197
A Microsoft könnyedebb repülő szimulátora
Hivatalos weboldal - Microsoft Flight! Microsoft Flight a FaceBook-on
Microsoft Flight Hungary a FaceBook-on
Hivatalos weboldal - Microsoft Flight! Microsoft Flight a FaceBook-on
Microsoft Flight Hungary a FaceBook-on
-
#156 Nem ingyenesek a dlc-k sem, minden empire pontba kerül, amit csak magas szinten játszva tudsz szerezni vagy pénzért steam-en keresztül. -
#155 Hát, annyira nem ástam bele magam. Csak hallottam hogy a DLC-ket ingyenessé tették - bár Steamen még van egy 10 eurós summer pack - és... igaz, maradt a mikrotranzakció. -
#154 Age mért lenne kilőve? Fejlesztik folymatosan, auusztus 16.-án jön a következő nagy frissítés am jelentős változásokat hoz, új nép is jelenik meg aznap. Játékosok számával sincs gond a nyilatkozatuk szerint. -
#153 Drokk. Még jó, hogy eddig egy fillért se költöttem rá. Lehet ezután a DLC-k ára esik vagy kap akciót Steamen, vagy nem. Kicsit kár érte.
Age of Empires: Online kilőve.
MS Flight kilőve.
Mi jön még?
A GFWL? =) -
komiki #152
A Microsoft elkaszálta a rövid életű Microsoft Flightot és a Project Columbiát, valamint alapos leépítést hajtott végre a vancouveri stúdiójában.
A Microsoft hivatalos közleményében azt írta, hogy rendszeresen megvizsgálják a rendelkezésükre álló szellemi tulajdonokat, s a családok, a játékosok és cégek szempontjából igyekszenek cselekedni. Számos körülmény figyelembevétele után voltak kénytelenek meghozni ezt a döntést, mely jobb helyzetbe hozza majd őket hosszú távú terveik megvalósításához.
A Microsoft Flight a korábban szárnyaló Microsoft Flight Simulator-széria alaposan lebutított, ingyenesen játszható változata, míg a rejtélyes Project Columbia egy, a Sesame Workshop Curriculum Team közreműködésével készült, gyerekeknek szánt játék lett volna. Továbbá a csapat állítólag egy sci-fi lövöldén is dolgozik, ami a Halo és a Gears of War babérjaira szeretne törni. A név nélküli, a Crysis 2 vezető tervezője által felügyelt játék eredetileg Kinectre készült, de most már egy hagyományos programról van szó.
A Microsoft biztosított minket arról, hogy a Microsoft Game Studios Vancouver tovább folytatja a működését, illetve letölthető marad a Microsoft Flight, ám ehhez további kiegészítők vagy frissítések már nem fognak megjelenni. -
#151 Az már brutális ár. -
#150 Az összes eddigi DLC-vel együtt. All in One!
23-ig a Hawaii, a Haule és a P-51 North american Mustang 18 euro a Steamen -
#149 Az egész pack volt 15 euró? annyira nem néztem. Engem aMaule izgat, meg a Hawaii pakk. Mert magában a Maule nem sokat ér. -
#148 Ebben a kicsit több, mint 15 euroban minden repulo, minden pálya benne van. Igen, Alaska is, ami a GFWL-en újbóli 3999 magyar forintba kerül. Így azért már sokkal jutányosabbnak tűnik, nem?
7998 HUF vs. 3500 HUF
Frenky: Ha steamen megveszed, akkor ennél a játéknál csak serial számokat kapsz, amit ugyanúgy a MS Flight alatti menubol a Redeem Code-dal tudtam aktiválni. Ennyit megért.
Az RV-6A-t repülni egy álom :) -
#147 Azért vicces, hogy GFWL-en majdnem így is egy árban van. Na jó 66% off-fal már nem, de a 40%-kal igen. Hawaii pack így cirka ~3500, Marketplace-n 3999 Ft. -
#146 Az akció csak a Steam-re vonatkozik, ergo csak ott érvényes. -
Frenky #145 Hi! És ha nem a Steam_et használom? Nem akarom újra tenni az egészet. Persze van Steam_es hozzáférésem sok gammához.... -
#144 Akció a Steam-en.
