11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Mclaren1986 #5970 sok bolt írja hogy raktáron, de miután felhívod őket hogy van-e, ők is csak várják a szállítmányt :) mint én is, hogy a rendelésem vissza legyen igazolva hogy megvan :) -
Zewasoft #5969 Ment barát kérés, kérem majd egy invet játékban. köszi -
#5968 Brutálisan fogyhat a játék, ez elég jó, remélem sokáig fogják támogatni! -
iliili #5967 Biztos van még raktáron,de pl amit ők kaptak az 1 napa alatt elfogyott,és nem tudja mikor jön újabb szálítmány -
#5966 Itt azt írja kapható:
http://cdgalaxis.hu/PC/20539/simcity.html -
Aragorn831109 #5965 Oda max repülővel vagy esetleg még hajóval tudnak menni... -
#5964 Halihó, egy kérdés:
Egy adott régión belül (pl. ez a Titan valami) van 16 város, de csak 3-4 város van összekötve egymással úttal, ill. vasúttal. Ennek ingázási szempontból mennyire van jelentősége, azaz átmennek-e a Simek melózni olyan városba, amivel nincs autópályás vagy vasúti összeköttetés ? -
iliili #5963 én is küldtem :D -
#5962 Én nem tudok semmit átszervezni, mert 40 ezer pénzem van, mínuszban vagyok, a hulladékfeldolgozók pedig továbbra is bugosak.
Ha az 1.5-ben vagy valamikor javítják, akkor tudok majd azzal a várossal bármit csinálni :( -
donatus13 #5961 Elfogadtam! csak azt írja offline vagy. -
iliili #5960 Sziasztok,ma vettem meg a játékot,hát persze,h az utolsó darabot-mindenki szidja,de azért a boltok nem tudnak már után rendelni,mert lekorlátozta az EA xd
Hova lehet menni régiózni,ahol tsen beszélnek az emberek egymással a régióból ? -
#5959 :DDDD -
#5958 átépítem kicsit az ipart, mert kezd horror lenni a kórházi költség a végigszennyezett város miatt... LoL lesz. -
#5957 Nem kell rohanni, hagyd, hogy az elégedett lakók növeljék a lakóházak sűrűségét, kis helyen sokkal többen férnek el.
Boldog és jómódú (kevés adó) lakók hamarabb növelik a sűrűséget, és nem kis bungalókkal lesz tele a térképed. -
foxxi #5956 Én is ott vagyok, majd felveszlek -
donatus13 #5955 Európa kelet 4 en nyilt 16 os régió, aki akar jönni az megtalál
Origin: Dodzylla -
Bal0924 #5954 A "Pénzre van szükségünk" felirattal mit tudok kezdeni? -
#5953 Sajnos nincs nagyon helyem építkezni, így állandóan cserélgetnem kell a különböző üzemekben a fejlesztett gépekre a régieket.
Itt is kb annyi hely van, hogy ez a 2 blokk meglegyen, egy harmadikhoz már bontanom kell mást. -
HyperMonkey #5952 Ha van egy városom egy régióban, de ott akarok másikat és elhagyom a régiót (akkor a város eltűnik ugye) majd egy új játékban kiválasztom azt a régiót és ugyanazt a helyet akkor az teljesen újnak számít ugye? -
#5951 nem kellenek oda fejlesztett blokkok 3 sima simán elviszi az egészet. -
#5950 A nukleáris erőműhöz kellenének a fejlesztett blokkok, de amúgyis szerettem volna letenni egyetemet, hogy magasabb technológiai szintű ipari épületeim lehessenek. -
Aragorn831109 #5949 Nincs még egyetem a régiónkban? Kérdez körbe a többieknél, hogy kinél van és, hogy milyen fejlesztésre volna szükséged... -
#5948 Megint elkövettem azt a hibát, hogy teleépítettem a térképet és már nem tudok letenni pár alapvető épületet: egyetem, nagy tűzoltóság, stb.
Van valakinek arra tippje, hogy mennyit érdemes beépíteni a teljes területből? Mivel folyamatosan munkaerőhiányom van állandóan húztam fel a lakóövezeteket, aztán egyszer csak nem volt több hely :\ -
donatus13 #5947 nem rossz ötlet, jó kis közlekedési modellel megtoldva, hó takarítási költségek :D -
foxxi #5946 Kérd dlc-ben -
Flora2 #5945 Ömmm havazás nincs a játékban? Amikor ősz lett, örömmel láttam a barnuló lombokat, azt hittem, télen meg havazni fog... de nem. -
Flora2 #5944 Nekem ott is döglenek a fák, amerre a szél fújja a gyárak füstjét. Van egy gyár régióm totál erdővel körülvéve, onnan tudom. -
Flora2 #5943 Az erdősítés csökkenti a légszennyezést. Nekem volt egy olyan küldetésem, hogy csökkentsem a szmogot - és ahogy leraktam pár csokor erdőt ide-oda, nemcsak a gyárak mellé, hanem a lakossági területre is, pár perc múlva ki is pipálta zölddel a küldetést, hogy csökkent a légszennyezés. -
longwi #5942 Ha újrakezded, akkor ne ugyanott, ugyanis a szemétteleped nem fog működni. Ez egy már ismert bug...
Újrakezdés csak más városban érdemes... -
Borg #5941 Valaki rakna egy képet, hogy hogyan kell a kikötő kiegészítőt lehelyezni?
Már megbasz a szél tőle, hogy sehova nem engedi... -
longwi #5940 Ha ipari területre teszed le, akkor segíti a high tech ipar létrejöttét -
#5939 rosszul látod. dr vu megfordította a menetirányt és a villanyos a másik irányba dübörög éppen. -
#5938 Dehát ez nem is megy. Ott áll a kanyarban az szépen parkoló autó miatt :) -
#5937 ez ingame. ultra graf. jó az engine. -
#5936 akkor most ingame képet :p -
#5935 Tessék :)
-
#5934 valaki nyomjon villamosos képet, amikor megy az uccán' :D:D -
#5933 Villamos macerásabb de egy idő után igény lesz rá ajánlott számolni vele. -
Borg #5932 Nyilván a villamos, mivel egy bazinagy depó kell neki, és csak széles sztrádát lehet villamossínnel ellátni. -
Bal0924 #5931 Melyik a drágább a villamos vagy a busz?