11758
  • Neoncsoves
    játszik innen valaki EU West 5-n? vagy valamelyik olyan szerveren ahova be lehet férni? kéne egy régiót csinálni :)
  • WinStar
    jaaa azt hittem minimumban :D
  • Marfy
    Én egy Dead Space3-nak, vagy Alan Wake-nek is örülnék.
  • khalmi77
    na végre meglett NÉGY fullos procigyárral a fejlesztés :D most már mehet a TV gyártás...
  • Laci82
    Akkor szerinted milyen irányba gondolkodjak ?
    Fifa 12,Bf2 ? :D
  • Láma!
    Azt ígérték bármilyen játék letölthető:)
    de majd kiderül ha megjön az email.
  • capa07
    Egy 5 eurós kedvezmény, és még ők járnak jól!
  • Dzsini
    Nagyjából közepesen, a világítás van lejjebb véve, így bírja jól ablakban az 1600x900-at. Ennyit bír a laptop radeonja.
  • Marfy
    Ezekről ne is álmodj, biztos nagyon sajnálják általuk okozott kellemetlenségeket, de azért ennyire nem .
  • Laci82
    Nah kíváncsi vagyok mit adnak kárpótlásul az íéjék......
    Minimum egy Battlefield 3 vagy egy Fifa 13 amiért nem tudom betölteni a vársom egy jó ideje már.
  • WinStar
    minimális grafikán játszod? :)
    Csak kérdezem :)
  • Marfy
    Én amcsi szerveren játszok ~3 órája, eddig kétszer kellett kilépnem, mert nem voltak ikonok.
  • donatus13
    én is amcsi szerón vagyok, gond nélkül megy, de holnap költözök át én is mert jön haverom is, addig ha lenne valami 16 os régió 3 embernek, akkor mennénk.
  • GibboRamone
    Közben azért amcsiban egy gyerek tök nyugodtan játszadozik és streamel órák óta:) sztem csak itt EU-ban van szarakodás...
  • Marfy
    Ja, megint vacakol...
  • Láma!
    Titeket beenged?
    Azt mondja nem lehet betölteni a várost
  • Dzsini
    Az kevés, mert ha nincs vásárló, a boltok bezárnak, és továbbra sem vesznek át semmit. Nem csak bolt kell, hanem valaki, aki be is megy az ajtón vásárolni :)
  • Dzsini
    #5349 - lehet sokat termelni, de ahhoz sokkal több vásárló kell, és raktárkapacitás, legalább átmenetileg. Meg kell nézni, hogy a lakók munkások vagy vásárlók-e (a létszámra klikkelve a részleteknél írja) - eleinte csak dolgozók vannak, viszont nekik inkább lakhatásra megy el a pénzük (meg adóra), nem fognak "Valaha Marhák Voltak Húsfeldolgozó Vállalat" termékeket venni. A boltokba a gazdagabbja, a családok egy része és a turisták járnak.
    Be kell indítani a turizmust, akkor lesz igény kereskedelmi negyedekre, és máris el fog kelni a legyártott áru.

(és minél hamarabb érdemes valami exporttal megépíteni a 2. szintű kereskedelmi központot, hogy lehessen vasúti/hajó raktárat építeni, annak sokkal nagyobb raktere van)
  • buttonp
    Építs Kereskedelmi üzleteket, hogy legalább oda eltudja adni az áruját az ipari szektor. Vagy vegyél fel kapcsolatot a szomszédos városokkal...
  • Borg
    Erre van már valami ötlet?
  • Dzsini
    Ha Originen veszed, akkor rögtön kitölti, csak kívülről vásároltnál kell gépelgetni.
  • tasika16
    Nekem nem kellet beírni... Egyszerűen csak letöltöttem...
  • khalmi77
    igen oda kell beírni
  • empie
    Nektek be kellett írni a kulcsot originbe? Mert nekem egyből ott jelzi,vagy valamit elrontottam ?:)
  • tasika16
    Változatlanul a mellet vagyok, hogy adjanak ki egy offline módot legalább addig amíg nem javulnak meg a szerverek. Mert ez így nagyon rossz. Komolyan lehet hogy ez a játék fény évekkel jobb mint a SC4 de azzal legalább akkor játszottam amikor akartam. És nem akkor amikor volt szabad hely...
  • tasika16
    Jah nálam is megint megadta magát pedig tegnap lehetett neki tolni...
  • Marfy
    Nem kell sietned, én bár be sem tudok lépni .
  • khalmi77
    Nekem is ez a bajom, építhetek bármennyi procigyárat, és bármennyi lerakatot, be van álva egy szintre és nem megy se le se föl. Szerintem most is szétment náluk valami... tanult lakosságom persze megvan a dologhoz.
  • mrmilan
    Sziasztok! Most értünk haza, és kezdem lassan felszenvedni a gépre cuccot.
  • buttonp
    Sziasztok! Az lenne a gondom, hogy egyszerűen nem tudom a napi fémeladási profitot növelni, 44000$-on marad. Építettem már elég sok kereskedelmi lerakatot, és egyszerűen nem növekszik. A kohászati üzemet viszont nem tudom megépíteni a 300 ezres profit nélkül. Van ötletetek? Előre is köszi! :)
  • galovics
    Sziasztok!

