SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Elindulni elindul rendesen,csak menet közben van amikor kidobál,és ez a szar!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Én már jópár várost építettem, volt egy 207k-s is. és nem volt olyan vészes hogy játszhatatlan lett volna. Voltak dugók de a valóságban is van. És tényleges bugok is vannak, de egyszer nem éreztem hogy bugok miatt abba akarom hagyni. Szerintem nem gamebreaker bug annyira egyik se. nyilván jobb lenne ha nem lennének bugok, de minden (!) játék bugosan jön ki már jópár éve. Nincs ezen semmi megdöbbentõ. majd javítják. iszonyat potenciál van a játékban, akár "conent patch" akár DLC formájában. igen gáz hogy 10k-ért bétatesztelünk, de élvezhetõ. Nem is kicsit.

igaziból neked szerintem az fáj, hogy hülyén megvettél egy játékot, ami sehogy sem akar mûködni, így ha lesz warez, akkor te rászívtál. Nem kell mindent elhinni az EA-nek. Sem azt, hogy a játék jó, sem azt hogy tõlük függ <#hehe>

Frank99
nálunk Keszthelyen hófúvások vannak, elakadt autók, balesetek, áramszünetek....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Molnibalage
Ha ez a bug igaz és általános, akkor hogy a rákba tervezzek várost? Nem at történik, hogy a szépen végigautónak a fél világon és ez ellen semmit sem tudok tenni...? Mert én ezt látom. ---> Az egész modellezés egy vicc, ha ez igaz...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ezt a debug modot honnan lehet elérni??

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Alakul a városkám:

*forced

csuszi
<#eljen>

a játékipar halála, csak nem látnak tovább 3 centinél. meg úgy an block jó sok iparágnak okoz bosszúságot.

MJ rulz Pink Team The Only One

Olyanok ne ugassanak (FS) akik az oldalukon megengedik a wowgold vétel hirdetést 😊

Akinek ATI kártyája van és grafikai anomáliákkal találkozik, az a videokártya beállításnál mindent tegyen defaultra. nagyon nem szereti a firced AA-t meg a v-sync-et. Bár van ingame AA de nem sokat ér ATI kártyán.

Ja,értelmetlen számomra is hogy szurkolnak a warez miatt!!

sok értelme van, hogy minden simet egyesével lemodellez, közben nincs is fix lakásuk <#sniffles>

Igen vannak bugok, vannak értelmetlen dolgok, de a játék egyszerûen elképesztõen jó. Nálam is megvannak a bugok mint mindenkinél, de egyszerûen abbahagyhatatlan minden hibája ellenére (magánvélemény).

A gamestar az a frostshock csapat? Ha igen akkor azoknak a véleményét meg leszarom orbitális pályáról. Nekik csak a blizzard meg a wow, minden mást lehúznak. Biztos a blizz fizet nekik 😊

Kodlovag
Már le is töltöttem magamnak a debug modot.
De mintha azt is írnák, hogy amit debugból tudsz letenni, az nem törölhetõ. Szóval inkább még nem próbálom ki.

Fpocok
Egy kicsit még bírj ki 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

khalmi77
legalább több számítási kapacitás marad nekem kelet-2ön 😛PP XD

khalmi77
akkor ne tedd... ez ilyen kurva egyszerû 😄

Molnibalage
Az ilyen videóknál érzem azt, hogy nem szabad megvennem ezt a játékot...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Na látom azért akadt valaki aki el is olvasta a cikket(...)
Az iparom nem növekszik,ti mit szoktatok csinálni,h a taknikájuk fejlõdjõn?
ha az ércet meg a szenet nem eladni,csak a raktárba áll,akk mi a helyzet-hogy lehetne belõle pénz ?
LeWyTy
De évtizedekkel egyszerûbb is az egész játék.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Zomil
openttd-ben semmi gond nincs a multival 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

khalmi77
Én sokáig toltam az OPENTTD-t nagyon király volt. Nekem pölö az sokkal jobbnak tûnt, mint az SC4. De van ebben az SC5-ben valami megmagyarázhatatlan plusz (talán a hangulat?) ami miatt nálam ez lett most a csúcs. Persze majd idõvel kiderül, de ha javítják a bugokat, és jönnek zsíros DLC-k amik tovább bõvítik a szimulációt, akkor nem lesz itt gond.

