11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#7669 én speciel a Paradiset sokkal jobban szeretem, az MW-ből nagyon hiányzik valami, ami ott megvan -
#7668 Nálam single player-nél is plusz pont a letisztult interface, és átlátható játékmenet. -
#7667 Aztán egyszer egy jót szórakozol pl. a SimCityvel, ami kvázi-multi, és akkor mi van?
Én is azt hittem, hogy nem fogok másokkal közös régiót építgetni, mert milyen hülyeség már az, hogy nem én mondom meg, hogy ide ezt, oda azt. Aztán mégis :) -
#7666 Általános info: az NFS MW inkább Burnout Paradise 2 rendőrökkel. -
#7665 Én inkább az utóbbit szeretem. Ez is kicsit gond hogy minden elmegy a multi irányba. Nem én nem akarok multizni. Ha mutlizok akkor kizárólag WOW vagy SC HAVEROKKAL. Nálam minden más kizárva. -
#7664 Mint írtam nem a pénz a gond. Az nfs-el meg semmit nem tudnék kezdeni - számomra annak a játéknak az értéke valahol a 0 és 0 közé esik. -
#7663 Játszhatóság, flow, és a hex-es harc. Pörög az egész, mindenről kapsz értesítést. Multinál sokat számít. Nem feltétlenül attól jó egy játék, hogy szabályok garmadája van benne. Igen, sokmindent kivettek a 4-ből, de szerintem ez jó pont. Így elment az egész az "easy to learn, hard to master" irányba. Nem az van mint a 4-nél hogy 100 óra után még úgy érzed semmit nem tudsz az egészről. -
Bal0924 #7662 Tudtok mondani 1-1 érveket a játéklistához?:D -
godand #7661 Nem azért írtam, hogy röhögjél... Az viszont tényleg nevetséges, hogy egy ilyen játékért még ennyit sem hajlandóak fizetni. Letöltöd mellé a nfs-et és ingyen volt az sc. -
Hujje #7660 Én konzolvilágban vettem 8900-ért (PC-re természetesen) -
#7659 Mindegy, hogy csak kódot veszel vagy lemezzel együtt, annyi különbség lehet, hogy a legtöbb helyen a dobozos az biztosan a magyar/orosz/lengyel változat (nincs angol benne), míg pl. az Originen vásárolt az mindennyelvű - a többi kitudja.
A kötés jelenleg végleges, az Origin nem ad lehetőséget ajándékozásra vagy ilyesmire. -
Hujje #7658 A civ4 Egyértelműen jobb! Még ma is fent van a gépemen :) -
#7657 Hát ez nagyon szar poén volt. -
#7656 Én úgy voltam vele, hogy ha már 10 évet vártam fanatikusként erre a "folytatásra", akkor szinte bekötött szemmel is kényszert éreztem arra, hogy ez most azonnal kell nekem. Kellett vaze? Kellett! Megvettem, most pedig "EÖRÖTIBÓDOTTÁG" van. -
#7655 OFF
Grafikán kívül miben előrelépés? Én nem találtam benne semmi olyan ami a 4-ben nem volt, de pl a diplomácia lehetőségek a negyede se annak ami a 4-ben volt)
ON -
#7654 Oké ezt már megszoktam a mostani játékoknál (Heart of the Swarm is ilyen volt), de akkor ez a kötés örökös? (Blizznál mintha ajándékozható lenne), de akkor ezek szerint a 7e forintért a kód most a legjobb megoldás? (Néztem most 576kbyte van itt pár utcára tőlünk de honlapjuk szerint 12e a dobozos - csak azért, hogy legyen egy dobozom nem fizetem ki majd a dupláját. Nincs köztük semmi különbség?) -
godand #7653 Ha letölthetné ingyen a gta 5-öt akkor is megkérdezné "szerintetek úgy megéri ha nem működik az újrahasznosító vagy várjak vele" ? -
#7652 Úgy pörög a topik mint majom pöcsén a stanicli. -
#7651 A dobozban is (a lemez mellett) ott van a sorszám, amit ha beírsz onnantól az Origin fiókodhoz köti azt a példányt. Nekem a lemez nem is járt a gépben. -
#7650 Civ 5 bizonyos tekintetben visszalépés a 4hez képest, más dolgokban viszont nagy előrelépés! Bullshit hogy a 4 egyértelműen jobb. -
#7649 Félre értetted semmi ilyen szándékom nem volt, csak mivel nincs demo így nem tudom kipróbálni. Azaz csak olyan embereket tudok megkérdezni akik már játszanak vele - így egy részről van egy csomó anyázás - másrészről meg van egy csomó ajánlat. Csak próbálok lavírozni. -
