11758
  • oneal1
    vagy ,építessz új kutakat máshol, addig kikapcsolod a régieket. majd cseréled mikor a másik fogy el. újratöltődik a földben a víz
  • JethroHUN
    Az indiai store milyen pénzneme használ? 1500 a játék, de az mi? Mennyi FT?
  • Carlos
    venni szomszédból.
  • Tauri
    Mit lehet tenni ha a vikészlet elfogyott a város alatt? 1-2 napos játék után minden fehér a vikészlet térképen...:S
  • Carlos
  • Porta
    van
  • khalmi77
    azt sem vágom, hogy lakosságból bejött 18K bevétel adóból 40K emebernél, utána meg 95K embernél 20K jön adóból. Most akkor MIVAN? :D
  • khalmi77
    postolna valaki egy 150-200K-s városról egy pénzügyi kimutatást? Az a problémám, hogy 100K fölött már elmegyek minuszba, persze nem összeségében, hanem csak az adók terén... proci bőven plusszban tart, de akkor sem normális ez tippek?
  • Hugicka99
    Sziasztok! Az indiai oldalról letöltve van a játékban magyar felirat?
  • Tauri
    Ha valakivel privátban szeretnék játszani, mindkét embernek azonos simicty vel kell rendelkeznie? Nekem limited edition van...csak hogy Ő mit vegyek holnap.
  • Borg
    Naja, de én pl még nem tudok kereskedelmi depót építeni, meg a körzeteben se nagyon van még más város.

Mondjuk nem is tudom hova építenék, mert így 40 ezer lakos körül kurvára betelt a helyem... Már csak optimaliálgatni tudom a helykihasználást, de bármit építeni kell aminek nagyobb hely kell, akkor felejthető... Remélem tényleg lesz mód nagyobb várost építeni, mert ez így nem annyira fasza, hogy 3 nap után már betelt az egész.
  • Flora2
    Gondolom elsősorban úgy lehet lassítani, hogy nem szintezed feljebb az utakat, emiatt nem lesznek nagyobb népsűrűségű épületek.

Én is próbálok lassítani és ez egy nagyon nagy különbség szerintem az SC4-el, hogy ott sokkal többet kellett kínlódni, hogy jöjjenek a betelepülő lakosok (voltak population cap-ek, amiket vért izzadva lehetett csak átlépni); itt viszont tódulnak a betelepülők folyamatosan, jönnek ezresével, jobb lenne többet pedálozni értük.
  • Dzsini
    Minél okosabbak a lakók, annál inkább újrahasznosítható szemetet termelnek, tehát tulajdonképpen megkövetelik.

Emellett az én városom konkrétan ebből él, begyűjtöm a hulladékot a városból (és a szomszédoknál is besegítek), ötvözetet gyártok belőle, és egy kocsira valót eladok majdnem 50 ezerért - napi 7-8 adag összejön: +400 ezer.
  • Borg
    Akkor az egész recycling mizériának csak akkor van értelme, ha más is van a régióban?
    Vagy a szelektív hulladék elszállítást amúgy is megköveteli a város?
  • Since
    Nem voltam hétvégén, milyenek a serverek? Stabilizálódott a dolog?
  • khalmi77
    Amit Magyarországon én dobozosba vettem a cdgalaxisban abban sajnos rohadtul nincs semmilyen angol, vagy német nyelv... csak magyar, meg lengyel.

Amúgy ilyenkor ötlet, hogy lehetne átállítani angolra?
  • furgelab
    Van benne magyar felirat?
  • Ryan626
    Sziasztok!

Kelet 2,Citadel,16 slot,gyertek! ;)
  • Marfy
    Siker!
  • Dzsini
    1: nem, az építkezés valamennyire kisimítja a domboldalt ha van, de sokat nem számít.

2: kereskedelmi depóba át kell szállítani és exportálni jó pénzért, vagy építeni belőle tévét processzorral együtt, vagy belepakolni egy nagy mű építésébe.
  • Borg
    Lenne egykét kérdésem nekem is.

1. lehet terraformálni valahogy? Vizet feltölteni, vagy talat fel-le vinni?
    2. Mit lehet kezdeni a recycling center által termelt dolgokkal? Műanyag, fém stb. Mert azt irja feltelt a raktár, aztán ennyi...
  • Dzsini
    Sokkal kevesebb gyár kell - a fejlett gyárak sok árut termelnek, amit valahol, valakiknek el kell adni. Ahhoz pedig sok kereskedelmi zóna, és vásárlóképes lakó kell. Nálam pl. nincs is már gyár, mert ami a boltoknak itt kell, azt megtermelitek nekem, néha jön egy-egy teherautó :)
  • csuszi
    :DDDD
  • Carlos
    Nálam is ez a gond? Valami megoldás?
  • Joschka
    Na, ez már kicsit jobb, mint a tegnapi próbálkozásom...csak hát lehetne akár ötször nagyobb is egy város.:)))

• khalmi77
    hajléktalanokat el lehet valahogy tünteni? 5000 betöltetlen hely van a városomban, minden $-ből, maguktól eltünnek egy idő után nem?
  • Neoncsoves
    én
  • Shiver
    hatalmas baszki hatalmas :))))
  • donatus13
    van aki innen indiából vásárolt és megy neki ?
  • khalmi77
    nem.
  • woy
    Már a városomat se látja.Igen jól megcsinálták! :(
  • lippet
    Hali! Megkérdezhetem, hogy offfline üzemmódban lehet játszani a játékkal?
  • GibboRamone
    Én ma sztem elhéderezgetek Amcsi serveren. Talán hétköznap stabilabbak lesznek az EU serverek.
  • woy
    Menetközben leállt a szerver :(
  • khalmi77
    eu kelet 2-ön van a legtöbb magyar
  • tasika16
    És milyen néven pontosabban?
  • DylanTJ
    Hát én a városi úthálózatomat nagyon elszúrtam. Dugók mindenütt. Az egyik sim-em ki is kelt magából:
  • tasika16
    Melyik szerveren vannak a magyarok?
  • natalyel
    :) Helyes! :)
    Majd ha meglesz, rádírok privit a nickemmel, aztán majd összehozunk valami Calcutta külváros-szerű nyomornegyedet "szemétfeldolgozó" lakosokkal :).

Srácok, nagyon meghozzátok a kedvet a játékhoz ilyen vén csókáknak is, mint mi, (Simcity 1 is alap volt annak idején), továbbra is posztoljatok hasznos infókat, ötleteket, képeket. :)
  • Joschka
    Az első képnek nem is ezt akartam...DDD