11758
  • Armi555
    Nekem is Q6600-asam van, de alap órajelen. ATI HD6850 videókártyával.
    de még midnig FPS gondjaim vannak, folyamatosan 20 fps körül van az egész ha már egy kicsit nagyobb a város.
    De ha _meglátogatok_ egy nagy várost, akármilyent, akkor tök jól megy 24 FPS felett megy folyamatosan szinte :)
    én ezt nem értem miért...

proci húzáshoz meg nincs elég hűtésem, ahhoz meg pénz :O
  • Ironman2
    1 órai játék után kidobott ez a szar!
  • elite
    Persze ettől függetlenül alig várom hogy 8szor ekkora város legyen benne!
  • elite
    Nekem a lenti Q6600 as röfög 3GHz-en.
    Gond nekem sincs, de többször ekkora városnál ki tudja mi lenne.
    CoreI7-re meg nincs pénzem.
  • tomatos
    Én i7 2600-al nyomom egy Nvidia 550 OC-vel semmi gond nincs, minden fullon, fps 30-40 között ugrál.
  • donatus13
    Maga a szimuláció az inkább processzoron fut, igazából én i5 el gond nélkül tolom, a grafika az "magas"-on van, szerintem bírna a proci még 2*3 szor ekkora várost is.
  • Molnibalage
    Nem mintha perpillanat lenne rá időm. Ha viszont lett volna, akkor kurvaanyáznék rendesen...
  • elite
    Én a hétvégén játszottam 7 órát. Csatlakozási gondom nem volt.
    Egy kis időszak volt hogy kiírta, elveszett a kapcsolat a szerverrel, de nem dobott ki addig sem, és utána újra konnektált.

Viszont VGA kártya az nagyon kell neki. GTX260al eléggé darabos tud lenni zoomnál, scrollnál, GTX660al már pöpec.
    Kíváncsi lennék hogy bírná a gépem ha 4szer, 6szor ekkora város lenne a max... Az hogy minden emberke/autó stb valóban követhető életet él biztos durván terhel...
  • Neoncsoves
    már nem elérhető az indiai Origin storen a játék olcsón.
  • Fpocok
    Hát ja, csak lehet nem ez a megoldás.
  • Omlás
    Én is a ts-t preferálom csupán arra akartam rámutatni, hogy annyira a multit emelték ki mindig a készítők aztán pont a multis kommunikáció nincs kb sehogy se megtervezve a játékban :] Persze alap, hogy valamire való multis gamer többnyire TS-en kommunikál csak hát azért mégis... :)
  • Austin Bailey
    Nekem nagy pályám 2,5 millió lakosom is volt
  • donatus13
    Mi ts t használunk, annyi ts van ma már, meg ott a raidcall is ingyenesen, az is tökéletes, sokkal jobb mint bármelyik jtáék beépítettje.
  • botyika
    Szerintem minden normális átlag józan paraszti ésszel rendelkező ember számított rá (főleg a Diablo 3 után), hogy egy ilyen nagy népszerűségű játéknál az indulás nem lesz zökkenőmentes. Ennek ellenére pl. én mindig tudtam játszani. Kb. nem különösebben érdekel hogy 1-2 hétig van némi gond, ha utána évekig játszom vele, számítottam erre. Amúgy meg szvsz aki ilyeneken idegeli magát az nem teljesen százas.
  • Neoncsoves
    az a lényeg, hogy idegenek ne jöhessenek (random külföldiek)

egyébként a mezőgazdasági városokat énis hiányolom (DLC, kiegészítő formájában tuti jönni fog, simán lehetne integrálni az egész kaja mizériát a a társadalmi rétegekhez!)
  • Omlás
    Ellenben a multis hangsúly mellet annyi agyuk nem volt, hogy az ingame kommunikációt normálisan megcsinálják. A régió chat valljuk be elég fapados az Origin "chat" hátööö ezt inkább ne is firtassuk mennyire zökkenti ki az embert a játékból.... Az egyetlen normális alternatíva a TS vagy Skype konferencia..
  • donatus13
    Akkor neked ez a játék most kimarad:) őket nem károsítod meg nagyon.
  • Omlás
    Igazából az egész új rendszernek a lényege a multi egy régióban több player és egymást segítik a városok. Ezért aki szólózik szerintem elég hamar rá fog unni.
  • Molnibalage
    Csak akkor basszák meg, ne garasoskadjanak a kibaszott szervereken... Kíváncsi vagyok, hogy mit szólna hozzá az EA vezére, ha eladok neki egy autót azt hol hajlandó menni és hol nem, aztán közlik, hogy ok, két hét múlva gyere vissza, addigra talán lesz szerver.

