11758
  • biz11
    hello, Bxya3 néven keressen az aki akar egy 16os régióban játszani, nem garantált,hogy minden nap tudom tolni de igyekszem :)
  • botyika
    na, hazamegyek ezt kipróbálom.
    lehet ha várnál kicsit, akkor nőne az ingázók száma nem?
    biztos függ még pár dologtól hogy mekkora a hajlandóságuk ingázni.
    ha lenne pár bolt is a gyárvárosodban ahol tudnának venni kiflit reggelire (és nem kéne ehhez egy harmadik városba is elmenni..), akkor lehet többen ülnének buszra :D
  • Carlos
    ma 4kor lelépek... Elég volt a mai napból.
  • Mighty
    Ne is mondd :)
  • Carlos
    Tyű de mennék haza játszani.
  • hombika
    Akinek van kedve csatlakozni egy régióhoz vegyen fel
    barátnak originen
    (hobraat) vagy keresse az

Antarctica szerveren a
    Laza régiót.

Teljesen új, gyertek csak ne legyetek félénkek :D
  • khalmi77
    Na szóval: Van három városom, mindegyikben csak egyfajta RCI épülhet, most ez a lakosságos:

És a gond EZ: van ingázó, de nevetségesen kevés:

Busz összeköttetés P+R-al van mindenhol. Nem értem.
  • botyika
    Szerintem számít amúgy. De első körben próbálj meg küldeni lóvét az egyik városból a másikba hogy leteszteld egyáltalán kommunikáltatja-e a szerver rendesen a két várost. Nekem vmelyik nap volt olyan, hogy a pénzküldemény 4 órával később érkezett meg, és a két város is akkor szerzett egymásról tudomást úgymond. Szóval lehet ez is bejátszhat.
  • zorrobomber
    Ezt cáfolom, én rögtön az elején, full kiépítetlen városnál is láttam ingázókat.
  • MetalWolf
    Antartica szerverről dobna valaki egy invet :)?
  • khalmi77
    Még kicsi 5K körül, miért ez számít? Most kezdtem újat :D
  • botyika
    én is utálok vonatozni :)
  • Omlás
    Mert lusták mint a föld... xD
  • khalmi77
    újrainditom, ingázni ingáznak, azt is csak kocsival, és 2000 emberből 200 ingázik, mikor 1000 meg munkanélküli, a másik városomban meg akkora munkaerőhiány van mint állat. Ezt nem értem, hogy miért nem ingázik az ÖSSZES.
  • botyika
    Lakosság hány fős?
  • Omlás
    Kikötő, vasút, nagy buszpályaudvar, repülőtér. Ha ezek közül van valamelyik akkor ingáznak ha nem akkor ott valami bug van :S
  • khalmi77
    Ezek a SIMek egyszerűen nem akarnak ingázni. Nem tudom rávenni őket :(, pedig csináltam buszt, dugó sincs akár kocsizhatna is. De nem. Otthon ül és pofázik, hogy nincs állása, a másik városban meg ugyan ez, hogy nekik munkaerő kell. Valami nagyon degenerált dolog van itt.
  • Dzsini
    Nem ment el semmit kilépéskor, ami látogatás közben történik - akár te csinálod, akár más.
  • Omlás
    Nem hiszem, hogy a gond lenne nekem is a világ másik végén van.
  • Vándorr
    félreérted, úgy gondoltam, hogy én nézelődök egy városban, csak érdeklődésképp, és elindul egy meteor event, és ha pl nincs tűzoltósága, akkor elvileg én nem szólhatok bele, szóval leég minden (persze ha továbbra is benn nézelődök)
  • Morfi
    Antartica szerveren is vannak innét fent.
  • Dzsini
    Látogatáskor a legutóbbi mentést (aktív játék közben pár perccel korábbi) látod, nem lehet nézni élőben, ahogy építkezik a másik.

A kukásoknál és a többinél: a régióba kihelyezett járművekhez oda van írva, hogy EXTRA - tehát azt a számot érdemes mind elosztogatni a szomszédoknak, az nem csökkent semmit a saját hatásfokon. Például a 10 kukásautó mellé, ami a városban mászkál jár még 10, amit ki kell küldeni a szomszédokhoz. Nem felhasználni pazarlás, és kiszúrás a szomszédaiddal.
  • Marfy
    Én tegnap Ázsián játszottam, nem volt vele semmi gond.
    A kelet 2 már napok óta tele van.
  • MetalWolf
    Hali,
    Látom, nagyon tele van a kelet 2-es szerver.
    Mit tudnátok javasolni még, vagy várjak mig tudok majd csatlakozni ?
  • donatus13
    Én arra leszek kíváncsi mivel próbálják majd kárpótolni a playereket akik nem tudtak játszani, remélem nem azzal ,hogy mindenki választhat egy tetszőleges sims 3 kiegészítőt :D
  • botyika
    Én is ezzel szenvedek. Sztem csak bizonyos lakószám után, és persze nagy buszpályaudvarral kezdenek ingázni.
  • Marfy
    Azért vettem 10 autót, mert 6 kölcsön volt adva. De most vissza hívtam mindet, de csak panaszkodnak a szemétre. Annak lehet köze, hogy a lerakó messze a városon kívül van?
  • khalmi77
    Lehet valahogy az ingázók számát növelni? Van betöltetlen állás az egyikben, a másikban mellette meg munkaerőhiány, de nincs dugó sehol, teljesen alap városokról van szó, most csináltam őket, de a francért nem akar mindenki áthúzni dógózni :)
  • khalmi77
    Király a video nagyon :D
  • Morfi
    Nálam akkor volt az, mikor egy bulit rendezett valamelyik lakó, utánna 1-2 nap alatt elhordták a szemetet.
  • nobodyattis
    az akkor is - 61 k meg így is jön napi 2 milla ha el fogy a nyersanyag dozerolok és átépítem a várost más alapokkal. Amúgy valaki látta már az árak változását a piacon? mert én még nem mindig annyi
  • Omlás
    Kifogtál valami higiéniamániás lakókat :D

A 10 kukásautó 2600 fős városra még bőven sok is szerintem :]
  • Marfy
    Igen, az lemaradt hogy 2600 fős a város, a lerakó még a negyedénél sincs.
  • Carlos
    igen látjuk, de mi értelme?
    Inkább költsd el hogy a -61K +61K legyen. :)
  • Omlás
    Bírja kapacitással a szemétszállítás nem lehet, hogy kevés a 10 autó ? :D
  • Kodlovag
    Érdekes kérdés: ha a tulaj ott van a városban, amikor én látogatni megyek, akkor látom, ahogy játszik, vagy egy pillanatképet kapok a valamikor korábban mentett városáról, és az teljesen külön életet él az én látogatásomkor?
  • nobodyattis
    10 millás tartalék ha elfogyna a zsé

• Morfi
    Ha van kedved játszani egyett vegyél majd fel barátnak: Morfi30
  • Marfy
    A lakosok állandóan tüntetenek, hogy sok a szemét, írta is tipben hogy csináljak szemétlerakót.
    De van szemétlerakóm és újrahasznosítóm is, 10 kukásautó, ebből 2 kölcsön van adva, mi lehet a baj?
  • Kodlovag
    Jó látni, hogy leteszteltétek.