SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Humorból:
http://www.youtube.com/v/Y6eYjHiyHs4&version=3

Þór vígi þessi rúnar

Köszi a segítséget.
Joschka
Ne máááár...Valaki a lakosaim közül rám akar tekeredni!!!!

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

creuzfield
Sziasztok, nem láttam másnál ezt a kiírást, de nálam ma egyszerûen nem tölti be a régióm nem látom a szomszédokat ezáltal nem tudok tõlük venni pl áramot meg hasonlók tegnap semmi probléma nemvolt vele, de ma egész nap ez van akárhányszor lépek be. Ha kimegyek régiónézetbe akkor pedig nem tölti be a városomat vissza. Mikor belép a játékba akkor pedig más a városom neve illetve a régió neve is visszaáll Simcity-re. Tud esetleg valaki erre valamiféle megoldást, illetve tapasztalt-e közületek akárki bármi hasonlót?

Megnyomod az épületsürüség gombot,ahol zöld csik van,oda építesz nagyobb utakat

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Az utakat mindig le kell dózerólni ha 4 sávosra akarom cserélni?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

I.C.ram
Szolgáltatások: rendõrség, tûzoltóság, egészségügyi ellátás, iskola, stb.
Srácok ma kezdtem el játszani a Simcity-vel.
Eddig fantasztikus, de sehogy se tudok gazdagabb lakásokat építeni. Mi kell hozzá?
Köszi
hogy kell régióra keresni?

A mohának mindig a déli oldala fás!

khalmi77
szerintem ez public régióba, fõleg aki HV soha nem fog mûködni, max a készítõk fejében. Haverokkal viszont elég faxa az tény.

Én is kiléptem a múltkori régiómból, lenne kedvem játszani, csak majd ha megjött a patch akkor visszatérek, lehet így gondolják még mások is:)

Remélem majd kicsit letisztul ez az egész régiós dolog.
Nagyon sok játékban a városokat 2-3 napja nem nézte meg a tulaja, nemhogy fejlesztette volna.
Belekezdtem már nem egy városba, csinálom erre azt látom, hogy vagy elhagyták a környezõ város valamelyikét vagy be sem logoltak pár napja...

Sziasztok! Van valahol egy !AKTÍV! magyar régió, ahova lehetne csatlakozni?
Kelet 2, Hungary-hoz sajnos nem tudok csatlakozni, valamelyik város dlc hiányzik! Origin id is az mint a nickem!
ugy értem, hogy csak naponta 3x mennek, azt irja, és közbe pedig a raktár tömve van... igy nem termelek elég profitot hogy fent tartsam a várost
khalmi77
Ezt hogy érted? Ha csatlakoztatva vagy, mindig elszállítanak mindent és kész.

nyirog
Blockager ötletét alapul véve, kivettem a Szervers kiírást bannerból, mert már nincs értelme, hanem van helyette egy szabadon hozzáférhetõ és szerkeszthetõ lista, EZT HASZNÁLJÁTOK és akkor nem fog elveszni a hosszászólások tengerében ha valaki régiót indít, ergo annak is könnyebb lesz az élete aki nincs benne, vagy nem akar belépni az FB csoportba!!!!!!
Ui.: majd ha több idõm és erõm lesz, akkor szépen csinálok egy második menüsort is a bannerkép alá, így szép rendezett lesz és nem fognak tornyosulni a linkek, csak a felhívások :).

sziasztok!

Hogy lehet elérni, hogy minél több tehervonat szállítsa az árut?
Csak sajnos a simek vezetési intelligenciája egy majoméval vetekszik, így egy ilyen elrendezésû városban valószínûleg mindig hatalmas dugók lennének.

köszi
Cairo melletti Tagaoma város elrendezése tetszik nagyon. Kíváncsi lennék, hogy néz ki 1-2 negyed itt. Neki is állok :D

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ottvan...

khalmi77
Hát de. A szennyvíztisztítót rakd közvetlenül a vízpumpád mellé, és örök vized van :)

