Microsoft Flight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Az akció csak a Steam-re vonatkozik, ergo csak ott érvényes.

[merlinw.org]

Hi! És ha nem a Steam_et használom? Nem akarom újra tenni az egészet. Persze van Steam_es hozzáférésem sok gammához....

moonster
Akció a Steam-en.

Steam - Ms Flight
Optimus Prime
Lehet, de okkal vagyok ezen a fórumon és ezzel ezen játék közösségének tagja. A Google-lal olyan személytelen és amúgy is halott ez a topic.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

MerlinW
3 kérdés, amire 2 perc alatt megkapod a választ Google segítségével.

[merlinw.org]

Optimus Prime
Steamen 15 euró, GFWL-en mennyi? És Cieolie is benne van? 😊 Ha jól írtam, a "Miért éppen Alaszka?" sorozatból. 😛 Az új repülõ hasonlít arra,a mi a sorozatban is van?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Üdv.Tegnaptól lehet kapni az Alaszka dlc-t.Egy új repülõt tartalmaz,persze pilótanézet nélkül hátulról írányítható csak.Csak chalangek vannak,missiók még nincsenek vagy lehet nem is lesznek,nem tudom.Az érdekes helyek,látványosságok vadászata szintén hiánycikk😞.A terület jó nagy sok reptérrel.A szabadrepülésben a csomag és személyszállítás maradt,persze ha van megfelelõ géped.Röviden ennyi.Remélem tudtam segíteni valakinek aki a megvásárlásán gondolkodik.
Ja értem kösz.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
Svájc van benne jelenleg. Viszont az nem MS Flight szintû árkád galambtologatás, hanem kõkemény szimulátor. Joy nélkül felejtõs.

[merlinw.org]

Dzsini
A linkelt weboldalon két klikk volt megtalálni:
"In aeroflyFS you fly in a real environment. The entire 41,285 sq.km (15,940 sq.miles) of Switzerland are available down to a resolution of 40 in. Virtually all Swiss airports are equipped with landing strips, which are reproduced to their exact dimensions."

Tehát Svájc, tokkal vonóval, 50 Euroért.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Figyu abba mekkora térkép van illetve hol mész benne ? Az egész világ benne van vagy kb. akkor mint a Microsoft FLIGHT -ban ?

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Dzsini
Nem is fogsz, ezek csak a grafikai és egyéb moduláris csomagok, amiket az Alaszka és a késõbbi térképek is használhatnak (erdõségmodul, városmodul, stb.) - valószínûleg terhelésmegosztás céljából alakították ki így. A térképet meg kell vásárolni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hi! próbáltátok már ezt a SIM_et? "AeroFly FS" Tegnap feltettem szerintem elég jó lett. AeroFLY FS

Hi! Engem simán beenged, nem tudom mi lehet nálad.. Leszedtem az ingyenes cuccokat, de semmit nem tudok használni, vagy láma vagyok?

Optimus Prime
Én nem tudok belépni, mert jajgat az xbox.com. :S Pedig látom van pár új és ingyenes cucc. Másnál is van gond vagy csak nálam? Próbáltam FF és IE böngészõvel is,a hiba azonos.

Dzsini
Sajnos csak a grafikai csomagok és ilyesmik, a konkrét készlet még mindig fizetõs / pontba kerül.

bon
Köszi az info-t, bevásároltam gyorsan.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Hello! Elvileg elérhetõ az Alaszkai cucc, 90% ingyenes!

Optimus Prime
GFWL-es vagy Steam-es? Nálam a Steames tegnap frissítette magát. Ismétlem a Steam frissíti a játékot és nem a GFWL szenved!

Miért van az hogy nálam az update nem mûködik. Errorral elszáll

Optimus Prime
Igen, az éjjel épp néztem. Alaszkás lett a menü, új zene. Bár még nem elérhetõ. Azt nem tudni, hogy abból is lesz free trial, mint Hawaiiból? Mert tölteni tölötte az új DLC-t, bár még nem elérhetõ.

Hello! +volt a nagy frissítés 1.2 :-)

Torony.

Egy kis pihi.

Hi! GFWL az amit írtam :-) Köszönet a Moderátoroknak, hogy feltették a képet és linkeket!

Optimus Prime
Én beléptem és felveszlek, ez a GFWL azonosítód? Csak, mert én Steamrõl tolom, a GFWL féle kommunikáció gyenge.
Amúgy én csak free játékos vagyok, semmi extrám nincs. Ezért is örültem ennek az ingyen gépnek.

