SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

khalmi77
nekem sem megy most az eu kelet 2, azt írja a belépés jelenleg zárva. Remélem ilyenkor tolják ám akkor a hardware updatet rendesen, müködnek azok a xeon hegyek, vagy mik 😊

Meg van kiado hely a Hungary regioban, aki jonne, irjon. 😊
Más szerveren kellene csinálni zárt játékot és meghívás alapján bevenni az embereket.

Belépsz a tutorialba, utána beállítás, kilépés a fõmenübe és utána tudsz játszani.

Nem kell egyáltalán, csak elintitod, betölt, aztán kilépés a fõmenûbe és voiláá mehet a játék.

Kelet 2 szerver le van zárva amúgy még mindig :S
Remélem kap valami fasz patchet.

„Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.”

Fenrir
Ezt a nyomorék tutorialt minden egyes szerveren végig kell játszani? Na ne...

A halál csupán a kezdet...

Heli!

Meg tudtok hívni a játékhoz? keresni nem lehet és nem igazán találom...

Köszi elõre is!

Dzsini
Vajon ha van komoly bûnözés az elkaphat ilyen szállítmányokat? Nem hiszem, bár érdekes móka lenne...

Sikkasztás van, nálam többször megjelenik pár száz mínusz a kereskedelmi naplóban 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Azért,mert még.nem.érkezett meg.a.pénzszállító jármûved.az.ajándékozó.városbõl.a.kedvezményezett városházára. Ezt a régió nézetben az ajándékozásnál a pénzen belül.láthatod,merre.jár.
Hali!

Egyik városomból a másikba küldtem ajándéknak 100Epezetát de az istennek nem akar megjelenni a fogadó városban. Ez bug? Vagy mit kell csinálni?

Dzsini
Nem lehet, talán turistákból az 1 milliót meg lehet karcolni, ha sok szomszéd város besegít. Ez nem az a játék.

És az 1.6 millió kismiska a 6 milliós SC3000-es Magnasantihoz képest:

De az SC4 se az SC3000 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fenrir
Update: 03/10/2013

SimCity Update 1.4

This update to SimCity contains the following updates and fixes:

General

Update to the “select a server” dialog in the game launcher. This will now indicate which servers you have active cities on

Note: At the moment, it is going to be showing the icon for any server you’ve been to as a player. We’ll be updating this soon to show how many regions you have (X/10) per server. We know this is a little confusing for now, but we will improve.

Fix issue where selection shard did not display when previously selected server is down
 We've fixed a problem where some players were getting stuck when switching shards in the server select menu

Servers

Opened 1 new server, Antarctica

A halál csupán a kezdet...

Dzsini
Minden probléma nélkül mûködik az összes verzió egymással, nekem alap verzió van, Nyirognak deluxe, és simán át tudok menni hozzá megnézni, hogy nála hogy mennek a dolgok.

Ami korlátozásról olvastam az az, hogy pl. LE-vel alapított, elhagyott várost nem tud normál kiadással rendelkezõ játékos átvenni (hiszen ha ott felhúztak egy MaxisMan házat, ahhoz nem férhet hozzá az, akinek nincs joga hozzá).

Sim City 4 BIG CITY 1.6 million people by PilzanDani..Ha vmi hasonlót el lehet érni itt is örömmel csatlakozom én is ..😊
Konkrétan holnap tudnék érdemben nyilatkozni,de szerintem simán.Az alapjuk ugyanaz,csak az egyikõtöknek nincs meg a DLC.Be is baszna,ha nem lehetne.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Ma én sem tudtam reggel belépni ( munak elõtt akartam csiszonli a városomon picit 😄 )

Egy kérdés...ha két különbözõ verziójú játk van meg barátommal ( alap és limited ) tudunk együtt játszani egy régióban?

Ha kiválasztom az Európa Kelet 2 szervert, miért lép át automatikusan a Csendes Óceánira?

Marfy
Ha valamelyik szerveren már van városom, akkor belépéskor elõnyt élvezek azokkal szemben, akik esetleg újat akarnak kezdeni?

Dzsini
A valóságban hogy tünteted el a radioaktív szennyezõdést? Na itt ugyanúgy. Az atomerõmû olyan, mint a székely medve - nem játék.

