SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenki a kis utcákban tömörül
És így bedugul az autópálya összeköttetésem
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Az egyik településemen van szén ill ércbányászat van fémközpont vagy mi a bánat,de nem tudok hozzá kohót építeni mert nem elérhetõ azt írja,ahhoz mi kell ,hogy megépíthessem ?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Valaki használta már a teherkikötõt(itt konkrétan a kikötõre gondolok), mert én most leraktam egyet de nem tudom hogy jól csináltam-e.
Elég ha csak a fõépület van összekötve, vagy a kikötõnek is kell egy külön út?(csak mert nincs sehol egy csatlakozás a kikötõ modulon)
Az elõbb valamiért nem jött be a kép
vagy legalább lenne opcionális.
MJ rulz Pink Team The Only One

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Kitartás!!
Nekem olyan kérdésem volna, hogy hol lehet a legolcsóbban beszerezni a játékot? :) Köszi
Adott egy 55.000-es város, amivel majd másfél napja szenvedek. Ráálltam olajra, lakók alapfokon oktatottak, egészségesek, van víz (tiszta), áram, közbiztonság, tûzvédelem, KUTYAFASZA! Álmokat dédelgetek, hogy ha összejön a 73.500 lovetta az olajipari központ kivitelezéséhez, na akkor jön ám a kánaán. Telnek a napok, csiripelnek a madarak, az emberek munkába igyekszenek, gyerekek iskolába busszal, mert fasza a tömegközlekedés (iskolabusz, városi busz, nminden). ERRE JÖN EGY SZÁJBAVERT GYÍK, és SZÉTKÚRJA a kínkeservvek felépített szennyvíztisztítómat bõvített modullal, az olajtüzelésû erûmûvet bõvítve, plusz bekapja az egyik olajkutamat is. Majdnem ott vagyok, hogy itthagyim az egészet a büdös csába. Mi a faxnak bele a katasztrófa? Más is ilyen boldog volt tõle?<#violent>#violent> FÁKK
Régió nézetbõl átmentem a másik várost megnézni, betöltötte és ott már üresnek mutatta az utakat! :) Visszamentem saját városra és eltûnt a sor teljesen...
Ha nem akkor kifejtem bõvebben a részedre. :)
hiába bõvítem de nem jutnak el minden helyre, és tömött sorba mennek
A mohának mindig a déli oldala fás!
Remélem tud majd valaki segíteni
A mohának mindig a déli oldala fás!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
Sziasztok
Én is csak pár napja vettem meg,
Csatlakoztam volna magyar régióhoz, de sehol se találtam, szinte csak külföldiek vannak és szinte mind privát, zavar az is h hosszadalmas a keresés, nem lehet ki listázni a régiókat.
Hogy lehet egy privát régióhoz csatlakozni?
Sose fórumoztam ide is ezért regeltem mert zavar hogy ha már megvettem a játékot és szeretnék én is online módba játszani de nem tehetem van egy rakás közösség de sehová se engednek be:S