SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

áthúzod a vasutat a folyón 😊
felesleges az egészet ledózerolni, mert több pénbe kerül az ismételt felépítése.. csak részeket elég..
minden fejleszthetõ épületre igaz: rámész az épület->fejlesztés gombra, majd a bulldózer.. ilyenkor csak azt a részt dózerolod le, amit szeretnél és nem vész kárba az egész épületkomplexumod.
khalmi77
nyugodtan dozerold le az egészet, ugyan azokat a modulokat vissza tudod rá építeni a megfelelõ pénz ellenében. Ugyan ez igaz az egyetemre.

Ismét kéne egy kis help!

Leégett (vagy elpusztult valahogy) a városházánál pár hivatal. Azzal mit lehet kezdeni? Ledózerolni csak az egészet lehet, újat nem építhetek hozzá mert "max elérve". Ilyenkor mi a teendõ? Semmi olyan nem mûködik amihez hivatal kell.

vasúti hidat hogy tudok lerakni egy folyóra?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

nyirog
rosszul emlékeztem , kíváncsi vagyok mit fognak majd felajánlani

nyirog
Valaki kérte, még talán tegnap vagy tegnap elõtt, hogy rakjam be a bug listát

18-án küldik az email. 😊
18-ra hétfõre ígérgetik.
bakker! mennyi raktárat lehet tenni a lerakathoz!!!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

nyirog
nem úgy volt h majd ma jön egy levél az EA-tõl hogy kapunk ingyen egy valószínûleg 4-5 éves játékot kárpótlásul a bugos indulás és a bugos játék ellenében?

nyirog
modolás jövõjének tekintetében ez a debug mód izgalmasan hangzik 😊

nyirog
türülve

ja,köszi,közben megtaláltam a lerakatot! DD

Kodlovag
Kell egy lerakat, amihez teszel le szén raktárat. A bányából automatikusan hordja oda teherautó a szenet. Szükség esetén a bányához rakhatsz le több garázst extra teherautóknak. Eladni a lerakatról kell, mint minden mást is.

érdekes, hogy ezt nem lehet megérteni. Már a 4-ben is azért ment tönkre mindenkinek a városa, mert folyamatosan ezzel foglalkozott. Miért, te olyan gazdag vagy, hogy a játékban R$$ vagy R$$$ lennél, és nem bírod elviselni az R$-et? Mit szólnál hozzá, ha kitelepítenének? Honnan van mindenkinek ez az ostoba gondolata, hogy az R$ C$ I$-et el kell üldözni?? Arra nem gondoltál még, hogy azért van a játékban, mert van valami funkciója?

Kodlovag
Ha az autópálya összeköt, akkor jó. Legyenek buszok.

ha mondjuk nem a közvetlen mellettem lévõ,de az azútániba tudok egy szegény várost csinálni,állás nélkül,az úgy jó,az autópálya összeköt minket ?!
Leraktam egy szénbányát,akkor hogy kell szállítani vele szenet? Ilyent még nem csináltam,azért kérdezem

na ez egy jó ötlet,megyek is és sztem megcsinálom,ha van még a szomszédba szabad hely 😄
Dzsini
Akkor legyen a szomszéd városban szegény ember, aki ingázik hozzád.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Kár érte,ez sok csõdbe vinni,mert már alig van helyem csoro házakat építeni a felhõkarcolok stb mellé,az én várom legszívesebben csak managerekbõl állna 😛
Dzsini
Vannak munkák, amihez szegény emberek kellenek - bizonyos gyárak, valószínûleg a buszvezetõk, (nem atom)erõmûben dolgozók, kohómunkások... amíg ilyesmi van a városodban, addig szükség van nem gazdag emberekre is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

khalmi77
Az nem lenne túl realisztikus, gondolj csak bele: Ha mindenki manager, akkor mégis ki takarítja ki a manager-irodaházban a WC-t, a polgármester? 😛

igen most már elég magasak a telek árak,de nem lehet valahogy eltûntetni az olcsó állásokat,és csak közepes-drágákat hagyni ?
Úgy néz ki az enyém is elszállt, nagyon szuper. 20+ órám volt benne. Be akartam lépni, írta hogy hibás, akarom-e visszaállítani a legutóbbi mûködõ állapotba? Nyomtam, hogy igen, azóta nincs városom. Ez remélem csak valami vicc... :/
khalmi77
Mondjuk ingázókkal, de persze alapvetõen arról van szó, hogy valszeg mindenhol magas a telkek értéke, amit nem tudnak kifizetni a $ simek, ezért nem tudnak beköltözni a városodba.

