SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Ha Originen veszed, akkor rögtön kitölti, csak kívülrõl vásároltnál kell gépelgetni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nekem nem kellet beírni... Egyszerûen csak letöltöttem...
khalmi77
igen oda kell beírni

Nektek be kellett írni a kulcsot originbe? Mert nekem egybõl ott jelzi,vagy valamit elrontottam ?😊

Változatlanul a mellet vagyok, hogy adjanak ki egy offline módot legalább addig amíg nem javulnak meg a szerverek. Mert ez így nagyon rossz. Komolyan lehet hogy ez a játék fény évekkel jobb mint a SC4 de azzal legalább akkor játszottam amikor akartam. És nem akkor amikor volt szabad hely...
Jah nálam is megint megadta magát pedig tegnap lehetett neki tolni...
Marfy
Nem kell sietned, én bár be sem tudok lépni <#shakehead>.

khalmi77
Nekem is ez a bajom, építhetek bármennyi procigyárat, és bármennyi lerakatot, be van álva egy szintre és nem megy se le se föl. Szerintem most is szétment náluk valami... tanult lakosságom persze megvan a dologhoz.

mrmilan
Sziasztok! Most értünk haza, és kezdem lassan felszenvedni a gépre cuccot.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Sziasztok! Az lenne a gondom, hogy egyszerûen nem tudom a napi fémeladási profitot növelni, 44000$-on marad. Építettem már elég sok kereskedelmi lerakatot, és egyszerûen nem növekszik. A kohászati üzemet viszont nem tudom megépíteni a 300 ezres profit nélkül. Van ötletetek? Elõre is köszi! 😊
Sziasztok!

Nemreg kezdtem egy regiot, Hungary neven (16 slotos). Aki jonne, irjon, aztan inviteolom. 😊
Esetleg a játékban megnézed, hogy az ismerõsök hol játszanak, melyik régióban és megnézed van e hely.

Dzsini
Olvass vissza, ma délután elég sokan hirdették itt az új régióikat, próbálkozz náluk.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

reménytelen
Játszik valaki valahol, ahol még van szabad hely? Gyakorlatilag ha csatlakozni akarok bárhova, olyan régiókat hoz fel, amik tele vannak.
Dzsini
Oktasd az embereidet, felszerelnek egy csomó napelemet a házak tetejére, és komolyan csökkentik a lakosság áramfogyasztását (nekem egy 4 tornyos olajerõmû kellett egy idõben, a mostani város 2 aktív toronnyal üzemel). Amíg nem gazdagok, addig hajlandók buszon és villamoson is utazni, ha van. A város bejáratához pedig P+R parkolókat kell tenni, hogy az ingázók ne rohanjanak be a városba kocsival, hanem használják a tömegközlekedést.

Nekem egyedül csak ingázva sikerült jól mûködõ város(oka)t építeni, váltogattam közöttük, folyamatosan toltam át a kapott rendõrt-mentõt-szemetest, az nagyon sokat segít bármelyik városon.

Katasztrófák esetén különösen számít, egy földrengésnél a két szomszédtól ömlöttek a tûzoltók hozzám, Nyirog városába pedig zombivadászatra mentek tõlem a zsaruk 😊

Nagyon nehéz szóló várost építeni.

Sikerült már valahol felépíteni valamilyen nagy mûvet? Mik a tapasztalatok? Szívesen olvasnák egy beszámolót ezzel kapcsolatban. <#smile>

khalmi77
Amúgy annyira addiktív ez a játék, hogy ilyennel utoljára kb 5 éve találkoztam... lehetetlen felkelni elõle, tiszta beteg állat lesz tõle az addig normális szociális életet élõ ember.

Amúgy lehet hülyén hangzik, de nekem nem tetszik ez a felhõkarcolósdi... legalábbis elsõ városban, semmiképp. Amíg csak közepes sûrûség van, soha nincs semmi gond, el van lazán 50K ember. De utána jönnek a dugók, meg megyek mínuszba meg miegymás, ömlik a szemét, áramból annyit zabálnak, hogy bírni nem lehet. Szal ha elérem a TV gyártást, visszamegyek közepes sûrûségre (épületeket rombolom, utakat visszafejlesztem és kész is), és majd csinálok egy másik, ellátóvárost, minden jósággal, na majd akkor lesznek nekem az alap városomban felhõkarcolók 😊!

Dzsini
Abból élek, és egy raktáram van csak, ott pedig nem lehet megosztani 😞

Plusz marha messze van a reptér, és mire elért oda a teherautóm és vissza (5 egységet vitt oda), addigra megtelt az összes raktáram... hajóval vagy vonattal kellene, de annyi termelésem nincs, hogy két nagy depót megtöltsek ötvözettel.

Ez a város supportnak van, ellátja okos dolgozó emberrel a gyáraitokat és elhordja a szemetet 😊 Nem termel, szolgáltat.

Carlos
Tolj a reptérbe ötvezet akkor. 😊

Þór vígi þessi rúnar

khalmi77
éééééééééééééés meg is jött a várólista 😄DD

Dzsini
Igen, nálam lakik a régió lakóinak több, mint a fele 😊 (mikor kiléptem olyan 460 ezer fõ volt a régió, abból 270 nálam)

Menj át, nézz be 😊 olyan mínusz 7-10 ezer körül van óránként (eléggé hullámzik), és olyan 400 ezer jön az ötvözet eladásokból naponta - tehát olyan +200 ezer, ha nem történik semmi tragédia.

khalmi77
Hát igen, ez egy bug, majd ezt is javítják. Amúgy tényleg annyira bugos, hogy kicsit félkész az egész játék. Bár mondjuk tökmind1 mivel naponta patchelik, jó lesz ez. De azért közel sincs "kész" ahhoz képest, hogy már kijött 😛

Dzsini
Akkor lehet, hogy nálad is az van, mint nálam - pár óra után leálltak a gyáraim.

