11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
capa07 #6868 Ültettem fákat! Mintha segített volna, de szerintem el fog tartani egy ideig! -
precise #6867 ez a föld helyreállítás pontosan hogy megy? -
capa07 #6866 Most már jöhet a város átszervezése. A nyersanyagok elfogytak a föld alól, bányák eltüntetve, föld helyreállítás alatt. Szegény lakosok szenvedtek eleget, mostmár nemsokára jöhet lassacskán az adócsökkentés és a modernizáció -
capa07 #6865 Sikeresen megépult a nemzetkozi repulotér Magyarország (HC) régióban! A megépítés után elozonlotték a várost a sárga autók (talán taxik). Az utak nem jeleznek dugót szerencsére.
-
Ironman2 #6864 Nos,a hulladéklerakó akkor nem müködik,ez gáz,mert hiába van 12 kukásautóm,vagy mennyi,a városban ott marad a szemét,van hogy már egy egész területet elfoglal:
-
#6863 Esti helyzetjelentés: a gyík és a tornádó után na mit gondoltok, mi jött? Egy kis (Joschka után szabadon) égi áldás. A tűzoltóim majd megszakadtak...
-
Ironman2 #6862 Na igy már jobban néz ki a banner! -
iliili #6861 igen -
#6860 Köszi a segítséget, tehát akkor összetudjuk kötni a városainkat és ő megtudja nézni az enyémet és én is az ővét, csak hozzányúlni nem tudunk? -
iliili #6859 Dzsini,pont akkor kezdtem beírni,amikor megjelent az új hozzászolás,gondoltam megnézem ,és hát pont az :P xd -
#6858 Egy régió az 3-16 városhely összessége egy térképen. Közös régióban meg úgy játszhattok, hogy felveszitek egymást ismerősnek, egyikőtök indít egy privát régiót, megalapít benne egy várost, majd meghívja a másikat. Szerkeszteni nem lehet a másik városát, csak küldhettek egymásnak segítséget / vásárolhattok egymástól pl. áramot, vizet, stb. -
#6857 Vissza néztem, keresőt is használtam de nem találtam választ a kérdésemre. Ha haverom meg énis megvesszük a játékot, akkor most hogyan tudunk együtt játszani? Ezt a régió dolgot se értem, valószínű azért, mert nincs meg a játék. Meg ha csak én és ő akarunk játszani akkor én az ő városát meg tudom nézni, tudok rajta alakítani/szerkezteni? Köszi -
BYpsilon #6856 Ez így elég komolytalannak tűnik számomra. -
Ironman2 #6855 Kickstarteren pénzt gyüjtenek a Sim City riválisának tartott Civitas nevü játékon.Érdekes lesz a project ha összegyülik rá a lóvé
CIVITAS PROJECT
(remélem nem áprilisi tréfa,mivel akkor jár le a gyüjtés) -
#6854 Urak, van egy problémám: ketten játszunk egy régióban, én hívtam meg őt, én már a harmadik várost kezdem el, ő pedig a másodikat szeretné, de amikor rámegy az Elfoglalásra, betölti a várost, viszont az összes építkezési menü teljesen üres és amikor kilép azt írja neki, hogy Kilépés látogató módból. Pedig nem látogatni lépett be, hanem elfoglalni egy üres területen. Most akkor a meghívott játékosnak csak egy városa lehet a régióban, vagy mi a gond ? -
Aragorn831109 #6853 Én 8-án vettem a meg játékot és csak 12-én tudtam fellépni először a kelet 2-re. Addig az CsO1-en és az Antarticán toltam. Ez utóbbin is alakult SG-s régió. :) -
Aragorn831109 #6852 Hogy értve karcsú? Ahogy néztem azokat a régiókat, vagy olyan, ahol még elég sok hely van. -
#6851 Tudom, csak azért nem oda mentem, mert 2 napig nem lehetett belépni megjelenés után XDDD Egyedül a Nyugat 6 volt elérhető...de lehet átmegyünk a szomszédommal oda :D -
Aragorn831109 #6850 Érdemes lenne áttérned a kelet 2-re, ott sok magyar van és mióta fenn vagyok ott, az stabil. -
#6849 Nyugat 6 -
iliili #6848 Hát de az karcsú,én vmi újra gondoltam ,most kb 5-6 komolyabb régió megyeket,hasonlóra gondoltam,de újra (mert a SOFT 2 betelt xd) -
Aragorn831109 #6847 Ott van fent a multiplayer lista. -
Aragorn831109 #6846 Melyik szerveren vagy? -
#6845 Najó, kezd megtelni a tököm ezzel a bughalmazzal, már a második városom száll el szerverhibák miatt!!! -
kareey #6844 engem is érdekelne! -
iliili #6843 van most szabad hely valamilyen privát magyar régióba ? :D -
#6842 -
#6841 Jól elbújt -
#6840 Szerintem az ott a Batman barlang:D -
#6839 Ezt valaki fejtse már meg nekem plz? mitől vagyok boldog boldogtalan:D
-
Aragorn831109 #6838 Sok helyen látok ilyet, de nálam még nem fordult elő. Nálad hogyan történt? -
Ironman2 #6837 WTF:
-
iliili #6836 SOFT 2 ,h áll,látom tele van az akik akarnak menni,de közbe meg csak 7en vagytok bent,szóval ?! -
#6835 Az utak lerakásánál mennyire lehet hagyatkozni a segédvonalakra?
Pl ha sugárutat rakok le meg a legsűrűbb sima utat, ami támogatja a magas sűrűséget is, akkor úgy mutatja a vonal, hogy nem fér el 2 high density épület egymás mögött. :( Csak egy high density meg egy medium. -
Rablacan #6834 Jah.. És próbálkoztam reinstallal is.. -
Rablacan #6833 Basszus.. Valaki találkozott ilyennel? A game random időközönként lefagy. Egyszerűen megáll. Not responding ablak.. Még a műveletek sem azonosak. mindig mást csinálok, amikor ez történik. Ezt viszont mindig csak az ipari városomban adja elő. A két másikban soha.. A lakosság számát, és a 3 nem működő újrahasznosítót kivéve nincs különbség a 3 között. :) Egyébként csak az 1.5-ös path óta csinálja.. ?? Any idea? -
Zewasoft #6832 Mindig vannak tüntetők. Én meg sem nézem őket. :) -
Bal0924 #6831 Azért tiltakoznak mert nem volt víz több napja...
Amúgy 81%-os a népszerűségem! :D -
Zewasoft #6830 Az azért van, mert szar a polgármester, ezért tüntetnek. Lásd nálunk pl. öszödi beszéd! :) Idézzek belőle? :) -
Bal0924 #6829 Az valami hiba, hogy állandóan ott sztrájkolnak a villa és a városháza előtt?