SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dimre

X universe Home, sweet home

zorrobomber
Nincs tört verzió és nem is lesz egy darabig. VPN-el megkerülhetõ a régiókorlátozás, ami felett az EA is szemet huny. Ki kellett volna írni bannerba 😊

dimre
Nem kalóz, eredeti, egy Ázsia szerveren keresztül megy a game.

zorrobomber
Nekem most VPN nélkül is indul, viszont kidobál folyamatosan.

Ti hogy' játszotok a játékkal, mikor még nem engedi a telepítést csak holnap éjféltõl?... kalóz példányotok van vagy hogyan?
életemben elõször vettem orogin játékot és most csak szivok vele.. nagyon bosszantó..már bánom, hogy nem szedtem le torrentrõl 😞
GibboRamone
Ezen az Origin store-n fognak árulni sima nem LE verziót?

Dota 2

zorrobomber
Mondhat akárki akármit, de ez hogy konkrétan látom hogy ingáznak a kertvárosból a szomszéd régióba a népek mert nincs elég gyáram, ez kárpótol a sok bosszúságért 😊

(Pl. hogy még mindig nem tudom hogy kell áramot, vagy akármi más fölösleget eladni. Vagy csak szólni tudok a chat-ben hogy helló van eladó áramom? Vagy akkor tudok majd gombbal eladni, ha van másik általam kontrolt város a szomszédban?)

Most kidobott frissitési hibával, pedig már tuljutott a nagyméretü filek feldolgozásán, most meg ujra szürke :S:S

„Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.”

nyirog
Mondjuk kicsit keveslem, hogy 2 féle cumóval lehet csak upgradelni a fõhadiszállásokat, legalább 4 lett volna az ideális, de inkább 5.

Joschka
Szintén!

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

nyirog
Köszi a képeket, ezek engem is érdekeltek 😊

Armi555
Nekem nem települ, továbbra is azt írja amit szokott.

Joschka
Nálam nem engedi...még!

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

dimre
Hoppácska, szerintem volt egy kis pre-load, tanultak az amcsi hiából, nálam már települ a játék 😄

Probáljátok!

Na most egy kicsit bosszant, hogy a konzolokszervíze képtelen volt LE-t beszerezni...

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

dimre

reménytelen
Azt akartam írni, hogy "át is veszem". Szóval az igekötõk használata azért még megy, mielõtt valaki másképp gondolná.
reménytelen
Megrendeltem én is a gameshoptól, holnap át veszem 😊 Nem LE, de legalább mégiscsak eredetiben meglesz 😊
Carlos
Pénteken itthonról fogok "dolgozni". Remélem addigra már menni fog a cucc... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Armi555

dimre
Ha lerakod Maxisman épületét olyan mint egy rendõrség, fokozatosan lehet fejleszteni ahogy te fejlõdsz, és küldetéseket kell vele csináltatni, elõszór mentsen sérülteket. Amikor elérte a megfelelõ tp-t akkor lehet garázsa és így tovább. Ja és pozitív hatással van a körülötte levõ épületekre.
Vu épülete is fejlettségi szinthez van kötve, negatívan hat a környezõ házakra, de serkenti az ipart, a turizmust ...
Megjelenik majd egy buborék az épület felett, Vu feladataival, pl. uszíts városodra csatlósokat, akik bûnöznek.

Nekem a honlapon LE verziót ír a players.hu

Hali

Ha egy multis régión játszom, és csak 2 nap múlva veszem elõ a várost azt most használhatja valaki, vagy csak én?

&#8222;Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.&#8221;

Na ez igy mar azert tenyleg plusz contentnek tunik, jol van megragom!
Koszi!
Dzsini
Azt is mondták a streamekben, hogy lesznek események is kapcsolva a pároshoz, küzdenek egymással a városban, építettek köréjük egy csomó dolgot. Arra jók elsõsorban, hogy színesítik a város(ok) eseményeit, plusz lehetõségeket, grafikát adnak hozzá (és Vu erõsíti az ipart - fejlettséget és sûrûséget is, MM pedig a turizmust is támogatja a rendõrködés mellett - és pl. õ tud azonnal "megjavítani" bûnözõket, míg a rendõrök börtönöznek). Ugyanúgy jók egy csomó mindenre, mint pl. a brit városkészlet - kapsz Big Bent, plusz használhatod az emeletes buszokat a városban - nagyobb kapacitás, más kinézet, stb.

Most még nem lehet kapni külön a Heroes and Villainst, de az Origines elõrendelésnél azt lehetett látni, hogy 7 euro az értéke. Ha most nem veszed meg, és késõbb úgy döntesz, valószínûleg kapható lesz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

igen, ez Sanghajban egy autópálya-építés volt <#hehe>

Oke vagom no problemo es koszi azert! Ismertem ezt a leirast, ugye en is irtam hogy utanajartam es ugy tettem fel a kerdest, hogy hatha valaki olyan tudna valaszolni aki mar tudja mire is jo ez, hiszen itt a legtobbeknek az LE van meg. Akkor a kerdesem tovabbra is el, megis mi az anyamra jok ezek a hosok, mert nekem nem egyertelmu, mitol plusz content kimaradok-e valami jobol, ha csak a simat veszem meg sporolasbol?

