11758
  • massFx
    kezdtem egy uj régiót... gyertek városalapítani:)

kelet-2 szerveren vok

origin nick: akszumabo
  • khalmi77
    Csak mert tele vannak a raktárak és így meg az ipar nem tud termelni eléggé
  • khalmi77
    skacok amit termelnek, a szállitmánnyal mit lehet csinálni? exportálni nem lehet... csak az üzleti negyed "szívja el"?
  • Dzsini
    Egy furcsa tetris :)
  • Láma!
    Majdnem megkérdeztem milyen játék ez :D
  • Neoncsoves
    Nézem én a topikot, csak éjjeli bagoly vagyok aztán sokáig alszom... :D
  • Dzsini
    Ezt egész értelmesen belakták nálam:

(bal alsó részen azért ennyire lyukas, mert ott volt a földrengés széle, és összeomlott pár épület)
  • Dzsini
    Mire jó a több városos játék? Ha van egy földrengés, és kigyullad a fél város, a saját erő kevés hozzá, bármennyi is van - viszont jönnek a szomszédok, és besegítenek :) Köszönet a szomszéd városoknak!

... és persze mindig későn jut eszembe, hogy lövöldözzem a screenshotokat.
  • Austin Bailey
    igaziból arra lennék kíváncsi, hogy mekkora az a kanyarulat, amit még be lehet úgy zónázni, hogy nem maradnak rések
  • Láma!
    Ezen énis meglepődtem, egyedül talán csak Dzsininél láttam, elhatároztam hogy én is fogok lerakni, de mindig kényelmesebb a hálós elrendezés, adja magát:D
  • Ironman2
    Csodálkoztam mitől hullanak az emberek,aztán rájöttem hogy a szennyvíztisztító közelében fertőzött a talajvíz,és odaraktam le házakat.DDD
  • tasika16
    Nekem is deluxe-om van elég jó. Bár még nem építettem semmi extrát... Csak a Francia rendőr örsöt de az királyul működik..
    Valakit meghívjak esetleg a régiómba??? Európa nyugat hatban vagyok... És még van 14 szabad városom...
  • Dzsini
    Simán betölti és látszanak, másnál már nézegettem Maxisman házát is, meg a Vu rezidenciát (a mókás az, hogy Maxismant ki is tudtam küldeni :) )

Neked is raktam le egy játszóteret a naperőműved mellé :)
  • ElfQT
    East 1-en vagyok. Régió neve Quantana.
    Origines nevem meg: g e r l e i m.
  • Austin Bailey
    Annak mi az oka, hogy minimálisan sem használtok kanyarodó utakat?
  • capa07
    Bevállaltad vásárlásnál a deluxot? Milyen?
  • Vándorr
    amikor egymás között köttök szerződést, pl a szemételszállításra, akkor azok is világpiaci áron mennek? Semmilyen árat nem lehet beállítani?
  • nyirog
    Nem vagyok biztos benne, de úgy emlékeszem, ha a bűn nagyon szorongatja a városod, akkor létrejöhetnek zavargások. Mellékes: meglepődtem mikor megtudtam, hogy SC4-ben is vannak zavargások, a 10 év alatt egyszer sem találkoztam vele.
  • Hunor1
    apropó rendőrség. Olyan miért nincs hogy bevetni a rendőrséget a tüntetők ellen?? Tök buli lenne egy "gyurcsány-town" szerű valami :D
  • nyirog
    Dzsini, nézd már meg légyszíves, hogy a digital deluxos dolgok a te részedről hogyan jelennek meg, ha átlátogatsz hozzám, van francia rendőrségem és nem pályaudvarom, elvileg a vonat az kihatással kéne h legyen a régióra a gyorsabb utasszállítás miatt, köszi :)
  • Dzsini
    A rendőrség lelövöldözi őket, és napkeltekor elpusztul mind.
  • Dzsini
    Hát, jelenleg olyan 20-30 újrahaszonsító és 10 körüli normál kukás jár hozzád, de akkor átcsoportosítok a többiektől.

Minél tanultabbak a lakók, annál inkább eltolódik a termelt szemét aránya az újrahasznosítható felé - nálam már több, mint háromszor annyi termelődik az utóbbiból.
    Iparom már nincs, kereskedelemből egy pár háztömbnyi, egyébként gazdag, tanult emberek lakják a várost közel 200 ezren...

