11758
  • Dzsini
    Elvileg ha neked is van újrahasznosítód, akkor még jobb is lehet, mert nem kell végigbumlizni a városon, hanem bepakolják hozzád a szemetet, te újrafeldolgozhatod, én pedig közvetlen pénzt kapok érte a gyűjtésért (ma délután láttam is az ebből befolyó pénzt, mielőtt minden összeborult).

Érdemes az újrafeldolgozót 3 ötvözetes modullal hajtani, ahogy néztem az a legdrágább, a negyedik modul pedig - mivel oldalra kerül - nagyon megnöveli az elpocsékolt alapterületet. És így, hogy nincs sokféle áru, elég csak 2 fuvarozókocsi a rengeteg gyűjtő mellé.
  • Neoncsoves
    Az SG Magyarország (Antarktika szerver) régióban még !5 hely! van! sokan felvettetek, aki szeretne jönni, az írjon originen üzenetet, ugyanis nem mindig vagyok online, de amikor belépek akkor megkapom és tudom küldeni a meghívót! Illetve olyanokat is felvehettek akik szintén bent vannak a régióban (pl. Aragorn)
  • nyirog
    Mindjárt megnézem, de nagyon sok kukásautó kéne, nem volt elég valamiért ezért építenem kellett újrahasznosítót :\. Jó lenne ha nem kéne, mert sok helyet foglal és viszi a pénzt. Persze azért hoz is, de jobb lenne ha nem kéne fenntartanom.

Más: Anélkül, hogy sok diablo 3 rajongót sértenék meg: A gamestar a D3-t is lehúzta a megjelenésnél ez értékelésekben annyira mint most az SC-t? Csak mert tudtommal az se volt hibamentes..., vagy nekik elnézték ezt, mert Blizzard atyaúristen?
  • Fenrir
    Küldtem neked barátmeghívót originen, most már kipróbálnám a játékot úgy, hogy nem csak egyedül vagyok a régiómban.
  • Aragorn831109
    Nekem jóval több volt, de még nem tapasztaltam ilyet, szerencsére...
  • Neoncsoves
    Mivel elég sok a jelentkező az Antarktikán lévő privát régióba (még van azért hely...), szerintem valaki indíthatna egy #2es számút, ha esetleg betelik a térkép
  • Dzsini
    Jelenleg azt mutatja, hogy 0 lakosú a városom, és 0 pénzem van - ha betöltöm nem működik az óra: üres a kijelző, és semmi nem változik attól, hogy állítom a sebességet, az utakon pedig csak autók járnak, se tömegközlekedés, se rendőrök, se semmi, nem jön és nem megy pénz, építeni, bontani nem mertem, bár gondolom nem is mentené el.

Megzakkant szegény városkám, remélem azért a szomszédoknak kiajánlott dolgok működnek, és sikerül helyreállítaniuk :(
  • Aragorn831109
    Gyere az Antartica szerverre. Küldj barátkérelmet és majd behívlak a régióba. :)
  • khalmi77
    ja... amúgy MEGVAN A NEUTRON-ERŐMŰ XD beteget termel
  • khalmi77
    ablakban kell, egyértelmű. Arról nem is beszélve, hogy sokkal jobban fut ablakban teljesítményügyileg, mint teljes képernyőn. Közbe lehet netezni, forumozni, akármi.
  • Marfy
    Ablakban kell játszani
  • Carlos
    3-5 alt+tab után összeomlik a játék... Ez azért elég lámaság.
  • Dzsini
    Csak félreérthetően fogalmaz (valószínűleg részben a fordítás a hibás, nem az egyetlen, ahol zöldséget ír), de a tapasztalat ezt mutatja.
  • Shiver
    thx, de akkor ha jól értem az info amit kiír ha fölé viszed az egeret az totál szar
  • Carlos
  • BYpsilon
    Értelek. Viszont ilyen játék sem volt még, és nem is nagyon lesz. Nem nagyon oldható meg, ill. olyan bonyolult lenne, aminek leprogramozása nem éri meg vagy nem lenne gép ami bírná.
    A program egy épület setből dolgozik, amiket mindig sík felületre épít. Viszonylag kis mértékben képes korrigálni a nem sík felületből eredő problémát (töltést vagy vágatot csinálni).
    A tengerpartot ahol város határon belülre esik ott simán le lehet követni úttal és építés közben emel is a domborzaton ha kell.
    A helyoldalnál is ahol annak meredeksége megengedni utat is lehet vezetni és telket is lehet kialakítani. Viszont igaz az is hogy nem fogok soha egy emelkedő San Francisco városképet létrehozni.
  • Zewasoft
    EU Kelet 2-n kívül van valami nagyobb csoportosulás? Meg tudnátok hívni?
  • Zewasoft
    Újaknak 2 napja azt írja Tele, nem lehet rányomni sem.
  • Dzsini
    "Figyelem, a városod hibásan működik" - kidobott a főmenübe, azt mondja próbáljak újra belépni pár perc múlva, addig kijavítják....

