11758
  • rozsa88
    Nagyon ott van!

Hétvégén egy nagy mű építés?

Sajna melózok és csak akkor érek rá...
  • csuszi
    na hát ez durva...
    eltűnt a régióm, városostul...hát ez kibaszott tré.
  • Ironman2
    Nekem meg percenként leég 3 ház.A tüzoltóautók,és épületek nem látszanak rendesen valamiért.Nagyon elcseszte a mentést a patch,mert új várost kezdtem,és az hibátlanul müködik
  • lybrahu

• Sotyka
    Ilyen módon nem változtattak, valószínűbb az hogy azon a régión belül másoknak lett nagyobb városa, és az ingázók dugították el az autópályát. Amúgy még patch előtt (és most utánna is) nekem is emiatt van lepauzolva 3db városom 1db 100, 1db 150 és 1db 250k-s. Nagyon remélem hamar javítják.
  • bkvbusz
    Ez a közlekedéses patch csak arra jó, hogy 3 perc alatt csődbe vigye a városod. Eddig sosem volt dugó az autópályán. Most, hogy megjelent ez a patch, akkora dugó lett a nemzetközi autópályán, hogy a városomban mozdulni sem lehet. Semmilyen nyersanyagmozgásra nincs lehetőség, de mindenféle közlekedési eszközöm beállt mint a Jancsi szeg. Nagyon örülök, hogy hozzányúltak.
    Nem mellesleg eddig 52-54000 körül volt a lakosságom, most leesett 18000-re, egy csőd után mindent leállítva felvittem 32000-re.
    Ugyan kicsivel többen dolgoznak, csak az eddigi 3000 helyett 6000. Szóval még mindíg nevetséges. 24000 fiatalom lenne, vagy ennyien várják az égi pénzáldást.
    Azt hiszem most 1-2 patch erejéig bele se lépek a játékba, mert havi -22000 a negatív.
  • csuszi
    de ahhoz viszont nincs köze, hogy 3szor dob ki a játék nem megfelelő működéssel, nem szinkronizál, és cirka 40 perc száll el. marha tré előröl kezdeni, legalább mentegetne 10-15 percente.
  • csuszi
    hm...ez lehet. holnap ki kellene próbálnunk. természetesen nem a 4kilós városommal :)
  • natalyel
    Értem ez alatt, hogy a bugnak köze lehet-e ahhoz, hogy más játékos belenéz a városodban? Olyankor neked nem fejlődik a városod, de az, aki benéz ugye élőnek látja, működik, változik a pénz, a forgalom, nőnek új házak, még korlátozottbelenyúlási lehetősége is van a látogatónak... Nem lehet, hogy ez a része bugzik?
  • natalyel
    Nem lehet, hogy azokba nem enged be, amibe én benéztem?
  • csuszi
    na jó a faszomba...
    3szor dobott ki hogy nem megfelelően működik. éjjel egykor biztos marhára le van terhelve a szerver.
    és csak egy városba tudok bemenni...többibe be se enged.
  • Ironman2
    Magadnak válaszoltál?
  • khalmi77
    Ez a forgalmi patch nem AZ A NAGY forgalmi patch, sztem ne várjatok tőle semmit. Az még odébb van. Ez egy pöcsnyi hotfix.
  • Joschka
    Nem, nem töröltem!
  • Joschka
    Nálam meg eltűnt egy teljes régió!!!!
  • Sotyka
    Én szerintem semmit nem ér a forgalmi patch. Ugyanúgy retardok a sofőrök (az összes), össze vissza mennek, több utcányit kerülnek. A szirénával ellátott autók meg még mindig ugyanúgy állnak a piros lámpánál, akkor is ha nuku a keresztforgalom, de arról nem is beszélve, hogy a civil autók is simán beelőzik pl a tűzoltót... Még mindig elég használhatatlan, remélem még fognak valamit kezdeni a közlekedési problémával, mert ez amit most kiadtak bőőőőőven nem elég ahhoz hogy megoldja a mostani parákat ...
  • Bal0924
    Akkor sziasztok mára abbahagytam a játékot, További jó játékot!
  • Sotyka
    asszem hónap végéig van időd
  • Bal0924
    Ha most nem választok, délután még előfog jönni, ugye?
  • Ironman2
    Majd akkorra meglesz
  • Ironman2
    Tüzoltók amúgy nem jöttek ki a garázsból nálam az új patch után.Valakinek volt ilyen gondja? Nem a nagy épület,hanem a kicsi
  • Bal0924
    A felsoroltak közül melyik tud magyarul? (magyar feliratos..)
  • Sotyka
    első 2-nek már van magyarítása és a 3-nak is elkészül valszeg nyárra, de ha akkorra nem is akkor tuti hogy még idén. Csak a nyelv miatt ne hagyd ki, a legjobb történet amit számítógépes játékon keresztül mutatnak be! Imádom a ME univerzumot!
  • Ironman2
    Szerintem ez meg izlések,és pofonok kérdése.Engem az angol nyelv tart vissza a Mass Effect 3-ban.
  • Kodlovag
    Hideg és ködös októberi reggelre ébredt a kis bányászváros Hungaroring régióban. A háttérben Rose City felhőkarcolói.

• Ironman2
    Jó játék a Dead Space is,mert sokféleképpenlehet nyomni,meg co-opban is,de ahhoz olyan csapat is kell hozzá akik birják azt a játékot,elég nehéz összehozni azt,singlében meg nehéz,mert pillanatok alatt kinyirnak a szörnyek,és eléggé sebezhetetlenek
  • Sotyka
    Ez a need for speed a legroszabb a szériában. Akinek pl nincs meg a mass effect 3 az mindenképp azt válassza, egy zseniális játék, de a bf3-mail is ellehet lenni.
  • Bal0924
    Sajnos nekem is a NFS Most Wanted lesz, mert a többi nem az én stílusom.
  • Ironman2
    Need for Speed forever!!!
  • Bal0924
    Most amint kiléptem ezt kaptam!
  • Kodlovag
    Nekem is, de én még nem választottam. Majd később
  • Ironman2
    Megjöttek az ingyenjátékok!!!!!
  • Sotyka
    Valakinek van tapasztalata hogy mi történik akkor ha egy már meglévő játékot választok ingyen gameként?
  • Joschka
    Ja, megjött!!
  • dimre
    Idő előtt megkezdték az "ingyen játék osztást".
    Már csorog is lefele.
  • csuszi
    az vajon ott van a javítási tervben, hogy nem bírok belépni antarctican egy város kivételével sehová?
    másnál is vannak ilyen bibik?
    próbálkozz később duma. tegnap óta...
  • attiGT
  • Goose2106
    Zombi apokaipszis abbol a szempontbol bejon, hogy utana eltunnek a hajlektalanok... Legalabbis mar ketszer megkajaltak a kis koloniajukat... :)
  • csimposz
    Teherkikötőnél van tök üres szénraktáram két szállító autóval, a vele szemben lévő szénbánya pedig üvölt, hogy tele a raktár, 3 szállító kocsival. Látom hogy a szállító bemegy a teherkikötőhöz, mégsem jelenik meg benne a szén. Miért lehet? Kihagyok valamit?
  • attiGT
    Elég SZARnak tartom és hülyének a legtöbbet, megmondom őszintén. Földrengés, tornádó meg még mondjuk a meteor oké, de ilyen dínótámadás meg zombi apokalipszis, hagyjuk már.... Nem tudom milyenek vannak még, velem eddig tegnap óta ezek történtek de legjobban a dínóka mutatványa verte ki a biztosítékot :D