11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#5730 Be lehet állítani, hogy ne a full régiókat hozza fel, mert már lassan 10 perce görgetem lefele és mind teli van. Egyáltalán minek mutatja azt ami tele van.. -
#5729 az faxa :D Amúgy idővel, lassan de biztosan folyamatosan nő az ingázók száma, tolok nekik vonatot mindjárt -
#5728 Nekem is leállt, de azóta az egész városom is bebugosodott :) #5672 -
Borg #5727 -
Borg #5726 Máshol is olvastam már, hogy van ilyen bug. 1-1 napra az enyémnél is észrevettem, hogy leállnak, látható ok nélkül.
Szerintem valami bug lesz. -
#5725 C -
Borg #5724 Van vagy 1.5 millióm :D Cserébe helyem nulla... -
Lokifan22 #5723 Nekem olyan problémám van hogy az újra feldolgozónál azt irja hogy áll.. de nem tudom miért mikor szemét az van:D
-
Borg #5722 Screenshotra van valami beépített gomb?
Mert a printscreenre nemes egyszerűséggel a win desktopról készített képet, evga precisionnal meg nem hajlandó együtt elindulni a simcity :) -
#5721 Hogyne, minden szempontból kiváltja a sima lerakatot, ha van rá pénzed - érezhetően drágább, de sokkal több teherautót is lehet hozzá kapcsolni, több raktárat felhúzni bele, és egy-egy raktár is sokkal nagyobb. Plusz elemként ott van a vasúti vagy a hajós kapcsolat, ha elég közel van hozzá. -
#5720 csekkolom! -
#5719 Nézz be a városomba, a hulladékfeldolgozóktól a vasút felé megtalálod a raktárépületemet a teherpályaudvarral együtt. -
Borg #5718 És ezzel az előző sima kereskedelmi lerakatokat ki lehet váltani?
Remélem, mert annyi helyem nincs, hogy azok is megmaradjanak :) -
#5717 Szegények és közepesen gazdagok legszívesebben helyközi busszal (nagy pályaudvar kell hozzá) vagy vonattal ingáznak, esetleg hajóval. Kocsiba akkor ülnek, ha nincs jobb, viszont olyan dugót csinálnak, hogy ihaj. Jó buszhálózat mindkét városba és P+R parkolók a város bejáratához - és nem lesz gondod, amíg nincs túl sok gazdag lakód (ők már nem szállnak vonatra, buszra). -
#5716 vonat az jó... nekem rengeteg ingázóm van. -
#5715 ránézek, köszi!
Vasút van. :) -
#5714 ingázást mi támogatja a legjobban? vonat? nem tudnak ezek kocsiba ülni? :D -
BYpsilon #5713 szinte biztos -
#5712 na fasza... -
Laci82 #5711 Egyébként itt van az én kis drááágaszágom ,a Szent Orbánság gyöngyszeme Felcsút:
-
#5710 (#5700-ra is válasz)
A második szintű raktár kell hozzá, és ahhoz vasút vagy kikötő kapcsolat. További feltétel, hogy a második szintű kereskedelmi központnál a megfelelő melléképületet fel kell húzni, amivel megnyitod azokat a típusú termékeket a raktárban.
Úgy működik, hogy a raktárépületet ugyanúgy lehet lerakni, mintha normál telep lenne, de minden raktármező sokszor akkora (pl. ötvözetből 100 egységet tárol darabja), és bizonyos távolságon belül - ugyanúgy, mint az egyetemi karok vagy a középiskolánál a tornacsarnok - el lehet helyezni a vasút mellé a teherpályaudvart, vagy vízre a teherkikötőt.
Nem kell magát a raktárat szorosan a tengerpartra vagy sín mellé tenni, van saját modulja. -
sata75 #5709 hej
full kezdőként csatlakoznék egy játékhoz európa kelet 2 szerveren, bár ez tök mind1 azt hiszem..:)
Jelige:
vvega30 -
#5708 Énis itt vagyok elakadva olajjal... -
#5707 hát csak kocsi, lehet ez a gond? Vonatom még nincs mert másra használtam a városházát -
BYpsilon #5706 összekötetések milyenk, busz terminálok, vasút, stb..? -
Laci82 #5705 Mert a népszerűseggem határtalan,kivéve azt a pár embert aki a villám udvarán "szeret engem "
-
#5704 Légyszives válaszoljon nekem aki tudja, fontos lenne:
Adott KÉT város.
