11758
  • Joschka
    Ez meg mire akar rávenni engem...Majd adok én neked!

• khalmi77
    Köszi, megvan!
  • Bandeeka
    Sziasztok!
    Ti tudtok játszani? Nekem azt írja hogy a szerverek nem elérhetőek. Fél órája még simán ment minden.

Üdv
  • batnor
    Szia,

Nálam sikerült megoldani, hála neoncsoves kollégának.

A módszer a következő:

1. Belépsz a store.origin.com weboldalon a fiókodba
    2. Beírod a címsorba a következőt: http://store.origin.com/store/easa/en_IN/home/ThemeID.1220200/ccRef.en_IE/ccSet.in
    3. Innentől az indiai storeban vagy és még most is beloginolva hagy a rendszer, és itt kiválasztod a simcity-t majd azon belül a neked kellő változatott majd kosárba rakod.
    4. Vásárlás során hivatalos adataidat megadod és ezt követően országnak India
    5. Sikeres vásárlás esetén mailben kapod a kódot amit az origin rendszerében tudsz hozzá adni.

Sok sikert.
  • GibboRamone
    Aki szeretne mostanaban regiót kezdeni az invitolhat játszani!
    ID: gibboramone
  • csuszi
    hiiiiiiiii :)
    én nem kacérkodok, tuti megveszem. (hots-ot is:) - valszeg egyszerre a kettőt). hots melé ideális, egyik pörgős, másik nyugi.
    az invitálást örömmel elfogadom. aztán bénázunk közösen valami városhalmazt, a sim-eknek kötelező hots lesz :D
  • Dzsini
    Kell kereskedelmi központ második fejlettségi szinten, és ott választhatsz valamilyen épületet hozzá, ami bizonyos termékeknek engedi a vasúti/hajós szállítását.
  • khalmi77
    Vonattal való teherszállításnál, mi kell ahhoz, hogy tudjak exportálni/importálni ott? Nem engedi raktár építését prociknak, meg kb semminek sem.
  • khalmi77
    Sugárt nem kaptam hála égnek... de kb visszalökte az iparomat most kicsit, mert a főiskolát is lerombolta... ez tök kibaszás amúgy, de ez van :P
  • Marfy
    Nekem ez nem működött.
  • natalyel
    OFF
    Szia Csuszi!
    Látom, te is kacérkodsz a megvásárlással, Simcity ügyben :). Azt hiszem én sem fogok várni sokat, megveszem, úgy látom, megéri, és nagyon hiányzik már a békés építkezés.
    Aztán ha odáig jutsz, egy régióban mindig lesz neked hely... :)
    (Amúgy SC2 HOTS beszerzése tervben van?)
    ON
  • dimre
    Nézd meg a sugárszennyezettséget is. Vlsz azt is kaptál a meteortól.
  • khalmi77
    BASZKI :D órákig vártam hogy végre kifejlődjön az a kurva napkollektor, erre jön egy kibaszott nagy meteor, telibe az egyetemet, kezdhetem most elölről, mert persze a progress meg elveszett a kutatásnál, EZ MEKKORA SZOPÁS :D
  • Csokis
    Ez ellen mit lehet tenni? Egyre több az ilyen üzlet.

• khalmi77
    Szerintem csak a server haldoklik, akkor nem szokta engedni a foglalást
  • Vándorr
    LE ~6500Ft india origin storeból. Van aki már azzal játszik itt.
    Hozzászólás: #5237
  • csuszi
    és hogy lassítasz?
  • tomatos
    Miért nem lehet elfoglalni?

