SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miutan beindult minden, allits le ujrahasznosito kocsi garazsokat, hogy ne telitse meg az ujrahasznosito epulet raktarat. En megcsinaltam, es mukodik.
„Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.”
http://youtube.com/indieGoTV
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Elsõ indítás meddig tart? kb 30 perce ott tartok hogy "kapcsolódás a frissítési szerverhez"... 0%-ról felugrott 90%-re, de azóta kb 5-10 percenként megy 1%-ot
2: Lehet, kell hozzá fejlesztett lerakat (teherkikötõ a hibásan fordított neve), az ugyanúgy mûködik, mint a normál lerakat, csak sokkal nagyobb, és ahogy az egyetemhez, ugyanúgy lehet hozzácsapni hajó- és vasútmodult (attól függõen, hogy minek a közelébe teszed).
3: Dehogynem, hangosan kiabálj rájuk, hátha a monitoron át meghallják, és hazamennek 😊
4: Az erdõ talajszennyezést pucol el egy kicsit, és a fejlettebb gyárak kevésbé szennyeznek. Tökéletesen elégedett és tiszta várost szinte lehetetlen építeni, kell hozzá több hatékony segédváros.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Honnan tudhatom meg, hogy a régió más városaiban milyen hivatalok épültek már (azaz melyiket felesleges építenem) ?
Vasúton nem lehet teherszállítani ?!
Folyamatosan tüntetés van baktériumok miatt, és két db. gyáram valóban pirosban van (a 40-bõl), de ha téglát köpök akkor se tudom csökkenteni, nem lehet õket hazaküldeni ?
Elõbbibõl adódik a kérdés, légszennyezést mivel lehet leghatékonyabban csökkenteni ? Ahogy tapasztalom az SC4-gyel ellentétben itt az erdõnek díszítési feladaton kívül nincs más hatása .
Akinek esetleg gondja van a kezdetekkel, ez a videó segíthet, többre mentem vele, mint az ingame oktatóval .
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Aztán neki fog és nincs vissza út, nem lehet már az eredeti állapotot visszahozni.
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
http://youtube.com/indieGoTV
„Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.”
A felhők felett mindig süt a nap
Dota 2
Ha 1et akartok csak a varosba, akkor a szelektiv hulladekgyujtok garazsat kapcsoljatok le. Persze ne teljesen, csak hogy ne teljen meg a raktar.
Nalam 3 ujrahasznosito van, 250k-s lakossaghoz. 😊
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Ha valóban így van, akkor maximum annyival jobb, hogy ha majd sok év múlva elgondolkodnak azon, hogy leállítják a szervereket, akkor kevesebb munka lesz vele. Ha nincs így, akkor több.

Dota 2
én azt a taktikát olvastam a szennyvíz problémára, hogy a legjobb megoldás az, ha a kiömlõk közelébe csinálsz egy víztisztítós vízmûvet, ami drága viszont a szennyvíz utánpótlásnak köszönhetõen, nem lesz az a problémád, hogy elfogyott a környékrõl a talajvíz!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Amint már többször is leírták itt, az egyik leglényegesebb dolog az én véleményem szerint is: nem kell kapkodni. Legyen türelmed és élvezd ki az apró részleteket is a játékban, nem kell tíz perc játék után rögtön azt várni, hogy mikor lesznek már felhõkarcolóid. Ha a régióban az elsõ városod, nem kell a teljes területet beépítened az elsõ napon komplett úthálózattal. Szép lassan építkezz. Felhúzol egy kisebb, pár utcányi régiót, majd várj pár ingame napot, hetet, hogy lásd, ez mit von maga után.
Elsõ városom nagy terület, a fele sincs még beépítve. Igaz, a lakossáb sem nagy, még csak nemrég haladtam meg a tízezret. De soha nem voltam mínuszban, mindig napi plusz 4-5-6 ezer jön a kasszába. Pedig én sem csinálom tökéletesen, tudom: van már 2-2 rendõrörsöm és tûzoltóságom (a második nemrég épült, megkaptam az elsõ meteorzáporomat, de viszonylag jól abszolváltam 😊 ), kis kórház, naperõmû, víztisztító (nem a szennyezõ kifolyó, hanem a tisztító), plusz viszik a pénzt a könyvtárak, sok-sok különféle $-$$-$$$ parkok. És eddig még nem voltam mínuszban. Mindezt úgy, hogy a legelején figyelmetlenségbõl szinte nullára kiköltekeztem utakkal (gondolva a jövõre a bevezetõ és a fõ keresztezõ sugárutak megépítése ill. megkezdése sokat elvitt). Az adózás is alap 9%-on van, hozzá sem nyúltam.
Nemrég kezdtek alsószintû - $ - lakótelepek épülni, illetve a középosztálynak - $$ - nagyméretû társasházak.
Ettõl függetlenül a város növekedésével simán kerülhetek mínuszba - biztos fogok is - de az elején ha mértéktartó vagy és türelmes, akkor egy jól mûköõ alapszintû várost minden szükségessel el lehet látni úgy, hogy végig profitod legyen.
Elvégre ez nem egy pörgõs Quake vagy Team Fortress 2, sem egy Starcraft, ahol mutáns koreainak kell lenni, hogy szélsebesen "mikrózz", és negyed óra múlva egy új meccsbe kezdj, hanem egy városépítõs-menedzselõs játék, lassabb-tökölõdõs-részletekkel sz*r*kodós embereknek. Ha ezt a habitust-játékstílust valaki nem tudja magáévá tenni/ráállni, akkor azt gondolom, kevés sikerélménye lesz ebben a játékban.
Én így gondolom.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM