SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lippet
Köszi az infókat! Decemberben készülök fel Pestre, 576-ban 8999 Ft, szerintem ott veszem majd meg. Ott is csak kódot adnak, vagy DVD-n lesz a játék?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

MineHeadHun
Az #11047-es hozzászólásomban említettem, hogy alapítottam egy régiót. Aki szeretne csatlakozni, az privátban írjon nekem, az Origines nevével együtt, és meghívom. A Multis listán megtalálhatjátok a régió helyzetét. AttilaMine néven vagyok fent, és abban a sorban van a régióm adatai.
A régió így nézne ki:
Van két városom, meg Aragorn83-nak egy.
Az olaj melletti gomb az. Ott vannak a kereskedelmi épületek. 😊
Evogordon
Sizasztok tegnap megvasaroltam a jatekot es mint totalis kezdo elkezdtem jatszani, olaj varos kezdtem el epiteni van egy olyan feladat h rakjak le kereskedelmi lerakatot de az istennek se talalom.. Hol lehet ezt az lerakatot megtalalni mert mar az idegeimre megy.
Koszonom.

Deluxe22
Helló, igen, bemész tescoba(vagy valamilyen magyar boltba ahol játékokat árulnak), ott is meg tudod venni jelenleg, vagy bankkártyával online. Én a G2A nevû oldalt ajánlom, a sima kiadás kb 8000 forint, megkapod a kódot emailbe 1 percen belül, és mehet is a játék. Magyar nyelvet tartalmaz mindegyik 😊
zorrobomber
yes

lippet
Hello!

Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a játék elérhetõ magyar nyelven is? Most szeretném megvásárolni, de az angollal nem boldogulok igazán...

Köszi elõre is a választ!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

MineHeadHun
Az Origin nevem: AttilaMine
Az lennék én.
MineHeadHun
Na meg is lett véve a játék, már tolom is százzal 😄 Mert inkább most játszok vele, mint karácsonytól... Nem bírtam ki hogy ne játsszak vele xD Indítok egy privát régiót is, 8 férõhely-jel. Aki kiváncsi rá, a |MULTIS LISTA (SZERKESZTHETÕ)|-re kattintson.
Ember te egyáltalán besétáltál egy Tesco-ba megnézni? Én azért írtam mert ott vettem és az újság ellenér egy árleolvasó után a kasszán fizetve is csak 5000 Ft-t volt 😊
Ezt a hangnemet legközelebb tarsd meg másnak, köszönöm 😊

Intel Core i3 530,1*4 GB DDR3, AMD Radeon HD 5670

Deluxe22
Én a G2A nevû oldalról vettem meg a Cities of Tomorrow kieget, még a megjelenés elõtt, akkor 6000Ft-ra jött ki, most kicsit engedtek belõle, olyan 5700ért megkapjátok. Akinek nem kell a doboz annak érdemes innen venni, nekem 1 percen belül küldték a kódot, aktiváltam Originbe és már mehettem is játszani 😊 Ja és ez Limited Edition, benne van a kilövési arkológia is, legalábbis én megkaptam vele.
Igen én sajnos már találkoztam vele. Minden esetben a 3. város létrehozásánál jelentkezett véletlenszerû alkalmakkor (két régióban találkoztam már vele), tehát nem minden régiónál. Nem tudom minek a hatására csinálja ezt. Már az ügyfélszolgálatnak is feltettem ezt a kérdést, de sajnos õk sem tudtak mit kezdeni a problémával és tanácstalanok voltak. Valószínû, hogy beakadt a régió a te gépeden (mivel más játékosok tudnak elfoglalni területeket). Én ilyenkor létrehoztam egy másikat (csak a próba kedvéért) és ott már nem találkoztam ezzel a problémával.
TESCO ba kereken 5000.- ott vettem meg én is
Ezzel a hibával ki találkozott már? A slussz poén az egészben, hogy ezt a régió én hoztam létre...
CD Galaxis csak a kiegészítõ 6990 Ft. Tesco... hagyjad már xD
Ott a kisebbség is számít,azért ilyen drága 😄