Öcsém létrehozott egy 16 helyes régiót, 1-1-et használunk. El szeretnék foglalni még1-et, rámegyek a régió nézetben, hogy város alapítás, belép a városrészre, de ha rámegyek az út készítésre vagy egyéb más dologra nincs ott semmi, nem lehet építeni semmit. Ötlet? Öcsém engedélye kell, mivel ő hozta létre a régiót?
  • Joschka
    Nálam is tüntetnek, óbégatnak...de nincs kiírva, hogy miért.
  • khalmi77
    82% népszerűség... azt figyeltem meg, hogy ha sokkal lassabban haladsz, ergo nem engedsz gyorsan felhőkarcolókat és +100K népességet magadra, akkor jobb fejlődés vár rád. nem dugulnak be az utak, kifejleszted a nap napkollektort is addigra nyugiba, lesz áramod, szemét sem lep el... ez a harmadik városom, kettő kellett, hogy megtanuljam a túl gyors fejlődés hátulütőit :)
  • Ironman2
    Lehet akkor mégis jobb a sandbox mod?
  • khalmi77
    Nekem mindkettő van, azt figyeltem meg, hogy erősítik egymás hatását, de ha csak egyre van helyed, akkor sztem egyetem.
  • tasika16
    Az ipari fejlettséghez főiskolát is elég építeni, vagy kell az egyetem? Csak mert nem nagyon van helyem...
  • Blacksheep333
    Origin-en keresztül 60 euróba fáj, ez már pofátlanság. Lehet valahonnan olcsóbban hozzájutni?
  • khalmi77
    Amúgy gyakorlatilag kimaxoltam az oktatási szintet és az ipari fejlettséget a városban, nincs is se tűz se rablás... megéri nagyon.
  • khalmi77
    az, hogy minden házamon napelemek vanna, csak dizájn és annyit jelent, hogy tanult a lakosságom, vagy van valami "értelme" is neki, pl ho kevesebb áramot használnak?
  • Neoncsoves
    kelet 2re tegnap hajnal óta nem tudok bejutni, mindig fullnak írja...
  • khalmi77
    nekem sikerült ma dél körül 5 perc nyomogatás után. Kelet 2-őn van amúgy a legtöbb magyar igen.
  • Neoncsoves
    ti melyik szerveren vagytok? East 2? be lehet oda jutni valaha? :D
  • Dzsini
    Nekem a 260 ezres városhoz 1500 körüli ingázó jön-megy vonattal. Viszont ahogy nézem szépen elszívtad a turizmust tőlem, egyre kevesebben jöttek hozzám így, hogy találtak jobb szórakozást a városodban :)
  • nyirog
    még egyből a várostervezési fázisban, kicsit előregondolkoztam, reményeim szerint így gyorsabban jöttek/jönnek a lakók, meg vásárlók, mint normál módban :). Jó csak, azért érdekelt, hogy tényleg van olyan jó gyakorlati haszna nekem meg másoknak is, mint ahogy beharangozták és ahogy beárazták, és nem csak sima eyecandy :)
  • Neoncsoves
    Server is busy
  • Dzsini
    Láttam a sínek mentén átszáguldani egy-egy másfajta vonatot (a teher és az ingázó vonat mellett), de nem tudom, hogy mikor raktad le, úgyhogy nem figyeltem a változást.
  • nyirog
    befejezem amúgy a térképészet tanulgatását és már megyek is :D
  • nyirog
    és pl a német gyorsvonatnak van valami kihatása a régióra? teszem azt pl az én városom látogatóiból többet szállít a tiedbe
  • Dzsini
    Nekem is volt kettő mostanában - nem lehet kikapcsolni, ha nem Homokozó módban játszol.
  • Ironman2
    Városházán meg tüntetnek folyamatosan,csak nem tudom miért?
  • Neoncsoves
    Na akkor mindenki Europe East szervereken játszik? Egyelőre a 4esre próbálok bejutni, a 2es az full...
  • Ironman2
    Bakker! Mekkora földrengésem volt.A fél várost elvitte.DDD De viszonylag hamar újratermelődött,még jó hogy a zónákat nem kell újrarajzolni,csak a házakat dózerolni.Hogy kell kikapcsolni a katasztrófákat?
  • Dzsini
    Sima szállítmányhoz üzleti negyed kell - vagy nálad, vagy a veled összeköttetésben levő városokban.