11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
iliili #6775 Na tök jó,tnap este is jött vmi meg ma reggel is,ez azt jelenti,hogy nagyon is komolyan foglalkoznak a problémákkal,valahol még ha gáz van,akkor is csak heti 1 frissítés jön. -
iliili #6773 A videó kártyán kivűl ugyan az van ( az egy 1 GB HD radeon 6800),és hát én maxba tolom full hd-n a játékot,semmi baja,szép meg minden xdxd -
Taibi #6771 Hali!
Szerintetek egy Intel i3-2100 3.1Ghz CPU + Intel HD integrált vga + 4GB ram konfiggal élvezhető volna a játék? Vagy meg se vegyem? -
#6770 1.6.1:
General:
•Turned regional Achievements back on!
•We are now prioritizing games with available slots in the “Join Game” menu in the front end
•Update so players will go through the Getting Started Scenario only once. They will see the Play menus when they switch servers
•Fix for a gameplay crash
•UI improvement: Increased time showing system alerts for readability
•Graphics: shader change to improve look of walls and parking lots
•It’s now easier to place airport runways
•Budget transaction optimization to increase performance
•Update of Buffers on buildings to save memory
•Performance improvement for lower end machines
Servers:
•DB performance upgrades to increase response times -
#6768 -
#6767 -
drmilo #6766 Bocsi, egy technikai kérdés, hogy tesztek fel ide forumképet? Photoshoppal lekicsinyititek? -
#6765 Íme az én kis városkám a HC régióban. Háttérben látszik a napenergia-telep, ami bár nem az én érdemem, de élvezem az előnyeit.
-
Coolfire #6764 Most nekem is peccselt egy keveset,és tényleg mintha javult volna az útkereső benne..
Egyébként visszaadhatná ez a kecseg játék annak az arát amit dózerolok.Egy lightos átalakítás elég sokban van. -
Coolfire #6763 Csúnya topik első hsz..) -
#6762 elmondanám hogy már javították a forgalmi dugókat. -
#6761 használható ez, csak mondjuk úgy, erősen korlátozott :) -
donatus13 #6760 Játék fele használhatatlan egyenlőre nem csak a villamos:) ezért várok hátha jobb lesz, ha nem akkor jegelem aztán olvaslak titeket, meg lesem az alkotásokat :P -
#6759 de a $$$ fizet sok adót és a $$$ állása a high tech és ezekből akarok lovettát, mert ez a NEHÉZ. TC gyártás már unalmas, abból lehet milliárdokat is kaszálni, de ezt úgy csinálni, hogy ne legyen minuszos a budget, na az már lenne valami. Persze ahhoz jól kéne működni a mann transitnak, szal egyenlőre én is hagyom ezt a városom, mert így halott kb. -
#6758 hát sztem ha $$$ van szó, nem szabad nagy sűrűségre menni, mert bugos a cucc ott már erősen. -
Aragorn831109 #6757 Akkor még jó, hogy nem romboltam le az erőműveket, csak kikapcsoltam. Jó lesz vésztartaléknak. :D -
BYpsilon #6756 Hát elég régóta. Egyik régióba meg volt építve és meglepva tapasztaltam hogy kigyulladt többször is, de mindig eloltották kis károk mellett. -
Aragorn831109 #6755 A nagy mű? Mióta? :O -
BYpsilon #6754 A naperőmű gyulladhat ki -
Aragorn831109 #6753 Nálam mindenesetre nincs se busz, se villamos így nagy dugok sincsenek. :D -
#6752 és mégis szted ki fogja szállítani a 60K-nyi felhőkarcolós $$$? A fejlesztett sugárút? hahha jó vicc ötletet kérek :) -
Aragorn831109 #6751 Még egy utolsó képet. :)
-
Aragorn831109 #6750 Vagy ne használj villamost. :D -
donatus13 #6749 Csináld azt amit én :D gyönyörködj mások képeiben és várd a patchet:D -
#6748 Skacok a villamosok a jelenlegi formájukban használhatatlanok. Mégis mit kéne csinálnom, hogy használják? Rengeteg a $$$ lakóm akik elvileg buszozni nem de villamosozni hajlandóak már. Még sem használja senki. Azt írták a IGN-en hogy a villamosnál tilos kereszteződést csinálni, de az meg röhej, mert anélkül meg maga a kiépítés miatt nem tudom használni (T alakú). Várjak patchig, vagy ez így marad azt kész? -
Aragorn831109 #6747 Mi gyulladhat ki? Ezt most nem vágom... -
BYpsilon #6746 Nem titok, de vigyázni kell rá. Kigyulladhat és mehetnek a tűzoltóid rendbe szedni. -
Aragorn831109 #6745 TV, proci és ötvözet exportból. :) -
Aragorn831109 #6744 Íme a napenergia-telep jótékony hatása. Eddig két fullosra kiépített szénerőmű kellett, most mindkettő le van kapcsolva. :)
-
Bal0924 #6743 Szintúgy.., de majd csak nálam is lesz sok pénz..:D -
iliili #6742 azt elmondanád,h jött össze az a 45 millió? amikor én 10-100 ezrekkel küzdők,h ne menjek csődbe :D -
Bal0924 #6741 A SimCity zenéjét meglehet szerezni valahonnan? (tesóm meghallotta és kell neki.) -
Aragorn831109 #6740 Éljen! :)
-
Fox121 #6739 üdv!
kellene egy kis segítség. Olajfinomítót miért nem bírok lerakni? Minden ki van építve de hiába. -
rozsa88 #6738 Dübörög a gazdaság :D
-
Ironman2 #6737 DDDDD -
Aragorn831109 #6736 Haladunk a HC régióban már csak a munkásoknak kéne elkészülniük. :)
-
#6735 Azt hittem, hogy mindegyik város össze van kötve mindegyikkel autópályán keresztül, még ha nem is látszik a kapcsolat. Tévedtem? :( -
#6734 Hát ha össze vagy vele kötve autópályán keresztül, akkor nem, ha úgy nem de legalább van vonat, vagy víz akkor még oké, ha az sem akkor marad a repülő, de az nagyon drága és nem igazán hatékony -
#6733 Számít, hogy szomszédos egy város, vagy a régió másik sarkában van? Szolgáltatások, kereskedelem, stb szempontjából kérdezem.