SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X universe Home, sweet home
életemben elõször vettem orogin játékot és most csak szivok vele.. nagyon bosszantó..már bánom, hogy nem szedtem le torrentrõl 😞
(Pl. hogy még mindig nem tudom hogy kell áramot, vagy akármi más fölösleget eladni. Vagy csak szólni tudok a chat-ben hogy helló van eladó áramom? Vagy akkor tudok majd gombbal eladni, ha van másik általam kontrolt város a szomszédban?)
„Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.”
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
Probáljátok!
Þór vígi þessi rúnar
Vu épülete is fejlettségi szinthez van kötve, negatívan hat a környezõ házakra, de serkenti az ipart, a turizmust ...
Megjelenik majd egy buborék az épület felett, Vu feladataival, pl. uszíts városodra csatlósokat, akik bûnöznek.

Ha egy multis régión játszom, és csak 2 nap múlva veszem elõ a várost azt most használhatja valaki, vagy csak én?
Koszi!
Most még nem lehet kapni külön a Heroes and Villainst, de az Origines elõrendelésnél azt lehetett látni, hogy 7 euro az értéke. Ha most nem veszed meg, és késõbb úgy döntesz, valószínûleg kapható lesz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Lehetoleg olyan valaszoljon aki mar probalta!
Koszi!
Igen, készült hozzá lokalizáció. Már a második béta is magyar nyelven volt játszható.
Azt meg leírtam, hogy még nem játszottam vele, így nem ismerem az LE tartalmát részletesen.
Itt a hivatalos leírás: "Hõsök és Gonosztevõk csomag: SimCity védelmezõje, MaxisMan szembeszáll az ördögi Dr. Vuval! Helyezd el MaxisMan szuperhõs-fõhadiszállását a városodban, hogy megküzdj a bûnözõkkel, és bõvítsd a Turbogépgarázzsal és a Retikulátor leszállópályával! Dr. Vu simeket bérel fel csatlósoknak, és velük hajtatja végre pokoli bûnözési hullámmá terebélyesedõ aljas terveit. Helyezd el az ördögi Dr. Vu rejtekét a városodban, és fejleszd tovább egy laboratórium és az ördögi VuMobil garázsának hozzáadásával!"
Amúgy meg majd várd meg azt, aki már játszik és használta, hogy leírja konkrétan mit tud. Vagy kérdezd meg tõle PM-ben. Amúgy meg még csak elvétve játszik a játékkal kb fél tucat ember, mert hivatalosan éjjel 0:01 perctõl lesz elérhetõ a játék...
Þór vígi þessi rúnar
De attól még magyar lesz a játék?
Tenyleg nem rosszbol irom, en pont emiatt erdeklodom, hogy mi is ez.
De akkor amint latom ez csak egyfajta cheat, nem plusz tartalom.
(Az már részlet kérdés, hogy kisebb üzletek olcsóbban adják, de ott is egy áron van.)
Én még február 17-én leadtam az elõrendelelésem a Gameshopnál, 20-án pedig a konzolvilágnál. Az elõbbinél 8.500 Ft-ba kerül (normál és a LE is), utóbbiban 8.900 Ft-ba kerül (a normál és a LE is).
A CD Galaxisban meg 9.590 Ft-ért árulják.
Az viszont tény, hogy sok helyen elfogyott a LE. Nem véletelen ez a neve. Idõben leadott megrendeléssel lehet ennek elébe menni. 😊