SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha néha benéztem abból a TV, illetve a turisztikai gazdaságot láttam, hogy jobban jövedelmez 😊
A többi kérdésedre meg legegyszerûbben úgy kapsz választ, ha itt visszaolvasol kb. 5-700 hozzászólást. Fogsz jó ötleteket találni.
Most rendeltem meg a játékot, csak kóddal.
Tudnátok tanácsot adni, hogy milyen gazdaságot érdemes építeni, ami jól jövedelmez?
Illetve, ezt a kódot, hogy, hol kell használni?
lécci ne nyirjatok ki ilyen kérdésekért 😊
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szóval szerintem itt jelentkezzen, aki Antarktika SG Magyarországhoz csatlakozna!
Bye
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
X universe Home, sweet home
Proliknak elég ha van közmû, klinika, melóhely. Rendõrség meg tûzoltóság is csak azért kell, mert sok a tûz meg a lopás. Jó tesz nekik a tömegközlekedés. Ezután már települnek mint az oroszok. Ha nagyon kegyes akar velük lenni az ember, lerak néhány $parkot.
Középosztályt legjobban a $$parkosítás, iskola húzza.
Gazdagokat nem nagyon telepítettem még, csak a gond van velük 😊
A felhők felett mindig süt a nap
nekem amúgy tök bejön a gettósítás. se iskola, se park, csak sok melóhely, és kis lakóterület. húzzák fel a lepukkant lakótelepeket 😊
Tapasztalt-e már valaki ilyet, illetve mit lehet tenni? (egyszer már lerombolam, és újraépítettem, jó lenne elkerülni ezeket a költségeket)
Olvasátok el
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Vagy ha az elején csinálsz nagy lakosságot, de kevés a munkahely, egy ideig elvannak, aztán hirtelen elfogy a pénzük, lesz egy tonna homlesz, akik nemsokkal késõbb elkezdenek betörni, lopni, végül szép nagy bûnözési hullám alakul ki 😊
De jó móka, az én városom is annak indult 😊
... aztán több lépésen át szép lassan lakóváros lett belõle - volt turistalátványosság-kaszinó idõszak (napi 80-100 ezres hasznot hozó Empire State Buildinggel), de a turizmust az egyik szomszéd város elszipkázta (szép lassan a teli kaszinókból üresek lettek, és kutya nem nézegette a látványosságokat), ráadásul a gazdag turistákhoz reptér KELL, mert hajóval alig-alig jön, vonaton és buszon nem hajlandó utazni (lehet, hogy a német szuperexpresszen igen, majd akinek van megnézi). A szegény és középgazdag turistáknak jó a busz, csak náluk vigyázni kell, hogy a kereskedelmi kiszolgálás ne fejlõdjön túl (gazdag boltba, hotelbe nem megy szegény turista), és a szerencsejáték-központ modulok rohadt drágák.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Csinálnék esetleg késõbb több várost is, ami teljesen másra van ráállva, nem a high-tech TV gyártásra. Olajfinomítás, pölö azt mindenképp ki akarom próbálni.
Aztán ott van az elégedettség elérése... most 83% átlagban, a lakosságombál olyan 90-95% lehet. Ezt 100% akarom felvinni átlagban, úgy, hogy csak lakosságom lesz és kiszolgáló városok körülöttem.
Továbbá ez a privát-régióm amiben be akarom építeni mind a 16 várost, 4 nagy mû projekttel, szóval aki azon gondolkodott, hogy nem tud mit csinálni majd 1 hét után a játékban, most írtam le egy jó hónapos fejlõdést. Persze attól is függ ki mennyire gyakran játszik. Én indulástól számítva 40 órát toltam már, ami nem kicsit addiktív-abnormális-betegállat-függõ dolog. 😄 Aztán lassan le kéne állnom, mert jönnek a ZHk 😄
Jó látni, hogy mennyire más megközelítések is tudnak mûködni a játékban.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A városomban jelenleg 0 bûnözés, 0 halál és a kórokozók is konvergálnak a 0-hoz. Talajszennyezés és vízszennyezés 0, a high-tech gyárak miatt pedig van egy kis légszenynezés, nem vészes. Tüzet sem láttam hónapok óta 😊.
Na nekem ilyen egy JÓL mûködõ város, kár, hogy ezt nem tudom egy várossal 150K-s lakosságnál megcsinálni. Most az a tervem, hogy ezt az egész várost lakosságra állítom át, és elmegyek az elméleti max irányába, de persze úgy, hogy a hatékonyságából ne nagyon veszítsen. Ez közel lehetetlen feladat, de talán 3-4 support várossal, amik MINDENT ellátnak a munkahelyektõl kezdve a rendõrségen át a szemétszállításig. Egy szolgáltatást viszont soha nem fogok feladni itt: az az oktatás. Az oktatás térül meg messze a legjobban, (ahogy az életben is) a tanult simek ritkábban lesznek betegek, ritkábban okoznak tüzet (ahogy az életben is...).
Hát ez a tervem idáig.