MineHeadHun
a host fájlt windows alapra állítottam vissza, így az origin jól mûködik.
MineHeadHun
Most nézem a tesco ajándékújságot a neten. Akinek meg van a simcityje de nincs meg a kiegészítõje annak 8000 Ft-ot kell fizetnie tehát én pont jól veszem meg mert az elõzõ hozzászólásomban írtam hogy nincs meg az alapjáték se. 😄
MineHeadHun
Akkor én meg is veszem, de karácsonyig nem is játszhatok vele!!! 😄
Anya azt mondta nekem, hogy a karácsonyig ki kell várnom... 😄
Az alapjátékkal együtt 5000 Ft amúgy. Ez együtt 14000 Ft. 😄
Mikor kiadták 12000 Ft-ba kerül most meg már olcsóbb. Azért veszem meg a kiegészítõt mert láttam hogy milyen jó cuccok vannak benne. Majd ha eljön karácsony ideje(December 25.), akkor felrakom a gépre és majd elmondom milyen lett. Warezolva akartam megszerezni, de a Vulpeszedra féle feltörés el****ta az Origint. Én inkább most megveszem, mert az akció November 13-27.-ig tart. 😄
Dzsini
Minden kiegészítõ benne van a játékban mindenkinek, ha elindítod használhatod a funkciókat. Nem kell külön letöltögetni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

hali valaki segítsen megvettem a kiegészítõt beváltottam a kódot de semmi nem jelenik meg nem tudom letölteni semmi azt írja meg jelenik a könyvtárba de ott sehol nincs: csak az alapjáték ikonja van ott
Na igen... Ezt a munkaerõhiány/munkanélküli kapcsolatot én sem értem. Sõt nálam még akkor is fellép a munkaerõhiány, mikor már arkológiám is fullosan van és "csak" 250 üres munkahely van. Ugyanakkor ezzel ellentmondóan pedig van olyan idõszak amikor akkor sem reklamál, ha 3000 betöltetlen állás van. Amúgy az sem világos, hogy egyáltalán miért vannak betöltetlen állások az arkológia mellett? Hát nem erre lenne hivatott? Vagy van valamilyen max kibocsátható létszám (hangsúlyozom fullos az arkológia, tehát majd 200.000 embert ír a városomba elõnyként)? Lehet, hogy teljesen egyértelmû a válasz, csak még én nem jöttem rá...
Braikingboss
Én meg nem veszem az biztos. Az alapjáték is egy bughalmaz. Jön egy patch hoz másik 100 bugot. Pl most ahogy régebben is írtam a vonatállomások bebugolnak. Nem viszik el onnan az embereket. Azt írja nincs munka elköltözöm, a munkahelyek meg bezártak mert nincs elég munkás pfffff. 5000 munkanélküli. A városom meg így be is halt. Aztán látom hogy üresek az utak csak a kintrõl érkezõ autókat és buszokat látom és akkor jöttem rá hogy az emberek nem jönnek ki az épületekbõl. Azt hittem ez a bug csak a kiegben van??!!!

Don Kartács :)

Remélem mire jövõre beszerzem a kieget már minden rendesen fog mûködni benne. 😊
nyirog
As part of our ongoing SimCity development, this thread highlights our current focus. As well as items listed here we are continually looking at all feedback and issues reported and working on resolving them.

Note: These items are in development and do not necessarily reflect content of any particular update.

MegaTower: Residents within a MegaTower will complain they can not find work even if there is work then abandon the tower

Maglev: Investigating reports that Maglevs get stuck within a city

MegaTower: Commercial levels complain that they require shoppers whilst Residential levels request more shops

Education: Investigating education enrollment levels dropping when using MegaTowers

Performance: Investigating miscellaneous performance improvements on PC and Mac

Offline: Exploring the option of Offline Mode - http://www.simcity.com/en_US/blog/article/state-of-simcity

Tesco-ban akciósan 5000 Ft 😊

Intel Core i3 530,1*4 GB DDR3, AMD Radeon HD 5670

Oahu szépe prosperál a 3 lehelyezett kaszinónak köszönhetõen. Az ESB takarásában van még egy kis kaszinó is. 😊

2-3 munkanap
Köszi, a tippet. Le is mentettem az oldalt.
Mennyi idõ után jutottatok a hozzá a kódhoz?

