11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Hujje #7389 wtf, ti nem dolgoztok :S Én is inkább építeném a városom :) -
Hujje #7388 Amúgy a fenti szöveget módosíthatnátok, hogy egyértelmű legyen, hogy aki régiót keres, az MULTIPLAYER LISTA részben talál.
(amikor először jöttem ide, én se találtam (bannerban??), pedig elolvastam) -
karolyzoli14 #7387 kelet 2n valaki tud meghívót küldeni egy régióba? :) ID: karolyzoli14 -
#7386 Természetesen te játszol, ha nem játszol, nem is történik semmi.
Olyan előfordulhat, hogy ha a szomszédtól veszel szolgáltatásokat, és ő játszik, amíg te nem, akkor mikor legközelebb megnyitod a városod meglepődve tapasztalhatod, hogy a szomszéd pl már nem ad áramot, mert nincs neki, és hipp-hopp kellene építned egy erőművet. A multi szépségei -
#7385 köszi! -
#7384 Amikor nem aktív egy játékos egy városban, akkor az alszik - még akkor is, ha mások épp játszanak az adott régióban, ők a legutóbbi mentett állapotban látják a várost. -
#7383 Srácok egy kérdésem lenne. Lehet feltették már sorry előre is de tegnap szereztem be a játékot. Szóval a kérdésem az, hogy a városom akkor is fejlődik ha nem játszom vele vagy addig minden ugyanúgy marad amíg nem lépek be újból? -
#7382 Én ettől függetlenül megpróbálom, habár magam se adok sok esélyt rá, ismerve EA supportot :d -
#7381 Plusz amit árulnak (és nem Bejeweled vagy SC4), ahhoz mindegyikhez van legalább két vödörnyi DLC :) -
wednes #7380 Azt elhiszem. :) -
wednes #7379 Jobb (nekik) másféle játékokat kínálni, akár még reklám hatása is lehet. Valaki beleszeret BF3-ba, azt majd megveheti a BF4-et is. -
#7378 Tudom, és értem is a rációt mögötte, de attól még örültem volna neki :) -
wednes #7377 Nem fogják betenni. Ők nem azt mérlegelik, hogy mi mennyibe kerül. Mivel valószínűsíthető, hogy a SimCity játékot vásárlókat nagyon is érdekli a SimCity ezért 80%-ba, mindenki az upgrade-t választotta volna. Tehát a friss játék piacát nyirbálták volna meg. Hiszen előfordulhat, akár később is, sokan upgradelnek majd deluxe verzióra, pénzért. De, ha most mindenkihez hozzávágták volna, akkor ezzel ki is végzik ezt a lehetőséget. -
#7376 Nincs rajta, ezért írja, hogy neki az is jó lenne ingyenjáték helyett. Szerintem sokunknak :) -
#7375 Én még mindig nem látom ezt a lehetőséget a listán. -
foxxi #7374 Jah, igaz. Akkor kezdődik és 31ig tart. No hajrá -
#7373 Igen, azt egy kicsit én is hiányolom - a Deluxe Upgrade pakkot beletehették volna, 20 euro, a többi játék is hasonló vagy nagyobb értékben van. Ja, mellesleg az Originen akár 50%-os leárazás van szinte mindenből március 26-ig, tehát a Mass Effect 3-hoz 10 euroért meg lehet venni a Digital Deluxe upgrade pakkot, vagy a lövöldékhez ezer dolgot. Nem hülyék ők sem, szépen működik az árukapcsolás, aki szeretne, elkölthet néhány vödörnyi pénzt :)
#7371 A beváltás nem 22-ig van, hanem legkésőbb addig mindenkinél megjelenik (és nem egyszerre mindenkinél, hanem hullámokban fog felugrani, tehát senki ne nyivákoljon, hogy másnál már ott van, nála meg még nincs - ha az Origin update lefutott, meg fog jönni hozzá is). A beváltás a március 25-ig aktivált játékoknál március 31-ig folyik.
és mégis hány hozzászólás lesz itt, miután valaki beváltotta már innen, hogy "nekem még nem ugrott fel, valami baj van?!" -
#7372 Azért kocka vagyok de 5-ig még sosem játszottam semmivel :P
Első pár óra játék után azt kell mondjam, hogy egyelőre iszonyat jó a játék és még alig tudok valamit is bővebben. 7000 HUFért simán megérte plusz kapok érte majd az általam választott játékot a listáról. Ugyanakkor szerintem írok EA-nek, hogy deluxe editionre upgradeljék a játékomat, szerintem nekik az olcsóbb lenne, mintha DS3-at vagy BF3-at kérném, bár ki tudja. -
foxxi #7371 Aki ugye póruljárt, annak adalék ( ha még nem volt ) az extra játékának beváltási időpontja:
Európa: március 21., csütörtök 17:00 (PDT) / március 22., péntek 01:00 (CET) -
Aragorn831109 #7370 Én amikor utoljára néztem 92 óránál jártam. :D -
Coolfire #7369 Én még lelkes amatőr vagyok a 28 órámmal..igaz azt 3x csináltam meg durván.:)) -
Aragorn831109 #7368 Ja. Nemrég léptem ki. Mostmár aludni kéne. :D -
Coolfire #7367 Értem...még korán van...viszont láttam,hogy nemrég végeztél.:)
Nem kicsit addiktív játék.:) -
Aragorn831109 #7366 SC4 -
Coolfire #7365 Milyen deluxe edition free?SC?Ezt nem értem...
