11758
  • capa07
    Ültettem fákat! Mintha segített volna, de szerintem el fog tartani egy ideig!
  • precise
    ez a föld helyreállítás pontosan hogy megy?
  • capa07
    Most már jöhet a város átszervezése. A nyersanyagok elfogytak a föld alól, bányák eltüntetve, föld helyreállítás alatt. Szegény lakosok szenvedtek eleget, mostmár nemsokára jöhet lassacskán az adócsökkentés és a modernizáció
  • capa07
    Sikeresen megépult a nemzetkozi repulotér Magyarország (HC) régióban! A megépítés után elozonlotték a várost a sárga autók (talán taxik). Az utak nem jeleznek dugót szerencsére.

• Ironman2
    Nos,a hulladéklerakó akkor nem müködik,ez gáz,mert hiába van 12 kukásautóm,vagy mennyi,a városban ott marad a szemét,van hogy már egy egész területet elfoglal:

• mrmilan
    Esti helyzetjelentés: a gyík és a tornádó után na mit gondoltok, mi jött? Egy kis (Joschka után szabadon) égi áldás. A tűzoltóim majd megszakadtak...
  • Ironman2
    Na igy már jobban néz ki a banner!
  • iliili
    igen
  • NagyiBMX
    Köszi a segítséget, tehát akkor összetudjuk kötni a városainkat és ő megtudja nézni az enyémet és én is az ővét, csak hozzányúlni nem tudunk?
  • iliili
    Dzsini,pont akkor kezdtem beírni,amikor megjelent az új hozzászolás,gondoltam megnézem ,és hát pont az :P xd
  • Dzsini
    Egy régió az 3-16 városhely összessége egy térképen. Közös régióban meg úgy játszhattok, hogy felveszitek egymást ismerősnek, egyikőtök indít egy privát régiót, megalapít benne egy várost, majd meghívja a másikat. Szerkeszteni nem lehet a másik városát, csak küldhettek egymásnak segítséget / vásárolhattok egymástól pl. áramot, vizet, stb.
  • NagyiBMX
    Vissza néztem, keresőt is használtam de nem találtam választ a kérdésemre. Ha haverom meg énis megvesszük a játékot, akkor most hogyan tudunk együtt játszani? Ezt a régió dolgot se értem, valószínű azért, mert nincs meg a játék. Meg ha csak én és ő akarunk játszani akkor én az ő városát meg tudom nézni, tudok rajta alakítani/szerkezteni? Köszi
  • BYpsilon
    Ez így elég komolytalannak tűnik számomra.
  • Ironman2
    Kickstarteren pénzt gyüjtenek a Sim City riválisának tartott Civitas nevü játékon.Érdekes lesz a project ha összegyülik rá a lóvé

CIVITAS PROJECT

(remélem nem áprilisi tréfa,mivel akkor jár le a gyüjtés)
  • Tuvok #6854
    Urak, van egy problémám: ketten játszunk egy régióban, én hívtam meg őt, én már a harmadik várost kezdem el, ő pedig a másodikat szeretné, de amikor rámegy az Elfoglalásra, betölti a várost, viszont az összes építkezési menü teljesen üres és amikor kilép azt írja neki, hogy Kilépés látogató módból. Pedig nem látogatni lépett be, hanem elfoglalni egy üres területen. Most akkor a meghívott játékosnak csak egy városa lehet a régióban, vagy mi a gond ?
  • Aragorn831109
    Én 8-án vettem a meg játékot és csak 12-én tudtam fellépni először a kelet 2-re. Addig az CsO1-en és az Antarticán toltam. Ez utóbbin is alakult SG-s régió. :)
  • Aragorn831109
    Hogy értve karcsú? Ahogy néztem azokat a régiókat, vagy olyan, ahol még elég sok hely van.
  • R0zs0máK
    Tudom, csak azért nem oda mentem, mert 2 napig nem lehetett belépni megjelenés után XDDD Egyedül a Nyugat 6 volt elérhető...de lehet átmegyünk a szomszédommal oda :D
  • Aragorn831109
    Érdemes lenne áttérned a kelet 2-re, ott sok magyar van és mióta fenn vagyok ott, az stabil.
  • R0zs0máK
    Nyugat 6
  • iliili
    Hát de az karcsú,én vmi újra gondoltam ,most kb 5-6 komolyabb régió megyeket,hasonlóra gondoltam,de újra (mert a SOFT 2 betelt xd)
  • Aragorn831109
    Ott van fent a multiplayer lista.
  • Aragorn831109
    Melyik szerveren vagy?
  • R0zs0máK
    Najó, kezd megtelni a tököm ezzel a bughalmazzal, már a második városom száll el szerverhibák miatt!!!
  • kareey
    engem is érdekelne!
  • iliili
    van most szabad hely valamilyen privát magyar régióba ? :D
  • reménytelen
  • reménytelen
    Jól elbújt
  • creuzfield
    Szerintem az ott a Batman barlang:D
  • creuzfield
    Ezt valaki fejtse már meg nekem plz? mitől vagyok boldog boldogtalan:D
  • Aragorn831109
    Sok helyen látok ilyet, de nálam még nem fordult elő. Nálad hogyan történt?
  • Ironman2
    WTF:

• iliili
    SOFT 2 ,h áll,látom tele van az akik akarnak menni,de közbe meg csak 7en vagytok bent,szóval ?!
  • I.C.ram
    Az utak lerakásánál mennyire lehet hagyatkozni a segédvonalakra?

Pl ha sugárutat rakok le meg a legsűrűbb sima utat, ami támogatja a magas sűrűséget is, akkor úgy mutatja a vonal, hogy nem fér el 2 high density épület egymás mögött. :( Csak egy high density meg egy medium.
  • Rablacan
    Jah.. És próbálkoztam reinstallal is..
  • Rablacan
    Basszus.. Valaki találkozott ilyennel? A game random időközönként lefagy. Egyszerűen megáll. Not responding ablak.. Még a műveletek sem azonosak. mindig mást csinálok, amikor ez történik. Ezt viszont mindig csak az ipari városomban adja elő. A két másikban soha.. A lakosság számát, és a 3 nem működő újrahasznosítót kivéve nincs különbség a 3 között. :) Egyébként csak az 1.5-ös path óta csinálja.. ?? Any idea?
  • Zewasoft
    Mindig vannak tüntetők. Én meg sem nézem őket. :)
  • Bal0924
    Azért tiltakoznak mert nem volt víz több napja...
    Amúgy 81%-os a népszerűségem! :D
  • Zewasoft
    Az azért van, mert szar a polgármester, ezért tüntetnek. Lásd nálunk pl. öszödi beszéd! :) Idézzek belőle? :)
  • Bal0924
    Az valami hiba, hogy állandóan ott sztrájkolnak a villa és a városháza előtt?