SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
kevésbé elegáns mód pl, ha felemeled az adókat a maxra, kiszeded a pénzt amit csak tudsz, aztán dózerolsz.
talaj szennyezõdés marad, földalatti cumó úgy marad.
MJ rulz Pink Team The Only One
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Szerintem azt a régió szennyezettsége dologból számolja - néha írja felsõ sorban, hogy "XY régió légszennyezettsége emelkedik". A városok összes iparjelenlétébõl származik gondolom, és mindenkinek kijut belõle, amíg van légszennyezés.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Én jókat játszom vele, munka után otthon egy-két órát elmolyolok a városaimban, nagyon jó kikapcsolódás (ha nem épp katasztrófahelyzet van, akkor romokat takarítok, és imádkozom, hogy a tornádó ne érje el a repteret... 😊 )
3Ds MAX :)
MJ rulz Pink Team The Only One
Mennyi idõbe telik, amíg a giftelt pénz megérkezik egyik városomból a másikba? 600k simoleont küldtem 20 perce az egyik városomból, és még mindig nem jött meg... :S
Pár napja feltettem azt a kérdést, hogy 1 régióban van 2 városom. Amelyiken vagyok ott azt mutatja hogy a Nagy Mû amit építek a processzorból még kell a fele.
Mikor átmegyek a másik városba ott azt mutatja hogy a processzorból már nem kell 1 darab se..
Ez most hogy van?
Kipróbáltam én is, tizenötezernél abbahagytam, láttam, menne ez tovább is tényleg. Csak az éppen szükséges infrastruktúrát tettem le, amúgy semmi kék vagy sárga zóna, kizárólag zöld. Amíg nem mentek kórházba a simek, az utakon csak a költöztetõ és építõ autók közlekedtek. A lakosok otthon ültek. És az a szép, hogy egyes házak ennek ellenére elkezdtek növekedni, sõt az egyik gondolatbuborékban az állt, hogy egyre jobban keresnek az ott lakók, nemsokára nagyobb házba költöznek.
Furcsa azért ez így tényleg.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hol lehet fát ültetni? 😊 Telepítsek parkot?
3%-os adó, nagyjából kihasználva minden munkalehetõség, és jópár háznál elfogyott a píínz, költözni kell...
EZEKNEK SOSE JÓ SEMMI! 😊
Úgyhogy, ha valaki gondolja szóljon és küldök meghívót.
(Persze csak ha képes az együttmûködésre, mert nem mindegy ha egy katasztrófa után a csõd szélére kerülsz és van ki segítsen...)
Ezért lenne jó,egy másik várost csinálni,ahol csak lakók vannak.