Ha elfogy a talajvíz, hogyan tudok vizet szerezni? Vásárláson kívül. A tisztítóberendezéses gondolom nem a szennyvízbõl csinál ujjat.
Hát azért az ,hogy az emberek áramként viselkednek azért az egy nagyon csúnya beégés volt.:)

A glassbox játékmotor -innen érdemes nézni- elképesztõ lett!
Csak hagyni kellett volna még dolgozni a srácokat!
I.C.ram
Lehet egyáltalán publikus játékba csatlakozni? Próbáltam egy csomót, de mindegyik tele volt már, és nem volt szabad város hely. Még mindig nem mûködnek rendesen a szerverek?
nyirog
én is így gondolom, jó esetben a játék nyáron vagy õsz vége, karácsonyi idõben kellett volna h megjelenjen mindenféle fix tartalommal. 2 év alatt nehéz jó és hibamentes játékot összerakni, legalább 3 év kell hozzá, de 4 a nagyon ideális szerintem, mert akkor már minõségi lesz. Ez a játék is nagyon jó, csak jelen állapotában nem egészen merném minõséginek nevezni, de majd javítják, mást úgy se tehetnek :)

Kelet2 szerveren Hungary(HUN) régióba várok bárkit aki szeretne játszani!
khalmi77
De, csak az EA gondolom sürgette õket a "JÓ EZ ADJUK MÁ KÉ KÕ PÉNZ" faxkalap pénzéhes dumával. Ha egy vállalatot a szolgáltatás nem, csak a pénzkeresés foglalkoztatja, az egy idõ után biztos, hogy csõdbe fog menni.

Na ennek nagyon örülök, igaz ezt béta idõszakban is lehetett volna, ezek szerint a belsõ teszteken senki nem csinált 5 k nál nagyobb várost?

nyirog
végre...

nyirog
innentõl ha olyan kérdés van ami tényleg túl lett már tárgyalva, akkor arra nem kötelezõ válaszolni, tényleg ott a keresõ, vegye az illetõ a fáradtságot és keressen rá.

nyirog
bannerba is beraktam, mert az elmúlt 3 napban szegény dzsini is sokat ismételgette magát

http://hu.twitch.tv/dye44/c/2021822 ezt nézd végig laca

khalmi77
yo bro, keep up the good work :)

Carlos
+1

Þór vígi þessi rúnar

nyirog
+1, tényleg nem értem miért nem tud 10 hsz-t visszaolvasni, majdnem 2 lapon errõl meg az útkeresõrõl megy a téma, ideje lenne az újaknak megtanulni az olvasás örömét és hasznát
tisztelet a kívételnek

botyika
http://www.youtube.com/watch?v=OVkw9mWonNA
botyika
dolgoznak a forgalomproblémán.

http://www.youtube.com/watch?v=OVkw9mWonNA

sõt, a devblogban azt írják itt, hogy egyben a tûzoltó-rendõr-mentõ autókat is javítják, hogy ne induljon el mindegyik egy helyszínre.
khalmi77
laca az ott jobb oldalt amit belinkeltél képet ennyi ezen nincs mit magyarázni

Akinek van kedve Antarctica szerveren Álmok földje privát régiómba az vegyen fel. Origin ID: Dreimus90

Intel Core i3 530,1*4 GB DDR3, AMD Radeon HD 5670

melyik http://kepkezelo.com/images/joctrg9u93rxgm3eun.png?
Carlos
Esetleg ha nyugton maradnál és nem postolnál 3x egymás után az jó lenne.
Nézzél szét. Ott van a procigyár mellet a menüben!

Þór vígi þessi rúnar

?
hol kel ötvözetbõl és porciból tv összerakni
hol kel tv gyártani ?
Igen,fémet,ötvözetet és mûanyagot.Vannak gépsorok is hozzá.Én bevásároltam,és adtam a szarnak egy pofont,mert nem megy.:(

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Ezután ötvözetbõl és prociból gyártasz tévét. hogykel ?
Na ilyet még nem csináltam. meg lehet adni hogy a szemétbõl mit gyártson? Pl ahogy írod ötvözetet és mûanyagot?

Nincs munkanélküli lakosom, mégis sírnak, hogy nincs pénzük. Adó 8%-on. Mi lehet a gond?