11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
HyperMonkey #6652 Bitang jól lehet keresni a processzorok gyártásával és exportjával:
-
Aragorn831109 #6651 Vegyél fel barátnak és behívlak egy játékba, ahol van még hely... -
#6650 csak egy bizonyos szögből lehet lerakni úgy tudom -
Borg #6649 Villamossínes sztráda mellé kell lerakni. -
iliili #6648 állomás,sín ( a maxos útba benne van) ilyen egyszerű xdxd ja meg,h csak 1 irányba lehet letenni az általános 4 helyett xd -
#6647 srácok, valahogy sehogy nem sikerül a villamos remízt letennem. van valami extra trükk? -
Crag #6646 Kelet 2-őn ha van még valahol hely, meg tudna hivni valaki. dessa1974 az id -
#6645 Én is most töltöm totálisan kezdő leszek, aki gondolja hívjon meg. Origin id-m: Pethy23 -
donatus13 #6644 Hű, mennyien megvették a játékot:D minden nap sok új ember jön, reméljük lesz jó folytatás is! Mezőgazdasággal. -
#6643 szerver státusz figyelőbe tegyük mán be plz a hivatalosat. ezt -> http://www.simcity.com/en_US/server-status -
Czibu #6642 aki egy kezdőt befogadna, igazán örülnék. Czibu1303 -
#6641 Esetleg ha valakikhez kell ember dobjatok egy meghívót: Necro_Ramone -
Aragorn831109 #6640 Első lépések keleten. Ott még van pár hely. :) -
iliili #6639 Melyikre gyűjtőd így az embereket ? XD -
Aragorn831109 #6638 Küldtem, ha belépsz a játékba, akkor csatlakozhatsz is. -
Goose2106 #6637 Kedves Aragorn! Ha még van hely, küldenél egy meghívót nekem is? Goose2106 az origin! -
#6636 Oké, köszi. -
Aragorn831109 #6635 Mindjárt küldök meghívót. -
#6634 Kelet 2-es szerveren van valahol szabad hely, ahova esetleg beférnék? Morfi30 az id-m. -
Allmagne #6633 Nekem ingázók miatt dugul be, de van vasút állomásom, kompom és térségi buszpályaudvarom. Mind maxon pörög, de ugyanúgy dugó lesz, pedig nem lett több utas. -
donatus13 #6632 Kell rá 3-4 perc és ugyan úgy kijön a dugó sajnos. -
iliili #6631 Ez nagyon vicces,köszönöm a tanácsot,a 100 ezres városom betelítette az autópályát egészen a másik városig ált a a sor,többségében 1 sávba de néhol 2-be,erre átléptem a szomszédhoz ,majd vissza magamhoz és hirtelen 1 autó se állt a dugóba xdxxdxd -
donatus13 #6630 Az első dugóm nekem 2500 embertől volt 4 sávos úton. -
#6629 az autópálya nekem attól is bedugul már, ha a másiktól átjön 80 hülye régiós busz. És még SEMMI forgalom nincs. Azért ez röhejes, hogy egy AUTÓPÁLYA eldugul 80 busztól. -
Aragorn831109 #6628 Remélhetőleg minél előbb javítják ezt hibát... -
donatus13 #6627 Én az egész városba 4 sávot utat használtam és ugyan úgy szar volt:) -
Allmagne #6626 A legnagyobb problémám, senki sem használja a sugárutakat
Mindenki a kis utcákban tömörül
És így bedugul az autópálya összeköttetésem
-
Laci82 #6625 Az is inaktív egyenlőre,pedig kértem kőcsönt is Felcsúttól. -
Allmagne #6624 Én nem termelek közvetlenül semmit sem a procikhoz, csak az újra hasznosított anyagokból állítom elő(szinte ingyen). Az elején voltak gondjaim elég sokba került importálni az alapanyagokat, de a fullos újrahasznosító üzemmel, és a most már kellően nagy lakossággal kitermelem, ami nekem kell :). -
iliili #6623 Azért nem ártana olvasnia játékba se,írj,mindig ,h mi kell hozzá,na meg azt se olvastam,h a kereskedelmi központról szót eljtettél volna.., -
Laci82 #6622 És hogy sikerült ötvözetet szerezni a cpu gyártáshoz ?
Az egyik településemen van szén ill ércbányászat van fémközpont vagy mi a bánat,de nem tudok hozzá kohót építeni mert nem elérhető azt írja,ahhoz mi kell ,hogy megépíthessem ? -
Allmagne #6621 Maxos procigyáram van, most gyűjtök a fogyasztó részlegre vagy mire :).
Valaki használta már a teherkikötőt(itt konkrétan a kikötőre gondolok), mert én most leraktam egyet de nem tudom hogy jól csináltam-e.
Elég ha csak a főépület van összekötve, vagy a kikötőnek is kell egy külön út?(csak mert nincs sehol egy csatlakozás a kikötő modulon) -
#6620 Nagyon szép lett, pénzed olajból van? -
Allmagne #6619
Az előbb valamiért nem jött be a kép -
#6618 ez tényleg faszság benne...
vagy legalább lenne opcionális. -
Allmagne #6617 Eddigi legjobban sikerült városom
-
#6616 Kedvesem a konyhát takarítja közben, még Őt is megérintette a dolog :). Látta mit szopok a várossal, hogy ne legyen deficites. Érted... összejön majdnem 100.000 pénz, és akkor az egészet költheted helyreállításra, meg kötvényezhetek újabb 50.000-el, hogy ne fulladjanak bele a lakók a kakiba a helyreállítás idején, meg tudjanak viribölni (vizet inni), le ne égjen a tető a fejük felül. És ráadásul ugye minden árammal megy, hát nem azt vette mindjárt célba E.T.... -
donatus13 #6615 itt még mindig 7k ért kapható... -
#6614 Nagyon szuper, hogy pont abban a percben írjátok meg valaki másnak erre a kérdésre a választ :D -
Taibi #6613 Köszi, ez már egész elfogadható!