SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki tudná módosítani a banner alatti megjegyzést servert illetõen?

Carlos
Biztos hogy nem.

Þór vígi þessi rúnar

Amúgy nem lehet ledózerolni egy komplett várost egybe? tényleg egyesével az összes épületet lekell tarolni ha azt akarom? O.o

Már alapból innen elég sokan az eu west 1-re mentek, még napokkal ezelõtt, és nem véletlen, az a leg kézenfekvõbb, én ottmaradok, mivel egyenlõre ott vannak többen, szerintem te is oda gyere.

Dzsini
Lehet több is, ha egyedül építkezel benne, akkor tökmindegy. A közös játékokhoz meg majd kapcsolódsz egy másikhoz, nem köt röghöz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

most akkor melyik server mert itt álok a szerver választásnál?
Carlos
Jó lesz hogy ma még meló holnap meg itthonról leszek... Addigra tán kiforrja magát. Remélem.

Þór vígi þessi rúnar

áhh 2 percet már láttam a menüt 😊 Kidobott...most frissítések keresésénél megállt minden....😞

Carlos
Szerintem is az a logikus.

Þór vígi þessi rúnar

Én szerintem maradok az alapból megbeszélt west 1-en 😊

Carlos
Miért lett eldöntve, hogy kelet 2 ?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Igen. Én csináltam egy privátot, de kiirja, hogy nem hozható létre, próbáljam késõbb!

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
Ezért nem kezdtem el várost, csak nézelõdtem a publikus régiókban és állítgattam a grafikát 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

én ma emiatt vettem ki szabit 😛

szerinte nem, de megpróbálhatod

Carlos
Kelet 2 nem megy. Kelet 1-el elindult.
NEM AKAROK DOLGOZNI MENNI!

Þór vígi þessi rúnar

Levonták a pénzt igen, de az Originen csak elõrendelésrõl ír gondolom azért mert még nemtudom aktiválni a játékot :
Thank you for ordering from Origin Store on 03 March 2013. The following email is a summary of your order. Please use this as your proof of purchase. If you paid by credit card, please look for on your credit card billing statement.

EA Magyarországot a nap 24 órájában lehet hívni?

Carlos
No, megint elakadt.
Elinditom, kiirja, hogy 100% válasszak szervert. Kiválasztom molyol rajta 3 percig és kiirja, hogy a szerver nem elérhetõ. LOL.

Þór vígi þessi rúnar

már kifizetted, levonták a pénzt a számládról, és kaptál visszaigazolsát az ea-tõl hogy sikeres vásárlás? mert ha nem akkor valami a vásárlásnál akadt el (ez a legvalószínûbb). Ha ezek megtörténtek, és úgysem kaptad meg akkor érdemes felhívni az ea magyarországot.

Carlos
a beta csak stresszteszt. az internal teszt a legfontosabb. És a betaban nagyon sokminden ki volt kapcsolva. Ott szerintem ez nem jött elõ. És a hero dlc-t se kaptuk meg. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
Ti voltatok a bétákban benne (nem tudom kik, én nem), ott nem lehetett látogatni? Ha igen, észre kellett volna venni.

Nekem még mindig nem érhetõ el a digitális verzió... Van valami központi telefonszám ahol érdeklõdni lehetne hogy WTF van?

Carlos
énis itt dekkolok.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
jajj... ezek azért elég s1p1 bugok... fenntartásaim vannak a tesztelõkkel kapcsolatban. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Most amúgy a "frissítések keresése" résznél leáll a launcher (minden szerónál, ha rendszergazdába indítom akkor is)

Dzsini
Bug (ne használjátok ki, jelentsétek minél többen): Látogatóként benézve valaki városába elvileg letiltja az építkezést és ilyesmiket.
Kivéve:
Maxisman-t ki lehet küldeni (-500 vagy -1000 pénz a városnak)
Építkezésnél ahol több füles listák vannak (parkok, tömegközlekedés), ott átkapcsolva a fülek között megjelennek a lehetõségek, és szabadon lehet parkokat telepíteni, vasutat / villamost / buszt elhelyezni.

Pillanatok alatt csõdbe lehet vinni / lerombolni valaki városát.

Carlos
No, frissités közben lehalt.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Most egy kicsit énsem értem miért váltottunk.

Þór vígi þessi rúnar

Amúgy ez az eu kelet 2 hosszútávon rossz döntés lesz (a régebben felsorolt indokok miatt). A west szerók is üresebbek lesznek pár napon belül.

Carlos
Települ...

Þór vígi þessi rúnar

Most dobott ki a játék 2 és fél óra használat után. Mindegy, már amúgy is álmos vagyok. A szerverek leálltak, ezt írta ki.
botyika
kelet 2re mentem vagy hova, elsõ perctõl ment rendesen a game. szerencsés voltam 😊
Kodlovag
Csak megpróbáltam.
Szerver foglalt, következõ bejelentkezési próbálkozás 3 óra múlva. Haha. Na jó játékot a baglyoknak, én mentem aludni.

Joschka
Na, müxik a szerver...bent vagyok a játékban!

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Kodlovag
Hû, régiógenerálás közben kékhalál. Még sosem csinált ilyet a gépem, de más gépeken se láttam még ilyen típusú hibát. Lehet, hogy el se indítom újra, inkább megyek aludni

Ez elég összetettre sikeredett, de nem baj😊 régen azt mondtam, hogy jó lenne összekovácsolni az industry giant-ot a simcity-vel 😊 még tanulni kell ezt a game-t 😊
Aki még bírja annak jó játékot, én megyek lefekszem.
Majd délelõtt még kipróbálom. 😄 (Ha feltudok kelni..😊 )

Kodlovag
SimCity hiba
Barátkérelem nem küldhetõ ki, próbálkozzak késõbb

Shiver
😄DD nn

A felhők felett mindig süt a nap

Láma!
Elfogadva, és megyek is aludni.

nyirog
Lófasz origin! A sors és az EA is úgy akarja, hogy aludjak, ez már jel a javából

Shiver
küldtem inviteokat csekkoljátok

A felhők felett mindig süt a nap

Terawatt
Egy birodalom felemelkedése és bukása.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

idézem magamat: "igen ez igaz, de ez egy 4 óráig építgetett 100k-s, stabil, jólmenõ turistaváros volt,"

Wow azis szép, lerombolom a városom energiájának 50%-t adó erõmûvet, de az áram ellátottság nem csökken -.- valamit nagyon elba*tak ezzel a patchel <#falbav>

Terawatt
Zöld áramot nagyon nehéz csinálni mert keveset állít elõ, viszont arra is figyelni kell, hogy ha a város végébe rakod azt akkor jó ideig nem lesz gond az árammal, de egyes épületek mint például nálam a Kórház a pálya másik végében nem kapott eleget hiába volt körülötte áram. (Vegyél szomszédtól ha van egyáltalán. Többen ilyenkor az város mentõ. )

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Láma!
frankó, alapból európa kelet 2 volt már... 😄

igen ez igaz, de ez egy 4 óráig építgetett 100k-s, stabil, jólmenõ turistaváros volt, aztán hirtelen 2 nap alatt teljesen csõdbement :\

oneal1
ismerõs😄

rájöttem nem szabad az építkezéssel nagy tempot diktálni, külnben bukta....
vagy pénzben,vagy elég minden stb....

!Forza Ferrari!