Lehetoleg olyan valaszoljon aki mar probalta!

Koszi!
Mitõl? Nem értem a kérdést.
Igen, készült hozzá lokalizáció. Már a második béta is magyar nyelven volt játszható.
Nekem ugyan mindegy melyiket veszed meg.
Azt meg leírtam, hogy még nem játszottam vele, így nem ismerem az LE tartalmát részletesen.

Itt a hivatalos leírás: "Hõsök és Gonosztevõk csomag: SimCity védelmezõje, MaxisMan szembeszáll az ördögi Dr. Vuval! Helyezd el MaxisMan szuperhõs-fõhadiszállását a városodban, hogy megküzdj a bûnözõkkel, és bõvítsd a Turbogépgarázzsal és a Retikulátor leszállópályával! Dr. Vu simeket bérel fel csatlósoknak, és velük hajtatja végre pokoli bûnözési hullámmá terebélyesedõ aljas terveit. Helyezd el az ördögi Dr. Vu rejtekét a városodban, és fejleszd tovább egy laboratórium és az ördögi VuMobil garázsának hozzáadásával!"

Amúgy meg majd várd meg azt, aki már játszik és használta, hogy leírja konkrétan mit tud. Vagy kérdezd meg tõle PM-ben. Amúgy meg még csak elvétve játszik a játékkal kb fél tucat ember, mert hivatalosan éjjel 0:01 perctõl lesz elérhetõ a játék...
Carlos
Lehet, hogy nem lesz olyan durva a bûnözés, de majd megkapod földrengésben meg ufóban a jóságot.

Þór vígi þessi rúnar

Köszi, mindenkinek.
De attól még magyar lesz a játék?

Bocsass meg de a keves info alapjan amit irtal "Maxisman durván leredukálta a bûnözést a városában" ez elegge cheatnek latszik. Ha meg sem csak ennyi, es te tudod mitol lesz tobb veluk a jatek, akkor kerlek ird le.

Tenyleg nem rosszbol irom, en pont emiatt erdeklodom, hogy mi is ez.
zorrobomber
Advisor aszongya tudassuk XY polgármesterrel hogy van fölösleges áramunk. Oké, de hogy? Hiába beszélek nem válaszol az a huje 😄

Nem cheat hanem extra tartalom. Minden játéknál van ilyen. Ez sem kivétel alóla.
zorrobomber
flyvpn helyett én ettego-t használom, ehhez kellett 3 reg, mert 50MB korlát van a trial-en, de simán megy

Hogy tudtok ti játszani? Mit kell csinálnom hogy én is tudjak?

Koszi, hogy utananeztel az araknak, en igazabol a 7000-rest vennem amit az alabb linkeltek, hacsak nem olyan szupi ez a kiegeszito, hogy megerne az LE.

De akkor amint latom ez csak egyfajta cheat, nem plusz tartalom.
zorrobomber
áramot hogy tudok eladni??

Valaki már írta, hogy Maxisman durván leredukálta a bûnözést a városában, szóval biztos hasznos lehet.
A nagyobb üzletekben, mint az 576 vagy Media Markt az ára 11.990 Ft és a normál verziónak és a LE-nek is ennyi az ára. Amúgy ez az eredeti ára is.
(Az már részlet kérdés, hogy kisebb üzletek olcsóbban adják, de ott is egy áron van.)

Én még február 17-én leadtam az elõrendelelésem a Gameshopnál, 20-án pedig a konzolvilágnál. Az elõbbinél 8.500 Ft-ba kerül (normál és a LE is), utóbbiban 8.900 Ft-ba kerül (a normál és a LE is).

A CD Galaxisban meg 9.590 Ft-ért árulják.

Az viszont tény, hogy sok helyen elfogyott a LE. Nem véletelen ez a neve. Idõben leadott megrendeléssel lehet ennek elébe menni. 😊

Es az mire jo, marmint utanaolvastam en a csomagnak, de nem ertem mire jo? Mi a lenyegi haszna? Probalta-e mar barki.
Armi555
Azért akarja mindenki a LE-t mert a limited szó erre készteti az embereket,hogy az jobb, de egyébként ez a "különleges kiadás" tartalmazza a Hõsök és Gonosztevõk csomagot. Azt hiszem csak ennyivel több a simánál.

Hat mert nincs egy arban. 😊 Ha jol lattom a playersen 7000-ert csak a sima van. Boltokban 8500-ert meg ha jol emlekszem kifogytak az LE-bol csak elorendelni lehet.
Nem tudom, konkrétan mennyi elõnye lesz a játékban, mert én még nem játszottam vele. De mivel egy árban van a LE és a normál, akkor már miért ne legyen a LE? 😊
Nos akkor holnap mikor kezdjük az sg-s közös régiót?<#kacsint>