a rengetek $ állást ,hogy tudom eltûntetni a leghatékonyabban/egyszerûbben ,.mert 3000 ezer dolgozora jut 15 ezer munkahely ?!
elite
Felüljárót lehet építeni?

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

khalmi77
Kössz már van, ez meg kurvára spam, szóval egy admin törölje ki.

woy
assza meg az EA a szervereit, most veszlett el az egész város.azt írták, hogy hibásan mûködik és hogy helyreállítják, erre elveszlett az egész

Frank99
kajak gyorsan mehettél :-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Szycsu
OFF: Szombathely - Veszprém távolság 2 óra 46 perc alatt lett teljesítve (normál esetben 1 óra - 1 óra 10 perc)

Les Dogues

Ez is jogos. És én mégis élvezem minden percét. Tehát jó nekem 😊

Én nem játszottam még egy simcity résszel sem elõtte, lehet hogy azért vagyok elégedett. Nekem olyan játékélményt nyújt (a bugok ellenére) amit rég nem tapasztaltam. Reggel meló elõtt csak azért léptem be hogy megnézzem, tettem-e le elég kukásautót. Nem mintha nem ért volna rá délután, de pont emiatt értékelem igazi élményként ezt a játékot. Az EA-t meg leszarom, pénzéhes banda és az is marad. Odaáll minden sikergyanús game mögé és majd be is hajtja a vásárlókon amit kiadott. De a játék nagyon jó. Az lenne a rosszabb, ha ötlettelen rossz játék lenne. De nem az, nagyon jó csak még hibás. majd kicsiszolják szépen és akkor csillogni fog.

Kodlovag
Debug mod
Remember: You cannot remove most/any debug'd stuff!

Szóval csak saját felelõsségre, mert amit ezzel letettél, az nem dózerolható el!

Frank99
csak az jutott vezetés közben eszembe, hogy ha ez történik a SimCity-ben, lsd. basznak bármit csinálni a hóval, értsd és mondd EGY DB gyökér hótolót, sózót nem láttam egész nap, de a trafipaxot a hófuvásban reggel igen...- akkor úgy már elhajtottak volna mint polgármester a vérbe, mint a huzat!

Molnibalage
Egy útvonaltervezésre alapuló világban a legalapabb dolog nem megy. Ez vicc. Majd szóljanak, ha kijavították..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ajánlom is nekik. Záros határidõn belül. Én forradalmat vártam. Kissé csalódott vagyok amit nem csökkent le a kompenzáció amit ígértek.
MINDEN játék bugosan jön ki évek óta. Az már nem divat, hogy bugmentesen adnak ki játékokat. Ha megnézed az igazán nagy neveket és fejlesztõket, máshol is ez van. Nézd meg a Bioware-t az SWtOR-al vagy a blizzardot a Diablo 3-al. Persze ez nincs így rendjén, de nem fog változni. nem 1-2 hátre elég szórakozást nyújt a game, majd javítják, hiszen hosszútávra terveznek vele.

khalmi77
De durva 😄 ez ám az idõjárás így március közepén 😄

Ott egy bud, a kuka fel van dõlve 😄
Frank99
csak 2-õt kell visszaolvasni, Keszthely City

Frank99
az b+...

:-)

BoneDragon
Most hogy mondod egy évszak változást belerakhattak volna, de félek hogy az dlc lesz vagy kieg. 😊

Marfy
Szép idõ... Merre jártál?

Van már winter addon??<#idiota>

Azért a maxis-tól ha már annyira atomkreatívak többet várt volna az ember mintsem kiadjanak egy bughalmazt. Mire volt a bétateszt?
khalmi77
Biztos a gépeddel lehet a hiba, mert engem mióta megvan a játék egyszer sem dobott ki.