SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kelet 2 szerver le van zárva amúgy még mindig :S
Remélem kap valami fasz patchet.
„Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.”
A halál csupán a kezdet...
Meg tudtok hívni a játékhoz? keresni nem lehet és nem igazán találom...
Köszi elõre is!
Sikkasztás van, nálam többször megjelenik pár száz mínusz a kereskedelmi naplóban 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egyik városomból a másikba küldtem ajándéknak 100Epezetát de az istennek nem akar megjelenni a fogadó városban. Ez bug? Vagy mit kell csinálni?
És az 1.6 millió kismiska a 6 milliós SC3000-es Magnasantihoz képest:
De az SC4 se az SC3000 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
SimCity Update 1.4
This update to SimCity contains the following updates and fixes:
General
Update to the “select a server” dialog in the game launcher. This will now indicate which servers you have active cities on
Note: At the moment, it is going to be showing the icon for any server you’ve been to as a player. We’ll be updating this soon to show how many regions you have (X/10) per server. We know this is a little confusing for now, but we will improve.
Fix issue where selection shard did not display when previously selected server is down
We've fixed a problem where some players were getting stuck when switching shards in the server select menu
Servers
Opened 1 new server, Antarctica
A halál csupán a kezdet...
Ami korlátozásról olvastam az az, hogy pl. LE-vel alapított, elhagyott várost nem tud normál kiadással rendelkezõ játékos átvenni (hiszen ha ott felhúztak egy MaxisMan házat, ahhoz nem férhet hozzá az, akinek nincs joga hozzá).
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Egy kérdés...ha két különbözõ verziójú játk van meg barátommal ( alap és limited ) tudunk együtt játszani egy régióban?
A radioaktív cézium-137 (általában ez a legnagyobb problémás szennyezési forrás) felezési ideje kb. 30 év, nem tudni, hogy azt beleprogramozták-e.
meg tudja valaki mondani, hogy az atomreaktor felrobbanása utáni radioaktív szennyezõdést hogyan tudom eltüntetni? 😄
Egyébként a régiónk elég jól halad, energiát aki akar kérjen tõlem, van rengeteg szén nálam.
Antarctica - SG Magyarország régió ; aki esetleg nem olvasta még 😊
A friend kérelmeket közben elfogadtam, csak mivel az origin nem dobja fel, hanem meg kell néznem a listát, hogy hozzáadtatok-e, valakit késõn fogadtam el, ne haragudjatok de rákattantam a játékra 😄

X universe Home, sweet home
http://www.gamekapocs.hu/cikk/2060/simcity_teszt

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Realee felvettelek barát listára Simcitybe ha megtudnál hívni engem is a régiódba megköszöném.
Gribandis az origin ID-m
Üdv Bandeeka
Dota 2
amúgy az utaknál az zavaró, hogy az alapból csak a forgalmasig lehet, ha pedig tovább akarsz a késõbbiekben fejleszteni akkor bonthatsz le mindent
!Forza Ferrari!
akkor nem kérlek hogy lépj ki mert úgy is ki fog dobni a maintenance miatt 😄
A felhők felett mindig süt a nap
Update: 3:01pm PST: We are temporarily taking down EU West 1 for a hardware upgrade. Again, no saves or data will be lost. EU West 3 and EU West 2 are still undergoing maintenance. Thanks again for your patience.
forrás
A felhők felett mindig süt a nap