SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Joschka
Egyenlõre itt tartok vele:

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Joschka
Újra raktam az origint és a játékot is...aztán szépen, ahogy elvárható be másztam a játékba és jól ki városépítkeztem magamat!<#hehe>

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

nekem nem indul kurva jó hogy 1 percet se tudtam még játszani köszi EA
Ha valakit érdekel egy kis szappanopera az EA Supporttal 😊

StephenHi there, Thank you for calling EA Customer Support.My name is Stephen. Do you mind if I ask for your name and to confirm your Email address?

you Hello Stephen

youY es sure, my name is x, my mailadress is x

Stephen Hi Róbert , how can I help you today?

you I ordered through Origin the game SimCity (Order Number: x). On my Origin account the game is still greyed out, I'm from Hungary. I was billed on 03.03.2013 16:44 with x EUR. My friends in Hungary have access to the game. I contact today morning my local EA Support, and he couldn't say anything about this issue. So far as I know the game should be available at 07.03.2013 00:01, but I can't download the game.

Stephen Give me just one minute to check this for you.

you Okay thank you very much.

Stephen Did you receive a code to redeem Róbert?

you Not yet

Stephen Thank you

Stephen Ok stay with me on this .

StephenI really am sorry Róbert, there is a delay in the issuing of the code , I really am sorry , I know this won't help but the order has been processed there is just a delay in the code being issued , we are looking into this for our customers.

Stephen I can only apologise for the delay.

you And what does it mean? When can I get my code?

Stephen We are currently working to resolve this Róbert. I don't have a timeframe at the moment. I would hope it is not much longer. I really am sorry.

you So far as I know UK is starting today midnight.

Stephen I would hope so Róbert, I don't want to give you false information but from the order it appears to be a delay . There is no issue with the actual order.

Terawatt
Én bent vagyok és nincs lag. "Magyarország" régiót privátba rakhattuk volna mert így valami japó is bent van.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Carlos
Én az egyik vagyok a felsoroltakból... :p

Þór vígi þessi rúnar

Mi meg erre nem sajnáljuk. Ízlések és pofonok. Ennyi.
azért "köszi" hogy így leoltogattok csak azért mert nem vettem meg a játékot az elsõ napon....Itt mindenki programozó, vagy ügyv. igazgató, esetleg apuci bõ lére eresztett zsebpénzileg? Jó hogy nem hajléktalanoztatok le...( a teli tank is drágább, jó pc is kell ide stb..)
Az egyedüli játékra amire nem sajnálom majd a pénzt az a Rome TW 2 lesz.
<#taps>
De van akinek megy és éppen játszik, vagy áll az egész?(munkából érdeklõdöm) Játékon belül nincs gigalagg?
Dzsini
Sherlock 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hali!

Nekem csak ennyit ír ki "Hitelesítés a Simcity szerverekkel", de már vagy 15 perce.

Ez is a szerverek miatt van?
zorrobomber
ezt mondom én is hogy nem ígér biztosat

Azért mi mást is mondhatott volna? 😄

Szép lett volna ha azt mondja, hogy 1-2 hétig nagy szopások lesznek és mindenki anyázni fog aztán majd beáll a rendszer xD
nem mennek a szerverek hogy nem jön be a játék? valami frissitési szervert keres
zorrobomber
kb csak azt ígéri hogy minden tõlük telhetõt megtesznek hogy menjenek a szerverek

botyika
mirõ van szó benne? melóba vagyok, nemtudom megnézni.
Carlos
Akkor bukta... De elverik a tökét ennek az embernek majd!

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
csinálsz magadnak másik várost

Dzsini
A privát régió is importálhat a világpiacról - a privát/publikus csupán annyit jelent, hogy játékosok hogyan kapcsolódhatnak.

Még a sandbox régió is importálhat, csak ott nincs változó világpiaci ár, és nincsenek építési kötöttségek.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

"akkor jön az import."

