Microsoft Flight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Online repülések, infók, leírások, minden, ami a DCS Wolrd_el kapcsolatos!
Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók Csoportja a Google+ ON is! DCS World MAGYAROK YouTube Csatornája!
Üdvözlettel: HUNter
kodja, vagy esetleg feleslegesse valt
kiegeszitoje? Thx.
Magyar Fligh Simulátor 2004 csoport! bye
© Frenky 2012. jún. 17. 09:54 | privát | válasz | #118
Re. Jó lenne ha a Magyar Flight játékosok összejönnének egy Online repkedésre! Aki akar vegyen fel a játékban: HUNFrenky66, "asszem" elég érthetõ a becenevem :-)Frenky
Egy C46 kodot en is szivesen latnek.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
nekem Gigabyte van.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
"Check DirectX to see if any errors show up.
Start - Type DxDiag and enter
If no errors make sure your display adapter is set to 32bit color."
lehet raferne a windowsra 1 reinstall, mert biztos nalad van a gubanc. nekem mindig tokeletesen futtot a game.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
utanaolvasva masnal is elojott ilyen hiba, nvidia kartyan is.
nezd meg hogy a monitor szinmelysege 32bit-re van e allitva, ha nem akkor az a gond. meg a dx-et mondjak, de azt ugye mar frissitetted.
És azóta többször volt már driver frissítés, dx frissítés.
Találkoztam már mással is akinek ilyen kártyája van egy a hiba ugyanez.

Sztem inkább FB csoportot kéne létrehozni, azt könnyebb követni, valamint a képeket is jobban kezeli. Volt egy, de sajna a gazdája szó nélkül törölte :(

elmentem megkerestem a kajakost Hawaii-on;
aztán hazaindultam pihenni.

Mivel eléggé kihalt ez a fórum, kéne kezdeni Vele valamit.
Azt a pár emberkét kérném, akik itt vannak, hogy hadd lehessek házigazda, és csináljunk egy kis közösséget a játék köré.
Egy kis kórtörténet Rólam: lassan 4 éve utazok szimulátorokban, minden volt a gépemen már. Legtöbbet a Landwirtschafts Simulator-ban voltam aktív. Kb. 2-3 hete kaptam az asszonytól egy Logitech Attack 3 joystickot, és rákaptam a repkedésre. Elöször BF3-mal próbálkoztam, de a sok überpro, még felszállni sem hagyott. Aztán kedvet kaptam kötetlen repkedésre. Leszedtem a Microsoft Flight-ot, majd jött mellé a Hawaii és az Alaska pack is. Most csak ezzel a játékkal játszok, é próbálok pilótatársakat összegyûjteni.
Nagy vonalakban ennyi!
üdv,
Sparrow
futtatás, cmd
mkdir d:\XLive
mklink /J "c:\Users\<neved>\AppData\Local\Microsoft\XLive" d:\XLive
Innentõl a D meghajtón fogja foglalni a helyet
[merlinw.org]
Kezdhetném elölrõl az egészet. Nem sok kedvem van hozzá.
Múltkor repültem picit...hja, meg kezdõdött a suli, kevesebb az idõ.:(
Van aki még játszik ezzel a játékkal???
Úgyis jön a rossz idõ, jó lesz Hawaii felett repkedni.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Sajnos mióta a játék "hivatalosan meghalt" nagyon lankad a játék is, meg az érdeklõdés.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Age of Empires: Online kilõve.
MS Flight kilõve.
Mi jön még?
A GFWL? =)
A Microsoft elkaszálta a rövid életû Microsoft Flightot és a Project Columbiát, valamint alapos leépítést hajtott végre a vancouveri stúdiójában.
A Microsoft hivatalos közleményében azt írta, hogy rendszeresen megvizsgálják a rendelkezésükre álló szellemi tulajdonokat, s a családok, a játékosok és cégek szempontjából igyekszenek cselekedni. Számos körülmény figyelembevétele után voltak kénytelenek meghozni ezt a döntést, mely jobb helyzetbe hozza majd õket hosszú távú terveik megvalósításához.
A Microsoft Flight a korábban szárnyaló Microsoft Flight Simulator-széria alaposan lebutított, ingyenesen játszható változata, míg a rejtélyes Project Columbia egy, a Sesame Workshop Curriculum Team közremûködésével készült, gyerekeknek szánt játék lett volna. Továbbá a csapat állítólag egy sci-fi lövöldén is dolgozik, ami a Halo és a Gears of War babérjaira szeretne törni. A név nélküli, a Crysis 2 vezetõ tervezõje által felügyelt játék eredetileg Kinectre készült, de most már egy hagyományos programról van szó.
A Microsoft biztosított minket arról, hogy a Microsoft Game Studios Vancouver tovább folytatja a mûködését, illetve letölthetõ marad a Microsoft Flight, ám ehhez további kiegészítõk vagy frissítések már nem fognak megjelenni.
23-ig a Hawaii, a Haule és a P-51 North american Mustang 18 euro a Steamen
7998 HUF vs. 3500 HUF
Frenky: Ha steamen megveszed, akkor ennél a játéknál csak serial számokat kapsz, amit ugyanúgy a MS Flight alatti menubol a Redeem Code-dal tudtam aktiválni. Ennyit megért.
Az RV-6A-t repülni egy álom :)