SC-hez?Peccsen kívül semmit sem fognak ingyen adni,az szinte 100%.. -
csimposz #7364 Hát szerintem illendően deluxe edition free mellett döntök. Pénzügyileg jobb lenne valami külön játékot kérni inkább. Szerintetek?Vagy idővel ingyen is megkapjuk ezeket meg további bővítéseket úgy is? -
#7363 Ez itt a legújabb kisvárosom, Cotton-hajlat. Az összes sim örül, mert reggel van, felkel a nap, és végre vége van a nagy bűnözési hullámnak. Miután leromboltam az előző rendőrörsöt, és ezzel kiszökött 40 bűnöző a keményebb fajtából. Szegény rendőröknek túlórázni kellett egy kicsit.
-
buttonp #7362 már mindenki olvasta -
buttonp #7360 Nemtudjátok miért van az, hogy elbontom az egész városom, és utána amikor a szűz terepre építkezek hiába rakok le tűzoltóautó, akkor miért nincsenek meg a tűzoltóautók??? -
#7359 Szép kis város :) Azért vigyázz fapados légitársaságokkal és az arabokkal -
#7358 Nem tudom kik csinálták a fordítást, de hihetetlen jó munkát végeztek, sok éve az első játék, amit tudok magyarul játszani :)
Be szoktam sírni az ilyen épületeken: McEleck manufaktúra, Shankey & Toebbet aukciós ház, Apapira Sokatir nyomdája, Laci zacija :D
Egy kép az ikertornyaimról :)
-
#7357 Nézd meg az overlay-en, de azt hiszem egyébként, hogy pont kicsit csökkenti. -
#7356 Busz garázst a város szélére érdemes rakni? Vagy teljesen mindegy? Növeli a land valuet? -
#7355 kérdés. ami foglalkoztat, az a gridek rendszere.
más méret optimális középszinten lakásoknak, más felső szinten. ugyanez sárga és kék mezőre is.
teszem azt csak hasraütés nem tudom, optimális a 4x4es négyzetek a közép lakásokhoz, de lehet hogy felső szinten csinál 1 3x3as épületet, a maradék kicsi sáv pedig ott ragad középszinten. ez mindhárom zónában és mindkét felső szinten igaz. az egyesen no problemo, hisz ott kicsi egységekből épül fel.
a kiszolgáló épületeket végignéztem:
ált isk, középiskola, könyvtár, főiskola, nagy kórház, nagy tűzoltóság tökéletesen passzol a kijelölt szaggatott vonal és a városhatár közé. mm pontosan.
ennek a duplája kell pontosan nagy rendőrségnek, napelemnek, víznek, csatornának, egyetemnek.
minden full upgrade-ben értendő.
amit nem tudok, hogy hogy viselkednek a fejlődő épületek a 3 zóna épületei, hisz ezekkel nem tudtam kísérletezni homokozóban. pedig tudni kellene a tökéletes tervezéshez. valaki tudja? valaki youtube, vagy más? -
#7354 Előbb legyen processzor gyárad és trade depot-od(kereskedelmi valami, lerakat talán nem tudom mi a magyarja) és ha ez megvan akkor importálj műanyagot és ötvözetet, aztán export processzor és csak pluszban jöhetsz ki. Aztán kezdd a TV gyártást. -
#7353 1. kell a társadalom oktatása hogy lkegyen elég szemét hozzá
2. recycle, az fullozva addonokkal igen hozzápíthető cucc fullon, 2 műanyag 2 ötvözet pl.
aztán ha már jól pörög, plusz recycle üzem, plusz proc stb. -
HyperMonkey #7352 Egy újrahasznosítóm van, de abban sincs elég cucc az újrahasznosításhoz ha jól emlékszem, ezért nem csináltam másikat. Az addonokon a hozzáépíthető cuccokra gondolsz? -
#7351 több recycle, addonozd!! -
HyperMonkey #7350 Jó ez a TV gyártás, csak mindig elfogy az ötvözet meg a műanyag. Így importálnom kell mindkettőt, csakhogy ezek importja drágább mint maga a TV. valamit nem jól csinálok. Most azt próbálom hogy nem importálok, amit az újrahasznosító megcsinál procit az megy a TV gyárba, ha elfogy a nyersanyag akkor addig áll a TV gyártás. Nem importálok műanyagot is meg ötvözetet is mert veszteséges leszek. -
#7349 OFF:
kis vonatos érdekesség :)