11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#7469 hibái és bugjai ellenére ez a játék nagyon ott van. pedig elég finnyás vagyok, eddigi 15 éves játékos pályafutásomon cirka 10 játékra mondanám hogy 10-es.
de ha nem bugtalanítanak kardomba dőlök :) -
Bal0924 #7468 Áthelyezni a rendőrséget/tűzoltóállomás/Kórház és a Maxi Villa, Átlehet helyezni valahogyan? -
Goose2106 #7467 Kelet 2 :) -
#7466 Ha van olyan bűnöződ, aki elég "szintet lép", akkor lehet látni ilyeneket.
(zsebtolvajként kezd, amihez kereskedelmi épület kell - ha sikerül neki, és nem kapják el, akkor következőre már valami komolyabb dologgal próbálkozik - így lesznek gyújtogatók, sikkasztók, később akár gyilkosok is) -
Bal0924 #7465 Épületeket áthelyezni nem lehetne véletlenül?:D -
csimposz #7464 Ahh ez a mocskos vízügy szétszivat. Elvileg szűri a koszt a drágább nagy nehezen megvettem, erre mi van, mégsem szűri egészen koszos vizet szivattyúz. Másik oldalán tisztának tűnt, rátettem a simát, gyorsan megoldjam a gondokat, erre nem az sem tiszta :D Rohadt víz tudott eddig megszívatni, de most izzadok :D -
#7463 Na, ilyet még nem láttam :D
Kelet szerver? :P -
Goose2106 #7462 Már lopnak is...
-
#7461 volt hogy full zöld volt a város, az autók gyűjtötték, bevitték a feldolgozóba, az meg kiírta hogy áll a feldolgozás...ezt csinálta 2 napig, majdnem csődbe mentem :) -
Coolfire #7460 Nekem ott állnak tömve,és teljesen leállt a gyártás.5x csődőltem be. -
natalyel #7459 Benéztem a városodba, most mennek :).
Persze csak ha van szemét. Az előbb elfogyott, így le is álltak.
Az enyémek - lekopogom - még nem "bugoztak" be sosem. -
Coolfire #7458 Köszi,ezt megpróbálom.Csak legyen annyi lóvém. -
Borg #7457 Az egy dolog, hogy hol mennek hol nem, de egy idő után teljesen le is állnak. -
#7456 felépítettem még egy hasznosítót beinuldt mindkettő. hol mennek hol nem, teljesen random :)
nem, nem a napszakok miatt. nem, nem azért mert nincs elég szemét.
össze vissza ahogy kedve tartja... -
Coolfire #7455 Ehhhh...most kerültem nagy kakába..bedöglöttek az újrahasznosítók,így vásárolnom kell a nyersanyagot a procigyártáshoz.Hiába van 30 ezres raktáram,nem tudok összegyűjteni annyi procit,hogy meglegyen a napi másfél millám..
Valami ötlet esetleg?:) -
#7454 beauty... :) -
#7453 arról van szó, hogy fix gridet beraknak? teszem, azt hot key-re előjön egy háló, ami fix akármi történik...? -
capa07 #7452 -
#7451 még én sem kaptam. -
Sponnyabob #7450 Ha nem kaptam még e-mail akkor várjak vagy kezdjem zaklatni az EA supportot? -
#7449 Mint ahogy az tisztán le volt írva a megkapott emailben, március 22-től lehet választani. Addig is adott a lista, van időd dönteni. -
#7448 apa, kezdődik... -
Tokra110 #7447 Valaki megkapta már originen az ingyen játékra a felugró ablakot vagy a "napi ajánlat" menüben valami életjelet efelől? -
#7446 De, homokozó módban. -
#7445 Vagy pedig a szemétlerakóban ledózerolhatod a szemétmezőt. Akkor a szemétből talajszennyezés lesz, de többé nincs szemét.
Vagy pedig meghívod a katasztrófagyíkot a városba 3-4 alkalommal, és szépen megzabálja a szemetet.
A szeméthegyek eltüntetésének annyi kreatív módja van... -
Hujje #7444 Tegnap este a Zombik megöltek 8 embert, nem lehet ezeket a nonszensz katasztrófákat kikapcsolni? -
#7443 Aztán egy szép reggelen leáll az újrahasznosító, és akkor már mindegy, hogy a normál vagy a zöld szemétbe fulladnak bele :) -
#7442 A tanult simek már nem termelnek túl sok hagyományos szemetet. Ha van újrahasznosító, akkor a hagyományos szeméttelepen elég egy égető és egy mezőnyi lerakó. Legalább is nálam elég, igaz csak 100k a lakosság. -
Ironman2 #7441 Nálam villog 2 ugyanolyan épület,ez bug? -
#7440 Végül is így is lehet játszani, meg lehet úgy is, hogy elolvasod a kézikönyvet meg a feliratokat a játékban :) mindkettőnek megvan a varázsa. -
csimposz #7439 Köszönöm! Még nem találtam meg, de akkor meglesz, hogy tudom mit keresek. Annyira jó, hogy ilyen sok a funkció, naponta többször meglepődök. -
#7438 A szemétlerakónál lehet égetőt építeni. Nekem még soha nem volt 2-nél több mezőnyi lerakóm. -
BYpsilon #7437 Nem teljesen, mert a szemnét lerakóra rakhatsz égető művet összesen 4db-t és akkor egyetlen lerakó felület is elég. Ha van újrahasznosító akkor elég 1-2 égetőmű a szemétlerakóban. -
csimposz #7436 Azt olvasom az újrahasznosító üzem nem váltja ki a szemétlerakót. Ezek szerint logikailag az van, hogy a végtelenbe nézve egyszer csak egy nagy szemétlerakó lesz az egész simcity világ? -
#7435 Na, nekem ennyi "felesleges" helyem nincs, viszont pénz van dögivel. Inkább elbontom és újraépítem mindkettőt felcserélve a helyüket :) -
csimposz #7434 Juhéj, munka elvégezve, irány a valótlan életbe! :D -
#7433 Idő kell neki, a "több óra" nehezen értelmezhető játékidőben - nem csinálod rosszul, a tisztító fog friss vizet tolni a föld alá :)
Ha komoly ipari vízfelhasználó vagy, akkor kevés lehet, de egy átlagos városnál nekem jól működött a két helyen elhelyezett vízpumpa + szennyvíztisztító páros, és keresztben járatni őket (egyik helyen a pumpa megy és a tisztító áll, másik helyen fordítva) - így folyamatosan van vízellátásom, és nem kell építgetni. -
Hujje #7432 Több szivattyú? :) -
#7431 Komoly vízhiányban szenved az első városom. Egyelőre még tűrhető de pár órán belül nagy bajba kerülhetek.
Namost van egy szennyvíztisztító telep +5 tartállyal illetve szembe vele egy vízmű szivattyúállomás. Úgy hallottam, hogy az előbbiből víz kerül a földbe, amit az utóbbi ki tud bocsájtani a lakosoknak, de már több órája kint van és egyelőre semmi. Valamit rosszul csinálok? Ha ez a kombó nem működik, akkor miképp lehet megoldani a vizet? -
foxxi #7430 Azért az az eddig 1.1 millió eladott példány nem rossz