11758
  • HyperMonkey
    Bitang jól lehet keresni a processzorok gyártásával és exportjával:

• Aragorn831109
    Vegyél fel barátnak és behívlak egy játékba, ahol van még hely...
  • khalmi77
    csak egy bizonyos szögből lehet lerakni úgy tudom
  • Borg
    Villamossínes sztráda mellé kell lerakni.
  • iliili
    állomás,sín ( a maxos útba benne van) ilyen egyszerű xdxd ja meg,h csak 1 irányba lehet letenni az általános 4 helyett xd
  • DonC
    srácok, valahogy sehogy nem sikerül a villamos remízt letennem. van valami extra trükk?
  • Crag
    Kelet 2-őn ha van még valahol hely, meg tudna hivni valaki. dessa1974 az id
  • Pethy23
    Én is most töltöm totálisan kezdő leszek, aki gondolja hívjon meg. Origin id-m: Pethy23
  • donatus13
    Hű, mennyien megvették a játékot:D minden nap sok új ember jön, reméljük lesz jó folytatás is! Mezőgazdasággal.
  • Shiver
    szerver státusz figyelőbe tegyük mán be plz a hivatalosat. ezt -> http://www.simcity.com/en_US/server-status
  • Czibu
    aki egy kezdőt befogadna, igazán örülnék. Czibu1303
  • NecroJoe
    Esetleg ha valakikhez kell ember dobjatok egy meghívót: Necro_Ramone
  • Aragorn831109
    Első lépések keleten. Ott még van pár hely. :)
  • iliili
    Melyikre gyűjtőd így az embereket ? XD
  • Aragorn831109
    Küldtem, ha belépsz a játékba, akkor csatlakozhatsz is.
  • Goose2106
    Kedves Aragorn! Ha még van hely, küldenél egy meghívót nekem is? Goose2106 az origin!
  • Morfi
    Oké, köszi.
  • Aragorn831109
    Mindjárt küldök meghívót.
  • Morfi
    Kelet 2-es szerveren van valahol szabad hely, ahova esetleg beférnék? Morfi30 az id-m.
  • Allmagne
    Nekem ingázók miatt dugul be, de van vasút állomásom, kompom és térségi buszpályaudvarom. Mind maxon pörög, de ugyanúgy dugó lesz, pedig nem lett több utas.
  • donatus13
    Kell rá 3-4 perc és ugyan úgy kijön a dugó sajnos.
  • iliili
    Ez nagyon vicces,köszönöm a tanácsot,a 100 ezres városom betelítette az autópályát egészen a másik városig ált a a sor,többségében 1 sávba de néhol 2-be,erre átléptem a szomszédhoz ,majd vissza magamhoz és hirtelen 1 autó se állt a dugóba xdxxdxd
  • donatus13
    Az első dugóm nekem 2500 embertől volt 4 sávos úton.
  • khalmi77
    az autópálya nekem attól is bedugul már, ha a másiktól átjön 80 hülye régiós busz. És még SEMMI forgalom nincs. Azért ez röhejes, hogy egy AUTÓPÁLYA eldugul 80 busztól.
  • Aragorn831109
    Remélhetőleg minél előbb javítják ezt hibát...
  • donatus13
    Én az egész városba 4 sávot utat használtam és ugyan úgy szar volt:)
  • Allmagne
    A legnagyobb problémám, senki sem használja a sugárutakat

Mindenki a kis utcákban tömörül

És így bedugul az autópálya összeköttetésem

• Laci82
    Az is inaktív egyenlőre,pedig kértem kőcsönt is Felcsúttól.
  • Allmagne
    Én nem termelek közvetlenül semmit sem a procikhoz, csak az újra hasznosított anyagokból állítom elő(szinte ingyen). Az elején voltak gondjaim elég sokba került importálni az alapanyagokat, de a fullos újrahasznosító üzemmel, és a most már kellően nagy lakossággal kitermelem, ami nekem kell :).
  • iliili
    Azért nem ártana olvasnia játékba se,írj,mindig ,h mi kell hozzá,na meg azt se olvastam,h a kereskedelmi központról szót eljtettél volna..,
  • Laci82
    És hogy sikerült ötvözetet szerezni a cpu gyártáshoz ?
    Az egyik településemen van szén ill ércbányászat van fémközpont vagy mi a bánat,de nem tudok hozzá kohót építeni mert nem elérhető azt írja,ahhoz mi kell ,hogy megépíthessem ?
  • Allmagne
    Maxos procigyáram van, most gyűjtök a fogyasztó részlegre vagy mire :).

Valaki használta már a teherkikötőt(itt konkrétan a kikötőre gondolok), mert én most leraktam egyet de nem tudom hogy jól csináltam-e.
    Elég ha csak a főépület van összekötve, vagy a kikötőnek is kell egy külön út?(csak mert nincs sehol egy csatlakozás a kikötő modulon)
  • khalmi77
    Nagyon szép lett, pénzed olajból van?
  • Allmagne

Az előbb valamiért nem jött be a kép
  • csuszi
    ez tényleg faszság benne...
    vagy legalább lenne opcionális.
  • Allmagne
    Eddigi legjobban sikerült városom

• mrmilan
    Kedvesem a konyhát takarítja közben, még Őt is megérintette a dolog :). Látta mit szopok a várossal, hogy ne legyen deficites. Érted... összejön majdnem 100.000 pénz, és akkor az egészet költheted helyreállításra, meg kötvényezhetek újabb 50.000-el, hogy ne fulladjanak bele a lakók a kakiba a helyreállítás idején, meg tudjanak viribölni (vizet inni), le ne égjen a tető a fejük felül. És ráadásul ugye minden árammal megy, hát nem azt vette mindjárt célba E.T....
  • donatus13
    itt még mindig 7k ért kapható...
  • attiGT
    Nagyon szuper, hogy pont abban a percben írjátok meg valaki másnak erre a kérdésre a választ :D
  • Taibi
    Köszi, ez már egész elfogadható!