Nemreg kezdtem egy regiot, Hungary neven (16 slotos). Aki jonne, irjon, aztan inviteolom. :)
  • capa07
    Esetleg a játékban megnézed, hogy az ismerősök hol játszanak, melyik régióban és megnézed van e hely.
  • Dzsini
    Olvass vissza, ma délután elég sokan hirdették itt az új régióikat, próbálkozz náluk.
  • reménytelen
    Játszik valaki valahol, ahol még van szabad hely? Gyakorlatilag ha csatlakozni akarok bárhova, olyan régiókat hoz fel, amik tele vannak.
  • Dzsini
    Oktasd az embereidet, felszerelnek egy csomó napelemet a házak tetejére, és komolyan csökkentik a lakosság áramfogyasztását (nekem egy 4 tornyos olajerőmű kellett egy időben, a mostani város 2 aktív toronnyal üzemel). Amíg nem gazdagok, addig hajlandók buszon és villamoson is utazni, ha van. A város bejáratához pedig P+R parkolókat kell tenni, hogy az ingázók ne rohanjanak be a városba kocsival, hanem használják a tömegközlekedést.

Nekem egyedül csak ingázva sikerült jól működő város(oka)t építeni, váltogattam közöttük, folyamatosan toltam át a kapott rendőrt-mentőt-szemetest, az nagyon sokat segít bármelyik városon.

Katasztrófák esetén különösen számít, egy földrengésnél a két szomszédtól ömlöttek a tűzoltók hozzám, Nyirog városába pedig zombivadászatra mentek tőlem a zsaruk :)

Nagyon nehéz szóló várost építeni.
  • capa07
    Sikerült már valahol felépíteni valamilyen nagy művet? Mik a tapasztalatok? Szívesen olvasnák egy beszámolót ezzel kapcsolatban.
  • khalmi77
    Amúgy annyira addiktív ez a játék, hogy ilyennel utoljára kb 5 éve találkoztam... lehetetlen felkelni előle, tiszta beteg állat lesz tőle az addig normális szociális életet élő ember.

Amúgy lehet hülyén hangzik, de nekem nem tetszik ez a felhőkarcolósdi... legalábbis első városban, semmiképp. Amíg csak közepes sűrűség van, soha nincs semmi gond, el van lazán 50K ember. De utána jönnek a dugók, meg megyek mínuszba meg miegymás, ömlik a szemét, áramból annyit zabálnak, hogy bírni nem lehet. Szal ha elérem a TV gyártást, visszamegyek közepes sűrűségre (épületeket rombolom, utakat visszafejlesztem és kész is), és majd csinálok egy másik, ellátóvárost, minden jósággal, na majd akkor lesznek nekem az alap városomban felhőkarcolók :)!
  • Dzsini
    Abból élek, és egy raktáram van csak, ott pedig nem lehet megosztani :(

Plusz marha messze van a reptér, és mire elért oda a teherautóm és vissza (5 egységet vitt oda), addigra megtelt az összes raktáram... hajóval vagy vonattal kellene, de annyi termelésem nincs, hogy két nagy depót megtöltsek ötvözettel.

Ez a város supportnak van, ellátja okos dolgozó emberrel a gyáraitokat és elhordja a szemetet :) Nem termel, szolgáltat.
  • Carlos
    Tolj a reptérbe ötvezet akkor. :)
  • khalmi77
    éééééééééééééés meg is jött a várólista :DDD