Carlos
Ez van a régiómban? Csak lakóépületek?
Mi a bevételed?

Þór vígi þessi rúnar

khalmi77
Bár lehet hiba volt kilépni, és ma már nem játszpl o_O 😄DD

khalmi77
4 gyáram van, mindegyikben 4 modul és annyit termelek mint 2 gyárral... nem értem mert van anyag, valami hiba lehet újrainditom a játékot, hátha.

Dzsini
Több gyárad is lehet, és egy procigyárnak is lehet több modulja, hogy gyorsabban dolgozzon - volt egy idõ, amikor a lenti város is ezzel foglalkozott 😊 Azzal lett meg a kereskedelmi központ fejlesztése, hogy tudjam vasúton elszállítani az árut, meg lehessen építeni normális méretû raktárat.

Dzsini
Hogyne lenne 😊 például az, hogy ne a csõd szélén táncoljak, ne legyen akkora a bûnözés... azért mutattam ilyen messzirõl a várost, mert így még úgy néz ki, hogy minden rendben 😊

Amúgy valami gond van a programmal, mert pár óra játék után egyszerûen leállnak a hulladékújrahasznosítók, ki kell lépni és újraindítani az egészet. Valószínûleg kicsit sok lesz neki a jóból, ki kell szellõztetnie az agyát 😊

khalmi77
Lehet valahogy növelni a termelékenységet a gyárban, mikor tele van a készlet anyagból? Akkor sem termel többet.. furcsa

khalmi77
egyszerûen nem tudom elérni a, 1.5m profitot, hogy gyárthassak végre TV-t ne csak procit. Apropó, ha elérem, akkor csak a városom gyárthat majd, vagy a régióban unlockolódik az épület?

Amúgy 3 fullos proci gyáram van, és kb annyit termelnek mint kettõ... nem értem. Anyag van rendesen elvileg.

Dzsini
Ha megvan a támogatás hozzá (pl. ilyen város a szomszédban a dolgozóknak), akkor kaszinókkal és szállodákkal 7-800 ezres turistalétszámot össze lehet hozni (a millióban nem vagyok biztos, majd egy nagyobb régióban megnézem mit tud egy jó kaszinó-turista város), a magas szállodákban és a kaszinókban ugyanakkora helyen sokkal többen lakhatnak.

Sima lakosból is olyan 400, talán 500 körül lehet a vége egy ideális térképen, jobb elrendezéssel, egy csomó felesleg kigyomlálásával - szomszéd városok látják el a rendõrséget, tûzoltást, szemétszállítást, jobb közlekedés (a gazdagok nem buszoznak), nincs hely pazarolva a vízre, energiára... Én jelen helyzetben talán 300-ig fel tudnám tornázni.

GRAT! Elég szép látvány mit ne mondjak. 😊 De biztos van még kihívás a városodban rendesen...
khalmi77
azt, hogy menniy FPSem van lehet látni valahol? vagy csak külsõ progiból, frapsel pl

khalmi77
mondom, olyan 300K lehet az elméleti határ népesség terén egy városnak... te mér közel vagy 😊

Gratula, szép lett 😊 Ehhez aztán kellett idõ mester 😊
khalmi77
jézusom, kemény 😄

Dzsini
270 ezer gazdag, mûvelt, ingázó lakó (nincs se ipar, se kereskedelem a városban, csak hulladékújrafeldolgozás) 😊

...és innen messzirõl nem hallani az állandó rendõrautó-vinnyogást, amivel a régió összes bûnözõjét kergetik 😊

Köszi szépen. Fú, most nagyon rosszak a szervere, gondoltam vasárnap van, leülök pihizni egy kicsit a sc elé, de nem jön össze...😛
khalmi77
azért az valljuk be elég profi, hogy bárkinek megnézhetem a városát, tanulni lehet belõle, meg minden... az online problémát meg 2 héten belül megoldják, és akkor ez lesz a kánaán, nem lesz ám offline übertápos várost építgetõ arc, mert kurvára publikusan meg lehet nézni majd mindent 😊 ZSÍR.

Amúgy azt figyeltem meg, hogy vagy a városom van havi plusszban a spec miatt, vagy ha nincs spec akkor simán +12-14K plusszban van óránként... a kettõ együtt sajna nem megy a spec épületek nagy fenntartási összegei miatt 😞

Fogok csinálni egy második várost, kizárólag spec-re és legyártatom ott az elektroniaki szarságokat...

Dzsini
Nyitottak Antarktisz szervert 😊 - biztos a streamek tiszteletére, ott is volt onnan egy szavazó, akit állandóan emlegettek 😊

köszi.
még valami, ahol kéri az adatokat ott az országnál mindegy mit jelölök be, vagy az india-it kell?
Marfy
Igen, alapból magyarul rakta fel.

Nektek is volt frissítés mostanában? Ma is tegnap is, dolgoznak a srácok... De mit javít? Mármint nem látom részletesen...
khalmi77
kár, ho nem lehet duál-kliensezni 😄

Carlos
Atomerõmû.

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
Dehogynem, ezért van nekem a vízpumpám a tisztító mellett 😊

köszi
Egyébként a szennyvíz tisztító megtisztított vize nem pumpálja véletlenül vissza talajba? Legalábbis az enyém körül marha nagy vízkészlet van, pedig korábban nem volt ott.

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

khalmi77
az a 2500as áram az micsoda? 😄 nekem napenergia, méghozzá a fejlesztett kollektor, termel mint a barom, tiszta is, de talán nem a legolcsóbb... neked az atom? az veszélyes úgytom