Steam - Ms Flight -
#143 Lehet, de okkal vagyok ezen a fórumon és ezzel ezen játék közösségének tagja. A Google-lal olyan személytelen és amúgy is halott ez a topic. -
#142 3 kérdés, amire 2 perc alatt megkapod a választ Google segítségével. -
#141 Steamen 15 euró, GFWL-en mennyi? És Cieolie is benne van? :) Ha jól írtam, a "Miért éppen Alaszka?" sorozatból. :P Az új repülő hasonlít arra,a mi a sorozatban is van? -
komiki #140 Üdv.Tegnaptól lehet kapni az Alaszka dlc-t.Egy új repülőt tartalmaz,persze pilótanézet nélkül hátulról írányítható csak.Csak chalangek vannak,missiók még nincsenek vagy lehet nem is lesznek,nem tudom.Az érdekes helyek,látványosságok vadászata szintén hiánycikk:(.A terület jó nagy sok reptérrel.A szabadrepülésben a csomag és személyszállítás maradt,persze ha van megfelelő géped.Röviden ennyi.Remélem tudtam segíteni valakinek aki a megvásárlásán gondolkodik. -
Robi546 #139 Ja értem kösz. -
-
#137 Svájc van benne jelenleg. Viszont az nem MS Flight szintű árkád galambtologatás, hanem kőkemény szimulátor. Joy nélkül felejtős. -
#136 A linkelt weboldalon két klikk volt megtalálni:
"In aeroflyFS you fly in a real environment. The entire 41,285 sq.km (15,940 sq.miles) of Switzerland are available down to a resolution of 40 in. Virtually all Swiss airports are equipped with landing strips, which are reproduced to their exact dimensions."
Tehát Svájc, tokkal vonóval, 50 Euroért. -
Robi546 #135 Figyu abba mekkora térkép van illetve hol mész benne ? Az egész világ benne van vagy kb. akkor mint a Microsoft FLIGHT -ban ? -
#134 Nem is fogsz, ezek csak a grafikai és egyéb moduláris csomagok, amiket az Alaszka és a későbbi térképek is használhatnak (erdőségmodul, városmodul, stb.) - valószínűleg terhelésmegosztás céljából alakították ki így. A térképet meg kell vásárolni. -
Frenky #133 Hi! próbáltátok már ezt a SIM_et? "AeroFly FS" Tegnap feltettem szerintem elég jó lett. AeroFLY FS -
Frenky #132 Hi! Engem simán beenged, nem tudom mi lehet nálad.. Leszedtem az ingyenes cuccokat, de semmit nem tudok használni, vagy láma vagyok? -
#131 Én nem tudok belépni, mert jajgat az xbox.com. :S Pedig látom van pár új és ingyenes cucc. Másnál is van gond vagy csak nálam? Próbáltam FF és IE böngészővel is,a hiba azonos. -
#130 Sajnos csak a grafikai csomagok és ilyesmik, a konkrét készlet még mindig fizetős / pontba kerül. -
#129 Köszi az info-t, bevásároltam gyorsan. -
Frenky #128 Hello! Elvileg elérhető az Alaszkai cucc, 90% ingyenes! -
#127 GFWL-es vagy Steam-es? Nálam a Steames tegnap frissítette magát. Ismétlem a Steam frissíti a játékot és nem a GFWL szenved! -
Nyiri #126 Miért van az hogy nálam az update nem működik. Errorral elszáll -
#125 Igen, az éjjel épp néztem. Alaszkás lett a menü, új zene. Bár még nem elérhető. Azt nem tudni, hogy abból is lesz free trial, mint Hawaiiból? Mert tölteni tölötte az új DLC-t, bár még nem elérhető. -
Frenky #124 Hello! +volt a nagy frissítés 1.2 :-) -
Frenky #123 Torony.
-
Frenky #122 Egy kis pihi.
-
Frenky #121 Hi! GFWL az amit írtam :-) Köszönet a Moderátoroknak, hogy feltették a képet és linkeket! -
#120 Én beléptem és felveszlek, ez a GFWL azonosítód? Csak, mert én Steamről tolom, a GFWL féle kommunikáció gyenge.
Amúgy én csak free játékos vagyok, semmi extrám nincs. Ezért is örültem ennek az ingyen gépnek. -
Frenky #119 Sziasztok! Létrehoztam egy FaceBook_os csoportot, azok számára, akik érdeklődnek a játék iránt. Nyílt csoport, csatlakozzatok és indítsuk be az Online szórakozást repülést! MsFlight Hungary -
Frenky #118 Re. Jó lenne ha a Magyar Flight játékosok összejönnének egy Online repkedésre! Aki akar vegyen fel a játékban: HUNFrenky66, "asszem" elég érthető a becenevem :-)Frenky -
Frenky #117 Még 1 kép...