És ha privát régióban játszom akkor ha ezek elfogynak cseszhetem az egészet? Mert ott ugye nincs másokkal kereskedés.

Dzsini
A víz újratermelõdik az esõtõl (és a vízparttól) és a visszapumpált szennyvíz is kitisztul idõvel.

Az ércek, szén, olaj viszont fogyóeszköz (mint a valóságban), azt mondták néha egy-egy meteor hoz ércet/szenet, de ki lehet fogyni belõle, akkor jön az import.

Originen ott vannak a barátok,csak nem kerülnek be a játékba

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

DDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Terawatt
Azon filóztam, hogy elég durván végesek az erõforrások. Érc kitermelésem kb 3-4 órát bírta csak. Egy idõ után az egész régiót cseszhetjük ha mindenhonnan elfogy a víz vagy mi?

Lényeg, hogy mikor piratebay-en keresed a cracket vírusirtóval jól szereld fel a géped...
Dzsini
Gyakorlatilag is. Tölteni pedig bárki töltheti, aki megvette és regisztrálja a kapott kódot Originen.

Shiver
küldtem barát kérelmet, mindjárt hívlak régioba ha meglesz

A felhők felett mindig süt a nap

Tölthetõ már a játék? Láttam egy reloaded verziót, de elvileg kamu.
Ha beljebbmész a játékban, a mappok szûrõjénél találsz barát szûrõt, na arra rákattintva láthatod õket, vagy 'shift + f1' és ott találod a barátokat.
Dzsini
És biztosan lesznek, akik megvették, és pár hét múlva úgy fogják gondolni, hogy nem érte meg. Az már az õ részérõl megalapozott kritika lesz.

Napokon belül megjön nekem is. Aki meg drágának tartja várjon vele fél évet és olcsóbban megszerezheti.
Szerintem is megéri. Aki nem veszi meg, annak felesleges osztani hogy nem éri meg az árát. Itt mindenki megvette, ez olyan mintha húsevõként bemennék egy vega klubba mondani a frankót.

Nem sikerül ezeket a lámákat összeterelni... Nekem már ezt is írja.
Aha köszi. Akkor jó az ha privátot indítok, és ha online lesz egy haver akkor be tudom hívni a régiómba. Királyság.

Én is azért vettem meg,mert tudom hogy nem lesz belõle warez elöbb-utóbb,és ez megérdemli az árát

zorrobomber
Valószínûleg igen. A motor jó, adott hogy pakolják alá a DLC-ket hosszú évekig a'la Sims.

Szerintem burkoltan de a warez miatt jönnek ide sirdogáni. hogy "miért nincs, mikor lesz?".
Én azt mondom érdemes megvenni. A következõ sim cityre várhatunk újabb 10 évet!?
Dzsini
Igen, a publikus errõl szól. A privátba hívhatsz meg egyesével játékosokat.

tököm kivan hogy nem olvassa be a játék az Origin barátokat,mitõl lehet? Sõt! még az avataromat se:

Lehet olyat csinálni hogy egy publikus régióba csak egy cimbora léphessen be és csinálhasson várost? Vagy ha publikus akkor bárki bejöhet oda építeni aki akar?

nem kérdezett senki se téged,ha nem vetted meg,akkor maradj csöndben,és ne itt oszd az észt!

Terawatt

Van ilyen régió? 😊 engem is érdekel...

Terawatt
"Magyarország" régióba valaki megtudna hívni? Nem találom a listában. Origin: terawatt123

Dzsini
Már akinek, én pl. 0 forintot költöttem az elmúlt évek során üzemanyagra. 😊

botyika
Ha cigizel ne vegyél 10 napig cigit és már meg is van az ára 😊
Dzsini
A számítógépes játék - fõleg az ilyen felsõ kategóriás fajta - egy aránylag drága szórakozás. Mondjuk helybõl egy olyan kategóriás PC is az, ami elhúzza.

De 8 ezerbõl egy rendeset tankolni se lehet!