Sziasztok! Létrehoztam egy FaceBook_os csoportot, azok számára, akik érdeklõdnek a játék iránt. Nyílt csoport, csatlakozzatok és indítsuk be az Online szórakozást repülést! MsFlight Hungary

Re. Jó lenne ha a Magyar Flight játékosok összejönnének egy Online repkedésre! Aki akar vegyen fel a játékban: HUNFrenky66, "asszem" elég érthetõ a becenevem :-)Frenky

Még 1 kép...

HI! Ez legalább elég gyors gép és lehet vele szórakozni :-)

moonster
Igen. Az alap modelleken kívül egyikben sincs, tudtommal.
Valószínûleg a deluxe tipusokban van, a standard v basic-ben meg nincs.
Jobban örültem volna egy haule-nak, egy teherszállítónak, akkor lehetett volna mégtöbb küldit tolni.
Hali! Megy de sajna nincs fülke nézet, elég fura. Nem értem miért nem lehet egy normális fülke nézet. ÁÁÁ...

moonster
Köszi!
Dzsini
Köszi!

Nagyon megy ez a gép, itt látszik, hogy a másik kettõ milyen kis vacak 😊

bon
Megvásárolva.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Optimus Prime
Limitált ideig ingyenesen megvehetõ a Red Tails P-51 gép!

Hello! Valaki nyomja még a gammát? Lesznek ingyenes gépek +ba?

moonster
Megvolt 😊javascript:document.newmessage.submit();
Dzsini
Ha csak beszélne... hintáztattad már rendesen a gépet alatta? 😊)

moonster
Akkor 2 nap, ha a nulláról kell indulni. Ezek a típusok még ingyenes modell-fájlokban is elérhetõ. Lehet, h csak kipofozták.
Ennyi erõvel simán köthették volna õket valami Teljesítményhez, hogy a Free verzióban is lehessen csomagot, terhet szállítani.

No meg fura az is, hogy a sétarepüléses, hamburgeres küldiknél nem ül mellettem senki, és még beszél is 😊
MerlinW
Nagyon helyes😊 Engem a cockpit hiányán kívül fõleg az zavar, hogy képesek 2-4000 Ft-ot legombolni egyetlen "exterior only" modellért... Ami barátok közt is 8 órás munkaidõben max 2 napos modellezõ munka.

[merlinw.org]

cifcuk
a hivatalos oldalon nem kis fikázás megy a vc hiánya miatt. Talán ennek hatására a köv addon repcsiben már lesz.

MerlinW
Maule és az RV fülkéje is tökéletes. Az hogy nem HC szim, mint az FSX aláírom, de a segítségek kikapcsolásával teljesen jó fizikát kapunk. Én az összes küldetést, challenge-et (adventure pack-ot is beleértve), cockpit nézetben játszottam végig. Nem is tudom, hogy a "climb off" feladatokat, hogyan lehet mûszerfal nélkül megcsinálni. Ott játszani kell a mixturával, a propeller erejével, fuel pump-al, stb.

[merlinw.org]

moonster
Azért használtam a "teljesen" szót. Mert ez még kicsit azzá tette. A Stearman fülkéje nagyon is jó, nem csak dísz, teljesen funkcionális. Ha onnan tolom, akkor tényleg jó "repcsis" érzésem támad.

Az aerocache-ek mit vettek el a szimulátor érzéstõl? Meglátásom szerint semmi közük hozzá. Se több, se kevesebb.
Dzsini
Mintha az ezen múlt volna 😊
,,, nem pedig a repülési modellen, az aerocache-eken, a könnyed, repcsis játék érzésen, és az ezer más dolgon, amitõl ez soha nem is volt szimulátor, és nem is akart az lenni.

moonster
SZerintem is disznóság. Ezzel teljesen lõttek a "szimulátor" jelzõnek!
Dzsini
De, ez elsõsorban hátulról tologatós játék, a kezdetektõl annak készült.

Engem is zavar a funkcionális cockpit hiánya (jó móka az Iconban a teljes motorindítást végigpittyegni, vagy a nyitott gépben a gázkart az egérrel tologatni - kb. háromszor, utána gyorsmenü, indítás, auto, valamint F4), de üzleti szempontból érthetõ a dolog, amekkora befektetés legyártani egy minden kapcsolót és kallantyút kezelõ nézetet, annyival kevesebb hasznot hoz - valószínûleg mérlegeltek, hogy nem vennék meg annyival többen azt a változatot, hogy megérje.

Optimus Prime
Nekem jobban bejön irányítás véget az egér és hátulnézet. Viszont nem túl szép egy fél gépet adni ennyiért.

MerlinW
"No cockpit view is included"

Hogy a francba adhatnak repülõt cockpit nélkül 7€-ért? És ez már a harmadik ilyen... Ez nem hátulról tologatós játék... Sosem értem meg...

[merlinw.org]