SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csodálkoztam mitõl hullanak az emberek,aztán rájöttem hogy a szennyvíztisztító közelében fertõzött a talajvíz,és odaraktam le házakat.DDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nekem is deluxe-om van elég jó. Bár még nem építettem semmi extrát... Csak a Francia rendõr örsöt de az királyul mûködik..
Valakit meghívjak esetleg a régiómba??? Európa nyugat hatban vagyok... És még van 14 szabad városom...
Dzsini
Simán betölti és látszanak, másnál már nézegettem Maxisman házát is, meg a Vu rezidenciát (a mókás az, hogy Maxismant ki is tudtam küldeni 😊 )

Neked is raktam le egy játszóteret a naperõmûved mellé 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ElfQT
East 1-en vagyok. Régió neve Quantana.
Origines nevem meg: g e r l e i m.

Vigyázat, a leopárd harap!

Annak mi az oka, hogy minimálisan sem használtok kanyarodó utakat?

Bevállaltad vásárlásnál a deluxot? Milyen?

Vándorr
amikor egymás között köttök szerzõdést, pl a szemételszállításra, akkor azok is világpiaci áron mennek? Semmilyen árat nem lehet beállítani?

http://youtube.com/indieGoTV

nyirog
Nem vagyok biztos benne, de úgy emlékeszem, ha a bûn nagyon szorongatja a városod, akkor létrejöhetnek zavargások. Mellékes: meglepõdtem mikor megtudtam, hogy SC4-ben is vannak zavargások, a 10 év alatt egyszer sem találkoztam vele.

apropó rendõrség. Olyan miért nincs hogy bevetni a rendõrséget a tüntetõk ellen?? Tök buli lenne egy "gyurcsány-town" szerû valami 😄
nyirog
Dzsini, nézd már meg légyszíves, hogy a digital deluxos dolgok a te részedrõl hogyan jelennek meg, ha átlátogatsz hozzám, van francia rendõrségem és nem pályaudvarom, elvileg a vonat az kihatással kéne h legyen a régióra a gyorsabb utasszállítás miatt, köszi 😊

Dzsini
A rendõrség lelövöldözi õket, és napkeltekor elpusztul mind.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
Hát, jelenleg olyan 20-30 újrahaszonsító és 10 körüli normál kukás jár hozzád, de akkor átcsoportosítok a többiektõl.

Minél tanultabbak a lakók, annál inkább eltolódik a termelt szemét aránya az újrahasznosítható felé - nálam már több, mint háromszor annyi termelõdik az utóbbiból.
Iparom már nincs, kereskedelembõl egy pár háztömbnyi, egyébként gazdag, tanult emberek lakják a várost közel 200 ezren...

...ha épp nem vonul át a városon egy szörny, és rombolja porig az egész felfejlesztett tûzoltóságomat 😞 apropó szörny: megjelent a városban, egyenesen elsétált a normál szemétlerakóig, és felzabálta a szemétdombot. 😊

ÁÁÁÁÁ. A zombik ellepték a városomat és nem tudok mit tenni ellenük.
Amúgy eddig nekem mindig jól ment.
nyirog
Relax, már megtörtént 😊 ! De célszerûbb ha ilyen van nem ide beírni a fórumba, mert elveszik a sok hozzászólás között, hanem inkább akkor privátot dobni, ha nem rendelkezik az illetõ FB-vel (ha még is van neki, akkor meg jobb oda beírni). Illetve másik opció a banner alatti LILA kiírás elolvasása. Esetleg.

A ranglistát mikor állítják vissza?
Bakker.Lejár a 19 perces várólista,belépek erre nincsenek is szerverek.Most megint 19 perces sorban állok.
Multiba lehet bevinni kész várost?Vagy ott kell kezdeni újat.Azt is lehet törölni és újrakezdeni miközben a többiek nyomatják a nagy tervet?
Nyirog! Felvehetnél barát listára!Már kérelmeztem.Kisbalta néven.Kösz.Kipróbálnám a multit.
Marfy
Kipróbáltam ezt az indiai store-t, de hiába adok meg minden adatot, fizetéskor vissza dob a kitöltendõ formra és nem történik semmi.

Sziasztok!

Hidat hogyan tudok építeni?
nyirog
Szuper, akkor ez maradjon így 😊, csak majd küldjetek még pluszba mind2 fajta kukásautóból kettõt-kettõt legalább, mert kezdek növekedni 😊. Termelek szenet, olajat és ércet, egyenlõre nyersen, még nem oldottam fel a finomítókat, ha kéretik nyers cumó, akkor szóljatok 😊 Jelenleg világpiacra exportálom.

nyirog
Ja igen, Blockagernek és Capa7-nek admin jogot adtam, mert ahogy elnéztem õk is elég gyakran rápillantanak az oldalra 😊

Dzsini
Tessék csak minél több szemetet termelni, jól élünk belõle 😊

Van pár újrahasznosítóm, abból jön a bevétel (mármint a feldolgozott alapanyag eladásából)

nyirog
Valami Computerland Kft. csatlakozott a FB csoportba, töröltem, mert oda csak embereknek van értelme jönni, nem pedig üzleteknek, illetve nem hiszem h a csoport az arra lenne, hogy lenne h ajánlatokat reklámozzunk. Semmi személyes, csak szerintem nem erre való a dolog, mivel gondolom, hogy innen jött oda, ezért ide írom, hogy ha az illetõ látja, akkor tudja, hogy miért 😊 Illetve tök fölösleges, mert aki belépett a csoportba, az szerintem már elve rendelkezik a játékkal...

