11758
  • khalmi77
    Vezettem egy sínpályát a város körül, 8-10 állomással, és gyakorlatilag KIVÁLTOTTAM a kocsival való ingázást O_o utaimról eltűntek az emberek, holnap majd teszek fel képet ha rendeződik kicsit a helyzet, most lépek aludni X)
  • khalmi77
    az iszonyatos dugokat most a legdurvább tömegközlekedéssel próbálom megoldani a városomban: vonattal. Messze hatékonyabb, mint bármi, a villamos meg sem közelíti, hátránya a kurva nagy elfoglalt hely, de még így is hatékonyabb mint a vili, mert lehetnek magas házaim.
  • GibboRamone
    az öreg budapest :D
  • khalmi77
    Büszkeségem: 4x vonatállomás + repülőtér, háttérben pedig az iparvárosom, amely felé munkások hada igyekszik! IMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDOM
  • Shiver
    egy kis dugó be is ki is :)
  • khalmi77
    istenem mekkora királyság ez a vonat! 4 állomásról tolom, és csövön van, iszonyatosan gyors, ISTEN XD
  • BYpsilon
    Egyes esetekben úgy tűnik mintha nem tudná eldönteni melyik jármű induljon hamarabb és várnak egymásra.
    A bejövő autópálya bedugulása meg függ az ingázok számától és hogy a rákötő utak elrendezése milyen.
  • khalmi77
    Azt figyeltem meg, hogy a fák egyrészt olcsóbban, másrészt legalább olyan, hanem gyorsabban tüntetik el a talajszennyeződést mint az arra ráépített szennyvíztisztító.
  • donatus13
    Én miután megcsináltam a tömegközlekedést sokkal jobb lett minden, igazából 4000 autó nem is kevés.
  • GibboRamone
    Tuti bugosak ezek a dugó szituációk. Seggbe kéne rugni a tesztelőket, akik ezért pénzt vettek fel...
  • khalmi77
    borzasztó bugos a játék, de mondom nem gáz, pár hét-hónap alatt kijavítanak mindent, nekem már napok óta serverproblémám sem tart 5 percnél tovább, van itt fejlődés csak győzzük kivárni. Az autópálya áteresztőkapacitását pedig triplázhatnák, mert valljuk be röhejes, hogy beakad 2000 embertől, a valóságban azért ez nem teljesen így van.
  • drmilo
    Nekem el kellett vetnem konkrétan a turistaváros terveimet ez miatt, a csarnok nem tudott megtelni ez miatt.

De lehet hogy csak bug, mint pl ez is:

• khalmi77
    Nagyon könnyen dugó lesz... ilyen könnyen még egy SCben sem volt, főleg nem ilyen pici lakosságnál, ez is durva nehezítés, élvezem XD
  • khalmi77
    igen, nálam is ilyen az autópálya... röhejesen alacsony az áteresztőképessége az utaknak
  • Shiver
    jah és megashiver az origin id
  • Shiver
    kell kb 1-2 ember 7fős regióhoz még, a map nem könnyű, szal csak erősidegzetűek jöjjenek eu kelet 2
  • donatus13
    Csak a mezőgazdaság kerüljön be aztán nem is kell több, jó kis élelmiszer szimuláció:P de jó lenne!!
  • drmilo
    Nálam is ilyen az autópálya, ez ellen mit lehet tenni? Nem találok sehol megoldást rá... Kb 130k a létszámom. Duplán szar mert két város között vagyok és mindkét irányból nagy a forgalom, szállítás, buszok, ingázók stb stb, már kipróbáltam szinte mindent, se körforgalom, se sok kis kereszteződés, semmi nem oldja meg...

