SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt csak azért írtam hogy mi megkaptuk 2 nappal korábban de a szerverek akkor is 7 én indulnak. KB 2 éve mondta nekem egyik ismerõsöm hogy meg nem mondom melyik gamet vagy filmet rendeltem és az is nálunk jelent meg elõször ,hogy azért van mert itt gyártják nálunk
Carlos
nem látom az összefüggést. Amúgy nem a lengyeleknél gyártják a korongokat?

Þór vígi þessi rúnar

amúgy elmesélem miért mi kaptuk meg elsõként az EU ba mert nálunk gyártják a CD/DVD ket majdhogy nem 90% ba ezért nincs szerver se
Carlos
megállás... :p
Azon is csodálkoznék, ha hétvégén menne.

Þór vígi þessi rúnar

Nagy a roham, mindenki egyszerre regisztrál, egyszerre akar játszani. Alig van olyan eset, mikor launch-kor nem volt probléma online játékkal.
Valószínû a szerverek a hirtelen nagy terhelést nem tudják lekezelni, illetve amit írtál, az is igaz, hogy nem kap elég erõforrást a játék.
Költségmegtakarítás, stb, stb.. idõvel észlelik a problémát, és bõvítik a szervereket, de ez nem azonnal oldódik meg.

Még csak az USA-ban játszható, meg pár kisebb országban, na meg a kevés VPN-es felhasználó. De mi lesz 7.-én, 8.-án, mikor az egész világ játszhat? 😄
Carlos
Ezen énis leakadok mindig.
Pl a Diablo 3-nál is. Preorderelték 5 millióan. Tehát tudniuk kellett, hogy valszeg 5 millióan plussz még a sima játékos aki megveszi, tehát 10 millióan nekiesnek a szervereknek. Aztán csodálkoznak, hogy a 486-osok összefossa magát. 😄

Þór vígi þessi rúnar

De én azt nem értem hogy ennyire nem tudják felmérni a preorderek számából hogy mekkora szerver kell? Vagy látják hogy pl 100k preorderre jut 50k-nyi szerverslot, de szar*ák telibe?

Szokásos EA szerver crash. Ez van. Az a baj, ilyenkor még nagyobb a hype, még jobban akarok vele játszani. 😄
Joschka
Miután persze be mennek a munkahelyükre.😊

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Joschka
Szerintem Õk már a kiegészítõkkel és a dlc-kkel vannak már el foglalva.

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

még nem megy addig kimehetett volna futni

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

botyika
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/210/9324331.page

ahogy nézem kb. sehol se mûkszik, még amcsiba sem.
Joschka
Így van, a két csoport nem ugyan az.

Carlos
A programozók / grafikusok / tesztelõk / animátorok alszanak. De a hálózatosok, adminok -nak nem kéne.

Þór vígi þessi rúnar

Kodlovag
De hát nekik is kell aludni valamikor, õk már játszottak vele pont eleget 😊

szabo15
Nekem sikerül be jutni a VPN-re de semeik szerora se akar csatlakozni

Carlos
Launch-nál? Nem hiszem! Vagy ha igen, akkor szarban vagyunk...

Þór vígi þessi rúnar

botyika
mivel amcsiban épp van vagy hajnal 6 óra, a fejlesztõk még az igazak álmát alusszák sztem 😊
botyika
I've confirmed the details with my supervisor and they've already forwarded this matter to Simcity development team. We've been notified back that game will be live in all the regions in few hrs.
Joschka
Nekem is az az üzi jött, mint neked...Még nem jelent meg a játék.😊

Ki várom most már...<#wink>

Keresni kell másik VPN progit, ha nem jutsz be. Rengeteg van. Sõt, még a Windowsban is tudsz alapból VPN kapcsolatot kiépíteni, de ehhez kutatni kell a neten, hogy hova tudsz csatlakozni, stb..
Carlos
A lenti párbeszédbõl az sejlik ki, hogy 10:54-hez képest remélik, hogy 3-4 óra múlva beindul a dolog nálunk is. Szóval talán du vagy este már menni fog.

Þór vígi þessi rúnar

Jah tényleg köszi, csak az meg tele van <#wow3>

Joschka
Tudom...de biztos, hogy én sem tudom fel rakni, éppen úgy mint ahogy neked sem sikerült!...hehe

Van hozzá trial account, a Free Trial menüpontban, azt kell beírni, ez frissül 20-30 percenként.
Carlos
jajjdeszar volt. 😊))

Þór vígi þessi rúnar

botyika
http://uj.pcguru.hu/tema/simcity/3309
Joschka
Na, én is meg jöttem a simcitymmel!LE ("L"ehet már "E"zzel játszani?) verzió!

