11758
  • donatus13
    Valszeg azért van mert amit belinkelt az még most készül...
  • Zewasoft
    Van egy mozi ebben a városban, ahol állandóan lövöldözés van...
  • Zewasoft
    Nálam nem sokat változott a forgalom. És ez a legkisebb városom...

• Ironman2
    http://gamerhorizon.com/simcity-update-8-improved-traffic-regional-achievements-leaderboards/
  • iliili
    nagy változás nem történt,csak lehet te valamelyik útat más rangba soroltad és így a fontossági sorrendje megváltozott,ennek köze lehet ahhoz amit ők hadobálnak a 75-50-25% fontosságú utakról.
  • Ironman2
  • Caliph
  • Rablacan
    Fiúk.. Most képzelődöm, vagy valami tényleg változott a forgalom kezeléssel?? Olyan utakon indult meg a közlekedés nálam, amin még nem nagyon láttam forgalmat.. :)
  • Aragorn831109
    Gratula! :)
  • Bal0924
    Az elmúlt félórában vagy 3x összeomlott a városom, mi lehet a gond?
  • Joschka
    Oh, mit kaptam!

• Joschka
    DDDD..perelni akarják az eget...Esse nem normális!
  • Joschka
    Na, meg jött az égi áldás hozzám...meteoritok!

• rozsa88
    A Balaton régióban Hatvan városa elkezdte az Arkológia központ építését:

És be is fejezte :D

• Dzsini
    Egy oldal banner, vagy 5 oldal "miért álltak le az hulladékújrahasznosítóim / gyertek a CsodaMagyarország régiómba, a nevem:...." ? :)

Tényleg lehetne kisebb betűkkel, akinek nehezére esik, az amúgy sem fogja elolvasni...
  • Ironman2
    Muszáj telib.aszni a bannert ilyen szövegekkel? Lassan már egy oldal lesz csak az egész banner!!
  • R0zs0máK
    Nekem konkrétan tönkrement egy városom még napokkal ezelőtt, azóta azt írja, hogy visszaállítás alatt van és próbáljam később...WTF?!
  • iliili
    Nálam egy olyan bug van,amit én még sztem senki nem hozott fel,jó pár épületem megállt 0%nál,és ha lerombolom vagy bármi akk se épül,de tök különb helyeken,ipar,lakás minden ( pont egy átépítésbe voltam,de így megbénultak a dolgok) ?! :S
  • nyirog
    rendben, bocsi eddig nem láttam a hozzászólások között, köszi
  • Shiver
    figyu tedd már be plz a státuszfigyelő helyére a hivatalos up-to datet, már említettem párszor ->>>>>>>>> http://www.simcity.com/en_US/server-status
  • potyiD
    Igeniss, köszi.. (:
  • nyirog
    beraktam a banner listába a régiód nevét, és a dokumentumod linkjét bővebb infóért, légyszives ha ilyen van akkor ne csak HSZ formájában tedd közzé, mert el fog veszni, hanem az olyan alapokat mint a név és a tulaj, meg h privát e, azt írjad/írjátok bele a listába és akkor aki idetéved könnyebben megtalálja. Nem hülyeségből lett csinálva :)
  • donatus13
    olvass vissza 10 hozzászólást, napi 40 szer van feltéve ez a kérdés:)
  • Bal0924
    Segítség!

Az újrahasznosító központtal mit tudok csinálni, csak telik a raktár!!!
  • nyirog
    little improvement
  • potyiD
    SOFT 2 régió indul, inveket kérni: Kicsimix vagy potyiD4..

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AiwyhAM-Bi-ydE15eWdpaWZvSGQxY29aYzRPZk9GZ2c#gid=2
  • mrmilan
    Ezeket a patcheket automatikusan pásztázza a szoftver és telepíti is őket a belépés előtt, vagy nekem kell manuálisan ráengedni játék előtt?
  • mrmilan
    Tegnap délután elmeséltem kálváriámat egy bizonyos óriásgyíkkal. Azok után, egy órával kaptam egy fincsi kis tornádót. Szerencsére 3 lakóépület ment csak a levesbe. Szegény lakók...
  • iliili
    1,vissza olvasni 2, kereskedelmi központba műanyag raktár létesítése,és ott export ha nincs rá szükséged a globális piacra
    -majd ha lesz procigyárad akk kelleni fog.
  • Bal0924
    Mit tudok csinálni az újrahasznosító központtal? A műanyag termelő gépsor megtelt, azt hogyan tovább?
  • potyiD
    Teljesen jogos, de sajnos a teherautóim eltünnek a dugókban (amivel nem tudok már mit kezdeni :S), teher vonatot még egyszer nem láttam.. Költségvetés -10.000, leég minden, meghal mindenki.. Nem tudtam tovább vinni, jött a csőd.. :SS
  • iliili
    Amúgy potyiD ha most tényleg ott hagyod,úgy h a nagy műt nem húztad fel egy 250 ezres várossal,az azért nem annyira okés,meg kell küzdeni a játékba a nehézségekkel ,mert ha mindig csak egy adott pontig/lélekszámig játszunk akk unalmas lesz egy idő után.
  • khalmi77
    buldózer a barátod, viszont így más elöl veszed el a helyet :)
  • potyiD
    Jobbreggelt.. Soft régióban nem bírtam tovább, 250000-nél elszabadult a pokol, elhagytam Musttang Run helységet.. Úgyhogy most új hely, új remények... Origin-id: potyiD4, gyertek.. (:
  • Borg
    Akkor most a leálló recycling centerrel még semmi se történt?
  • donatus13
    Sajnos a játékmenetben még mindig nem következett be fejlődés:(((
  • Tuvok #6779
    Hát 4 ember agyát szívták ki a 40ezerből :) Sok ilyen katasztrófát még :)
  • iliili
    Ha túléled a reggelig,akk jó vagy,ha nem hát..akk sok embert veszítesz ,am rendőrséggel lehetne kordába tartani.
  • Tuvok #6777
    Na izé ... előbb belépek a városomba, horror zene megy . Hö ? A rendőrautók rohangálnak a városban mint a mérgezett egerek és lövések dördülnek mindenhol ! Ráközelítek, hát mit látok ? Világító zöld ZOMBIKAT b+ ! Zombikat ! Na most ez meg mi a túró ?
  • creuzfield
    Jó reggelt!
    Egyeseknek már nem módi a földön lakni