11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#11235 Ma is megspékeltem egy kicsit a táblázatot, méghozzá a "Játékos szám"-ot "Játékos szám/ Városok száma"-ra neveztem át hogy a régió alapjáratban mennyi várost tartalmaz és mennyi van elfoglalva, mert zavart hogy nem volt az ott, hogy városok száma. -
#11234 Ez egyike a néhány jó kérdésnek - szerintem a szándék az volt, hogy az iskolázottság itt is számítani fog, de aztán nem úgy alakult, az üzenet szövegét pedig nem írták át.
Az iskolázottság a lakóknál az energiafogyasztást és a szeméttermelést csökkenti, és előtérbe helyezi a közösségi közlekedést a saját autóval szemben (persze minél gazdagabb valaki, annál kevésbé hajlandó villamosra szállni).
Emellett a két nagyobb iskola növeli a város általános technológiai szintjét, amitől közepes (közösségi főiskola) és fejlett (egyetem) gyárak nyílhatnak (ami persze vonzza a gazdagabb dolgozókat). -
norbert531 #11233 Köszi a választ. Tehát ha jól értem akkor a vagyoni csoportok arányával lehet a baj. Csak nem értem miért jelzi, hogy építsek még iskolát...
-
#11232 Fejléc - hasznos link. Ott van, hogy milyen technológiai szintű gyárba milyen méretben mennyi, és milyen gazdagságú munkaerő kell.
A gyárakba vagyoni helyzet alapján kellenek a dolgozók, az iskolai "műveltség" ilyen szempontból nem számít, nem az jelenti a képzettséget. -
norbert531 #11231 Sziasztok!
Egyik városomban az általános iskolák és a főiskola ellenére is valamiért túl alacsony a munkaerő képzettsége, ezáltal folyamatosan elhagyottá válnak az ipari létesítmények.
Több általános iskola is ki van bővítve, nincsenek tele. Egyetem még nincs, mert oktatási hivatal kéne előtte...
Nincs vmi ötletetek, hogy mi lehet a gond?
-
#11230 Csütörtökön vásárolom meg a játékot, este felé csatlakozom a kezdőkhöz! :) -
#11229 *Feldobtam tegnap -
#11228 Feldobtam még a dokumentum kinézetét, hogy aki régiójába játékosokat vár az hirdesse a régióját :D Úgy is szerkeszthető szóval legalább átláthatóbb. -
Coolfire #11227 Most SimCity day van még egy pár óráig:
Klatty
-
Aragorn831109 #11226 Én viszont jövő hónapig már nem nagyon játszom, meg akarom várni, hogy a kieget meg tudjam venni. Addig meg bőven elleszek az Black Flaggel, és a Mass Effecttel. :) -
Coolfire #11225 Valamelyik nap már benézek.:)
Félreértés ne essék,egyáltalán nem untam meg,sőt!Csak mindig mást csinálok.:) -
Aragorn831109 #11224 Coollandben? Persze, csak mióta nem voltatok már aktívak ott. :) -
Csimi75 #11223 Még nem jött meg
-
Coolfire #11222 Pölö én még nem is játszottam vele.:)Benne vagy még a régiókban,igaz? -
Coolfire #11221 Sieh zu, wie der Riesenroboter deine Stadt angreift! -
Aragorn831109 #11220 Nem titkolom, csak már el is felejtettem. :D
Nem is biztos, hogy jó. :D -
Coolfire #11219 Ne titkold el a választ.:) -
Caterpillar #11218 Tegnap, tegnap előtt volt időm nyüstölni, talán több is mint kellett volna... :D
Már nekem is van 2 városom, egy nagyon gazdag, lakóövezetekkel, meg megatornyokkal, meg van egy MegaCO "frencsájz" város ami munkát ad a szomszédoknak... Mindkettő igen nyereséges, és sajnos lassan tele is lesz... :/
Ha gondolod, küldtem friend invite-ot Originen (Cutter5) szívesen csatlakozom, a többit meg megbeszéljük.. :) -
Aragorn831109 #11217 Mire nekem meglesz a játék már mindenki megunja. :D -
Aragorn831109 #11216 Én se tudom, úgyhogy megnyitottam a hivatalos oldalt, a kieg aloldalát és átálítottam németre. :D -
Coolfire #11215 És mi a válasz?Kell egy olyan póló.:) -
Coolfire #11214 Á rájöttem.A mai napra kell nyomni,és kinyílik.