elite
Tegnap este feltelepítettem én is. Tapasztalataim:
Technikai gondom nem volt vele, rögtön konnektált, nem dobott ki.
Sebességgel gond nem volt. A VGA kártyát azt alaposan meghajtja, pörgött a ventilátor mint állat.
A játék nagyon addiktív! Mint régen. Nem bírtam abbahagyni. Éjjel kettõkor úgy kellett rákényszerítenem magamat, hogy most már ideje lefeküdni.
Nyûgöm csak annyi amennyit már sokszor leírtam én is itt meg mások itt: pici városok, és a régiók nem érhetnek össze. De a méreten 100% hogy a jövõben növelni fognak, addig meg elvagyok így.
A játék végére belefutottam egy bugba is. A szeméttelep nem mûködött egyszer csak tovább, nem indultak el a kukásautók. Pedig volt rengeteg lerakóhely, és sok extra garázs, de csak azt írta az épület, hogy vár a mûszak indulására vagy mi, közben meg folyamatos tüntetés lett a szemét miatt.
Az út építése nagyon kényelmes, szuper az irányításfelület, le a kalappal! Látszik hogy rengeteget dolgoztak vele. Nagyon letisztult, nagyon kényelmes.
Szerelem. <#puszis>

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

nyirog
mindegy, most már befejezem a teendõimet, majd 1 óra múlva újra nekifutok 😄

khalmi77
na most már jó, próbálkozni kell, 5 perc alatt "nyomogatva" beengedett

nyirog
biztos karbantartás, hagyjad, majd próbáld újra fél óra múlva, én se tudok becsatlakozni

nyirog
Hálózati hiba miatt még várat magára Tradis városának folytatása 😞. Pedig, ma az egyetemet akartam megépíteni TTK-val és a rendezvény központot. Szerintem a szemét dolgot azt inkább rátok hagyom, jól jönnek azok a kukásautók 😄. Akár hogy gondolkodtam rajta, nem biztos, hogy lesz helyem szemét infrastruktúra kiépítésére, újrahasznosítóra még talán, de ez se biztos.

khalmi77
nekem most totál lehalt a kelet 2, csatlakozik de a menüben már eldobja... fuck

Még nem.
reménytelen
Visszaadták már a cheetah sebességet, vagy még mindig nem?
úgy nézem nem kell megadni fiók adatokat. Csak a számlázi címet kell megadni. Neoncsöves vajon mit adott meg?

india, könyök utca 15. Szegény postás....

Marfy
Ha itt veszem meg, kapok egy kódot és csak aktiválom?
Vagy a fiók adataimat is meg kell adni?

Nekem is az európai árakat írja, egyedül az indiai proxy-val engedd tovább és akkor látom a megfelelõ árat. Chrome és IE egyaránt hasonlót mutat.

Intel Core i3 530,1*4 GB DDR3, AMD Radeon HD 5670

és ha teszem azt india vagyok aki itt tanul? Akkor sem vehetem meg ottani áron? Ne neba szamár. Vegyünk mindjárt 100at és áruljuk 7500ért mi is mint az online boltok. Szerintem õk is ezért tudják ilyen nyomott áron adni 😊

Marfy
Én azért tartok attól, hogy ezért a trükközésért kibannolnak, mint a sz*rt.

Vándorr
szuper, ez elkerülte a figyelmem, köszi 😊

Vándorr
nem voltam bejelentkezve az originen eddig, és úgy jó, de most bejelentkeztem, és nekem úgy is megy. Legalábbis az árban a rupisat írja.
Nem használok semmit. Próbáld más böngészõben is.
A nyelvre én is kíváncsi vagyok.
Neoncsoves ott vette, csak úgy látom nem nézi a topikot

#5212 hsz szerint benne van minden nyelv

próbáld a www.webproxy.hu -n keresztül, úgy nem irányít át, és a kosárba is berakja.

már csak a nyelv érdekel, hogy át lehet-e állítani.

valaki, aki ott vette, meg tudja mondani?

köszi de egybõl átirányit az europaira:/

Téged nem?

Vándorr
ha minden igaz ennek mûködnie kell:

http://store.origin.com/store/easa/en_IN/home/ThemeID.1220200/ccRef.en_IE/ccSet.in

http://store.origin.com/store/easa/en_IN/html/pbPage.simcity_IN

az elsõ link a digital deluxra visz (átszámítva ~10.500Ft), a második az LE-re, az kb ~6.500Ft

Angol (amerikai) verziót ír a nyelvre, nem tudom ebben van-e magyar is.

Joschka
Szintén!

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Én nem szivtam vele csak elso nap egy kicsit de mar akkor is tudtam vele jatszani. azóta meg egyenesen hibátlan....

Joschka
Szerintem ezen már túl kéne lépni, és élvezni a lényeget, nem? DE!...Na ugye...

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Valakinek van még hely a régiójában? Szívesen mennék. ID: Wulwerin24
Láma!
Most van 20 szerver, és ehhez tényleg az kellett hogy 4 napig szívjon mindenki... elképesztõ 😄

Hogy lehet ott megvenni? Állandóan átirányit az EA europera. Ha meg hidemyasset használok akkor meg nem rakja be a kosárba a progit?