SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

nyirog
403

Ma hajnali 1-kor léptem ki, és már akkor volt, igen.
nyirog
akkor van már europe west 2?

nyirog
Én speciel utálom a TS-t, nincs is, jobb szeretek inkább írni játékban, itt még lehet is, mert nem pörög az akció úgy h ne legyen rá idõm

Omlás
Ó de elég jól el lehet beszélgetni TS-en ha jó a társaság kifejezetten javítja a Fun faktort 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Carlos
Most õszintén... No Offense!

Minek?
Ez nem mmo: "ballra rakj le egy kórházat!"
"VIGYÁZZ! Magas a bûnözés!"
"ENERIGIA KELL!!!!!!!!"
<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

oneal1
érdeklõdnék, hogy késõbbiekben lesz e valami közös SG-s TS szoba a játékkal kapcsolatban?

!Forza Ferrari!

oneal1
köszi!😊

!Forza Ferrari!

oneal1
köszi a segítõkészségedet...

!Forza Ferrari!

Kodlovag
Nem kell, van trial mód. A weblapjukon elérhetõ hozzá a username és password. Viszont egy idõ után kidob

Carlos
vársz egy napot

Þór vígi þessi rúnar

oneal1
megjött nekem is, próbálnám telepíteni, néztem a leírást, de ennél a flyvpn proginál regisztrációnál fizetni kell, inkább kihagynám😄

más mód van e?

!Forza Ferrari!

Shiver
meg, privátra rakhatod vagy publicra

A felhők felett mindig süt a nap

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

Omlás
Várható volt :] nem kell ezen meglepõdni.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Armi555
Ha már témánál tartunk, ebbe bukkantam:Aktuális kérdés

zorrobomber
éljen a bulvár 😊

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Joschka
Az jó, mert én sem akarok oda be engedni olyant, akit nem ismerek!

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Carlos
Szuper köszi. Akkor be lehet hívni haverokat de randomok nem jönnek. Süti.

Þór vígi þessi rúnar

Armi555
Privát régió pont ezzel a funkcióval van ellátva

Joschka
Én nem megyek oda, meg ígérem!<#idiota>

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Carlos
Meg lehet oldani azt, hogy ne jöhessen be "idegen" a régiómba, csak azt akit engedek?

Þór vígi þessi rúnar

Shiver
tegnap a város amin 6 órán keresztül dolgoztam már 110e lakosú és sikerült az egyik nagy mûhöz hozzákezdenem (1 milla simoleon), a város nagy mapon van és már nem növelhetõ túlzottan. tapasztalatom az hogy ha van egy régiód akkor mindenképpen specializálódni kell a városoknak, ezért is nagy élmény a multi, illetve ezért is akarják ezt az online dolgot erõltetni. ha betelt a hely és eljön a specializálódás ideje akkor meg bontani kell. igaz picit csökken a létszám de mindennek ára van 😊

Carlos
Nem mondtam le. Elõrendeltem annó és annyi.

Þór vígi þessi rúnar

Kodlovag
Finoman arra szeretnének rávenni, hogy fizesd ki. Vagy már lemondtad?

Carlos
ipon küldött egy számlát... De minek is? ki se fizettem.

Þór vígi þessi rúnar

Megjött nekem is!!!

Omlás
<#eljen>

botyika
A hozzászólásokat olvasva itt és ott is, azt hiszem hogy nagyjából kitaláltam a taktikát, hogy kell játszani ezt a játékot, (hogy ne .asszon fel agyilag :-). Privát régió teleépítése elõször csak kis városkákkal, majd fokozatosan hol egyik hol másik várost piszkálgatva fejleszteni az egész régiót, míg végül kifejlõdnek a kisvárosokból a nagyobb, specifikus városok.
Kodlovag
Tegnap este mûködött, de én a nyugat 1-re mentem.

Armi555
Amúgy van EU West 2 szerver is már, igaz?

Kodlovag
Az vicces volt, hogy másfél óra után, amikor még majdnem mindenem alacsony sûrûségû volt, valamelyik tanácsadó megkérdezte, hogy akarom-e tudni, hogy növelhetem az épületek sûrûségét. Nanáhogyakarom. Erre beadott valami elõre rögzített procedúrát, ahol elmutogatta, hogy mithol találok a grafikonok között. Nyissam meg az épületsûrûség grafikont, nagy nyíl mutatta, hova kattintsak. A nagy nyíl a szennyezési térkép gombját mutatta. Gondoltam arra csak nem kattintok, próbáltam megkeresni az épületsûrûség grafikont, de hiába húztam az egeret a gombok fölé, nem írta ki a grafikon neveket. Aztán elkezdtem kattintgatni, hogy a jó grafikont nyissam meg, de ez az elõre rögzített procedúra olyan, hogy abszolut sehova se lehet kattintani, csak oda, ahova a nyíl mutat. Végül megadtam magam és rányomtam a szennyezési térkép gombjára. Erre megnyitotta az épületsûrûségi grafikont. Pfhh. Végül arra jutottam, hogy biztos az ablakozott üzemmód miatt mutat a nyíl rossz helyre.