Az új katasztrófa a robottámadás.Az hogy van németül? -
Csimi75 #11213 Szia!
Mikor megvettem a játékot nem akartam senkit nyaggatni ezért elkezdtem egy kis régiót magam. Most már úgy gondolom megfelelően tudom kezelni a játékot, és két várost irányítok. Gondoltam kipróbálom a közös játékot, és a fennmaradó 3 városhoz keresek embereket. Az aktívon csak azt gondoltam, hogy ne csak elfoglalja valaki a várost hanem foglalkozzon is vele, természetesen ahogy ideje engedi. Nekem is van olyan nap, hogy nem tudok játszani, de van, hogy több órát is. -
Aragorn831109 #11212 Likeoltad az oldalt és aktiváltad az applikációt is? Amúgy meg én 9-esre nyomtam és ott kijött egy videó a kérdéssel együtt. -
Coolfire #11211 Megnyomtam a 24-et,jött egy ablak,rendben,és semmi reakció.Most várjak? -
Coolfire #11210 Leírnád valamivel pontosabban?:)Mert egy kukkot sem értek,csak a nyelvet ismertem fel.:) -
Aragorn831109 #11209 Válaszolni kell egy kérdésre, ha jól értettem és akkor egy "kis" szerencsével nyerhetsz. -
Coolfire #11208 Tud valaki németül?
Ez valami nyereményjáték? -
#11207 megoldva. nem akarta betölteni. xD -
#11206 Lol. Az origin beszart mert másnál megjelenek barátként, nálam pedig szinte semmi barát nincsen xDD Ez mi a f**? -
Caterpillar #11205 Mire volna szükséged? Mire gondolsz aktív alatt? Én szívesen vállalom egy város vezetését, lényegében bármire kapható vagyok, csak mondd el mire van szükséged! :) -
Csimi75 #11204 Keresek aktív játékosokat egy kis régióba.(5 város, 1 nagy mű)
Részletek a MULTIS LISTA-ban. -
Goose2106 #11203 Köszi a linket!
Megrendelés után kb. 2 perccel csörgött a telefon, adategyeztetés, elméletileg kedden már pickpack ponton van... :)
-
#11202 A SimCity részéről elégedett vagyok, ja... Lehet hogy még egy régiót felhúzok, azért hogy tudjak hol építeni mert az első régióm szépen felvirágzott, de mivel a megatorony és társai nagy adót visznek ezért egy saját féle kezdőknek lévő régiót felhúzok, hogy elölről kezdem az egészet. Bárki csatlakozhat a régióhoz, AttilaMine néven vagyok fent. Lehet hogy nem most csinálom meg, hanem este mert tanulok. -
#11201 De azért tudom az alapdolgokat, csak néha-néha nem értettem néhány dolgot xDD -
#11200 Nyugi, nekem sem egy nap alatt lett felhúzva a megatorony :D
Én is kezdő vagyok a simcity részéről, még jó hogy ebben az évben adták ki mert Július 21-én lettem 13 :D És most megvettem a SimCityt... November 24-én. A játékot már azóta ismerem, amióta Sirius(Pingvinharcos) tolja. -
Caterpillar #11199 Egy kezdőnek volna lehetősége csatlakozni az egyik városhoz? Nem mondom, hogy fogalmatlan vagyok, de nem lesz 1 nap alatt 80k -s városom MegaTowerekkel... :)
Cutter5 néven találtok meg Originen.... -
Plata #11198 A kieggel sokkal jobb a játék hidd el. -
Coolfire #11197 Ez tényleg jó ár..basszus.:) -
Borg #11196 Én nem teszek már ennyi pénzt se ebbe a játékba. Majd egy 2-3 patch után még ránézek talán.