11758
  • khalmi77
    eu kelet 2
  • Shiver
    csak mert nincs egy másodperc sor sem
  • Shiver
    antarticán vagy nem?
  • khalmi77
    az nem jó, mert megint várhatok 18 percet mint délután
  • Shiver
    btw:
    Update: 3:01pm PST: We are temporarily taking down EU West 1 for a hardware upgrade. Again, no saves or data will be lost. EU West 3 and EU West 2 are still undergoing maintenance. Thanks again for your patience.

forrás
  • Shiver
    tolnál egy relog-ot?:)
  • buttonp
    Ha valaki szeretne egy használt várost átvenni az eurokelet2-es szerveren átvenni, akkor vegyen fel friendbe és meghívom. Nagy művünk a napkollektor. Ja, SG-Magyarország a régió. Üdv.
  • Shiver
    jah
  • khalmi77
    offline? az faxa, mert én itt tolom közbe
  • khalmi77
    Város:

• Shiver
    [URL=http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9337881.page]lol. test server. ennyit a "beta"ról, kapják be[/URL]
  • donatus13
    Ez a legjobb hír amit ma láttam:D duplája jó is lenne valamire:D
  • Shiver
    lol .offline vagy faszom már komolyan mondom az origin-be is meg az ea-be is meg a maxisba is
  • khalmi77
    na lassan a második-kutatásom is kész lesz az egyetemen: napenergia nagy mű! Durvák ezek a kutatások. Csinálnom kell egy második várost, mert ezt már nagyon kinőttem.
  • khalmi77
    megvan, boccs, csak nem vettem észre :D
  • Shiver
    hagyjál jóvá :D:D
  • Caliph
    köszi,akkor még megvárom a fejleményeket aztán max 1-2 hét múlva megveszem:)
  • khalmi77
    egy város itt nem város, kettő sem tesz ki egy egészet, inkább három, a határ pedig ugye :), amúgy pedig már ígérték hivatalosan is, hogy ki lesz bővítve a pálya, csak még kell pár hét míg megoldják a teljesítménybeli problémákat
  • Caliph
    én is gondolkodom hogy megveszem de azt látom hogy gyakorlatilag 3 nap alatt fullos város építhető...ha ez megvan hogyan tovább? nekiállsz egy új városnak? szal az aggaszt hogy mennyire szólhat hosszú távra a dolog.
  • mrmilan
    Barátkérelem áttolva.
  • csuszi
    nem egészen :) nem az olajon van a legnagyobb árrés, középmezőny. annak csak az a varázsa, hogy sosem elég. ez pedig elég jelentős tényező.:)
  • GibboRamone
    En felvettelek firendbe! ID: gibboramone
  • botyika
    meg tudná valaki mondani miért van az, hogy tegnap két várost csináltam privát régióban, kifejlesztettem pl közlekedési hivatalt a városházán, akkor a másik városban is elérhető volt a vonat. ma meg ugyanezt csinálom, és nem elérhető.. ez bug vagy valamit bénázok?
  • Neoncsoves
    Antarktika szerón SG Magyarország régió nyílt! 16 városnak van hely, 3an vagyunk rajta eddig. aki akar jönni vegyen fel: realee_HUN ; ugyanis private a régió! meghívásos alapon működik
  • khalmi77
    Ja és minél előbb próbáljatok átállni vasúti teherszállításra, fényévekkel gyorsabb és több mint a kocsis megoldás
  • khalmi77
    kicsit olvassatok vissza, mindenre le van írva a válasz.

Én öntöm a TV-t egy fullos gyárból, brutálisan hoz, leesek a székről. Hmm talán az olajfinomítást kéne még megpróbálni, mert ha a valóságot vesszük alapul, az olaj profitabilitását és a rajta lévő árrést nem igazán lehet überelni (ugye exxonmobil...)
  • Aragorn831109
    Köszi! Úgy tűnik megtaláltalak. Mindjárt megyek akkor én is. :)
  • longwi
    Most csináljuk... 7-es vagy nagyobb lett vegul. A kollega krealta. Felvettelek baratnak originban.
  • Bazsa241
    Valaki segítsen mert megőrülök:D A sok hajlektalannal mit lehet csinalni? :D
  • GibboRamone
    Én is jönnék!!
  • Aragorn831109
    Mekkora régiót nyitottatok? Lehet, hogy én is csatlakoznék...
  • drmilo
    Azt hogyan? Nekem is írta de nem jöttem rá hogyan
  • rozsa88
    A műanyag előállításához az újrahasznosítónak szelektív hulladékra van szüksége, amit egy bizonyos ídőközönként állít elő
  • longwi
    Origin barátnak jelöltelek. (zsolt8503)

Régiót indítja hamarosan realee_HUN kolléga. Vedd fel őt is barátnak
  • reneg78
    kösz, kiszemelték az összes parkomat :)
    igazán továbbállhatnának...
  • khalmi77
    eltünnek idővel maguktól, persze csak ha van meló
  • drmilo
    Na jól beszoptam, megcsináltam hitelből a procigyarat, erre nem termel semmi muanyagot az ujrahasznositó, akárhányszor indítom ujra, én meg lassan csődben. Na majd talán holnapra javítják, addig is alszom mérgemben
  • reneg78
    hali

egy olyan kérdés, hogy ha sok a hajléktalan az mitől lehet, és hogy lehet tőlük megszabadulni?
  • hoffmann14
    menjünk!! a nevem:hoffmann18 hívj meg és megyek az antartikaia! :D
  • longwi
    Antarktika ami nálam megy... Semmi más

Ott esetleg?