11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Newfronter #11195 Most nagyon olcsón kapható a kiegészítő!!!!!!! -
#11194 ertem, koszonom. -
#11193 Van még egy német vasútállomás, és három turistaépület: az Eiffel torony, a Big Ben és a Brandenburgi kapu - ha ezeket felépíted, körülöttük fognak a más stílusú épületek megjelenni.
Plusz megkaptad Dr. Vu tornyát és Maxisman bázisát is, ami köré egész sok feladat épül, ha felépíted. -
#11192 hi
Megvettem a jatekhoz a delux kiegeszitot mivel nekem a sima verzio volt meg. Na mar most olyanokat olvastam h francia, nemet, vagy brit stilusu epuletek fognak epulni gondolom h ki mit valszt attol fugg. De nekem semmit se valtozott megtudnatok mondani h hol lehet ezt beallitani? Azon kivul h van brit buszmegallo meg francia rendorseg nem talaltam semi mast. remelem nem ezekert az aprosagokert fizettem plusz pent. -
Coolfire #11191 Már nem rakják kívülre,mert lefényképezik,és beaktiválja más..:))) -
Plata #11190 Nem biztos,Star Wars The Old Republic megvan dobozosan.Arról sokkal hamarabb megvan mint Originról.
Sim city és a kieg is dobozosan van meg,az alap kódja egy telepítési infó lapon van,a kieg nekem is kaparós volt. -
#11189 Ja, az útfelfejlesztéseket én is megcsináltam utána.:) -
#11188 Számítógép vezérli biztos... -
#11187 Amúgy CoT-ban tetszik h ha a mágnesvasutat sugárúton vezetem akkor azt még fel tudom fejleszteni olyanra h alatta villamos is közlekedhessen. Apróság, de nekem nagyon bejön, pláne h a kezdetekben azt hittem erre nem lesz lehetőség, és a mágnesvasút valójában csak a villamos magasba helyezett verziója lesz :) Mondjuk az érdekelne, hogy mi alapján küld ki szerelvényeket a maglev állomás, mert ugye nekik nem kell garázst építeni, viszont így kíváncsi lennék a szisztémára, bár az a sejtésem h amikor összegyűlt egy bizonyos mennyiségű várakozó utas akkor indít egy sajátot az adott állomás. -
Coolfire #11186 -
#11185 Hát én azt nem nézegetem hallod, játszom vele!DDD -
Coolfire #11184 Éppen néztem a könyvtárat...hát méretileg nem valami nagy.Kábé akkora mint egy Sims 3 stuff. -
#11183 Amúgy egy másik várost építve most több, mint 80 ezer lakósa van a városomnak...ebben már van néhány sim, akik nem a megatornyokba szorultak bele.DD -
#11182 Persze, szerintem jó a játék bár még minden részét a kiegnek én sem néztem át, de pl a mágnesvasút nagyon jó ötlet benne. Először még azt gondoltam, hogy miért csak 8 darab megatornyunk lehet azt rájöttem, hogy ez is elég mivel jó sokat lehet felfelé rakosgatni az elemekből...és még nem értem fel egyiknél sem a tetejére. -
Coolfire #11181 Na jól van,eleget futtattuk magunkat.:)
Úgy összességében jó?Mert addig még nem jutottam el,hogy játsszak is vele.:) -
#11180 Majd ha offline lesz...DD -
#11179 Azt mondtad: Gyúrjál... Na erre hülyéskedtem!Hehe -
Coolfire #11178 Aha.
Bár felesleges volt összefirkálnom,mert még egyszer úgysem használható fel.
-
#11177 Nyugi...csak poén volt!DDD -
#11176 Hát én bizony most nem babrálok a kütyüimmel, hogy megmutassam...DD -
Coolfire #11175 A második mondatot nem egészen értem.. -
#11174 Okés, neked előre megcsinálták!DD -
#11173 Ezt írtad be?..... -
Coolfire #11172 Én így kaptam:
-
#11171 Kijáccotad?!!!...aludtam apám...aludtam!
Amúgy meg én vagy a (majdnem) szebb!DDDDDD -
Coolfire #11170 No,kijátszottad magad?:)Gyúrjál,és dobjunk össze egy régiót.:) -
#11169 Nálam nem kapart volt...kaparnom kellett!!!! -
Coolfire #11168 A rendelés után én is egy lekapart serialt kaptam fényképen.Be is szartam rendesen.
De éles volt,beaktiváltam azonnal. -
#11167 Sutyiba be kellett volna rakni egy valamilyen lemezt a tokba és : Néda! felsikítással el is rendeződött volna az ügy.DDDD -
#11166 De ő is látta a tokon, hogy "Csak letöltés Lemezt nem tartalmaz" -
#11165 Bár ha elér a játék oda, hogy offline lesz akkor bizony lehet, hogy másként lesz ez is.:) -
Caterpillar #11164 Ha jobban belegondolsz, manapság gyorsabban lejön és feltelepül egy program egy mint amíg elmész az üzletbe, megveszed, hazamész, majd elkezded feltelepíteni a tetű lassú DVD-ről. -
#11163 Az alapjátéknál még nem kellett kaparóst játszani...ez biztos azért van most így, mert talán néhányan már "használt" kódot vettek anno.DD -
#11162 Hát ennél úgy látszik ez...Anyukádnak említeni kellett volna már előtte, hogy no insert disc.DDD
-
#11161 Én már láttam elsőből hogy kaparni kell ezt xD elővettem egy aprót és kapartam. Anyám kivolt akadva hogy csak kód volt benne semmi DVD lemez... XDD mivan, ez a jövő? :D -
#11160 Na, megkaptam az engedélyt az Orkológia építéséhez úgyhogy kezdődhet a rozsdásvas, újságpapír, szotyolaszár gyűjtögetése hozzá. -
#11159 A koronák fülnél lévő dolgok még nincsenek a játék által jóváhagyva...majd csak mikor fel értem a "tetőhöz" az építéssel. -
#11158 Meg ez...itt minden szinten szinte minden van...mondhatnám:
-
#11157 Cöhhh...játszanál ingyiben a drónjaimmal, mi? -
#11156 Nekem az a hullámerőmű tetszik, amelyik az ár/apályt hasznosítja...tettem is le belőle a partra!