SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk én nem is szándékozom eladni 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ez jó is, mert pl. 5 gépre is telepítheted, meg nem is, mert nem tudod eladni... szerintem
Néhány órára hagyjátok és nézzetek vissza késõbb.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Tegnap azt nyilatkozta valamelyik kuka EA-s tökfej, hogy Európában nem lesznek gondok. Tényleg kinyalhatják mindenki <#action>#action>, az EA-s "szakemberek".
X universe Home, sweet home
„Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.”

Csatlakoztam a régiohoz észre veszem lehet látni a városom a tiédböl
Azt is vedd figyelembe, hogy aki másik szerverre ment, azt nem látod a másik szerverrõl, ez is lehet az oka.
Nekem olyan hiba van, hogy aki fent is van, azt is offline-nak mutatja, illetve a meghívót sem kapta meg a másik. Bár ez még tegnap volt a West 2-õn.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
http://www.youtube.com/watch?v=AAUe8jg3a2M&feature=youtu.be
Egyébként ezt a mai napig nem értem, hogy miért kell MINDIG - kivétel nélkül - eljátszani minden online gamenél:
"UPDATE: Thursday 03.07.2013 (03:30 EST / 08:30 GMT / 00:30 PST )
The team at SimCity is undertaking aggressive maintenance on the servers and adding capacity to meet demand. Performance will fluctuate during this process. Our fans are important to us and we are committed to delivering against their expectations. Thank you for your patience as we work on the issues."
Minden egyes játéknál ez van napokig, hogy ilyenkor kapkodnak, hogy "hhúúúú bõvítsünk, mert ezek be akarnak lépni! Hát erre igazán nem számítottunk!" Értem én, hogy nem kifizetõdõ 2x akkora szerverparkokat építeni a launch elsõ néhány hete miatt, de kérem, 2013 van, kötnek egy egy hónapos szerzõdést valamelyik nagy Cloud szolgáltatóval, mondjuk Amazon EC2-vel és máris meglenne a dupla kapacitás arra a néhány hétre.
Egyébként másnak is a "Kapcsolódás a frissítési szerverhez" ponton áll, mikor indítaná?
Þór vígi þessi rúnar
De ez a szélességét az útnak nem fogja növelni.
Kelet 2 szerver
Játék: Magyarország
Beindult a biznisz <#hawaii>#hawaii>
döl a lé
Mindent fullra állítottam.
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
Nekem is HD6850-em van és nagyobb városnál már nekem is alacsony FPS-sel fut a játék, mondhatni szaggat. (8GB RAM, Q6600 processzor)