11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
donatus13 #6828 Valszeg azért van mert amit belinkelt az még most készül... -
Zewasoft #6827 Van egy mozi ebben a városban, ahol állandóan lövöldözés van... -
Zewasoft #6826 Nálam nem sokat változott a forgalom. És ez a legkisebb városom...
-
Ironman2 #6825 http://gamerhorizon.com/simcity-update-8-improved-traffic-regional-achievements-leaderboards/ -
iliili #6824 nagy változás nem történt,csak lehet te valamelyik útat más rangba soroltad és így a fontossági sorrendje megváltozott,ennek köze lehet ahhoz amit ők hadobálnak a 75-50-25% fontosságú utakról. -
Ironman2 #6823 -
#6822 -
Rablacan #6821 Fiúk.. Most képzelődöm, vagy valami tényleg változott a forgalom kezeléssel?? Olyan utakon indult meg a közlekedés nálam, amin még nem nagyon láttam forgalmat.. :) -
Aragorn831109 #6820 Gratula! :) -
Bal0924 #6819 Az elmúlt félórában vagy 3x összeomlott a városom, mi lehet a gond? -
#6818 Oh, mit kaptam!
-
#6817 DDDD..perelni akarják az eget...Esse nem normális! -
#6816 Na, meg jött az égi áldás hozzám...meteoritok!
-
rozsa88 #6815 A Balaton régióban Hatvan városa elkezdte az Arkológia központ építését:
És be is fejezte :D
-
#6814 Egy oldal banner, vagy 5 oldal "miért álltak le az hulladékújrahasznosítóim / gyertek a CsodaMagyarország régiómba, a nevem:...." ? :)
Tényleg lehetne kisebb betűkkel, akinek nehezére esik, az amúgy sem fogja elolvasni... -
Ironman2 #6813 Muszáj telib.aszni a bannert ilyen szövegekkel? Lassan már egy oldal lesz csak az egész banner!! -
#6812 Nekem konkrétan tönkrement egy városom még napokkal ezelőtt, azóta azt írja, hogy visszaállítás alatt van és próbáljam később...WTF?! -
iliili #6811 Nálam egy olyan bug van,amit én még sztem senki nem hozott fel,jó pár épületem megállt 0%nál,és ha lerombolom vagy bármi akk se épül,de tök különb helyeken,ipar,lakás minden ( pont egy átépítésbe voltam,de így megbénultak a dolgok) ?! :S -
#6810 rendben, bocsi eddig nem láttam a hozzászólások között, köszi -
#6809 figyu tedd már be plz a státuszfigyelő helyére a hivatalos up-to datet, már említettem párszor ->>>>>>>>> http://www.simcity.com/en_US/server-status -
potyiD #6805 Igeniss, köszi.. (: -
#6804 beraktam a banner listába a régiód nevét, és a dokumentumod linkjét bővebb infóért, légyszives ha ilyen van akkor ne csak HSZ formájában tedd közzé, mert el fog veszni, hanem az olyan alapokat mint a név és a tulaj, meg h privát e, azt írjad/írjátok bele a listába és akkor aki idetéved könnyebben megtalálja. Nem hülyeségből lett csinálva :) -
donatus13 #6803 olvass vissza 10 hozzászólást, napi 40 szer van feltéve ez a kérdés:) -
Bal0924 #6802 Segítség!
Az újrahasznosító központtal mit tudok csinálni, csak telik a raktár!!! -
#6800 little improvement -
potyiD #6798 SOFT 2 régió indul, inveket kérni: Kicsimix vagy potyiD4..
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AiwyhAM-Bi-ydE15eWdpaWZvSGQxY29aYzRPZk9GZ2c#gid=2 -
#6796 Ezeket a patcheket automatikusan pásztázza a szoftver és telepíti is őket a belépés előtt, vagy nekem kell manuálisan ráengedni játék előtt? -
#6794 Tegnap délután elmeséltem kálváriámat egy bizonyos óriásgyíkkal. Azok után, egy órával kaptam egy fincsi kis tornádót. Szerencsére 3 lakóépület ment csak a levesbe. Szegény lakók... -
iliili #6793 1,vissza olvasni 2, kereskedelmi központba műanyag raktár létesítése,és ott export ha nincs rá szükséged a globális piacra
-majd ha lesz procigyárad akk kelleni fog. -
Bal0924 #6792 Mit tudok csinálni az újrahasznosító központtal? A műanyag termelő gépsor megtelt, azt hogyan tovább? -
potyiD #6791 Teljesen jogos, de sajnos a teherautóim eltünnek a dugókban (amivel nem tudok már mit kezdeni :S), teher vonatot még egyszer nem láttam.. Költségvetés -10.000, leég minden, meghal mindenki.. Nem tudtam tovább vinni, jött a csőd.. :SS -
iliili #6790 Amúgy potyiD ha most tényleg ott hagyod,úgy h a nagy műt nem húztad fel egy 250 ezres várossal,az azért nem annyira okés,meg kell küzdeni a játékba a nehézségekkel ,mert ha mindig csak egy adott pontig/lélekszámig játszunk akk unalmas lesz egy idő után. -
#6785 buldózer a barátod, viszont így más elöl veszed el a helyet :) -
potyiD #6782 Jobbreggelt.. Soft régióban nem bírtam tovább, 250000-nél elszabadult a pokol, elhagytam Musttang Run helységet.. Úgyhogy most új hely, új remények... Origin-id: potyiD4, gyertek.. (: -
Borg #6781 Akkor most a leálló recycling centerrel még semmi se történt? -
donatus13 #6780 Sajnos a játékmenetben még mindig nem következett be fejlődés:((( -
#6779 Hát 4 ember agyát szívták ki a 40ezerből :) Sok ilyen katasztrófát még :) -
iliili #6778 Ha túléled a reggelig,akk jó vagy,ha nem hát..akk sok embert veszítesz ,am rendőrséggel lehetne kordába tartani. -
#6777 Na izé ... előbb belépek a városomba, horror zene megy . Hö ? A rendőrautók rohangálnak a városban mint a mérgezett egerek és lövések dördülnek mindenhol ! Ráközelítek, hát mit látok ? Világító zöld ZOMBIKAT b+ ! Zombikat ! Na most ez meg mi a túró ? -
#6776 Jó reggelt!
Egyeseknek már nem módi a földön lakni