SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Teljesen jogos, de sajnos a teherautóim eltünnek a dugókban (amivel nem tudok már mit kezdeni :S), teher vonatot még egyszer nem láttam.. Költségvetés -10.000, leég minden, meghal mindenki.. Nem tudtam tovább vinni, jött a csõd.. :SS
Amúgy potyiD ha most tényleg ott hagyod,úgy h a nagy mût nem húztad fel egy 250 ezres várossal,az azért nem annyira okés,meg kell küzdeni a játékba a nehézségekkel ,mert ha mindig csak egy adott pontig/lélekszámig játszunk akk unalmas lesz egy idõ után.
khalmi77
buldózer a barátod, viszont így más elöl veszed el a helyet :)

Jobbreggelt.. Soft régióban nem bírtam tovább, 250000-nél elszabadult a pokol, elhagytam Musttang Run helységet.. Úgyhogy most új hely, új remények... Origin-id: potyiD4, gyertek.. (:
Akkor most a leálló recycling centerrel még semmi se történt?
Sajnos a játékmenetben még mindig nem következett be fejlõdés:(((

Tuvok
Hát 4 ember agyát szívták ki a 40ezerbõl :) Sok ilyen katasztrófát még :)

Ha túléled a reggelig,akk jó vagy,ha nem hát..akk sok embert veszítesz ,am rendõrséggel lehetne kordába tartani.
Tuvok
Na izé ... elõbb belépek a városomba, horror zene megy . Hö ? A rendõrautók rohangálnak a városban mint a mérgezett egerek és lövések dördülnek mindenhol ! Ráközelítek, hát mit látok ? Világító zöld ZOMBIKAT b+ ! Zombikat ! Na most ez meg mi a túró ?

creuzfield
Jó reggelt!
Egyeseknek már nem módi a földön lakni

Na tök jó,tnap este is jött vmi meg ma reggel is,ez azt jelenti,hogy nagyon is komolyan foglalkoznak a problémákkal,valahol még ha gáz van,akkor is csak heti 1 frissítés jön.
A videó kártyán kivûl ugyan az van ( az egy 1 GB HD radeon 6800),és hát én maxba tolom full hd-n a játékot,semmi baja,szép meg minden xdxd
Hali!
Szerintetek egy Intel i3-2100 3.1Ghz CPU + Intel HD integrált vga + 4GB ram konfiggal élvezhetõ volna a játék? Vagy meg se vegyem?

Dzsini
1.6.1:

General:
•Turned regional Achievements back on!
•We are now prioritizing games with available slots in the “Join Game” menu in the front end
•Update so players will go through the Getting Started Scenario only once. They will see the Play menus when they switch servers
•Fix for a gameplay crash
•UI improvement: Increased time showing system alerts for readability
•Graphics: shader change to improve look of walls and parking lots
•It’s now easier to place airport runways
•Budget transaction optimization to increase performance
•Update of Buffers on buildings to save memory
•Performance improvement for lower end machines

Servers:
•DB performance upgrades to increase response times

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LezLee
LezLee
Bocsi, egy technikai kérdés, hogy tesztek fel ide forumképet? Photoshoppal lekicsinyititek?

„Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.”

LezLee
Íme az én kis városkám a HC régióban. Háttérben látszik a napenergia-telep, ami bár nem az én érdemem, de élvezem az elõnyeit.
Most nekem is peccselt egy keveset,és tényleg mintha javult volna az útkeresõ benne..
Egyébként visszaadhatná ez a kecseg játék annak az arát amit dózerolok.Egy lightos átalakítás elég sokban van.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Csúnya topik elsõ hsz..)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

botyika
elmondanám hogy már javították a forgalmi dugókat.
khalmi77
használható ez, csak mondjuk úgy, erõsen korlátozott :)

Játék fele használhatatlan egyenlõre nem csak a villamos:) ezért várok hátha jobb lesz, ha nem akkor jegelem aztán olvaslak titeket, meg lesem az alkotásokat :P

khalmi77
de a $$$ fizet sok adót és a $$$ állása a high tech és ezekbõl akarok lovettát, mert ez a NEHÉZ. TC gyártás már unalmas, abból lehet milliárdokat is kaszálni, de ezt úgy csinálni, hogy ne legyen minuszos a budget, na az már lenne valami. Persze ahhoz jól kéne mûködni a mann transitnak, szal egyenlõre én is hagyom ezt a városom, mert így halott kb.

khalmi77
hát sztem ha $$$ van szó, nem szabad nagy sûrûségre menni, mert bugos a cucc ott már erõsen.

Akkor még jó, hogy nem romboltam le az erõmûveket, csak kikapcsoltam. Jó lesz vésztartaléknak. :D
Hát elég régóta. Egyik régióba meg volt építve és meglepva tapasztaltam hogy kigyulladt többször is, de mindig eloltották kis károk mellett.

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

A nagy mû? Mióta? :O
A naperõmû gyulladhat ki

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Nálam mindenesetre nincs se busz, se villamos így nagy dugok sincsenek. :D
khalmi77
és mégis szted ki fogja szállítani a 60K-nyi felhõkarcolós $$$? A fejlesztett sugárút? hahha jó vicc ötletet kérek :)

Még egy utolsó képet. :)
Vagy ne használj villamost. :D
Csináld azt amit én :D gyönyörködj mások képeiben és várd a patchet:D

khalmi77
Skacok a villamosok a jelenlegi formájukban használhatatlanok. Mégis mit kéne csinálnom, hogy használják? Rengeteg a $$$ lakóm akik elvileg buszozni nem de villamosozni hajlandóak már. Még sem használja senki. Azt írták a IGN-en hogy a villamosnál tilos keresztezõdést csinálni, de az meg röhej, mert anélkül meg maga a kiépítés miatt nem tudom használni (T alakú). Várjak patchig, vagy ez így marad azt kész?

Mi gyulladhat ki? Ezt most nem vágom...
Nem titok, de vigyázni kell rá. Kigyulladhat és mehetnek a tûzoltóid rendbe szedni.

TV, proci és ötvözet exportból. :)
Íme a napenergia-telep jótékony hatása. Eddig két fullosra kiépített szénerõmû kellett, most mindkettõ le van kapcsolva. :)
Szintúgy.., de majd csak nálam is lesz sok pénz..:D

azt elmondanád,h jött össze az a 45 millió? amikor én 10-100 ezrekkel küzdõk,h ne menjek csõdbe :D
A SimCity zenéjét meglehet szerezni valahonnan? (tesóm meghallotta és kell neki.)

Éljen! :)
üdv!

kellene egy kis segítség. Olajfinomítót miért nem bírok lerakni? Minden ki van építve de hiába.
Dübörög a gazdaság :D

DDDDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Haladunk a HC régióban már csak a munkásoknak kéne elkészülniük. :)
I.C.ram
Azt hittem, hogy mindegyik város össze van kötve mindegyikkel autópályán keresztül, még ha nem is látszik a kapcsolat. Tévedtem? :(
khalmi77
Hát ha össze vagy vele kötve autópályán keresztül, akkor nem, ha úgy nem de legalább van vonat, vagy víz akkor még oké, ha az sem akkor marad a repülõ, de az nagyon drága és nem igazán hatékony

I.C.ram
Számít, hogy szomszédos egy város, vagy a régió másik sarkában van? Szolgáltatások, kereskedelem, stb szempontjából kérdezem.