Armi555
Én a béta 2-t Windows 8 alatt játszottam, ment simán. Bár voltak FPS gondok néhol... de fut jól, nem hiszem, hogy a windows 8 miatt lenne ilyesmi!

Metacriticen rengeteg a szánalmas user... leértékelik 0-ra, mert állandó internetkapcsolat kell. 😄😄😄 2013-ban ez már standard, és ahogy telnek a hónapok/évek ez kötelezõ lesz egyre több helyen.
de az fizetõs nem? (vagy van törtverzió? O.o)

Szerintem elég egy normális grafikán 30fps-el való futtatáshoz. A win8 meg nem jelent akadályt mióta van olyan funkció a windowsban hogy "futtatás mint winxp/win"

Armi555
Belinkeled nekünk a részletesebbet?

tudom hogy naív vagyok, de egy cseppnyi remény volt bennem hogy hasonló dolog fog történni 😛

Üdv mindenkinek! Régen sokat játszottam a SimCity-vel, gondoltam beruházok egyre, de úgy, hogy nem tudom kipróbálni, eléggé rizikós. A gépem egy Core2Duo 8400-as (3Ghz) 4GB ram és egy 9600GT társaságával. Szerintetek mennyire futna ez a nem mai PC-men? Próbálta már valaki hasonló hardveren a bétát, esetleg én honnan szedhetnék le egy bétát vagy egy demót kipróbálni?
(Azt tudom, hogy a minimum hardver követelményt megüti, de azért nem adnák ki 8,5kHUF-ot, hogy minden grafikát lebutítva, gyakorlatilag egy simcity 4-es grafikán játsszak vele.)
Továbbá próbálta valaki win8 alatt? Gondot jelenthet? Ahogy néztem a 7-es a legújabb támogatott win.
Meglepõdtem volna, ha azt mondják, hogy: "Várjon egy pillanatot, átállítjuk Magyarországon 5.-ére, és már lehet is játszani! Jó játékot!"
Álom, édes álom. 😄
botyika
Engem aztán annyira nem zavar hogy még kettõt aludni kell.
Valaki a PC-GURU fórumon beszélt az EA supporttal, és azt mondták neki hogy pár órán belül menni fog magyarországon a játék amúgy. Ott részleteseben leírja a beszélgetést.
Seth
Persze,hogy poén. Ez egy alteregója a srácnak, amúgy nem ilyen pösze, meg idegbajos 😊

PSN ID.: Beegabor

ááááh, amúgy imádom a frissen nyomott cdk íllatát, mióta megvan 15 perce azt szagolgatom <#idiota><#idiota><#idiota>

A doboz hátulján találtam egy másik magyar ügyfélszolgálati telefont is, úgyhogy azt is bepróbáltam <#phone>(ez legalább még létezõ szám ...). Mondtam is nekik hogy az ea honlapján 5-ét írtak magyarországra 2 alkalommal is, de originen egyenlõre nem tudom aktiválni, és hogy akkor most mi is van?<#nezze> Azt a választ kaptam hogy õk is látták azt a kiírást, de õk sem értik hogy az mit keres ott, ugyanis egyértelmûen falsz információ, mert egész eu 7-edikén kapja meg <#idiota>... Úgyhogy errõl ennyit, most akkor jöhet a vpn <#mf2>

ozimak
Nem úgy volt, hogy "Hungary March 5." ? <#szomoru1>
lol akkér még 2 napot várnod kell?
akkor miért most adják ki elég szívás............
Nah énis épp most estem haza a játékkal a kezemben, és nekem se engedi telepíteni 07 0:01 elõtt :\ A dobozban található kis tájékoztató lap hátulján van egy "segítségre van szüksége?" bekezdés és ott egy telefonszám, amin elvileg lehet bármilyen ea-s teknikai parákért hívni. De amikor felhívom azt mondja hogy nem is létezõ szám ...

Nem kell komolyan venni, szerintem õ is poénból tolja, tudja hogy erre jön a YT nézettség. Én spec. jót derültem rajta... 😊
Carlos
Akire a reply ment.

Þór vígi þessi rúnar

ki ?
Fpocok
Szánalmas egy ember.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sajnos most nincs pénzem és gépemet is fejleszteni kellene de amint tudom tuti hogy megveszem.
botyika
Hmm.. most akkor mi van? Engem otton vár a DVD amit a futár hozott. Akkor ma nem lehet jáccódni mégse?
szabo15
Sok sikert hozzá nekem nem engedte felteni csak aktiválni