SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A FA*OM, ez mimár?? Direkt leromboltam a 2 legnagyobb áramfogyasztó épületemet (egy nagyobb kaszinót, és a nagy csarnokot), sõõõt, még kiegészítettem a napkollektort 3 lappal, ÉS MÉG MINDIG A FÉL VÁROS ÁRAM NÉLKÜL VAN! és ennek köszönhetõen teljesen csõdbe ment a város, kezdhetek egy újat -.-
Hm, elindult a játék, tutorialt végignyomtam, alapitottam régiot, látok egyéb nyilvános régiokat ahova mehetnék, de egyszer nem találkoztam szerver választással... 😄
hol kéne azt látni?
hol kéne azt látni?
Remélem én nem jártam úgy, volt már stadionom és minden mi szemnek turistának ingere. /Persze ha kelet 2-re megyünk akkor úgy is elveszik az a városom./
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Hé ez mi? 2 órája léptem ki az egyik városomból, ami akkor tök stabil volt, most visszaléptem, ugyanott tart, de se a víz, se az áramellátás nem elég, sõt, a fél város áram és víz nélkül van, pedig semmit nem változtattam. Valami patcheltek és ennyire lenerfelték az áram/vízellátást? 

Kész! Játszhatok!
megszûntek a serverek!
"A Simcity szerverei leálltak. Újrakapcsolódás megkísérlése folyamatban"
nincs forgatás max megpróbálod az egyik úthoz közelebb vinni a kurzort ennyi
A felhők felett mindig süt a nap
OFF leszek: Tudja valaki hogyan lehet a parkokat forgatni? 90 fokban vagy ilyesmi? bétában is zavart hogy csak úgy vannak.. jobban az úthoz szeretném õket igazítani
Én bent vagyok a menüben, de "Régió jelenleg nem hozható létre" vagy "Város jelenleg nem hozható létre"
Srácok, lehet ez a csatlakozás most nem fog összejönni? 😞
Ls csak csatlakozik, csatlakozik... nekem fél orája, ugyhogy huztam is aludni majd reggel.
„Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.”
KELET-re én is! Jó játékot! 😊
komoly?
A Simcity szerverei leálltak 😊
Köszönet, úgy néz ki mûködik!! <#eljen>#eljen>
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
kelet 2-nél play gomb aktiv de nekem nyugat 1 kell 😄 csakazért is😊
A felhők felett mindig süt a nap
Én oda probalom, de ott is áll hitelesítésnél
Mrmint európa kelet 1
18%-on van....
Tényleg? kb mennyi? Mert akkor még van idõ cigire meg innivalóra is? 😄 Mint egy 13 éves gyerek úgy várom ezt a simcity-t. Csak a 13 éves nem cigizik 😄
Akkor kelet 1? Csak az elérhetõ.
Pedig már elõtte frissített. Mondta indítsam újra, most meg nem csinál semmit. Frissítések keresése 100%, és semmit se lehet tenni
Szép.
már fennt van a neten a játék, csak gondolom crack nincs hozzá
a Kelet 1 is hitelesítésnél áll.
Szerintem menjunk oda egyenlore aztan meglatjuk
Szerintem menjunk oda egyenlore aztan meglatjuk