Első város: lakó és üzleti, ipart lenulláztam, és 20% vettem az adóját.
Második város: itt csak ipar van, 0% az adóját és a másik kettőnek 20%.
A két város egymás mellett van. Mégsem jönnek át a lakó városomból tömegével a simek, 30K emberből csak 150 ingázik, ami közröhej! Persze az iparvárosomban meg most pofáznak, hogy de miért nincs munkaerő, mikor a másik helyen meg munkanélküliek.
Hogy is kell ezt a régiós bizbaszt? Vagy pár hónap alatt beáll majd? o_O -
Aragorn831109 #5703 Szerintem ugyanez a helyzet nálad is csak olaj helyett szénben utazol. :) -
Aragorn831109 #5702 Ja és ehhez ugye az is kellett, hogy azon a területen max olajtartalék legyen... -
Aragorn831109 #5701 Te is a finomítóra gyúrsz? :) Én csak 4 fullosra kiépített olajkúttal tudtam elérni. Plusz két raktáram volt a nyersolajnak.
-
Borg #5700 A kikötős cuccot víz mellé kell rakni? És ha igen, akkor miért engedné máshova is?
Egyszerűen nem látom előre, hogy merre mivel kell majd bővíteni, ha egyszer leraktam, addig meg felesegesen dózerolnám csak neki a helyet...
Megéri egyáltalán a 2 normál kereskedelmi lerakat mellé, vagy helyettük is elég kapacitása lesz? -
#5699 gondolom a fejlettebb raktár kell hozzá, vasút vagy hajó, nem? -
#5698 hoppá, azt nem tudtam h a játék nem válogat, na nem sokára megyek, nem rég értem haza, nyomatok egy másfél órát, de lehet 2-t :D és akkor optimalizálom a dolgokat. Remélhetőleg pluszba hoz majd, még építek egy proci gyárat és akkor nyomom majd az olajat a reptérbe. Ha ott a csík maxra ment, akkor lebontom és csinálom majd a vasat is. -
buttonp #5697 Sziasztok! Nem tudjátok véletlen, hogyan lehetne növelni az eladásomat az ércekből meg szénből? Van szénbányám ércbányám napi 200 tonnát kitermelek a földből, kerekedelmi lerakatba elszállítom, de nem nagyon fogy exportra... Egyszerűen tanácstalan vagyok. A napi 160ezres eladás alatt pedig nem építhetem meg a kohót, ami nagyon kéne,mert a napkollektort építgetjük páran. Előre is köszi a válaszokat!
Üdv.: Buttonp
SG Magyarország régió,Tiszántúl -
#5696 Na én miután kifejlesztettem mindent amit ki lehetett a TTK-s egyetemmel, elkezdtem a régiós játékot két várossal. Az eredetit egyenlőre lakosság és üzletire állítom át, a másik csak ipar, illetve onnan zabálják majd be a szemetet meg ilyesmi. Nagyon gyenge a dolog még, ezek a hülye simek nem akarnak ingázni. Hogy lehet rávenni őket? Idővel fognak? Persze a másik város mellettem van, egy köpésre. -
#5695 No urak kéne help.
Hogy a pék cipójába adjak el 1 nap 160K értékű nyers olajat? Két 10-es olajkinyerő van fullon üzemelnek de az a szar raktár képtelen eladni a cuccot. Rakjak le két raktárat kevesebb "rekesszel" ? -
#5694 Ha nem használod fel másra, akkor miért ne a legdrágábbat add el? Ne fémet, ötvözetet, annak 48 ezer körül van egy teherautónyi adagja. Plusz nem kell zsonglőrködni a sokféle raktárral.
Szerencsére a hulladékból egyformán kinyerhető minden, ilyen téren nem válogatós a játék :) -
#5693 Tisztában vagyok vele, most pont a felszínen maradásért küzdök, mert tegnap még mínuszban voltam, a rendezvények hoznak bevételt, azok tartanak el. -
#5692 tehát akkor optimalizáljam csak fémre? -
#5691 Kéne tolni a cuccot a reptérbe urak. :)
Sose lesz igy kész... :)
Én importálom az ötvözet és azt szállítom oda.