...ha épp nem vonul át a városon egy szörny, és rombolja porig az egész felfejlesztett tűzoltóságomat :( apropó szörny: megjelent a városban, egyenesen elsétált a normál szemétlerakóig, és felzabálta a szemétdombot. :)
  • wulwerin
    ÁÁÁÁÁ. A zombik ellepték a városomat és nem tudok mit tenni ellenük.
    Amúgy eddig nekem mindig jól ment.
  • nyirog
    Relax, már megtörtént :) ! De célszerűbb ha ilyen van nem ide beírni a fórumba, mert elveszik a sok hozzászólás között, hanem inkább akkor privátot dobni, ha nem rendelkezik az illető FB-vel (ha még is van neki, akkor meg jobb oda beírni). Illetve másik opció a banner alatti LILA kiírás elolvasása. Esetleg.
  • MT16
    A ranglistát mikor állítják vissza?
  • Hentes75
    Bakker.Lejár a 19 perces várólista,belépek erre nincsenek is szerverek.Most megint 19 perces sorban állok.
  • Hentes75
    Multiba lehet bevinni kész várost?Vagy ott kell kezdeni újat.Azt is lehet törölni és újrakezdeni miközben a többiek nyomatják a nagy tervet?
  • Hentes75
    Nyirog! Felvehetnél barát listára!Már kérelmeztem.Kisbalta néven.Kösz.Kipróbálnám a multit.
  • Marfy
    Kipróbáltam ezt az indiai store-t, de hiába adok meg minden adatot, fizetéskor vissza dob a kitöltendő formra és nem történik semmi.
  • Ryan626
    Sziasztok!

Hidat hogyan tudok építeni?
  • nyirog
    Szuper, akkor ez maradjon így :), csak majd küldjetek még pluszba mind2 fajta kukásautóból kettőt-kettőt legalább, mert kezdek növekedni :). Termelek szenet, olajat és ércet, egyenlőre nyersen, még nem oldottam fel a finomítókat, ha kéretik nyers cumó, akkor szóljatok :) Jelenleg világpiacra exportálom.
  • nyirog
    Ja igen, Blockagernek és Capa7-nek admin jogot adtam, mert ahogy elnéztem ők is elég gyakran rápillantanak az oldalra :)
  • Dzsini
    Tessék csak minél több szemetet termelni, jól élünk belőle :)

Van pár újrahasznosítóm, abból jön a bevétel (mármint a feldolgozott alapanyag eladásából)
  • nyirog
    Valami Computerland Kft. csatlakozott a FB csoportba, töröltem, mert oda csak embereknek van értelme jönni, nem pedig üzleteknek, illetve nem hiszem h a csoport az arra lenne, hogy lenne h ajánlatokat reklámozzunk. Semmi személyes, csak szerintem nem erre való a dolog, mivel gondolom, hogy innen jött oda, ezért ide írom, hogy ha az illető látja, akkor tudja, hogy miért :) Illetve tök fölösleges, mert aki belépett a csoportba, az szerintem már elve rendelkezik a játékkal...
  • elite
    Tegnap este feltelepítettem én is. Tapasztalataim:
    Technikai gondom nem volt vele, rögtön konnektált, nem dobott ki.
    Sebességgel gond nem volt. A VGA kártyát azt alaposan meghajtja, pörgött a ventilátor mint állat.
    A játék nagyon addiktív! Mint régen. Nem bírtam abbahagyni. Éjjel kettőkor úgy kellett rákényszerítenem magamat, hogy most már ideje lefeküdni.
    Nyűgöm csak annyi amennyit már sokszor leírtam én is itt meg mások itt: pici városok, és a régiók nem érhetnek össze. De a méreten 100% hogy a jövőben növelni fognak, addig meg elvagyok így.
    A játék végére belefutottam egy bugba is. A szeméttelep nem működött egyszer csak tovább, nem indultak el a kukásautók. Pedig volt rengeteg lerakóhely, és sok extra garázs, de csak azt írta az épület, hogy vár a műszak indulására vagy mi, közben meg folyamatos tüntetés lett a szemét miatt.
    Az út építése nagyon kényelmes, szuper az irányításfelület, le a kalappal! Látszik hogy rengeteget dolgoztak vele. Nagyon letisztult, nagyon kényelmes.
    Szerelem.
  • nyirog
    mindegy, most már befejezem a teendőimet, majd 1 óra múlva újra nekifutok :D
  • Armi555
    SimCity launchert megcsinálták minecraftban
  • khalmi77
    na most már jó, próbálkozni kell, 5 perc alatt "nyomogatva" beengedett
  • nyirog
    biztos karbantartás, hagyjad, majd próbáld újra fél óra múlva, én se tudok becsatlakozni
  • nyirog
    Hálózati hiba miatt még várat magára Tradis városának folytatása :(. Pedig, ma az egyetemet akartam megépíteni TTK-val és a rendezvény központot. Szerintem a szemét dolgot azt inkább rátok hagyom, jól jönnek azok a kukásautók :D. Akár hogy gondolkodtam rajta, nem biztos, hogy lesz helyem szemét infrastruktúra kiépítésére, újrahasznosítóra még talán, de ez se biztos.