SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A felhők felett mindig süt a nap
amúgy ki tudta már valaki próbálni a LE-t?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
De csak azért nem megvenni valamit, mert nem mûködnek a szerverek az elsõ órában szerintem hülyeség.
De te tudod.
A warez bukó lesz, mert rengeteg épületet a "multiplayer" dolgok oldanak fel.
Þór vígi þessi rúnar
De egy olyan szolgáltatásé nem akarok fizetni amely egy kalap, xar.
(attól hogy maga a játék meg jó)
Most lehet azzal jönni, hogy "túl sokan akarják egyszerre", de gondolom nem hülye emberek ülnek ott, ezzel számolni kellett, simán tudják darabra pontosan, hogy mennyi kelt el, ahhoz kéne igazítani.
Gondolom, késõbb is várható egy kis szerver összeomlás...
Ha warezolni akarsz akkor tipli a másik topikba.
Þór vígi þessi rúnar
Olvasgatom itt a hozzászólásokat, hogy baszaxik a szerver, jött nekem is az üzi a CD-tól, hogy mehetek érte, de ha nem használható inkább nem kell, vissza lehet szerintetek küldeni nekik?
Köszönjük, hogy megrendelését a Pick Pack Ponton keresztül kézbesíthetjük Önnek!
Értesítjük, hogy a #### vonalkódú csomagja megérkezett az Ön által választott
Relay üzletbe...
JEEEE
Köszi.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
de nem értem hogy hogyan lesz megoldva a játék mert ha jól vettem le ez a city csak multiplayerban játszható vagy mi?
habár...a fifa is azt hiszem origines játék és még is lehet vele singlében játszani...
Sosem értettem,miért hájpolják annyira a szkidrót...
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
hajnali 3kor feküdtem le addig toltam😊