• khalmi77
    Nagyon durván addiktív a játék... 5 perc alatt eltelik nálam 5 óra, és még kb alig csináltam meg a régióba amit akartam :D
  • hombika
    Akiknél van 1+ hely és szeretnék feltölteni valakivel, vegyenek fel originen hobraat néven futok szivesen játszanék másokkal is nem csak egyedüliként egy régióban, bár majd csak holnap leszek elérhető.
  • BYpsilon
    Infografika nagyon bejön. Az egyik legjobb ötlet a játékban. Továbbá az online, multis összedolgozás.
  • khalmi77
    :O :D nagyon királyság ez az infógrafika! Modern, jól néz ki, és gyorsabban átlátható mint bármi. Ez a jövő :)
    Remek ez a játék, és csak szánom azokat a magukat kritikusnak nevező lüttyőket akik csak azért pontozzák le, mert server gondok voltak az elején... minden MMOnál azok vannak, és kicsit már ez is az lett :)
  • BYpsilon
    Át kéne telepíteni az öntödét a város közepéről. :)

• khalmi77
    szerintem abban kevesebb pénz van mint a TV (és proci hozzá) gyártásában... én 1 nap alatt szedtem EGY fullos TV gyárral össze kb 18 millát.
  • BYpsilon
    Siman menni kell akár full-on is.
  • buttonp
    Persze, ez tök jó, hogy belekeverték az industry giantot is a dologba :) De a végén alig tudok fejlődni a szén és ércprofittal... Szerintetek lehet az is az ok, hogy a régióban sookan termelnek érceket és nem lehet már eladni?
  • khalmi77
    na kezd stabilizálódni... jézusom a játék MÉRFÖLDEKKEL nehezebb, ha az ember nem egy városban, hanem régióban gondolkodik... beszarás, ehhez képest az összes SC egyszerűnek számított. Nekem tetszik, hogy az "end" game ennyire durva
  • Neoncsoves
    ha a Max Payne 3 ment elég szépen, akkor szerintem ez sem fog megkottyanni.
  • bexinho
    Minimumot bírna csak? Ez nem olyan jó hír sajnos... Nem vagyok nagy játékos PC-n, mivel konzolon játszom pont ezen okokból kifolyólag (most menni fog, vagy sem, költsek a hardverre, de mennyit...), Football Manager 2012 mellett azért be-be csúszott egy játék. Pl. Max Payne 3 elég szépen futott (30-35 fps) medium és high között.
  • khalmi77
    a videokarit nem ismerem, itt nálad az lehet a szűk-keresztmetszet, nézz utána annak
  • khalmi77
    a térkép kicsi, minimumon sztem el kell futnia, i3 nem olyan rossz azért
  • bexinho
    Sziasztok!

Mire számíthatok egy ilyen konfiggal?

Dell Inspiron n5110

4 GB DDR3
    DualCore Intel Core i3, 2100 MHz
    nVIDIA GeForce GT 525M 1 GB

Már holnap megrendelném, de félek kiadni 10 ezret úgy, hogy nem tudom biztosra, milyen beállítások mellett menne tökéletesen.
  • hombika
    Valakinek valami tipp, hogy ne álljon be az egész városom?
    van busz meg villamos, de éjjel nappal dugó van..., még a rendezvénycsarnokok is ki vannak kapcsolva
  • buttonp
    Köszi, tényleg le lehet úgy is rakni ahogy mondod. Srácok, nekem nagyon kellemetlen számolgatni meg centizgetni itt, hogy mit építsek, mit nem. Ezt a nagy központi lerakatot is alig tudom felépíteni. SC4-ben volt azért bőven helyem! jajj, hozzá kell szokni. Mert tegnap már azt éreztem, hogy ha ez betellik, vége a játéknak és gondolkozhatok, hogy megérte-e a pénzt...
  • Zewasoft
    Egykoron marhák voltak Húsipari vállalat :)
  • nobodyattis
    Szeretem ha van pénzem :)

• Dzsini
    Nem kell hozzá tengerpart, ugyanúgy is működik, mint a sima lerakat (ugyanúgy építed), teherautókkal. A kikötő vagy a vasúti kapcsolat modul választható, külön épület hozzá.
  • Zewasoft
    Ment
  • buttonp
    Szénben utazom, de a nagy lerakatato nem tudom lerakni,mert nincs tengerpartom sajna :( Nemtudom mi lesz!
  • GibboRamone
    Bal alsó sarokban van az a széles kék vagy narancs sárga gomb. Az álltalában be szokott dobni friss régiókat.