SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kell rá 3-4 perc és ugyan úgy kijön a dugó sajnos.

Ez nagyon vicces,köszönöm a tanácsot,a 100 ezres városom betelítette az autópályát egészen a másik városig ált a a sor,többségében 1 sávba de néhol 2-be,erre átléptem a szomszédhoz ,majd vissza magamhoz és hirtelen 1 autó se állt a dugóba xdxxdxd
Az elsõ dugóm nekem 2500 embertõl volt 4 sávos úton.

khalmi77
az autópálya nekem attól is bedugul már, ha a másiktól átjön 80 hülye régiós busz. És még SEMMI forgalom nincs. Azért ez röhejes, hogy egy AUTÓPÁLYA eldugul 80 busztól.

Remélhetõleg minél elõbb javítják ezt hibát...
Én az egész városba 4 sávot utat használtam és ugyan úgy szar volt:)

A legnagyobb problémám, senki sem használja a sugárutakat

Mindenki a kis utcákban tömörül

És így bedugul az autópálya összeköttetésem

Az is inaktív egyenlõre,pedig kértem kõcsönt is Felcsúttól.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Én nem termelek közvetlenül semmit sem a procikhoz, csak az újra hasznosított anyagokból állítom elõ(szinte ingyen). Az elején voltak gondjaim elég sokba került importálni az alapanyagokat, de a fullos újrahasznosító üzemmel, és a most már kellõen nagy lakossággal kitermelem, ami nekem kell :).
Azért nem ártana olvasnia játékba se,írj,mindig ,h mi kell hozzá,na meg azt se olvastam,h a kereskedelmi központról szót eljtettél volna..,
És hogy sikerült ötvözetet szerezni a cpu gyártáshoz ?
Az egyik településemen van szén ill ércbányászat van fémközpont vagy mi a bánat,de nem tudok hozzá kohót építeni mert nem elérhetõ azt írja,ahhoz mi kell ,hogy megépíthessem ?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Maxos procigyáram van, most gyûjtök a fogyasztó részlegre vagy mire :).

Valaki használta már a teherkikötõt(itt konkrétan a kikötõre gondolok), mert én most leraktam egyet de nem tudom hogy jól csináltam-e.
Elég ha csak a fõépület van összekötve, vagy a kikötõnek is kell egy külön út?(csak mert nincs sehol egy csatlakozás a kikötõ modulon)
khalmi77
Nagyon szép lett, pénzed olajból van?

Az elõbb valamiért nem jött be a kép
csuszi
ez tényleg faszság benne...
vagy legalább lenne opcionális.

MJ rulz Pink Team The Only One

Eddigi legjobban sikerült városom

mrmilan
Kedvesem a konyhát takarítja közben, még Õt is megérintette a dolog :). Látta mit szopok a várossal, hogy ne legyen deficites. Érted... összejön majdnem 100.000 pénz, és akkor az egészet költheted helyreállításra, meg kötvényezhetek újabb 50.000-el, hogy ne fulladjanak bele a lakók a kakiba a helyreállítás idején, meg tudjanak viribölni (vizet inni), le ne égjen a tetõ a fejük felül. És ráadásul ugye minden árammal megy, hát nem azt vette mindjárt célba E.T....

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

attiGT
Nagyon szuper, hogy pont abban a percben írjátok meg valaki másnak erre a kérdésre a választ :D

Köszi, ez már egész elfogadható!

attiGT
Nyilván ezerszer megkérdezték már de sajnos bannerban nem látom. Hol a legolcsóbb a digitális verzió? Illetve ha valamelyik bolti változat hasonlóképp olcsó annak a linkjét is megköszönném.

creuzfield
http://www.gameshop.hu/pc/simcity/7988
Én tõlük vettem meg

10-12 ezer Ft ennél olcsóbban,tudtommal nincsen,és nem is lesz ( egy jó ideig),ennyiért meg persze vagy játékbolt (576) vagy internetes játék várálos oldalak,akciókkal.
Ismerõs, de Én megúsztam pár házzal. Meghalt a szörny mielõtt elérte volna fontosabb gyárakat...

