11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
donatus13 #6572 Én is kiléptem a múltkori régiómból, lenne kedvem játszani, csak majd ha megjött a patch akkor visszatérek, lehet így gondolják még mások is:) -
Zewasoft #6571 Remélem majd kicsit letisztul ez az egész régiós dolog.
Nagyon sok játékban a városokat 2-3 napja nem nézte meg a tulaja, nemhogy fejlesztette volna.
Belekezdtem már nem egy városba, csinálom erre azt látom, hogy vagy elhagyták a környező város valamelyikét vagy be sem logoltak pár napja...
-
Goose2106 #6570 Sziasztok! Van valahol egy !AKTÍV! magyar régió, ahova lehetne csatlakozni?
Kelet 2, Hungary-hoz sajnos nem tudok csatlakozni, valamelyik város dlc hiányzik! Origin id is az mint a nickem!
-
mkapas #6569 ugy értem, hogy csak naponta 3x mennek, azt irja, és közbe pedig a raktár tömve van... igy nem termelek elég profitot hogy fent tartsam a várost -
#6568 Ezt hogy érted? Ha csatlakoztatva vagy, mindig elszállítanak mindent és kész. -
#6567 Blockager ötletét alapul véve, kivettem a Szervers kiírást bannerból, mert már nincs értelme, hanem van helyette egy szabadon hozzáférhető és szerkeszthető lista, EZT HASZNÁLJÁTOK és akkor nem fog elveszni a hosszászólások tengerében ha valaki régiót indít, ergo annak is könnyebb lesz az élete aki nincs benne, vagy nem akar belépni az FB csoportba!!!!!!
Ui.: majd ha több időm és erőm lesz, akkor szépen csinálok egy második menüsort is a bannerkép alá, így szép rendezett lesz és nem fognak tornyosulni a linkek, csak a felhívások :). -
mkapas #6566 sziasztok!
Hogy lehet elérni, hogy minél több tehervonat szállítsa az árut? -
Sotyka #6565 Csak sajnos a simek vezetési intelligenciája egy majoméval vetekszik, így egy ilyen elrendezésű városban valószínűleg mindig hatalmas dugók lennének. -
wulwerin #6564 köszi -
Czibu #6563 Cairo melletti Tagaoma város elrendezése tetszik nagyon. Kíváncsi lennék, hogy néz ki 1-2 negyed itt. Neki is állok :D -
#6562 Hát de. A szennyvíztisztítót rakd közvetlenül a vízpumpád mellé, és örök vized van :) -
wulwerin #6561 Ha elfogy a talajvíz, hogyan tudok vizet szerezni? Vásárláson kívül. A tisztítóberendezéses gondolom nem a szennyvízből csinál ujjat. -
donatus13 #6560 Hát azért az ,hogy az emberek áramként viselkednek azért az egy nagyon csúnya beégés volt.:) -
godand #6559 A glassbox játékmotor -innen érdemes nézni- elképesztő lett!
Csak hagyni kellett volna még dolgozni a srácokat! -
#6558 Lehet egyáltalán publikus játékba csatlakozni? Próbáltam egy csomót, de mindegyik tele volt már, és nem volt szabad város hely. Még mindig nem működnek rendesen a szerverek? -
#6557 én is így gondolom, jó esetben a játék nyáron vagy ősz vége, karácsonyi időben kellett volna h megjelenjen mindenféle fix tartalommal. 2 év alatt nehéz jó és hibamentes játékot összerakni, legalább 3 év kell hozzá, de 4 a nagyon ideális szerintem, mert akkor már minőségi lesz. Ez a játék is nagyon jó, csak jelen állapotában nem egészen merném minőséginek nevezni, de majd javítják, mást úgy se tehetnek :) -
Lehner #6556 Kelet2 szerveren Hungary(HUN) régióba várok bárkit aki szeretne játszani! -
#6555 De, csak az EA gondolom sürgette őket a "JÓ EZ ADJUK MÁ KÉ KŐ PÉNZ" faxkalap pénzéhes dumával. Ha egy vállalatot a szolgáltatás nem, csak a pénzkeresés foglalkoztatja, az egy idő után biztos, hogy csődbe fog menni. -
donatus13 #6554 Na ennek nagyon örülök, igaz ezt béta időszakban is lehetett volna, ezek szerint a belső teszteken senki nem csinált 5 k nál nagyobb várost? -
#6553 végre... -
#6552 innentől ha olyan kérdés van ami tényleg túl lett már tárgyalva, akkor arra nem kötelező válaszolni, tényleg ott a kereső, vegye az illető a fáradtságot és keressen rá. -
#6551 bannerba is beraktam, mert az elmúlt 3 napban szegény dzsini is sokat ismételgette magát -
Bazsa241 #6550 http://hu.twitch.tv/dye44/c/2021822 ezt nézd végig laca -
#6549 yo bro, keep up the good work :) -
#6548 +1 -
#6547 +1, tényleg nem értem miért nem tud 10 hsz-t visszaolvasni, majdnem 2 lapon erről meg az útkeresőről megy a téma, ideje lenne az újaknak megtanulni az olvasás örömét és hasznát
tisztelet a kívételnek -
#6546 http://www.youtube.com/watch?v=OVkw9mWonNA -
#6545 dolgoznak a forgalomproblémán.
sőt, a devblogban azt írják itt, hogy egyben a tűzoltó-rendőr-mentő autókat is javítják, hogy ne induljon el mindegyik egy helyszínre. -
#6544 laca az ott jobb oldalt amit belinkeltél képet ennyi ezen nincs mit magyarázni -
batnor #6543 Akinek van kedve Antarctica szerveren Álmok földje privát régiómba az vegyen fel. Origin ID: Dreimus90 -
laca95 #6542 -
laca95 #6541 melyik http://kepkezelo.com/images/joctrg9u93rxgm3eun.png? -
#6540 Esetleg ha nyugton maradnál és nem postolnál 3x egymás után az jó lenne.
Nézzél szét. Ott van a procigyár mellet a menüben! -
laca95 #6539 ?
-
laca95 #6538 hol kel ötvözetből és porciból tv összerakni -
laca95 #6537 hol kel tv gyártani ? -
Coolfire #6536 Igen,fémet,ötvözetet és műanyagot.Vannak gépsorok is hozzá.Én bevásároltam,és adtam a szarnak egy pofont,mert nem megy.:( -
laca95 #6535 Ezután ötvözetből és prociból gyártasz tévét. hogykel ? -
HyperMonkey #6534 Na ilyet még nem csináltam. meg lehet adni hogy a szemétből mit gyártson? Pl ahogy írod ötvözetet és műanyagot? -
peti79 #6533 Nincs munkanélküli lakosom, mégis sírnak, hogy nincs pénzük. Adó 8%-on. Mi lehet a gond?