SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Joschka
Ez meg mire akar rávenni engem...Majd adok én neked!<#idiota>

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

khalmi77
Köszi, megvan!

Sziasztok!
Ti tudtok játszani? Nekem azt írja hogy a szerverek nem elérhetõek. Fél órája még simán ment minden.

Üdv
Szia,

Nálam sikerült megoldani, hála neoncsoves kollégának.

A módszer a következõ:

1. Belépsz a store.origin.com weboldalon a fiókodba
2. Beírod a címsorba a következõt: http://store.origin.com/store/easa/en_IN/home/ThemeID.1220200/ccRef.en_IE/ccSet.in
3. Innentõl az indiai storeban vagy és még most is beloginolva hagy a rendszer, és itt kiválasztod a simcity-t majd azon belül a neked kellõ változatott majd kosárba rakod.
4. Vásárlás során hivatalos adataidat megadod és ezt követõen országnak India
5. Sikeres vásárlás esetén mailben kapod a kódot amit az origin rendszerében tudsz hozzá adni.

Sok sikert.

Intel Core i3 530,1*4 GB DDR3, AMD Radeon HD 5670

GibboRamone
Aki szeretne mostanaban regiót kezdeni az invitolhat játszani!
ID: gibboramone

Dota 2

csuszi
hiiiiiiiii 😊
én nem kacérkodok, tuti megveszem. (hots-ot is😊 - valszeg egyszerre a kettõt). hots melé ideális, egyik pörgõs, másik nyugi.
az invitálást örömmel elfogadom. aztán bénázunk közösen valami városhalmazt, a sim-eknek kötelezõ hots lesz 😄

MJ rulz Pink Team The Only One

Dzsini
Kell kereskedelmi központ második fejlettségi szinten, és ott választhatsz valamilyen épületet hozzá, ami bizonyos termékeknek engedi a vasúti/hajós szállítását.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

khalmi77
Vonattal való teherszállításnál, mi kell ahhoz, hogy tudjak exportálni/importálni ott? Nem engedi raktár építését prociknak, meg kb semminek sem.

khalmi77
Sugárt nem kaptam hála égnek... de kb visszalökte az iparomat most kicsit, mert a fõiskolát is lerombolta... ez tök kibaszás amúgy, de ez van 😛

Marfy
Nekem ez nem mûködött.

OFF
Szia Csuszi!
Látom, te is kacérkodsz a megvásárlással, Simcity ügyben 😊. Azt hiszem én sem fogok várni sokat, megveszem, úgy látom, megéri, és nagyon hiányzik már a békés építkezés.
Aztán ha odáig jutsz, egy régióban mindig lesz neked hely... 😊
(Amúgy SC2 HOTS beszerzése tervben van?)
ON

dimre
Nézd meg a sugárszennyezettséget is. Vlsz azt is kaptál a meteortól.

X universe Home, sweet home

khalmi77
BASZKI 😄 órákig vártam hogy végre kifejlõdjön az a kurva napkollektor, erre jön egy kibaszott nagy meteor, telibe az egyetemet, kezdhetem most elölrõl, mert persze a progress meg elveszett a kutatásnál, EZ MEKKORA SZOPÁS 😄

Ez ellen mit lehet tenni? <#confused> Egyre több az ilyen üzlet. <#shakehead>

khalmi77
Szerintem csak a server haldoklik, akkor nem szokta engedni a foglalást

Vándorr
LE ~6500Ft india origin storeból. Van aki már azzal játszik itt.
Hozzászólás: #5237

http://youtube.com/indieGoTV

csuszi
és hogy lassítasz?

MJ rulz Pink Team The Only One

Miért nem lehet elfoglalni?

Öcsém létrehozott egy 16 helyes régiót, 1-1-et használunk. El szeretnék foglalni még1-et, rámegyek a régió nézetben, hogy város alapítás, belép a városrészre, de ha rámegyek az út készítésre vagy egyéb más dologra nincs ott semmi, nem lehet építeni semmit. Ötlet? Öcsém engedélye kell, mivel õ hozta létre a régiót?
Joschka
Nálam is tüntetnek, óbégatnak...de nincs kiírva, hogy miért.

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

khalmi77
82% népszerûség... azt figyeltem meg, hogy ha sokkal lassabban haladsz, ergo nem engedsz gyorsan felhõkarcolókat és +100K népességet magadra, akkor jobb fejlõdés vár rád. nem dugulnak be az utak, kifejleszted a nap napkollektort is addigra nyugiba, lesz áramod, szemét sem lep el... ez a harmadik városom, kettõ kellett, hogy megtanuljam a túl gyors fejlõdés hátulütõit 😊

Lehet akkor mégis jobb a sandbox mod?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

khalmi77
Nekem mindkettõ van, azt figyeltem meg, hogy erõsítik egymás hatását, de ha csak egyre van helyed, akkor sztem egyetem.