Egy transport tycoont ilyen graffal és a régi jó kis jazz zenével és valami jól kigondolt multival.. Az lenne a kánaán 😊

Kodlovag
Azt mondod forgalom? Lehet, hogy az emberek elõben tesztelik a glassbox engine módosításait? 😊 De kvázi-péntek lévén lehet, hogy mindenki siet haza SimCityzni.

Vicc az amit a "tesztelõk" össze szoktak hordani a játékokról.

A kedvencem az amikor egy multira tervezett játékot lehordanak a sárga földig mert a single része unalmas(pl wargame european escalation). És véleményt alkotnak a multiról 2db lejátszott meccs után.

A gond az, hogy ez is már csak a pénzre megy ki. Egy tesztelõnek nincs ideje heteket játszani a játékkal mint régen. Minél gyorsabban kell valamit összedobniuk ha nem akarnak lemaradni. Mint annyi másmindenben az életben itt is a minõség tizedleges lett. Gyors legyen és csillogó a többi nem számít

khalmi77
Akárki akármit mond, ez nemhogy a legjobb Sim City ever, hanem a legjobb városépítõs játék amivel életemben játszottam. Talán csak a Transport Tycoont élveztem régen ennyire, de ez azt is übereli 😊

Ha még csak az idõ lenne szar, de a forgalom...

khalmi77
Amúgy nem tudom, ki merre lakik, de mi ez a mocsok idõ pesten?

khalmi77
Mindenki pofázik, hogy ilyen meg olyan rossz az online kapcsolat, miközben nekem AZ ELSÕ napon volt egyedül gondom vele, azóta sosem. Faxa mikor azok írnak cikkeket, akiknek halvány fogalmuk sincs az adott dologról, ennyi erõvel ezek a "tesztelõk" publikálhatnának TDK-t a ELTE TTK-n is, kb annyi hozzáértés lenne benne mint itt 😊

Én se örülök, hogy lehúzták a játékot. Sajnos nem nagyon találni olyan magazint ami égre-földre dicsérné. Addig én is pihentetem amíg az égbekiáltó bugokat nem javítják.
csuszi
+1
haterek.

MJ rulz Pink Team The Only One

Carlos
+1

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

khalmi77
A gamestar maga egy vicc, a debil, retardált értékelésével egyetemben.

-"Ó, hát magasak a piaci árak, nagyon drága az alapanyag...":

-"Apjuk, már egy hete mondom, hogy felveri a gaz a felhõkarcoló parkolóját, mindig csak henyélsz, sör meg tévé"":

khalmi77
😄

khalmi77
tölts fel képet a kepkezelo-com-ra és itt akommentnél pedig kép beszúrása, és ennyi 😊

Az milyen hogy épült egy Skull&Bones rezidencia? 😊
(Csak 20kbyte-os képet lehet ide beszúrni, úgy meg élvezhetetlen. Az épület neve: Csontkoponya Társaság).
Aki nem vágná, mirõl van szó: Skuul&Bones
😊

khalmi77
Jézus 1 napig nem vagyok és 3 oldal jön össze, sok volt az olvasnivaló 😊

Sziasztok!

Keresnék egy magyar régiót ahova lehetne csatlakozni. 😊

grasmus340

köszi 😊
Kodlovag
Aha, értem már az egyetemi kapacitást.
Azt is láttam már, hogy némi nehézséggel a megállók is kiválaszthatók, de mindig inkább egy várakozó simre sikerül kattintani. Majd megpróbálok jobban bezoomolni, csak akkor nagyon darabol a játék, nem bírja az integrált videokártya.
Legalább 2000/órával beljebb lesz a költségvetésem is. Azzal már alig lenne veszteséges a városom. A felszabaduló helyre meg jöhetnek még lakások.

botyika
Egyetemre kocsival mennek a kis csírák.
Dzsini
Az (iskola)busz megállókat ugyanúgy lehet bulldózerezni, mint bármi mást, csak elég közel kell menni hozzá, hogy eltaláld 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.