Az ingyenjáték komenzációt meg telibeszarnám, mert egyetlen EA játékra sincs szükségem.
  • Coolfire
    Szerintem,ha kijönne egy "demó-verzió",akkor is megvennék ennyien,vagy még többen.Offline gyakorolni,online meg nyomni a haverokkal.:)
  • botyika
    Inkább legyen sikeres és vegyék meg sokan és fejlesszék, minthogy warez miatt ne érje meg tovább foglalkozni vele. Üzleti szempontból egyébként is helyénvaló döntés volt így csinálni.
  • Ironman2
    Nem mindenki tud ám ilyen védelmet csinálni,milliókba kerül a fenntartása egy ilyen rendszernek.Ők megengedhetik maguknak úgylátszik
  • SzeszlerT
    Szerintem sem baj, offline módban pl. hogy csinálnád meg, hogy több játékos építhessen egy közös régiót?
  • Sordoran
    Majd amikor lecsengenek a kiegészítők, DLC-k és kijön a következő része, akkor kiadnak egy offline patch-t, és aki azután multizni akar az le van tojva. De ez még messze van, nagyon messze.
  • Fpocok
    ""A játékot multiplayerre terveztük, a teljes régiót a szerveren szimuláljuk, szóval nem lehetséges a dolog. "

Ez csak kifogás. Egyértelműen a warez ellen csinálták... ezt kellene mondaniuk.
  • Marfy
    Én nem is bánom, jó ez így, csak a szervereket rakják rendbe.
  • Coolfire
    Ha lenne,fel is törnék azonnal..itt inkább az áll a háttérben.:)
  • botyika
    ebbő se lesz warez
  • BoneDragon
    Nem lesz offline mód.

Lucy Bradshaw, a Maxis fejese ugyan eleinte azt írta a Twitteren, hogy ha nem is áll szándékukban bevezetni, de mérlegelik az offline mód lehetőségét, amennyiben ez javítja a felhasználói élményt, később visont kerekperec kijelentette, hogy ezt a dizájn nem engedi meg: "A játékot multiplayerre terveztük, a teljes régiót a szerveren szimuláljuk, szóval nem lehetséges a dolog.
  • Ryan626
    Sziasztok!

Vegyetek fel barátnak Origin-en,ha van kedvetek együtt egy régiót vezetni,Ryan626 a nevem. ;)
  • mkapas
    Köszi, azért annyi időm nincs hogy ennyit végig olvasgassak :)
    Néha néha benéztem abból a TV, illetve a turisztikai gazdaságot láttam, hogy jobban jövedelmez :)
  • SzeszlerT
    Origin.com-ra regelj és ott írd be a kódot.

A többi kérdésedre meg legegyszerűbben úgy kapsz választ, ha itt visszaolvasol kb. 5-700 hozzászólást. Fogsz jó ötleteket találni.
  • zorrobomber
    "Én a Cities XL-t ajánlanám, ha.... de ugye annak is megvannak a maga gondjai, bajai."
  • laca95
    jelenleg nem lehet betölteni a várost
  • mkapas
    Sziasztok!

Most rendeltem meg a játékot, csak kóddal.

Tudnátok tanácsot adni, hogy milyen gazdaságot érdemes építeni, ami jól jövedelmez?

Illetve, ezt a kódot, hogy, hol kell használni?
    lécci ne nyirjatok ki ilyen kérdésekért :)
  • botyika
    Nemtudom minek írnak cikket a játékról ha nem tudnak vele játszani. Gamestar meg a másik cikk is amit linkelt itt valaki, elég gáz.
  • Ironman2
    Majd berakják kiegbe! Le mernék rá esküdni!!
  • Molnibalage
    Nincs metró...? Lol, vicc a játék. Modern nagyváros nincs metró nélkül.
  • Ironman2
    Mondjuk engem az idegesít a játékban hogy másodpercenként szirénákat kell hallgatnom,és nem a város zaját.
  • Molnibalage
    A több város mit jelent? Hogyan menedzseled őket párhuzamosan? Egyszerre telik az idő mindben?