11758
  • donatus13
    Itt, megbízható, csütörtökön lesz.
  • hombika
    Tudja valaki hogy alt tab alatt teljes képernyőnél miért stopolja le a játékot? :D
  • mmoposta
    Sziasztok!

Legolcsóbban hol lehet venni cd-kulcsot(megbízhatót)? Köszönöm a választ előre is!
  • Marfy
    Erre gondoltam én is köszönöm!
  • Dzsini
    Egyáltalán nem, mert itt a leggazdagabbak a legokosabbak is, ők dolgoz(hat)nak a legfejlettebb gyárakban.
  • Omlás
    szegény > gazdag > politikus xD

kb :]
  • Carlos
    csórók - középosztály - gazdagok
  • Marfy
    Az adóknál a $ $$ $$$ mit jelent?
  • Fenrir
    Ilyen feldolgozási hiba csak nálam fordul elő? Vissza kell mennem régiónézetre, ott visszaállítani a várost majd folytatni egy régebbi állásról.

Eléggé frusztráló.
  • natalyel
    Köszi :). Már megvan.
  • foxxi
    A szervereket frissíthetnétek, mert a kelet 2 már jóideje tele, a kelet 3 is tele. Viszont nyilt kelet 4
  • Carlos
    1. SimCity (2013)
  • Carlos
    Ha a szennyezett talajra rakod, akkor igen.
    Elnyelik a földbe került szart, de döglenek tőle. (mint az életben)
  • Fenrir
    Ezek az ültett fák kipusztulnak egy idő után?
  • Dzsini
    Parkok - Természet($$) - a sor legvége.
  • Dzsini
    A saját házadra állj rá, ott írja a panaszokat, valamint a pénzed mellett levő (remélhetőleg) mosolygós arcra nyomva megnézheted, hogy részekre bontva a lakosság melyik része milyen boldog, és hogy milyen problémáik vannak.
  • natalyel
    Egyszerű kérdésem lenne: hol lehet fákat ültetni? Sehol nem találom... lehet, hogy majd később érhető csak el? A legelején vagyok még csak.
  • Bal0924
    A városházán tüntetnek sokan, de nem tudom miért, hogy tudom kideríteni?
    Mikor rámegyek a városházára csak azt látom hogy "működik"
  • BYpsilon
    Az én kis kohászati városom beállt , stabil 700e-s export és 135e-s lakosság.
  • Skypack
    Én és szerintem sokan mások is pont ezért szeretik,mert rengeteg benne a lehetőség
  • Dzsini
    Ha visszaolvasnál egy kicsit a topicban, másnak is van baja az újrafeldolgozóval - valószínűleg bugos.
  • HyperMonkey
    Mitől lehet az, hogy az újrafeldolgozó nem kezd el dolgozni és azt írja, az újrafeldolgozás áll?

De látszólag semmi oka rá.
  • Dzsini
    A sima busz és az iskolabusz külön van.
    A fejlettebb ipar pedig kevesebbet szennyez, nézd meg a térképen mik a légszennyezés forrásai, és azokat szüntesd meg.
  • khalmi77
    A játék amúgy messze összetettebb, mint bármilyen játék amivel találkoztam, ez pedig őrjítően sok kihívást rejt magában :)!
  • khalmi77
    Egy idő után azt néztem, beállnak a demand értékek, és azt csinálják a városok, amit akarok velük, tehát lakosságiba, csak lakossági régiós demand van.
  • Bal0924
    Mindenhol van buszmegálló és a szél kifelé fújja a városból a szmogot...
  • Carlos
    Nézd meg a forgalmaz az iskola környékén. Nálam beakadtak a buszok a kereszteződésekbe.
  • Dzsini
    Amikor betelepül valaki (volt a bemutató videókban), akkor elkezd barangolni a környéken, hogy talál-e állást. Ha nem talál, csak akkor kezd el foglalkozni az ingázás lehetőségével, tehát adj nekik bőven időt.

Az iskolához pedig iskolabusz-hálózatot kell kiépíteni, az általános- és középiskolások úgy működnek.
  • khalmi77
    Tegyél le a városban mindenhova iskolabuszmegállót olyan elosztásban, hogy mindenhol zöld legyen az út.

Az iparodat pedig úgy tedd le, hogy a városból kifele fújja a szmogot, meg a füstöt, ne befele, van erre egy infógrafika ami megmutatja merről fúj a szél.
  • Bal0924
    Valami segítség kellene!!

-Miért nem jár senki az iskolába? Már 1 ideje megépítettem és senki sem jár iskolába..
    -A légszennyezettség ellen mit tudok tenni?
  • khalmi77
    Nincs összefüggés a vagyoni helyzet, és a sim ingázási hajlandósága között. Ha van munkája, akkor ő ingázni fog, lehetőségének megfelelően, minél jobb a tömegközlekedés kiépítettsége, annál hajlandóbb, mivel annál gyorsabban jut el A-ból B-be. Ennyit sikerült idáig kiderítenem, mivel erről semmiféle hivatalos, vagy akármi információ nincs.
  • botyika
    Betehetnék már a gyors időgyorsítást. Néha eléggé hiányzik...
  • Chris
    Láttam panaszkodtatok többen arra, hogy az egyes ipari specializációk finomító/átalakító egységeit nem tudjátok elérni a napi 160e profit miatt, ami nem mellesleg szerintem elég hülyén van belőve.

Én ezt úgy oldottam, vagyis egyelőre inkább próbáltam megoldani, hogy építettem 5 raktárat több tárolóval mondjuk jelen esetben nyersolajból és elkezdtem felhalmozni őket. Majd mikor mind betelt, a következő nap 0:01-től mindegyiket átállítottam exportra, így első próbálkozásra sikerült vmi 154/160-as teljesítményt elérni. :)
  • khalmi77
    Most már csak azért is megnézem, hol van ennek a vége. Jelenleg nőtt az aránya az ingázóknak, a buszok alig bírják.
  • zorrobomber
    ott (is) a pont
  • Bal0924
    Sziasztok!

Hogyan tudok a légszennyezettségen javítani?
  • Chris
    Tippre a szegény lakó nem fog ingázni, inkább munkanélküli lesz ott ahol van. :)
  • zorrobomber
    Úgy látszik ez nem megvalósítható:
    "Van három városom, mindegyikben csak egyfajta RCI épülhet"

Mint ahogy a való életben se hallottam még ilyenről. Rengeteg olyan ember van aki nem hajlandó ingázni, inkább csövel az utcán.
  • Marfy
    Ne is mond...
  • khalmi77
    csináljon magának szendvicset a paraszt adok én nekik kiflit XD