Kitartás!!

khalmi77
Ha homokozómódban játszol, nincsenek katasztrófák, csak úgy meg pl nem kerülhetsz fel leaderboardokra!

mrmilan
A helyesírási hibák a most alapon habzó számnak köszönhetõek... Párom is részvétet nyilvánított<#nevetes1>

Üdv!
Nekem olyan kérdésem volna, hogy hol lehet a legolcsóbban beszerezni a játékot? :) Köszi

mrmilan
Gyerekek...bazmeg. Ez a játék...
Adott egy 55.000-es város, amivel majd másfél napja szenvedek. Ráálltam olajra, lakók alapfokon oktatottak, egészségesek, van víz (tiszta), áram, közbiztonság, tûzvédelem, KUTYAFASZA! Álmokat dédelgetek, hogy ha összejön a 73.500 lovetta az olajipari központ kivitelezéséhez, na akkor jön ám a kánaán. Telnek a napok, csiripelnek a madarak, az emberek munkába igyekszenek, gyerekek iskolába busszal, mert fasza a tömegközlekedés (iskolabusz, városi busz, nminden). ERRE JÖN EGY SZÁJBAVERT GYÍK, és SZÉTKÚRJA a kínkeservvek felépített szennyvíztisztítómat bõvített modullal, az olajtüzelésû erûmûvet bõvítve, plusz bekapja az egyik olajkutamat is. Majdnem ott vagyok, hogy itthagyim az egészet a büdös csába. Mi a faxnak bele a katasztrófa? Más is ilyen boldog volt tõle?<#violent> FÁKK

Tegnap ugyan ez volt az Én városomnál! :)

Régió nézetbõl átmentem a másik várost megnézni, betöltötte és ott már üresnek mutatta az utakat! :) Visszamentem saját városra és eltûnt a sor teljesen...

Igen, van ilyen is, de gondolom Te is érted, amit írtam...

Ha nem akkor kifejtem bõvebben a részedre. :)

Udv mindenkinek.Lentebb olvasom hogy régiót kerestek.Ha van valakinek kedvecsatlakozhat ha akar.Keressétek " Magyarok ide" néven.Az idézõjel nem kell:).Ha nem megy,komiki néven vegyetek fel aztán meghívok bárkit amíg lesz hely.Elõre is köszönöm. SEE you!!
már javítás alatt áll.

Na ilyenbõl még sztem ti se láttatók sokat,az autópályán a sor vége a másik város bejáratnál áll,de ugye csak 1 irányba felém,hova fognak még álni az autók a régió másik felébe ???? Már abba se vagyok biztos,h ez javulni fog ( bugba se /városba se)
Az sajnos egy bug, javítás alatt.

a buszvonalaknál hogy lehet megoldani azt h a járatok ne tömörüljenek?
hiába bõvítem de nem jutnak el minden helyre, és tömött sorba mennek
Kodlovag
Megnyomod a C gombot és csinál screenshotot.

elfogadtam

A mohának mindig a déli oldala fás!

köszi, felvettelek, az originem uez a név.
Nem tudom másoknál is felmerült-e ez a probléma, de én nem tudok képet készíteni a városokról. A Print Scr-el próbálkoztam, de az valamiért csak az asztalt menti el és nem a játékot. Kipróbáltam más progiknál is, és ott mûködik csak a Simcity nem akarja használni.

Remélem tud majd valaki segíteni
én felvettelek, Origin Id: Mateus0407
nyirog
#6567 legalja :)

Kodlovag
Ó de jó ezt látni, nem gondoltam volna, hogy ennyire gyorsan fognak reagálni az útkeresési problémákra.

vegyél fel ingame barátnak, akkor rámklikkelve látod a régiómat

A mohának mindig a déli oldala fás!

nyirog
nem várhatod el h mindenki szabadidõ milliomos legyen, én nekem az elmúlt 4 napban nem volt rá idõm, most lenne, de majd csak este fogok vele játszani mert egyenlõre más dolgom is van és most nincs hozzá kedvem. csak jelzem h ilyen is van...

Szevasz olcsy! Nicsak, kikbe nem botlik az ember. :)
BoneDragon
<#banplz>

Ha sugárutat akarsz helyette, akkor igen.
Az a sok felesleges szöveg a bannerban.ejjj!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Joschka
Ez jó!!

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Sziasztok
Én is csak pár napja vettem meg,
Csatlakoztam volna magyar régióhoz, de sehol se találtam, szinte csak külföldiek vannak és szinte mind privát, zavar az is h hosszadalmas a keresés, nem lehet ki listázni a régiókat.
Hogy lehet egy privát régióhoz csatlakozni?
Sose fórumoztam ide is ezért regeltem mert zavar hogy ha már megvettem a játékot és szeretnék én is online módba játszani de nem tehetem van egy rakás közösség de sehová se engednek be:S