SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
hogy lehet szénbányát lerakni?
!Forza Ferrari!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Mondjuk nem is tudom hova építenék, mert így 40 ezer lakos körül kurvára betelt a helyem... Már csak optimaliálgatni tudom a helykihasználást, de bármit építeni kell aminek nagyobb hely kell, akkor felejthetõ... Remélem tényleg lesz mód nagyobb várost építeni, mert ez így nem annyira fasza, hogy 3 nap után már betelt az egész.
Én is próbálok lassítani és ez egy nagyon nagy különbség szerintem az SC4-el, hogy ott sokkal többet kellett kínlódni, hogy jöjjenek a betelepülõ lakosok (voltak population cap-ek, amiket vért izzadva lehetett csak átlépni); itt viszont tódulnak a betelepülõk folyamatosan, jönnek ezresével, jobb lenne többet pedálozni értük.
Emellett az én városom konkrétan ebbõl él, begyûjtöm a hulladékot a városból (és a szomszédoknál is besegítek), ötvözetet gyártok belõle, és egy kocsira valót eladok majdnem 50 ezerért - napi 7-8 adag összejön: +400 ezer.
Vagy a szelektív hulladék elszállítást amúgy is megköveteli a város?
Amúgy ilyenkor ötlet, hogy lehetne átállítani angolra?
Kelet 2,Citadel,16 slot,gyertek! 😉
2: kereskedelmi depóba át kell szállítani és exportálni jó pénzért, vagy építeni belõle tévét processzorral együtt, vagy belepakolni egy nagy mû építésébe.
1. lehet terraformálni valahogy? Vizet feltölteni, vagy talat fel-le vinni?
2. Mit lehet kezdeni a recycling center által termelt dolgokkal? Mûanyag, fém stb. Mert azt irja feltelt a raktár, aztán ennyi...

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Dota 2
Majd ha meglesz, rádírok privit a nickemmel, aztán majd összehozunk valami Calcutta külváros-szerû nyomornegyedet "szemétfeldolgozó" lakosokkal 😊.
Srácok, nagyon meghozzátok a kedvet a játékhoz ilyen vén csókáknak is, mint mi, (Simcity 1 is alap volt annak idején), továbbra is posztoljatok hasznos infókat, ötleteket, képeket. 😊