11758
  • attiGT
    Nyilván ezerszer megkérdezték már de sajnos bannerban nem látom. Hol a legolcsóbb a digitális verzió? Illetve ha valamelyik bolti változat hasonlóképp olcsó annak a linkjét is megköszönném.
  • creuzfield
    http://www.gameshop.hu/pc/simcity/7988
    Én tőlük vettem meg
  • iliili
    10-12 ezer Ft ennél olcsóbban,tudtommal nincsen,és nem is lesz ( egy jó ideig),ennyiért meg persze vagy játékbolt (576) vagy internetes játék várálos oldalak,akciókkal.
  • Zewasoft
    Ismerős, de Én megúsztam pár házzal. Meghalt a szörny mielőtt elérte volna fontosabb gyárakat...

Kitartás!!
  • khalmi77
    Ha homokozómódban játszol, nincsenek katasztrófák, csak úgy meg pl nem kerülhetsz fel leaderboardokra!
  • mrmilan
    A helyesírási hibák a most alapon habzó számnak köszönhetőek... Párom is részvétet nyilvánított
  • Taibi
    Üdv!
    Nekem olyan kérdésem volna, hogy hol lehet a legolcsóbban beszerezni a játékot? :) Köszi
  • mrmilan
    Gyerekek...bazmeg. Ez a játék...
    Adott egy 55.000-es város, amivel majd másfél napja szenvedek. Ráálltam olajra, lakók alapfokon oktatottak, egészségesek, van víz (tiszta), áram, közbiztonság, tűzvédelem, KUTYAFASZA! Álmokat dédelgetek, hogy ha összejön a 73.500 lovetta az olajipari központ kivitelezéséhez, na akkor jön ám a kánaán. Telnek a napok, csiripelnek a madarak, az emberek munkába igyekszenek, gyerekek iskolába busszal, mert fasza a tömegközlekedés (iskolabusz, városi busz, nminden). ERRE JÖN EGY SZÁJBAVERT GYÍK, és SZÉTKÚRJA a kínkeservvek felépített szennyvíztisztítómat bővített modullal, az olajtüzelésű erűművet bővítve, plusz bekapja az egyik olajkutamat is. Majdnem ott vagyok, hogy itthagyim az egészet a büdös csába. Mi a faxnak bele a katasztrófa? Más is ilyen boldog volt tőle? FÁKK
  • Zewasoft
    Tegnap ugyan ez volt az Én városomnál! :)

Régió nézetből átmentem a másik várost megnézni, betöltötte és ott már üresnek mutatta az utakat! :) Visszamentem saját városra és eltűnt a sor teljesen...
  • Zewasoft
    Igen, van ilyen is, de gondolom Te is érted, amit írtam...

Ha nem akkor kifejtem bővebben a részedre. :)
  • komiki
    Udv mindenkinek.Lentebb olvasom hogy régiót kerestek.Ha van valakinek kedvecsatlakozhat ha akar.Keressétek " Magyarok ide" néven.Az idézőjel nem kell:).Ha nem megy,komiki néven vegyetek fel aztán meghívok bárkit amíg lesz hely.Előre is köszönöm. SEE you!!
  • donatus13
    már javítás alatt áll.
  • iliili
    Na ilyenből még sztem ti se láttatók sokat,az autópályán a sor vége a másik város bejáratnál áll,de ugye csak 1 irányba felém,hova fognak még álni az autók a régió másik felébe ???? Már abba se vagyok biztos,h ez javulni fog ( bugba se /városba se)
  • donatus13
    Az sajnos egy bug, javítás alatt.
  • Peettt
    a buszvonalaknál hogy lehet megoldani azt h a járatok ne tömörüljenek?
    hiába bővítem de nem jutnak el minden helyre, és tömött sorba mennek
  • Kodlovag
    Megnyomod a C gombot és csinál screenshotot.
  • SANTANTICA #6596
    elfogadtam
  • Peettt
    köszi, felvettelek, az originem uez a név.
  • Allmagne
    Nem tudom másoknál is felmerült-e ez a probléma, de én nem tudok képet készíteni a városokról. A Print Scr-el próbálkoztam, de az valamiért csak az asztalt menti el és nem a játékot. Kipróbáltam más progiknál is, és ott működik csak a Simcity nem akarja használni.

Remélem tud majd valaki segíteni
  • mkapas
    én felvettelek, Origin Id: Mateus0407
  • nyirog
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1330608820&no=6567]#6567[/URL] legalja :)
  • Kodlovag
    Ó de jó ezt látni, nem gondoltam volna, hogy ennyire gyorsan fognak reagálni az útkeresési problémákra.
  • SANTANTICA #6590
    vegyél fel ingame barátnak, akkor rámklikkelve látod a régiómat
  • nyirog
    nem várhatod el h mindenki szabadidő milliomos legyen, én nekem az elmúlt 4 napban nem volt rá időm, most lenne, de majd csak este fogok vele játszani mert egyenlőre más dolgom is van és most nincs hozzá kedvem. csak jelzem h ilyen is van...
  • Aragorn831109
    Szevasz olcsy! Nicsak, kikbe nem botlik az ember. :)
  • BoneDragon
  • Aragorn831109
    Ha sugárutat akarsz helyette, akkor igen.
  • Ironman2
    Az a sok felesleges szöveg a bannerban.ejjj!
  • Joschka
    Ez jó!!
  • Peettt

Sziasztok
    Én is csak pár napja vettem meg,
    Csatlakoztam volna magyar régióhoz, de sehol se találtam, szinte csak külföldiek vannak és szinte mind privát, zavar az is h hosszadalmas a keresés, nem lehet ki listázni a régiókat.
    Hogy lehet egy privát régióhoz csatlakozni?
    Sose fórumoztam ide is ezért regeltem mert zavar hogy ha már megvettem a játékot és szeretnék én is online módba játszani de nem tehetem van egy rakás közösség de sehová se engednek be:S
  • Carlos
    Humorból:
  • Piko888
    Köszi a segítséget.
  • Joschka
    Ne máááár...Valaki a lakosaim közül rám akar tekeredni!!!!

• creuzfield
    Sziasztok, nem láttam másnál ezt a kiírást, de nálam ma egyszerűen nem tölti be a régióm nem látom a szomszédokat ezáltal nem tudok tőlük venni pl áramot meg hasonlók tegnap semmi probléma nemvolt vele, de ma egész nap ez van akárhányszor lépek be. Ha kimegyek régiónézetbe akkor pedig nem tölti be a városomat vissza. Mikor belép a játékba akkor pedig más a városom neve illetve a régió neve is visszaáll Simcity-re. Tud esetleg valaki erre valamiféle megoldást, illetve tapasztalt-e közületek akárki bármi hasonlót?
  • Ironman2
    Megnyomod az épületsürüség gombot,ahol zöld csik van,oda építesz nagyobb utakat
  • Ironman2
    Az utakat mindig le kell dózerólni ha 4 sávosra akarom cserélni?
  • I.C.ram
    Szolgáltatások: rendőrség, tűzoltóság, egészségügyi ellátás, iskola, stb.
  • Piko888
    Srácok ma kezdtem el játszani a Simcity-vel.
    Eddig fantasztikus, de sehogy se tudok gazdagabb lakásokat építeni. Mi kell hozzá?
    Köszi
  • SANTANTICA #6574
    hogy kell régióra keresni?
  • khalmi77
    szerintem ez public régióba, főleg aki HV soha nem fog működni, max a készítők fejében. Haverokkal viszont elég faxa az tény.