11758
  • Dzsini
    Igen, nálam lakik a régió lakóinak több, mint a fele :) (mikor kiléptem olyan 460 ezer fő volt a régió, abból 270 nálam)

Menj át, nézz be :) olyan mínusz 7-10 ezer körül van óránként (eléggé hullámzik), és olyan 400 ezer jön az ötvözet eladásokból naponta - tehát olyan +200 ezer, ha nem történik semmi tragédia.
  • khalmi77
    Hát igen, ez egy bug, majd ezt is javítják. Amúgy tényleg annyira bugos, hogy kicsit félkész az egész játék. Bár mondjuk tökmind1 mivel naponta patchelik, jó lesz ez. De azért közel sincs "kész" ahhoz képest, hogy már kijött :P
  • Dzsini
    Akkor lehet, hogy nálad is az van, mint nálam - pár óra után leálltak a gyáraim.
  • Carlos
    Ez van a régiómban? Csak lakóépületek?
    Mi a bevételed?
  • khalmi77
    Bár lehet hiba volt kilépni, és ma már nem játszpl o_O :DDD
  • khalmi77
    4 gyáram van, mindegyikben 4 modul és annyit termelek mint 2 gyárral... nem értem mert van anyag, valami hiba lehet újrainditom a játékot, hátha.
  • Dzsini
    Több gyárad is lehet, és egy procigyárnak is lehet több modulja, hogy gyorsabban dolgozzon - volt egy idő, amikor a lenti város is ezzel foglalkozott :) Azzal lett meg a kereskedelmi központ fejlesztése, hogy tudjam vasúton elszállítani az árut, meg lehessen építeni normális méretű raktárat.
  • Dzsini
    Hogyne lenne :) például az, hogy ne a csőd szélén táncoljak, ne legyen akkora a bűnözés... azért mutattam ilyen messziről a várost, mert így még úgy néz ki, hogy minden rendben :)

Amúgy valami gond van a programmal, mert pár óra játék után egyszerűen leállnak a hulladékújrahasznosítók, ki kell lépni és újraindítani az egészet. Valószínűleg kicsit sok lesz neki a jóból, ki kell szellőztetnie az agyát :)
  • khalmi77
    Lehet valahogy növelni a termelékenységet a gyárban, mikor tele van a készlet anyagból? Akkor sem termel többet.. furcsa
  • khalmi77
    egyszerűen nem tudom elérni a, 1.5m profitot, hogy gyárthassak végre TV-t ne csak procit. Apropó, ha elérem, akkor csak a városom gyárthat majd, vagy a régióban unlockolódik az épület?

Amúgy 3 fullos proci gyáram van, és kb annyit termelnek mint kettő... nem értem. Anyag van rendesen elvileg.
  • Dzsini
    Ha megvan a támogatás hozzá (pl. ilyen város a szomszédban a dolgozóknak), akkor kaszinókkal és szállodákkal 7-800 ezres turistalétszámot össze lehet hozni (a millióban nem vagyok biztos, majd egy nagyobb régióban megnézem mit tud egy jó kaszinó-turista város), a magas szállodákban és a kaszinókban ugyanakkora helyen sokkal többen lakhatnak.

Sima lakosból is olyan 400, talán 500 körül lehet a vége egy ideális térképen, jobb elrendezéssel, egy csomó felesleg kigyomlálásával - szomszéd városok látják el a rendőrséget, tűzoltást, szemétszállítást, jobb közlekedés (a gazdagok nem buszoznak), nincs hely pazarolva a vízre, energiára... Én jelen helyzetben talán 300-ig fel tudnám tornázni.
  • Newfronter
    GRAT! Elég szép látvány mit ne mondjak. :) De biztos van még kihívás a városodban rendesen...
  • khalmi77
    azt, hogy menniy FPSem van lehet látni valahol? vagy csak külső progiból, frapsel pl
  • khalmi77
    mondom, olyan 300K lehet az elméleti határ népesség terén egy városnak... te mér közel vagy :)
  • buttonp
    Gratula, szép lett :) Ehhez aztán kellett idő mester :)
  • khalmi77
    jézusom, kemény :D
  • Dzsini
    270 ezer gazdag, művelt, ingázó lakó (nincs se ipar, se kereskedelem a városban, csak hulladékújrafeldolgozás) :)

...és innen messziről nem hallani az állandó rendőrautó-vinnyogást, amivel a régió összes bűnözőjét kergetik :)
  • buttonp
    Köszi szépen. Fú, most nagyon rosszak a szervere, gondoltam vasárnap van, leülök pihizni egy kicsit a sc elé, de nem jön össze...:P
  • khalmi77
    azért az valljuk be elég profi, hogy bárkinek megnézhetem a városát, tanulni lehet belőle, meg minden... az online problémát meg 2 héten belül megoldják, és akkor ez lesz a kánaán, nem lesz ám offline übertápos várost építgető arc, mert kurvára publikusan meg lehet nézni majd mindent :) ZSÍR.

Amúgy azt figyeltem meg, hogy vagy a városom van havi plusszban a spec miatt, vagy ha nincs spec akkor simán +12-14K plusszban van óránként... a kettő együtt sajna nem megy a spec épületek nagy fenntartási összegei miatt :(

Fogok csinálni egy második várost, kizárólag spec-re és legyártatom ott az elektroniaki szarságokat...
  • Dzsini
    Nyitottak Antarktisz szervert :) - biztos a streamek tiszteletére, ott is volt onnan egy szavazó, akit állandóan emlegettek :)
  • Newfronter
    Javítások
  • furgelab
    köszi.
    még valami, ahol kéri az adatokat ott az országnál mindegy mit jelölök be, vagy az india-it kell?
  • Marfy
    Igen, alapból magyarul rakta fel.
  • buttonp
    Nektek is volt frissítés mostanában? Ma is tegnap is, dolgoznak a srácok... De mit javít? Mármint nem látom részletesen...
  • khalmi77
    kár, ho nem lehet duál-kliensezni :D
  • Carlos
    Atomerőmű.
  • Dzsini
    Dehogynem, ezért van nekem a vízpumpám a tisztító mellett :)
  • Borg
    köszi
  • BYpsilon
    Egyébként a szennyvíz tisztító megtisztított vize nem pumpálja véletlenül vissza talajba? Legalábbis az enyém körül marha nagy vízkészlet van, pedig korábban nem volt ott.
  • khalmi77
    az a 2500as áram az micsoda? :D nekem napenergia, méghozzá a fejlesztett kollektor, termel mint a barom, tiszta is, de talán nem a legolcsóbb... neked az atom? az veszélyes úgytom
  • Dzsini
    Specializációk (baloldalt pajzs), kereskedelem (láda körülötte karikával), és ott.
  • BYpsilon
    Várd az esőt :)
  • Borg
    Na ez nekem új. Ezt melyik menüben találom?
  • Dzsini
    Sima lerakatot rögtön tudsz (kell is ha szén vagy olajerőművet használsz), azt átállítod az újrahasznosító által termelt termék exportjára és meg is vagy.
  • Ytar
    semmi, megvan ..
  • Aragorn831109
    A specializáció gombon keresztül.
  • Ytar
    mberek!
    hogy lehet szénbányát lerakni?
  • Aragorn831109
    Rupía, természetesen...
  • Porta
    Google a barátod. De itt is leirtuk többször . kb 6000ft
  • Tauri
    ok van 3 map a régioban mindhármat kimeritettem vége a játéknak? :) ez nagy lol lenne