11758
  • Bal0924
    Ha csinálok villamos hálózatot, az megoldaná a dugókat?
  • Dzsini
    Mindent nem lehet, ahhoz kell majd az útkeresőrendszer javítása, de azért próbálom nem megnehezíteni a dolgukat :)
  • khalmi77
    Én mindig úgy csináltam, logikus LENNE, de nekem ott is forogtak körbe néha :S
  • kareey
    hombika küldtem egy friend requestet én szívesen csatlakoznék! :)
  • Dzsini
    ...meg az összevissza elhelyezett buszmegállók miatt, amitől állandóan forognak a kereszteződésekben a buszok. Most egy új várost építve kezdek rájönni, hogy buszmegállók terén néha a kevesebb több. Hosszú útszakaszokon ugyanarra az oldalra elhelyezett megállók, stb....
  • hombika
    Aki szeretne egy magyarok lakta régióban lenni, csatlakozzon Antarcticán a Laza nevezetűbe, van még pár hely :P
  • khalmi77
    Ha mindenhol dugó van, akkor az egész város leáll, a mentők, rendőrök és tűzoltók sem tudják ellátni a dolgukat, ami valljuk be elég nagy baromság, na mind1. Nagy gáz a városnak az a lényeg.
  • khalmi77
    Igen azért álltak meg az építkezések, oda mennek a kocsik is, hordják a cuccot. A dugó legtöbbször a nem megfelelő tömegközlekedés (kevés) az út (kevés) és a túl sok autós (tehát túl nagy lakosság, kevés útra, buszra) miatt van.
  • Dzsini
    Ebben nem vagyok teljesen biztos, mert a csupa gazdag városomban a felhúzott gazdag hotelek mindig panaszkodtak a munkaerőhiányra... az biztos, hogy azok járnak oda vásárolni, de szerintem a kevésbé gazdagok dolgoznak ott.

Ha egységes a város vagyoni helyzete, akkor biztosan szükség van ingázókra.
  • Bal0924
    És szinte az összes építkezés megállt.. Az lehet hogy a sok dugó miatt van?
  • Bal0924
    Segítség!

Szinte az egész városban áll a forgalom, mit tudok ellene tenni? (a busz össz kapacitással megy..:S)
  • iliili
    én meg a lakosságot nem tudom az istenért se nővelni,ti hogyan csináljátok ?
  • GibboRamone
    Ezek után jól gondolom, hogy a legnagyobb vagyonszintű kereskedelmi épületbe csak a leggazdagabb munkaerőt veszik fel?
  • Dzsini
    Igen, a kereskedelem ugyanúgy, mint a lakosság a földterület ára alapján települ. Minden, ami a föld árát befolyásolja, hatással van rá.

(tényleg érdemes elolvasni a felhasználói kézikönyvet, okos dolgok vannak benne leírva)
  • GibboRamone
    Parkokkal lehet befolyasolni a kereskedelmi vagyonszintet is?
  • donatus13
    Váá a szennyvíz kezelés is halálos hiába rakok le több ilyen szutymákot nem oszlik el rendesen a terhelésük.
  • Dzsini
    A szerencsejátékhoz sok turista kell, és sok kereskedelmi zóna azon a vagyonszinten, amilyen turistákat vársz.

Első városként nem fog működni, 2-3 elég nagy, megfelelő vagyoni helyzetű "ellátó" város kell, hogy a szerencsejáték-ipar jól pörögjön.
  • Kodlovag
    Első képem a játékból
  • Aragorn831109
    Amúgy keress rá hobraat nickjére. Ő alapított egy új régiót az Antarcticán.
  • Aragorn831109
    Miért nem térsz át másik specializációra?
  • GibboRamone
    Jah ez a gamblingezés nem jött be. Elmarad a nagy haszon. Sajna nem tudom h én rontottem el valamit, vagy bug miatt...
  • Aragorn831109
    Csak elhagyni lehet. Ha újra akarod építeni, ahhoz először le kell dózerolnod előtte...
  • Dzsini
    Teljes régiót lehet törölni.
  • donatus13
    Nem lehet egy már elkezdett várost törölni és újat kezdeni a helyére?
  • Carlos
    Hmmm... jó tipp. lehet elbontom az állomást mert folyamatosan munkaerőhiányom van! :)
  • Aragorn831109
    Meguntad a jelenlegit? :D
  • GibboRamone
    Új régiót keresek! ID: gibboramone
  • Borg
    Nekem speciel megvalósult a vonattal. Jól ki is csesztem magammal, mert elkezdett elvándorolni a munkaerő, akikre helyben lett volna szükség...
  • khalmi77
    Később majd megpróbálom újra, miután patchelték az útvonalkereső algoritmust, mert ez egyrészt egy vicc, másrészt profin nem lehet használni őket. A vonat az egyedüli ami jól működik, de az ingázás akkor sem valósul meg, szal mind1.
  • Borg
    Nekem pl más városok régiós buszai olyan szinten ellepték a városomat, hogy azoktól van dugó.
    A saját helyi járataim meg eltűntek valahogy, pedig a buszdepó azt írja 18db van, de a térképen sehol sincsenek, csak régiósok...
  • khalmi77
    Na jó, én skacok kezdem feladni a régiós törekvéseimet. A játék nevetségesen kevés autotól képes bedugulni, 20K városnál 1000 ingázónál TELE volt az autópálya, ez NEVETSÉGES :) és a valósághoz semmi köze. Bebaszna, ha minden kis pöcs falutól csövön lenne az autópálya. Asszem maradok a mindent, egy térképre megoldásnál, és kész, ott nincsenek dugók, nem kell ingázniuk és simán elvok. Így viszont a régiós játéknak nem sok értelmét látom egyenlőre.
  • csuszi
    :DD
    neked kéne valami tramsimulator2000 vagy valami ilyesmi :D
  • Borg
    Kb szart se ér.
  • szabii98
    úúúú villamos ^^
  • khalmi77
    gyönyörű!
  • Borg

• csuszi
    az igazság az, hogy szidják a kiadót, a készítőt. pedig erről nem ők tehetnek, csak védekeznek. ez kényelmetlenséggel jár, meg problémás, szivatják a tisztességes játékost aláírom.
    de cseppet sem neheztelek rájuk sosem. annál inkább a warezosokra...és nem vagyok egy szerzői jogvédő egyesület tagja :) csak szerintem nem fair a megítélés. és a reakciók minidg eltúlzottak. elbaszták? el. helyrehozzák? helyre. egyre jobbak a szerveres dolgok, 2-3 nap bénázás nem a világ, ne legyünk már "drogosok". a maradék 99.999%ban tökéletes a játék.
  • Zewasoft
    Dejó... leállt a szerver, most meg sorban állás...
  • Sordoran
  • Tuvok #5971
    Az úgy gáz, akkor nemigen tudunk együttműködni nagyobb régióban :(