Microsoft Flight

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Akik szeretik a repülést és kedvük van csatlakozni, mindenkit várunk a DCS World MAGYAR Felhasználók csoportjába a FaceBook_ON
Online repülések, infók, leírások, minden, ami a DCS Wolrd_el kapcsolatos!
Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók Csoportja a Google+ ON is! DCS World MAGYAROK YouTube Csatornája!
Üdvözlettel: HUNter

Játszanék ha nem lenne szar. Nem tudok bejelentkezni a live-ra mert folyton hibát ír

Sziasztok! Játszik még valaki ezzel a játékkal? Magyarok? Írjatok...

Hi! A jatekhoz van valakinek redeem
kodja, vagy esetleg feleslegesse valt
kiegeszitoje? Thx.

Nah még egy komment: Keresek olyan tagokat, akik jönnének akár rendszeresen is Online repkedésre, kötelék gyakorlásokra az FS2004 játékkal, "stimulátorral" is. Van egy csoportunk a FB_n is! Aki úgy érzi csatlakozzon és repüljünk együtt!
Magyar Fligh Simulátor 2004 csoport! bye

Aki gondolja!!
© Frenky 2012. jún. 17. 09:54 | privát | válasz | #118

Re. Jó lenne ha a Magyar Flight játékosok összejönnének egy Online repkedésre! Aki akar vegyen fel a játékban: HUNFrenky66, "asszem" elég érthetõ a becenevem :-)Frenky

moonster
Ritkán tolom..sajna nem tud felhoben tarolni mentett allasokat. A telepitese is a GFWL miatt, es a rengeteg kiegeszito miatt.
Egy C46 kodot en is szivesen latnek.
Valakinek van "felesleges" Redeem code_ja?

Hi! Valaki játszik még a játékkal?

MerlinW
Ha valaki szeretne egy F4U (Steam) DLC-t írjon nekem privátot.

[merlinw.org]

Nekem Sapphire. Egyébként amikor megjelent akkor friss telepítésû Windows volt tehát ez sem lehet a gond neki. Gyanítom, ha cserélném a kártyákat akkor is fent állna a probléma. Valamiért nem szereti a kártyámat a játék.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Mersant
de lehet azon a gepen kicsit megborult a rendszer. rakd at az 5770-et a masikba 1 teszt erejeig.
nekem Gigabyte van.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Csak az a röhej, hogy itthon van egy másik gép is ami teljesen olyan mint ez csak 3850-es Ati van benne, azon megy. Még a Windows 7 is ugyanaz a verzió mindkét gépen. A te 5770-esed milyen gyártmányú?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Mersant
hat akkor passzolom...forumokon is csak ennyit irnak:

"Check DirectX to see if any errors show up.
Start - Type DxDiag and enter
If no errors make sure your display adapter is set to 32bit color."

lehet raferne a windowsra 1 reinstall, mert biztos nalad van a gubanc. nekem mindig tokeletesen futtot a game.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

32bit-re van állítva.

Mersant
hat ez erdekes.

utanaolvasva masnal is elojott ilyen hiba, nvidia kartyan is.
nezd meg hogy a monitor szinmelysege 32bit-re van e allitva, ha nem akkor az a gond. meg a dx-et mondjak, de azt ugye mar frissitetted.

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_2_14_a59gjlpo5g.jpg

Itt a kép

Nekem indításkor egybõl ezt dobja:

És azóta többször volt már driver frissítés, dx frissítés.
Találkoztam már mással is akinek ilyen kártyája van egy a hiba ugyanez.

Mersant
nalad lesz a problema, mert nekem is ilyen kartyam van, es megjelenes ota jatszottam vele...

Van arra valamilyen mód, hogy az ATI 5770-es videokártyámon elinduljon? Röhej, hogy ezt megjelenés óta nem tudták kijavítani.

moonster
Úgy-úgy mester :)

Sztem inkább FB csoportot kéne létrehozni, azt könnyebb követni, valamint a képeket is jobban kezeli. Volt egy, de sajna a gazdája szó nélkül törölte :(
Így meló elõtt mentem 2 kört...

Na, elvittem egy fuvart Alaszkában;

elmentem megkerestem a kajakost Hawaii-on;

aztán hazaindultam pihenni.

MerlinW
Ja igen. De átmozgatod. Nehogy töröld:)

[merlinw.org]

Sziasztok!

Mivel eléggé kihalt ez a fórum, kéne kezdeni Vele valamit.
Azt a pár emberkét kérném, akik itt vannak, hogy hadd lehessek házigazda, és csináljunk egy kis közösséget a játék köré.
Egy kis kórtörténet Rólam: lassan 4 éve utazok szimulátorokban, minden volt a gépemen már. Legtöbbet a Landwirtschafts Simulator-ban voltam aktív. Kb. 2-3 hete kaptam az asszonytól egy Logitech Attack 3 joystickot, és rákaptam a repkedésre. Elöször BF3-mal próbálkoztam, de a sok überpro, még felszállni sem hagyott. Aztán kedvet kaptam kötetlen repkedésre. Leszedtem a Microsoft Flight-ot, majd jött mellé a Hawaii és az Alaska pack is. Most csak ezzel a játékkal játszok, é próbálok pilótatársakat összegyûjteni.

Nagy vonalakban ennyi!