A radioaktív cézium-137 (általában ez a legnagyobb problémás szennyezési forrás) felezési ideje kb. 30 év, nem tudni, hogy azt beleprogramozták-e.

Hey,
meg tudja valaki mondani, hogy az atomreaktor felrobbanása utáni radioaktív szennyezõdést hogyan tudom eltüntetni? 😄
DDDDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Na már tudom miért gyarapodik olyan gyorsan a városom:

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

elég hamar benépesedett a városom (~30ezer a lélekszám), viszont még így is rengeteg szabad munkahely van... a régióból nem igen jönnek át dolgozni se low wealth melókra, se mid wealthesekre, pedig kéne a munkaerõ. jól elment az idõ, holnap (vagyis ma) rendbeszedem a városomat.

Egyébként a régiónk elég jól halad, energiát aki akar kérjen tõlem, van rengeteg szén nálam.

Antarctica - SG Magyarország régió ; aki esetleg nem olvasta még 😊

A friend kérelmeket közben elfogadtam, csak mivel az origin nem dobja fel, hanem meg kell néznem a listát, hogy hozzáadtatok-e, valakit késõn fogadtam el, ne haragudjatok de rákattantam a játékra 😄

Nah ezért nem olvasom ezt a kakit

dimre
Na ez mûködik, sok helyet szabadit fel, meg a szmötyitõl is megszabadul az ember. Mivel két nap óta elõször sikerült bejutnom kelet 2-re, volt egy elhagyatott város, hát rácsaptam. Kell szabad 300 melós a városból, hogy mûködjön.

X universe Home, sweet home

khalmi77
Van szerintetek valami módja annak, hogy egy gépen két klienst futassak, tehát ablakos módban kettõ sim city legyen megnyitva? Nem is értem ezt miért nem tették bele 😞 DLC? 😄

GibboRamone
Köszi!😊

Dota 2

GibboRamone
Felvettelek firendbe! Elvileg én is be tudlak híni a régióba.

Dota 2

Lehúzták a szeretett játékomat<#action>
http://www.gamekapocs.hu/cikk/2060/simcity_teszt
Egy pici dugó van az autópályán. 😊

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Szia!
Realee felvettelek barát listára Simcitybe ha megtudnál hívni engem is a régiódba megköszöném.

Gribandis az origin ID-m

Üdv Bandeeka
A költségvetésen belül a legfrisebb tranzakcióknál...
GibboRamone
bocs a sok "ból" miatt...

Dota 2

GibboRamone
Az olajból exportálásából származó profitot, nem listazza ki a költségvetésnél? Hol lehet követni, hogy most jól csinálom az exportálást vagy sem?

Dota 2

oneal1
király ez a frissítés ami jött, azóta nem tudok 5 percnél többet játszani mert crash el a game...😄

amúgy az utaknál az zavaró, hogy az alapból csak a forgalmasig lehet, ha pedig tovább akarsz a késõbbiekben fejleszteni akkor bonthatsz le mindent

!Forza Ferrari!

tudtommal nem, de ez engem is nagyon idegesít ha egy komplett nagyváros útrendszerét szeretném fejleszteni :\

khalmi77
nem tudok róla, hogy lehetne

reménytelen
Lehet valahogy csoportosan fejleszteni utakat, vagy csak egyenként végigkattintgatva?
Shiver
ahh ok
akkor nem kérlek hogy lépj ki mert úgy is ki fog dobni a maintenance miatt 😄

A felhők felett mindig süt a nap

khalmi77
csak ezen toltam

khalmi77
eu kelet 2

Shiver
csak mert nincs egy másodperc sor sem

Shiver
antarticán vagy nem?

khalmi77
az nem jó, mert megint várhatok 18 percet mint délután

Shiver
btw:
Update: 3:01pm PST: We are temporarily taking down EU West 1 for a hardware upgrade. Again, no saves or data will be lost. EU West 3 and EU West 2 are still undergoing maintenance. Thanks again for your patience.

forrás

Shiver
tolnál egy relog-ot?😊

Ha valaki szeretne egy használt várost átvenni az eurokelet2-es szerveren átvenni, akkor vegyen fel friendbe és meghívom. Nagy mûvünk a napkollektor. Ja, SG-Magyarország a régió. Üdv.
Shiver
jah

khalmi77
offline? az faxa, mert én itt tolom közbe

khalmi77
Város: