11758
  • zorrobomber
    Valahogy elő lehet csalni újra?
  • Bekuci22
    Szerencsejátékhoz szerintem elengedhetetlen, hogy a régióban akikkel kapcsolatban állsz városok, legyenek tehetősebb lakosok, különben csak saját magadnak csinálod a kaszinókat, ami nyilván tök más.
    Hozzáteszem, szerencsejátékosdit még nem próbáltam komoly szinten.
  • zorrobomber
    Komolyan mondom, ekkora balfaszságtól már lassan eldurran az agyam. Feldobta a free game ablakot, kiválasztom, continue ->
    "Download Error
    There was a problem initiating your download. Please try again later."

Megpróbáltam háromszor, minduntalan ugyanez. Újraindít Origin, free game nincs beaktiválva és már az ablakot se dobja fel.
  • Chris
    Nekem a lent említett esetnél a nagy és a kis kaszinók si elkezdtek veszteséget termelni nulla érdeklődés mellett.
  • Aragorn831109
    Akkor azért nem tapasztaltam. A nagyobbakat nem tudtam feloldani, mert szerencsejátékra még nem specializálódtam.
  • Dzsini
    A kis kaszinók nagyjából hibamentesek, a nagyobbak viszont sajnos sokszor rosszul/nem működnek.
  • Aragorn831109
    Nekem csak kis kaszinóm van a városomban, de az mindkettő nyereséges. :)
  • Chris
    Vegyük azt a pozitív hozzáállást alapul, hogy vki, akinek kb. másfél hete van meg a játék és ebből egyet nem töltött itthon, jóhiszeműen kérdezett, mert nem feltétlenül tudta többezer hsz végigolvasásával és buglista vadászásával kezdeni a karrierjét, és ha tudta volna, valószínűleg akkor sem bízott volna benne vakon, hovatovább értelmes diskurzust akart indítani a témáról. Ilyen alapon a nettó általánosítás hova tartozik?
  • Neoncsoves
    hm, én szerintem a SimCity 4et kérem ingyen játéknak :)
  • Dzsini
    Én ezért is kerülöm egyelőre a tévé-számítógépgyáros városokat. Normál ipart próbálok úgy megoldani, hogy a lehető legkevesebb legyen a szennyezés, meg leállás után kipucolni a szennyeződést, hogy lakható legyen a bányák helye.
  • khalmi77
    na felépítettem egyedül ezt az arkológiát, működésbe helyeztem most már kéne valami új cél... mondjuk egy über üzleti város, az elektornikai iparral nevetségesen könnyű a játék
  • elite
    No problem.
  • Marfy
    Én is komolyan vettem volna, ha nem olvastam volna róla korábban.
  • HyperMonkey
    Akkor viszont elnézést kérek, nem rossz szándékból írtam.
  • elite
    Na pontosan ezért kérdeztem!
    Csak 20 giga szabad helyem van, ezért nem akartam volna most lehúzni, de akkor majd törlöm a maxpayne3-at, annyira úgy sem élveztem.
    Köszi Dzsini!
  • Dzsini
    Simán félreérthető, mert lehet olyan, akinek helyhiánya van, és ezért nem fog 8-10 gigát lehúzni csak azért, mert most nem fog játszani vele. Valószínűleg nem viccből kérdezte.

A játék pedig elvész, ha nem tölti le áprilisig.
  • elite
    Hát éppenséggel komolyan vettem.
  • HyperMonkey
    Poén volt, ott a smiley. Szerintem értette.
  • Dzsini
    Félrevezetni nem kellene senkit, bemásoltam ide is, és capslockkal le van írva az ajánlatnál, hogy március 30-ig LE KELL TÖLTENI a játékot, különben elvész.

"FREE PC DIGITAL DOWNLOAD GAMES NOT DOWNLOADED FROM ORIGIN.COM BY MARCH 30, 2013 AT 11:59PM PDT ARE FORFEIT."
  • HyperMonkey
    De elég csak kiválasztani, nem kell letölteni. letölteni csak akkor kell ha játszani is akarsz vele (no offense)
  • Dzsini
    A topic és az ismert hibák listájának nem olvasása vajon hova tartozik?
  • csimposz
    Jah, úgy tűnik...
  • elite
    A szerencsejáték Istennek nem tetsző dolog!
  • csimposz
    Nekem sehogy sem sikerült a kaszinót nyereségesre csinálnom.
    Van már: Két kifutópályás repterem, komp, busz és vasút, egy kis színháztermem, és egy nagy sportcsarnokom. Azokban ha rendezvényt csinálok és minden nap megcsinálom akkor éppen hogy nyereségesek (beleszámolva a percdíjait ), viszont elvileg nagy turistacsalogató ereje van. A turizmusnál még hozzáadtam két dolgot a drága épületek közül aminek nagy turista vonzereje van, a játékbarlang még mindig -4e. Néha 1 percre átmegy plusz 6-10-be (nem 6ezer, csak simán 6), szóval nem értem. Dugó nincs. Egyszerűen nem értem én sem, hogy lehet turizmusból megélni, lassan a +10 000-s metropoliszom csődbe megy.
  • Chris
    Érdekelne, hogy vki próbálkozik kaszinózással és turizmussal?
    Vmilyen oknál fogva az addig 30-40k napi nyereséget termelő kaszinóim, egyik napról a másikra átálltak 30-40k napi veszteségre úgy, hogy egy időre a vendégek és turisták száma visszaesett egészen nulláig. Egyszerűen vmiért még színházzal és csarnokkal sem nagyon jönnek a turisták, úgy, hogy reptér, busz, komp, villamos is van, csak szinte a helyi lakosokat csábítják be a rendezvények.
    Alap ellátások tökéletesek, úthálózat is remek, több ütőere is van a városnak a legszélesebb út formájában.
    Mi lehet a gond?

• elite
    Hát ha egymillióan akarnak egyszerre letölteni akkor ez van. :)
    De nem elég kiválasztanom, muszáj le is tölteni?
  • csimposz
    Na nekem free Game Download nem megy, Try again later van
  • vizoo
    Sziasztok,

egy kis segítségre lenne szükségem. Néhány barátommal egy nagy (16 városos) mapon játszunk. Van két külön városom (két külön nagy mű "vonzáskörzetében"), de nem tudtam magamnak ajándék pénzt küldeni, mert azt írta nincs kapcsolatom a várossal. Viszont úgy sikerült, hogy a barátomnak átküldtem, ő meg továbbküldte a másik városomnak. A probléma a második alkalommal jött elő. Küldtem a havernak 1 mio pénzt, de hozzá csak 500.000 érkezett meg (a logban is ez látszik, nálam meg az, hogy elküldtem 1 mio-t). Mi ilyenkor a teendő? Mi történhetett? In-game már több nap eltelt az elküldés óta, de még nem érkezett meg hozzá... Elvesztettem 500k-t?

köszi előre is.
  • HyperMonkey
    Vagy visszafejleszted az utat és lebontod a felhőkarcolót :)
  • Dzsini
    Saját tapasztalat: ha már maximum sűrűségen van az épület, akkor visszafejlesztheted az útját akár földútig is, amíg el nem hagyják az épületet és újra nem építik, addig megmarad.
  • Flora2
    Ez komoly, ha kiveszem a zónát a ház alól, akkor nem fejlődik sűrűbbre? Ezt nem is tudtam, de ez egy nagyon fontos info, kösz!... ezzel akkor úgy nézhet ki a városrész, ahogy akarom, akkor lehet csinálni alacsony sűrűségű kertvárosokat... kipróbálom!
  • narumon
    Nah megrendeltem...
  • csimposz
    ME nagyon jó, az előző része egyik kedvenc játékom. Angol tudásom nem elég acélos, ezért a III. részt abbahagytam a közepénél, megvártam a magyarítást, úgyhogy az lesz szerintem. Ha jól emlékszem ME 3-ban is van multi?

BFIII-t is nagyon nagyon nagyon jó játék, de a single player, az pár óra és letúrod. Jó látni, hogy ilyen vegyes a paletta.
  • Hujje
    Hát ha valamit, azért a BF3-mat érdemes kipróbálni multiban, ha bírja a géped.
  • Flora2
    Nekem szerintem Mass Effect, mivelhogy kiderült, hogy RPG (ki gondolta volna?) és van benne választható RPG mode, vagy Story mode. Én meg bírom az RPG-t, RPG-s combat jöhet.
  • Dzsini
    NFS-t választottam, mert lövöldével biztos nem játszom, MassEffectből pedig reménykedem, hogy lesz egy "Ultimate Trilogy", ami mindhárom rész összes DLC-jét tartalmazza, hogy ne kelljen összevadászni (majd egyszer pár év múlva). Autókázni meg akkor így van a Burnout Paradise mellé még egy.
  • elite
    Na és? Egyelőre én sem multizom vele csak privár régióval játszom és tökéletesen elvagyok így.
  • khalmi77
    én BF3 mert azt mondták multira, habár soha nem fogom elinditani, egyik név sem mond nekem semmit, SC4 meg már megvan. Szal én pont beleszartam az egészbe
  • HyperMonkey
    Nekem BF3 lesz tuti.
  • csimposz
    Na ki mit választott már? :)