zorrobomber

Omlás
Olvass vissza és láss csodát kérdésedre választ találsz 😉

te hogy tudtál jétszani, mikor én megvettem kedden ajátékot és még ma is azt irja, csak 03.07-én 00:001-tõl játszahtó?
lopoott verziód van? vagy nálam van a hiba?
Shiver
nekem tegnap volt a második session, hááááát rohadtul nem könnyû 😊

6 óra alatt kaptam 2 ufo-t, 2 (jól látod) godzillát és egy szaros földrengést. ebbõl a földrengés és a godzilla pusztította a legnagyobbat. mondjuk vicces volt de azért nem kívántam😊

Kodlovag
A másik nagy problémám a grafika minõsége volt. Alapbeállításként 1280x720 majdnem minimum beállításokkal indult fullscreenben. És már akadt. Ezt betudtam az integrált videokártyámnak, pedig ennél azért sokkal többet vártam tõle. Másfél óra akadozgatás után gondoltam ránézek a fórumra, és áttettem ablakozott üzemmódra. Ekkor ért a meglepi: elõször is újraindítás nélkül váltott felbontást (amit soha nem értettem, más játékaim miért nem tudtak mindig is, olyan alapdolognak tûnik). A másik, hogy hirtelen elkezdett gyönyörû simán futni. <#confused> Annak már nem kezdtem neki, hogy kikísérletezzem mit bír grafikailag, majd ma este. Viszont 1920x1080 ablakozva megint csak nem jó, mert az ablak fejléce miatt nem fér ki a kezelõfelület alja a képernyõn. Úgyhogy most 1280x720 ablakban fut, de legalább már normális sebességgel.

Nekem igazából szimpatikus tapasztalat, hogy ezeket írjátok, hogy nem egyszerû rájönni, mit akar a város, mert én attól féltem a legjobban, hogy egy divatosan lebutított, leegyszerûsített játék lesz, amiben majd minden könnyen megy. Ha törni kell a fejem, mi bajuk az adókkal, hogy hogyan sakkozzak a szûkös hellyel, milyen density-s út kell hova; tényleg magas-e a bûnözés, vagy csak rinyálnak a választók, és a statisztika mást mond, és emiatt polgármesteri bölcsességgel mást kell csinálni, mint amit a választók rinyálnak... ez jó, ez eddig bejön.

Kodlovag
Na, kicsit kialvatlan a fejem ma reggel. Végül is sikerült játszanom tegnap éjszaka 2 órát. Ez leginkább 2 óra küzdelem volt. Miután én nem bétáztam, minden nagyon új volt. És valahogy sehogy se akart kézre állni.
Kezdve az irányítással. Minden pont fordítva történik, mint ahogy más programokban megszoktam. Jobb egérgombra mozog, balra forog a kamera. Egyáltalán végiggondolták azt rendesen, hogy bal klikkre lehet forogni? Ha bármelyik menüben bármi ki van választva, akkor azt bal klikkre leteszi. Meg kell tanulnom a billentyûkombinációkat. A másik meg, hogy elvárásom szerint úgy mûködne (és más programokban így is van), hogy klikkre megfogja az objektumot, és ha húzom az egeret balra akkor az ojjektumot húzza a kamerához képest balra. De itt pont fordítva megy, a kamerát húzza balra a terephez képest, ami a képernyõn nézve pont fordított mozgást eredményez. Ugyanez a forgatásra. Ezt legalább 100-szor rontottam el játék közben, és történt más, mint amire számítottam. És ahogy néztem, nem is lehet a kontrolt átállítani, csak megszokni. <#shakehead>

Egyébként azt hiszem, nem a legjobb térképet választotta a kezdéshez, mert volt rajta egy nagy hegy, ami szépen feldarabolta a területet. Úgyhogy csak a térkép 1/4-ébe beszorítva játszottam. Már az is problémát okozott, hogy az 5000 fõt elérjem.

Ki tudja arra a választ, hogy ha egy várossal nem játszom, mert mondjuk nem vagyok egy napig, azt egy másik játékos mikor veheti át? Nem szeretném ha a saját városom rossz kezekbe kerülne, meg úgy eleve...
zorrobomber
+1 ipon-os LE <#zavart1>

Carlos
Nálam úgyszintén!

Þór vígi þessi rúnar

Kíváncsi leszek hogy tényleg így lesz-e 😊

Sziasztok!

Van egy feleslegessé vált Iponos LE elõrendelésem, holnapi személyes átvétellel. Ha valakinek kellene, privátban jelentkezzen a rendelési számért.
Dzsini
Lehet, hogy a DLC-ket dollárban árazták be (?) Én is néztem, de nem vettem meg (még) egyiket sem.

A német gyorsvasutas dolog tetszik a legjobban, ha nagyon bejön a játék, majd esetleg egyszer megveszem.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.