Az ipari fejlettséghez fõiskolát is elég építeni, vagy kell az egyetem? Csak mert nem nagyon van helyem...
Blacksheep333
Origin-en keresztül 60 euróba fáj, ez már pofátlanság. Lehet valahonnan olcsóbban hozzájutni?

Az operációs rendszeren is túl...

khalmi77
Amúgy gyakorlatilag kimaxoltam az oktatási szintet és az ipari fejlettséget a városban, nincs is se tûz se rablás... megéri nagyon.

khalmi77
az, hogy minden házamon napelemek vanna, csak dizájn és annyit jelent, hogy tanult a lakosságom, vagy van valami "értelme" is neki, pl ho kevesebb áramot használnak?

kelet 2re tegnap hajnal óta nem tudok bejutni, mindig fullnak írja...

khalmi77
nekem sikerült ma dél körül 5 perc nyomogatás után. Kelet 2-õn van amúgy a legtöbb magyar igen.

ti melyik szerveren vagytok? East 2? be lehet oda jutni valaha? 😄

Dzsini
Nekem a 260 ezres városhoz 1500 körüli ingázó jön-megy vonattal. Viszont ahogy nézem szépen elszívtad a turizmust tõlem, egyre kevesebben jöttek hozzám így, hogy találtak jobb szórakozást a városodban 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

nyirog
még egybõl a várostervezési fázisban, kicsit elõregondolkoztam, reményeim szerint így gyorsabban jöttek/jönnek a lakók, meg vásárlók, mint normál módban 😊. Jó csak, azért érdekelt, hogy tényleg van olyan jó gyakorlati haszna nekem meg másoknak is, mint ahogy beharangozták és ahogy beárazták, és nem csak sima eyecandy 😊

Server is busy

Dzsini
Láttam a sínek mentén átszáguldani egy-egy másfajta vonatot (a teher és az ingázó vonat mellett), de nem tudom, hogy mikor raktad le, úgyhogy nem figyeltem a változást.

nyirog
befejezem amúgy a térképészet tanulgatását és már megyek is 😄

nyirog
és pl a német gyorsvonatnak van valami kihatása a régióra? teszem azt pl az én városom látogatóiból többet szállít a tiedbe

Dzsini
Nekem is volt kettõ mostanában - nem lehet kikapcsolni, ha nem Homokozó módban játszol.

Városházán meg tüntetnek folyamatosan,csak nem tudom miért?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Na akkor mindenki Europe East szervereken játszik? Egyelõre a 4esre próbálok bejutni, a 2es az full...

Bakker! Mekkora földrengésem volt.A fél várost elvitte.DDD De viszonylag hamar újratermelõdött,még jó hogy a zónákat nem kell újrarajzolni,csak a házakat dózerolni.Hogy kell kikapcsolni a katasztrófákat?

Dzsini
Sima szállítmányhoz üzleti negyed kell - vagy nálad, vagy a veled összeköttetésben levõ városokban.

kezdtem egy uj régiót... gyertek városalapítani😊

kelet-2 szerveren vok

origin nick: akszumabo
khalmi77
Csak mert tele vannak a raktárak és így meg az ipar nem tud termelni eléggé

khalmi77
skacok amit termelnek, a szállitmánnyal mit lehet csinálni? exportálni nem lehet... csak az üzleti negyed "szívja el"?

Dzsini
Egy furcsa tetris 😊

Láma!
Majdnem megkérdeztem milyen játék ez 😄

Nézem én a topikot, csak éjjeli bagoly vagyok aztán sokáig alszom... 😄

Dzsini
Ezt egész értelmesen belakták nálam:

(bal alsó részen azért ennyire lyukas, mert ott volt a földrengés széle, és összeomlott pár épület)

Dzsini
Mire jó a több városos játék? Ha van egy földrengés, és kigyullad a fél város, a saját erõ kevés hozzá, bármennyi is van - viszont jönnek a szomszédok, és besegítenek 😊 Köszönet a szomszéd városoknak!

... és persze mindig késõn jut eszembe, hogy lövöldözzem a screenshotokat.

igaziból arra lennék kíváncsi, hogy mekkora az a kanyarulat, amit még be lehet úgy zónázni, hogy nem maradnak rések

Láma!
Ezen énis meglepõdtem, egyedül talán csak Dzsininél láttam, elhatároztam hogy én is fogok lerakni, de mindig kényelmesebb a hálós elrendezés, adja magát😄