11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Bal0924 #6010 Ha csinálok villamos hálózatot, az megoldaná a dugókat? -
#6009 Mindent nem lehet, ahhoz kell majd az útkeresőrendszer javítása, de azért próbálom nem megnehezíteni a dolgukat :) -
#6008 Én mindig úgy csináltam, logikus LENNE, de nekem ott is forogtak körbe néha :S -
kareey #6007 hombika küldtem egy friend requestet én szívesen csatlakoznék! :) -
#6006 ...meg az összevissza elhelyezett buszmegállók miatt, amitől állandóan forognak a kereszteződésekben a buszok. Most egy új várost építve kezdek rájönni, hogy buszmegállók terén néha a kevesebb több. Hosszú útszakaszokon ugyanarra az oldalra elhelyezett megállók, stb.... -
hombika #6005 Aki szeretne egy magyarok lakta régióban lenni, csatlakozzon Antarcticán a Laza nevezetűbe, van még pár hely :P -
#6004 Ha mindenhol dugó van, akkor az egész város leáll, a mentők, rendőrök és tűzoltók sem tudják ellátni a dolgukat, ami valljuk be elég nagy baromság, na mind1. Nagy gáz a városnak az a lényeg. -
#6003 Igen azért álltak meg az építkezések, oda mennek a kocsik is, hordják a cuccot. A dugó legtöbbször a nem megfelelő tömegközlekedés (kevés) az út (kevés) és a túl sok autós (tehát túl nagy lakosság, kevés útra, buszra) miatt van. -
#6002 Ebben nem vagyok teljesen biztos, mert a csupa gazdag városomban a felhúzott gazdag hotelek mindig panaszkodtak a munkaerőhiányra... az biztos, hogy azok járnak oda vásárolni, de szerintem a kevésbé gazdagok dolgoznak ott.
Ha egységes a város vagyoni helyzete, akkor biztosan szükség van ingázókra. -
Bal0924 #6001 És szinte az összes építkezés megállt.. Az lehet hogy a sok dugó miatt van? -
Bal0924 #6000 Segítség!
Szinte az egész városban áll a forgalom, mit tudok ellene tenni? (a busz össz kapacitással megy..:S) -
iliili #5999 én meg a lakosságot nem tudom az istenért se nővelni,ti hogyan csináljátok ? -
#5998 Ezek után jól gondolom, hogy a legnagyobb vagyonszintű kereskedelmi épületbe csak a leggazdagabb munkaerőt veszik fel? -
#5997 Igen, a kereskedelem ugyanúgy, mint a lakosság a földterület ára alapján települ. Minden, ami a föld árát befolyásolja, hatással van rá.
(tényleg érdemes elolvasni a felhasználói kézikönyvet, okos dolgok vannak benne leírva) -
#5996 Parkokkal lehet befolyasolni a kereskedelmi vagyonszintet is? -
donatus13 #5995 Váá a szennyvíz kezelés is halálos hiába rakok le több ilyen szutymákot nem oszlik el rendesen a terhelésük. -
#5994 A szerencsejátékhoz sok turista kell, és sok kereskedelmi zóna azon a vagyonszinten, amilyen turistákat vársz.
Első városként nem fog működni, 2-3 elég nagy, megfelelő vagyoni helyzetű "ellátó" város kell, hogy a szerencsejáték-ipar jól pörögjön. -
#5993 Első képem a játékból
-
Aragorn831109 #5992 Amúgy keress rá hobraat nickjére. Ő alapított egy új régiót az Antarcticán. -
Aragorn831109 #5991 Miért nem térsz át másik specializációra? -
#5990 Jah ez a gamblingezés nem jött be. Elmarad a nagy haszon. Sajna nem tudom h én rontottem el valamit, vagy bug miatt... -
Aragorn831109 #5989 Csak elhagyni lehet. Ha újra akarod építeni, ahhoz először le kell dózerolnod előtte... -
#5988 Teljes régiót lehet törölni. -
donatus13 #5987 Nem lehet egy már elkezdett várost törölni és újat kezdeni a helyére? -
#5986 Hmmm... jó tipp. lehet elbontom az állomást mert folyamatosan munkaerőhiányom van! :) -
Aragorn831109 #5985 Meguntad a jelenlegit? :D -
#5984 Új régiót keresek! ID: gibboramone -
Borg #5983 Nekem speciel megvalósult a vonattal. Jól ki is csesztem magammal, mert elkezdett elvándorolni a munkaerő, akikre helyben lett volna szükség... -
#5982 Később majd megpróbálom újra, miután patchelték az útvonalkereső algoritmust, mert ez egyrészt egy vicc, másrészt profin nem lehet használni őket. A vonat az egyedüli ami jól működik, de az ingázás akkor sem valósul meg, szal mind1. -
Borg #5981 Nekem pl más városok régiós buszai olyan szinten ellepték a városomat, hogy azoktól van dugó.
A saját helyi járataim meg eltűntek valahogy, pedig a buszdepó azt írja 18db van, de a térképen sehol sincsenek, csak régiósok... -
#5980 Na jó, én skacok kezdem feladni a régiós törekvéseimet. A játék nevetségesen kevés autotól képes bedugulni, 20K városnál 1000 ingázónál TELE volt az autópálya, ez NEVETSÉGES :) és a valósághoz semmi köze. Bebaszna, ha minden kis pöcs falutól csövön lenne az autópálya. Asszem maradok a mindent, egy térképre megoldásnál, és kész, ott nincsenek dugók, nem kell ingázniuk és simán elvok. Így viszont a régiós játéknak nem sok értelmét látom egyenlőre. -
#5979 :DD
neked kéne valami tramsimulator2000 vagy valami ilyesmi :D -
Borg #5978 Kb szart se ér. -
#5977 úúúú villamos ^^ -
#5976 gyönyörű! -
Borg #5975
-
#5974 az igazság az, hogy szidják a kiadót, a készítőt. pedig erről nem ők tehetnek, csak védekeznek. ez kényelmetlenséggel jár, meg problémás, szivatják a tisztességes játékost aláírom.
de cseppet sem neheztelek rájuk sosem. annál inkább a warezosokra...és nem vagyok egy szerzői jogvédő egyesület tagja :) csak szerintem nem fair a megítélés. és a reakciók minidg eltúlzottak. elbaszták? el. helyrehozzák? helyre. egyre jobbak a szerveres dolgok, 2-3 nap bénázás nem a világ, ne legyünk már "drogosok". a maradék 99.999%ban tökéletes a játék. -
Zewasoft #5973 Dejó... leállt a szerver, most meg sorban állás... -
#5972 -
#5971 Az úgy gáz, akkor nemigen tudunk együttműködni nagyobb régióban :(