#7648 semmi sem eladható csak origin fiókkal együtt, ami hasonló mint a steam, egész accot tudsz eladni -
godand #7647 Akkor valamelyikünk amnéziás... Én azt csak módokkal tudtam játszhatóvá tenni. De azokkal istenkirály. -
#7646 Már csak az a kérdés, hogy kódot vegyek vagy dobozost. A dobozos az ebből később még eladható akár? Vagy már ezek le vannak korlátozva? -
#7645 Azt speciel nem értem, hogy miért várod el másoktól, hogy döntsenek helyetted - hárítod a felelősséget? Így ha csalódsz, akkor van kire fogni magadon kívül? -
#7644 Na ez a beszéd Ombre. -
#7643 Azt megjelenéskor pedig. Nem emlékszem azzal kapcsolatban semmi nagy gázra. Aztán meg fillérekért vettem meg a Deluxe Editiont (a rush hour-al egyben), az van fent a gépemen, elég jól el lehet vele lenni de azért már nem mai darab. -
#7642 Konkrétan egy foskupac volt ott is a közlekedés az elején, aztán kicsit jobb lett a móka a későbbiekben. -
#7641 Elnézést, valószínű múlt héten végén volt tárgyalva, és akkor kis "áramszüneti gondok" miatt nem tudtam követni fórumot, és csak felületesen lapoztam végig 10 oldalt vissza felé -
#7640 Kurvák faszát igazad van, megrendelem, ha nem tetszik akkor meg bebaszom a sarokba és rohadjon meg :D -
#7639 De ha vártál valamit, és nem tetszik, akkor ennyi - hagyod, elfelejted. Nem tartotta senki a fejedhez a fegyvert, hogy márpedig idegesítsd magad rajta. Másrészt múlt márciusban, mikor beindult az előrendelés (több, mint egy éve) lehetett látni, hogy DLC-k lesznek, és a Sims sikerét látva nem volt nehéz rájönni, hogy itt sem fogják a jól bevált üzleti stratégiát elhagyni. -
godand #7638 No és a sim city 4-et mikor vetted meg? Mert megjelenéskor azt sem volt maga a tökély. -
#7637 mondom tesa ha ennyire kész vagy, felesleges szenvedni itt :D mi jól elvagyunk. -
#7636 Tetszeni fog, hidd el. De ha tényleg ennyire nem vagy biztos benne, azon a 7 rugón vegyél két tálca sört, és olvasgasd a fórumot, amíg tökéletes (olyan szvsz nemigen van) nem lesz a gamma. -
#7635 Hibajavítás nem DLC-ben lesz (nem fogják azt mondani, hogy "rendes tűzoltót vegyék 5 euroért, különben szívjál a simával"), ott speciális, különleges tartalom lesz.
Ott van a német szuperexpressz, a brit kétfedelű busz és a francia rendőrség - ilyenekre kell számítani. -
#7634 Azért mert egyébként kibaszottul kurvára vártam ezt a játékot! Alig van játék ami érne pénzt - erre most még ott is elbizonytalanítottak amire azt gondoltam, hogy nem lehet vele gond! EZ A GOND! A cégek hozzáállása a gond! -
#7633 No igen de pont ettől félek, hogy egy csomó hibajavítás majd fizetős DLC-ben jön. Félre értés ne essék nem a mostani 7e forinttal van bajom, sokszor használt játékért is elkérnek ennyit, csak egy kicsit az elvekkel. Nyilván ha ez így megy nekik akkor legközelebb is így csinálják aztán már azt vesszük majd csak észre, hogy jön egy valamilyen összedobott game "olcsón" de minden kis kiegészítés fizetés mellé--- mondjuk ezt Maxis már a Sims-el tökéjre fejlesztette :( -
#7632 Ez nagy tévedés!
Ha elbontod a családi ház alól a zónát, akkor nem fejlődik nagyobbra akkor sem ha az utat felfejleszted mellette!!!
Mindezt visszafelé nem tudom megy e, hogy egy felhőkarcoló melletti utat visszafejlesztesz... De annak nem is lenne értelme. -
#7631 Ez se volt még leírva, csak tizennyolcszor: ha március 25-ig aktiválod a játékot, akkor jár. -
#7630 Ha a 4 megfelel, és ez az új igazából nem tetszik, akkor miért akarod meggyőzetni magad?