nekik is feltűnt, hogy nem indulnak be a hulladékfeldolgozóim? :)
  • nyirog
    vagy is nem, sebészet után jogi kar, aztán nyomozó iroda mert nekem is kezdenek sokasodni a gonosztevők, meg dzsini is már mondta h baja van velük :D
  • nyirog
    Hehe, ott virít Tradis gyöngyszemem leghátul. Látom atomerőműved van, majd akkor egyetemmel elkezdem a hozzátartozó fejlesztési projekteket :) Napkollektort már megcsináltam, most a sebészetet nyomom.
  • Dzsini
    A halványzöld az a külső városból származó igény (pl. közepes munkahelyek vannak odaát, és átjárna dolgozni, ha tudna itt lakni). A virító a helyben levő munkához tartozó igény. Az én városomban pl. szinte csak halványszínű csík van, mert nincs se kereskedelmi, se iparépületem, csak néhány iskolám meg rendőrség, ilyesmi.
  • Dzsini
    1 nagy és 2 kis rendőrség van, napi kiadás rendőrségre 7400, 42 rendőrautó + 1 bűnmegelőzési, 443 bűnöző, 43 letartóztatás, 0 (ritkán 1) elkövetett bűneset naponta.

Nagyon sok bűnöző lakik itt-ott, éjszakánként megy a kergetőzés, de a rendőrségi térkép egyértelműen kék, sehol nem tudnak semmit elkövetni.
  • Shiver
    figyuzzatok: (RCI kérdés, nem vagyok színvak csak kurvára szar a kiírás) jó lenne tudni hogy amikor ilyen neonzöld a mutató az melyiket takarja , azt hogy regio kell vagy azt hogy házak kellenek?

mellesleg baromság az egész mert házat eleve nem tudsz sajátkezüleg építeni csak regiot, szóval nem értem, pedig láttam már mind2 színt a skálán. szóval ötletek?
    virítózöld =?
    halványzöld (ilyen árnyékszerű)=?
  • Austin Bailey
    művtöris szakmai ártalom. Úgy értem, hogy a játék nem alkalmas arra, hogy a domborzatot is bevond a városképbe. Nem tudod kihasználni a domborzat adottságait. A téglalap alaprajzú város miatt a városod egy síkság közepén egyszercsak véget ér, amit semmilyen domborzati feltétel nem indokol. Nem tudod lekövetni a partvonalat úttal, mert egy része nem tartozik a városhoz, hanem 3 centire kilóg. A hegyoldallal sem tudsz semmit kezdeni, hanem csak barna foltként éktelenkedik. Nincs olyan épület, aminek pl domboldalra lenne szüksége stb A domborzat kizárólag csak korlátként van jelen, de még akként sem elsőrendű, mivel a téglalap nagyobb korlát.
  • woy
    sin city :)
  • BYpsilon
    Nem 100%-ban beépíthető és nem is mindig passzítható pontosa egymáshoz minden. Csak jobban oda kell figyelni, hogy mit hova helyez az ember.

Egy kérdés is. Mit értesz az alatt, hogy nem kommunikál a domborzattal?
  • Marfy
    Hogy a fenébe van az, hogy nézek egy streamet, a gyerek nyugat eu 6-on böngészi a városokat én ugyan ezen a szerveren meg semmit nem tudok csinálni, mert folyamatosan azt írja hogy a betöltés sikertelen...
  • Austin Bailey
    ez a városterület elég hülyén néz ki azzal, hogy minden oldalon kis lószar csücskök maradnak ki belőle, amiket így nem tudsz beépíteni. Ez a játék nem nagyon kommunikál a domborzattal
  • khalmi77
    ez van abban a bazi nagy városban? Bírjátok rendőrséggel? Durva lehet már azért ekkora lakosságnál a jelenlét...
  • Sordoran
    Kár hogy nem piros autóval... :D
    Amúgy nagyon baba ez a filter.
  • Dzsini
    Eközben a bűn városában:

Bazi Bill Jacobs egy rablás után menekül a rend éber őrei elől.

(normál színekben nem néz ki olyan jól:)
  • galovics
    Vannak meg kiado helyek a regioban, aki jonne, irjon. :)
  • BYpsilon
    szép látvány :)
  • khalmi77
    überséges skacok
  • BYpsilon
    Igen ez jogos. Néztem is hogy inkább majd iparról ne fújja rá a szél. Csak mint menet közben kiderült épp ott vannak a szén és érc források ahonnan szél fúj. Így ez most így esett. Nem volt végig tudatos tervezés, inkább ahogy hozta helyzet. A bejárat környéke és a levezető út párszor át lett szabva, hogy könnyebben lemenjen a forgalom. Gazdag lakó nincs, viszont a város jól müködik. :)
  • Dzsini
    Így messziről egész tűrhetően néz ki a városom :)
  • Carlos
    Carlonia régió kedves látképe:
  • Bal0924
    Ha elhagyok egy régiót, még visszatérhetek hozzá, később?
  • Dzsini
    Adók, eladás, szolgáltatások (turizmus, stb.). Rövid, velős guide :)