11758
  • donatus13
    Én is kiléptem a múltkori régiómból, lenne kedvem játszani, csak majd ha megjött a patch akkor visszatérek, lehet így gondolják még mások is:)
  • Zewasoft
    Remélem majd kicsit letisztul ez az egész régiós dolog.
    Nagyon sok játékban a városokat 2-3 napja nem nézte meg a tulaja, nemhogy fejlesztette volna.
    Belekezdtem már nem egy városba, csinálom erre azt látom, hogy vagy elhagyták a környező város valamelyikét vagy be sem logoltak pár napja...
  • Goose2106
    Sziasztok! Van valahol egy !AKTÍV! magyar régió, ahova lehetne csatlakozni?
    Kelet 2, Hungary-hoz sajnos nem tudok csatlakozni, valamelyik város dlc hiányzik! Origin id is az mint a nickem!
  • mkapas
    ugy értem, hogy csak naponta 3x mennek, azt irja, és közbe pedig a raktár tömve van... igy nem termelek elég profitot hogy fent tartsam a várost
  • khalmi77
    Ezt hogy érted? Ha csatlakoztatva vagy, mindig elszállítanak mindent és kész.
  • nyirog
    Blockager ötletét alapul véve, kivettem a Szervers kiírást bannerból, mert már nincs értelme, hanem van helyette egy szabadon hozzáférhető és szerkeszthető lista, EZT HASZNÁLJÁTOK és akkor nem fog elveszni a hosszászólások tengerében ha valaki régiót indít, ergo annak is könnyebb lesz az élete aki nincs benne, vagy nem akar belépni az FB csoportba!!!!!!
    Ui.: majd ha több időm és erőm lesz, akkor szépen csinálok egy második menüsort is a bannerkép alá, így szép rendezett lesz és nem fognak tornyosulni a linkek, csak a felhívások :).
  • mkapas
    sziasztok!

Hogy lehet elérni, hogy minél több tehervonat szállítsa az árut?
  • Sotyka
    Csak sajnos a simek vezetési intelligenciája egy majoméval vetekszik, így egy ilyen elrendezésű városban valószínűleg mindig hatalmas dugók lennének.
  • wulwerin
    köszi
  • Czibu
    Cairo melletti Tagaoma város elrendezése tetszik nagyon. Kíváncsi lennék, hogy néz ki 1-2 negyed itt. Neki is állok :D
  • khalmi77
    Hát de. A szennyvíztisztítót rakd közvetlenül a vízpumpád mellé, és örök vized van :)
  • wulwerin
    Ha elfogy a talajvíz, hogyan tudok vizet szerezni? Vásárláson kívül. A tisztítóberendezéses gondolom nem a szennyvízből csinál ujjat.
  • donatus13
    Hát azért az ,hogy az emberek áramként viselkednek azért az egy nagyon csúnya beégés volt.:)
  • godand
    A glassbox játékmotor -innen érdemes nézni- elképesztő lett!
    Csak hagyni kellett volna még dolgozni a srácokat!
  • I.C.ram
    Lehet egyáltalán publikus játékba csatlakozni? Próbáltam egy csomót, de mindegyik tele volt már, és nem volt szabad város hely. Még mindig nem működnek rendesen a szerverek?
  • nyirog
    én is így gondolom, jó esetben a játék nyáron vagy ősz vége, karácsonyi időben kellett volna h megjelenjen mindenféle fix tartalommal. 2 év alatt nehéz jó és hibamentes játékot összerakni, legalább 3 év kell hozzá, de 4 a nagyon ideális szerintem, mert akkor már minőségi lesz. Ez a játék is nagyon jó, csak jelen állapotában nem egészen merném minőséginek nevezni, de majd javítják, mást úgy se tehetnek :)
  • Lehner
    Kelet2 szerveren Hungary(HUN) régióba várok bárkit aki szeretne játszani!
  • khalmi77
    De, csak az EA gondolom sürgette őket a "JÓ EZ ADJUK MÁ KÉ KŐ PÉNZ" faxkalap pénzéhes dumával. Ha egy vállalatot a szolgáltatás nem, csak a pénzkeresés foglalkoztatja, az egy idő után biztos, hogy csődbe fog menni.
  • donatus13
    Na ennek nagyon örülök, igaz ezt béta időszakban is lehetett volna, ezek szerint a belső teszteken senki nem csinált 5 k nál nagyobb várost?
  • nyirog
    végre...
  • nyirog
    innentől ha olyan kérdés van ami tényleg túl lett már tárgyalva, akkor arra nem kötelező válaszolni, tényleg ott a kereső, vegye az illető a fáradtságot és keressen rá.
  • nyirog
    bannerba is beraktam, mert az elmúlt 3 napban szegény dzsini is sokat ismételgette magát
  • Bazsa241
    http://hu.twitch.tv/dye44/c/2021822 ezt nézd végig laca
  • khalmi77
    yo bro, keep up the good work :)
  • Carlos
    +1
  • nyirog
    +1, tényleg nem értem miért nem tud 10 hsz-t visszaolvasni, majdnem 2 lapon erről meg az útkeresőről megy a téma, ideje lenne az újaknak megtanulni az olvasás örömét és hasznát
    tisztelet a kívételnek
  • botyika
    http://www.youtube.com/watch?v=OVkw9mWonNA
  • botyika
    dolgoznak a forgalomproblémán.

sőt, a devblogban azt írják itt, hogy egyben a tűzoltó-rendőr-mentő autókat is javítják, hogy ne induljon el mindegyik egy helyszínre.
  • khalmi77
    laca az ott jobb oldalt amit belinkeltél képet ennyi ezen nincs mit magyarázni
  • batnor
    Akinek van kedve Antarctica szerveren Álmok földje privát régiómba az vegyen fel. Origin ID: Dreimus90
  • laca95
  • laca95
    melyik http://kepkezelo.com/images/joctrg9u93rxgm3eun.png?
  • Carlos
    Esetleg ha nyugton maradnál és nem postolnál 3x egymás után az jó lenne.
    Nézzél szét. Ott van a procigyár mellet a menüben!
  • laca95
    ?
  • laca95
    hol kel ötvözetből és porciból tv összerakni
  • laca95
    hol kel tv gyártani ?
  • Coolfire
    Igen,fémet,ötvözetet és műanyagot.Vannak gépsorok is hozzá.Én bevásároltam,és adtam a szarnak egy pofont,mert nem megy.:(
  • laca95
    Ezután ötvözetből és prociból gyártasz tévét. hogykel ?
  • HyperMonkey
    Na ilyet még nem csináltam. meg lehet adni hogy a szemétből mit gyártson? Pl ahogy írod ötvözetet és műanyagot?
  • peti79
    Nincs munkanélküli lakosom, mégis sírnak, hogy nincs pénzük. Adó 8%-on. Mi lehet a gond?