üdv,
Sparrow

moonster
Köszi, okos, használtam már az F1-nél is, csak a linket úgy tudja létrehozni, hogy ha elõtte kitörlöd a forrás könyvtárat.
MerlinW
Kevés hely problémára:

futtatás, cmd
mkdir d:\XLive
mklink /J "c:\Users\<neved>\AppData\Local\Microsoft\XLive" d:\XLive

Innentõl a D meghajtón fogja foglalni a helyet

[merlinw.org]

moonster
Én megszívtam... Reinstall volt és én balga azt hittem, h ez a szar GFWL tárolja a teljes státuszomat, de csak a teljesítményeket a küldetések mentek a levesbe. Ráadásul a letöltött DLCk is a C-re akarnak menni, ahol mindig kevés hely van :)
Kezdhetném elölrõl az egészet. Nem sok kedvem van hozzá.
Múltkor repültem picit...hja, meg kezdõdött a suli, kevesebb az idõ.:(
Sziasztok!

Van aki még játszik ezzel a játékkal???

Optimus Prime
Egyébként én Steamen játszok ,ha játszok. Ha más is onnan tolja felvehet, vagy GFWL-en is.
Úgyis jön a rossz idõ, jó lesz Hawaii felett repkedni.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

moonster
MIvel nincs törés modell, és lagos volt a multiplay, így igazából egyszer csak elkezdtem zuhanni, külsõ nézet, ahogy szokott, így konstatáltam, h ütköztünk :)
Dzsini
Lehet, akinek a gépe magasabban van, az marad meg, a lejjebb haladó törik össze.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Optimus Prime
Én benne vagyok. Megpróbáljuk lehet-e egymásnak menni? :D
Sajnos mióta a játék "hivatalosan meghalt" nagyon lankad a játék is, meg az érdeklõdés.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

moonster
Régebben igen, de igencsak lagos volt.
Hi! Nagyon alszik a topic... Valami NEWság? Valaki próbálta már a többjátékos részt úgy, hogy voltatok legalább 8-10-en?

Udv.Ne is mond.Reggel amikor megláttam a cikket majdnem visszafeküdtem aludni:)Egyébként a pcguru oldaláról másoltam ide gondoltam csinálok egy kis jó kedvet mindenkinek tetszik a game:)
Dzsini
Mûködni fog ezentúl is, csak nem lesznek újabb területek, repülõk - és elõbb-utóbb leállítják a napi aerocache-ezést is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MerlinW
Rohadjanak meg... végül is csak ~60€-t költöttem rá...

[merlinw.org]

bon
Nem ingyenesek a dlc-k sem, minden empire pontba kerül, amit csak magas szinten játszva tudsz szerezni vagy pénzért steam-en keresztül.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Optimus Prime
Hát, annyira nem ástam bele magam. Csak hallottam hogy a DLC-ket ingyenessé tették - bár Steamen még van egy 10 eurós summer pack - és... igaz, maradt a mikrotranzakció.

bon
Age mért lenne kilõve? Fejlesztik folymatosan, auusztus 16.-án jön a következõ nagy frissítés am jelentõs változásokat hoz, új nép is jelenik meg aznap. Játékosok számával sincs gond a nyilatkozatuk szerint.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Optimus Prime
Drokk. Még jó, hogy eddig egy fillért se költöttem rá. Lehet ezután a DLC-k ára esik vagy kap akciót Steamen, vagy nem. Kicsit kár érte.

Age of Empires: Online kilõve.
MS Flight kilõve.
Mi jön még?
A GFWL? =)

A Microsoft elkaszálta a rövid életû Microsoft Flightot és a Project Columbiát, valamint alapos leépítést hajtott végre a vancouveri stúdiójában.

A Microsoft hivatalos közleményében azt írta, hogy rendszeresen megvizsgálják a rendelkezésükre álló szellemi tulajdonokat, s a családok, a játékosok és cégek szempontjából igyekszenek cselekedni. Számos körülmény figyelembevétele után voltak kénytelenek meghozni ezt a döntést, mely jobb helyzetbe hozza majd õket hosszú távú terveik megvalósításához.

A Microsoft Flight a korábban szárnyaló Microsoft Flight Simulator-széria alaposan lebutított, ingyenesen játszható változata, míg a rejtélyes Project Columbia egy, a Sesame Workshop Curriculum Team közremûködésével készült, gyerekeknek szánt játék lett volna. Továbbá a csapat állítólag egy sci-fi lövöldén is dolgozik, ami a Halo és a Gears of War babérjaira szeretne törni. A név nélküli, a Crysis 2 vezetõ tervezõje által felügyelt játék eredetileg Kinectre készült, de most már egy hagyományos programról van szó.

A Microsoft biztosított minket arról, hogy a Microsoft Game Studios Vancouver tovább folytatja a mûködését, illetve letölthetõ marad a Microsoft Flight, ám ehhez további kiegészítõk vagy frissítések már nem fognak megjelenni.
Optimus Prime
Az már brutális ár.

moonster
Az összes eddigi DLC-vel együtt. All in One!

23-ig a Hawaii, a Haule és a P-51 North american Mustang 18 euro a Steamen
Optimus Prime
Az egész pack volt 15 euró? annyira nem néztem. Engem aMaule izgat, meg a Hawaii pakk. Mert magában a Maule nem sokat ér.<#zavart2>

moonster
Ebben a kicsit több, mint 15 euroban minden repulo, minden pálya benne van. Igen, Alaska is, ami a GFWL-en újbóli 3999 magyar forintba kerül. Így azért már sokkal jutányosabbnak tûnik, nem?
7998 HUF vs. 3500 HUF

Frenky: Ha steamen megveszed, akkor ennél a játéknál csak serial számokat kapsz, amit ugyanúgy a MS Flight alatti menubol a Redeem Code-dal tudtam aktiválni. Ennyit megért.
Az RV-6A-t repülni egy álom :)
Optimus Prime
Azért vicces, hogy GFWL-en majdnem így is egy árban van. Na jó 66% off-fal már nem, de a 40%-kal igen. Hawaii pack így cirka ~3500, Marketplace-n 3999 Ft.

Oldal 1 / 4Következő →