Mi a players.hu-n vettük 5700 forintért az új kieget.

Ennél olcsóbban nem találtunk.

Playit-re a beugró helyszínen 2.000 forint elõvételbe 1.800.

De a Playit-re is van beugró, nem? Mert akkor gyakorlatilag majdnem ugyanannyiból jössz ki...
Egyébként playit en 4 K lesz az új kiegészítõ 😊 gondoltam beírom hátha valakit érdekel.

Én már beszereztem 😊 De egyelõre hanyagolom a future-izálást, mivel jó ideje nem játszottam a játékkal, és az alapjáték lehetõségei is kellõképp elszórakoztatnak.
Azt azért lássuk be, ahhoz képest, ahonnan indult a játék, mostanra nagyon komoly fejlõdésen ment keresztül, és igazán jó vele játszani. Kivéve persze, amikor leég két-három ház a városban, mert vmi rejtélyes ok folytán a nagy tûzoltóság nem óhajt autót indítani a helyszínekre, de hát mit számít ilyenkor az intézményt kikapcsolni, újra bekapcsolni és a romokat eltakarítani 😊 De amúgy tényleg végre annak néz ki, ami, élvezetes városszimulációnak.
Én is várok vele, mert annál idegtépõbb nincs, amikor belemerülsz a játékba és valahogy semmi nem úgy mûködik ahogy szeretnéd. Remélhetõleg nem kell erre is fél évet várni, hogy valamelyest játszható legyen. Az hogy pl. nem jönnek ki a simek a MegaTower-bõl, elég idegtépõ lenne számomra.
Na akkor nem is baj, hogy csak jövõre tudom megvenni. Addig majd javítják. 😊
Remekül néz ki. Csak éppen alapvetõ problémák vannak vele 😊 A hivatalos fórumon van szerepel néhány topic ezekkel kacsolatban, van, ahol a fejlesztõk jelezték is, hogy ismert hiba, dolgoznak rajta. Például a MegaTower-ekbõl nem jönnek ki a simek, gond van a víz- és áramfelhasználásukkal is.
Nem az én városom, de kíváncsi voltam milyen ezeket a dolgokat élõben látni. 😊
Naná, hogy a talajtisztítót a 4. szintre tették. 😄

Majd lesz még akciós a Humble Bundle-ön. 😄
Ja, úgy 5 dollárt én is adnék érte.
nyirog
... Habár következõ kiegészítõnek egy évszakokat vagy egy rush hourt nagyon üdvözítenék! 😊

nyirog
Nem olyan rossz ez 😊

nyirog

nyirog

Még egy korábbi témához szólnék hozzá, mégpedig, ha bõvítmény telepítésnél valaki véletlenül olyat is hozzáad, amit nem szeretne telepíteni, akkor azt az origin uninstallal vagy az ügyfélszolgálat segítségével lehet kivenni a listából. Ezt inkább csak azért írtam le ha valaki ugyan úgy járna mint én. 😊 Az Origin eltárolja ezeket a bõvítmény rendeléseket a gépen és egy másik géprõl történõ belépéssel (pl. ügyfélszolgálat) simán megoldható a probléma.
Én majd januárban beszerzem. 😊
Tök jó,de emiatt nem fogom megvenni<#hehe><#idiota> Elég volt nekem 8 ezerért az alap is! Egy egész vagyon volt ez nekem.Elbuktam vele 50 doboz sört<#hehe>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Az arkológiát meg ki lehet majd lõni az ûrbe,az új kiegészítõben:

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Én ezt már láttam korábban is,marha jó lesz!

Ha valaki még szeretne csatlakozni, jöhet bármikor.
Lásd a #10950 sz. hozzászólást, és az aktuális állapotért a fenti Multis listát.
Ilyen hibákkal szerencsére még nem találkoztam. Valószínû, hogy bug.