.com/simcity
Hey lucy! Will you be offering larger city maps in the future??
Once we get stable, this is another one we're absolutely looking at. Our intention is to continue to support SimCity and surprise you. -
#5199 "amíg nem adnak ki sokkal nagyobb beépíthető területet!"
van egyáltalán erről szó? esély? nekem is ez az egyetlen bajom így a fórum alapján. -
Hunor1 #5198 én addig nem veszem meg amíg nem adnak ki sokkal nagyobb beépíthető területet! MINDEN tiszteletem itt az alább belinkelt városok építőinek de ahogy látom 150K körüli város már fullra be van építve
( hogyan lesz ezekből 1-2 millás város mint sc4-ben?? )!
Mégis olyannak tűnik mintha egy városnak csak EGYIK kerülete lenne, közben meg ez az egész... :((
SC4 ben legalább lehetett kicsit szeparálni a negyedeket, valós városoknak néztek ki.Pl. szerettem a nagy város köré kisebb elővárosokat szöszölni ahogy a VALÓSÁGBAN is vannak. Sőt kisebb falvakat farmokkal, gazdag kis luxus negyedeket stb... itt meg a "puszta" után egyből felhőkarcolók...ehh. olyan kicsik a távolságok hogy szinte nem is kéne tömeg közlekedés, sőt még autó se nagyon. kb. minden 10 perc gyalog. -
Aragorn831109 #5197 A gyíkocska nálam még nem volt. Csak tornádó és meteor. :) -
#5196 Én is be tudok mindig lépni a játékba. -
#5195 A fákat én ültettem. A Parkok/Természet--> Erdő ültetése elemmel lehet fásítást végezni.:)
-
Conqvistador #5194 Eleve ódzkodok attól, ha rákényszerítenek az internet kapcsolatra egy játéknál. Mikor én szinte sose multiplayerezek.
És nem is veszem meg.
Bár a Societies láthatóan gyengébb ennél a Sim city változatnál azzal is lehet kreatívkodni... Eddig is megvoltam e nélkül. -
lammelkrisztian #5193 a fákat netán te ültetted, vagy erdős régió volt alapból? klassz lett! -
#5192 A játék megéri a pénzt, jól sikerült, az apróbb hibák ellenére. A hozzáférés silány, kb tíz évük volt felkészülni. Ez a EladomAszart cég(nem a Maxis-ra kéne mutogatniuk), ők a kiadó és szerverüzemeltetők, egy dilettáns pénzéhes köcsög banda.
-
Bazsa241 #5191 ha nem jatszottal vele akkor mirol beszelsz? elso nap ( 7-én ) voltak vele kisebb fennakadások de azóta (sőt én akkor is) nekem hibátlanul fut. nincs olyan h ne tudjak vele jatszani. te ezek utan ne is vedd meg sztem hanem inkabb warezolj tovabb. -
#5190 Engem nem zavar annyira (kicsit igen) mivel wow-ozok, így hozzá vagyok szokva, hogy nem mindig játszhatok amikor akarok :D Én is szívesen mókáznék offline, de türelmes vagyok, majd megveszem ha lesz pénzem, és rendeződik a felhajtás körülötte, nem lesznek túlterhelt, bugos szerverek. -
Conqvistador #5189 Hát én addig tuti nem fogok vele játszani, míg nem lesz offline verzió és/vagy fel nem törik. Egy forintot nem ér meg a szaros szerverparkjuk.
Szégeny, hogy ez megtörténhet 2013ban.
Pedig szívesen megvettem volna ha nem lenne nethez kötve. ..pják be. -
#5188 Van valaki aki az enyémhez hasonló konfiggal játszik? Tudom megvan a minimum gépigény nekem is, de hát ez nem feltétlen jelenti, hogy valóban gond nélkül futna. Mivel gépfejlesztésben vagyok, ezért nem sietném el vásárlást, ha kell még egy kis vas alá. -
BYpsilon #5187 Roppant addiktiv a játék. Délután neki kezdve 9 órányi játék után lett ilyen az első város. A kinézetre erősen rányomja bélyegét a kitapasztalás.
Volt segítség, egy óriás gyík. :)
-
#5186 Valóban csak 10 régióban lehet városa az embernek? Ez is szép megkötés az EA-től. Persze érthető, náluk van a mentés, az ő tárhelyüket foglalja, de akkor is. Mondjuk sok szerverrel, mindegyiken 10 régió az oké, de aki nagy kocka, azt is megtölti :D -
#5185 Amúgy mikortól jönnek régióból is egyetemre meg középiskolába? Kétszer ha kiírta, de akkor is hazudott a játék :D Iskola nem írt egy regionális tanulót sem... -
#5184 A városom, melynek neves egyeteme van a régióban.
A repülőtér
További képek...
-
MT16 #5183 A ranglista még mindig ki van lőve ugye? Azért nem vagyok fent rajta gondolom -
Csokis #5182 EA/Maxis employee gets banned on NeoGAF for ‘attempting to distort the news aggregate’ -
Sponnyabob #5181 Akkor most én jövök, mert kivágott mint macskát sz...., és vissza se enged. Azért remélem ez a városom most nem veszik el, mint a tegnapi, bár már épp az összeomlás szélén áll. :D -
#5180 Ez tegnapi kép, mert ma még nem láttam.
Háttérben a majdnem kész erőmű.
-
#5179 Szerverenként 10 aktív régiód lehet. -
Joybull #5178 szia közben megoldódott. igen lassan megy. -
BYpsilon #5177 Nem tűnik el 2 napi meló, csak server terheltség miatt nem tudj betölteni. -
wulwerin #5176 Hali.
Ha másik régióban kezdek várost simán tudom folytatni az addigit? -
Hunor1 #5175 akkor 2 napi meló tűnik el így a semmibe? ez tényleg gáz! -
#5174 Tegnap óta egy várossal, kb 150e fős, +-os költségvetéssel (zöld), 6,5 mill vagyonnal, majdnem kész a nagy mű naperőmű, már csak a prociból kell pár ezer láda. Én egyszerre csak egy anyagot engedélyeztem, pár óra alatt megtelik. Az elején türelmesen várj, kicsit lassan de elindulnak a teherautók.
Most meg nem tudom betölteni a nyamvadt városom, tényleg be kéne perelni az EA-t. -
Joybull #5173 sziasztok. Az lenne a kérdés, hogy mikor a nagy művet építitek (én a napáramost) akkor elfogadta a régió és elindult az építés. ott felajánlotta hogy járuljak hozzá. A lényeg az volna hogy folyamatosan termelem a processzort, megy a műanyagot..stb. akkor apránként átviszi, vagy egyfolytában raktározni kell és mikor 45.000 db lesz akkor kell felajánlani? vagy apránként is menne?
ÉN hiába ajánlottam fel apránként nem történt semmi. -
#5172 nah nekem pont végiggyalogolt a napelemeken (10 db-on) :D:D és még a lábát se vágta el :D:D -
#5171 Oroszlánkirály