341
A City Interactive új játéka immáron CryENGINE technológiával...
  • grebber
    Egyébként szerintem egész jó lett.Frankó helyszínek van egyfajta hangulata nem is olyan csúnya (bár láttunk szebbet is)
    Összességében azt mondanám jobb mint az első része!
  • drinkalot
    Hivatalosan csak akkor lesz warez ha kriszhd posztolja;D
  • Shep
    Nem érted te ezt a poént :)
  • Csokis
    Ahogy már kint van PS3-ra és Xbox 360-ra is warez verzióban.
  • Fpocok
    Kijött pécére is. Pécére van warez, szóval jah. Majd konzolra is jön egyszer.
  • Muttley
    már kint is van??
    :)

összhatásra milyen lett a játék?
    lövés ballisztika?
    enemy AI
    persze Realistic szinten kérdezem :)
  • grebber
    Az első 1 óra

#134: Ez mindennel szinte így van hogy a graf engine-t fejlesztő cég tudja kihozni a maxot a cuccból.
    Nem értem a City-t.Ezért kár volt megvenni ezt az engine-t mert kb leégetik csak. Ennél a grafikánál még az előd is min 2x szebb volt.Inkább csinálták volna Chrome engine-el mert az még szebb is volt.

• Maxtreme
    Hát szóval emberek.. Ez CE-hez képest finoman szólva sem lett szép :) Ráadásul only dx9 módban megy.
    De legalább gyors:) (90-110 fps)
  • alonso83
    tölthetö pc-re márt?
  • Seth
    Jaj, ki a fenére célozhatsz ? :D
  • Shep
    Jól van az, legalább holnap már megtudjuk, milyen hosszú a story mód :)
  • Fpocok
    APA KEZDŐDIK!
    Persze ha lenne konzolra warez, de mivel nincs, így nem szóltam.
  • Muttley
  • grebber
    Sehol még az
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Xbox warez.Pedig mindjárt megjelenik hivatalosan is.Tuti hogy T-Rexekkel őriztetik a kopiákat :D
  • Shep
    Na az már korrektebb ár.
  • grebber
    Amazonon is csak 30 dollár!
  • Jaka923
    A magyar forgalmazó lehet kissé kapzsi, ugyanis Steamen csak 30€-ba kerül a játék, ami a steames árakhoz képest alacsonynak mondható. Más kérdés, hogy nálunk ez szinte semmit nem jelent mivel ~9000 Ft-ra jön ki. Azt az 500 Ft-ot meg bőven megéri a dobozos kiadás, a póló és a poszter.
  • Shep
    Kicsit erős az az ár egy City játékért, előző rész jó volt, vélhetően ez sem lesz rossz de azért az árképzését én kicsit hibásnak érzem.
  • Jaka923
    Konzolvilágnál elő is rendeltem a játékot. 9500 Ft-ot megér, ráadásul póló és poszter is jár hozzá. Remélem, hogy a multi is ilyen hangulatos lesz, kár, hogy arról nem mutattak előzetest.
  • mester1987
    Én már igen. Vége. :D
  • Shep
    Na még senki nem ért a végére? :)
  • Muttley
  • mester1987
    Lehet, hogy túloztál is most.
  • grebber
    Vannak atombrutál hangulatos játékok is kis mérettel szóval ez nem befolyásoló tényező.
  • Maxtreme
    vagy 320x240-es textúrák lesznek, vagy kb 2 órára fog rúgni a gameplay. :D
  • mester1987
    Mi az anyád? 3.5 GB konzolon? Akkor PC-n max 5 GB lesz tokkal, vonóval és síppal...De mi a geciért kell lebutítani a CryEngine 3-mat ennyire???

-Felmondok.
  • DarkSector
    Amúgy ha sima kép kell nincsen harag, ezeket egyrészt magamnak szerkesztem szórakozásból, de akkor ha sima háttérkép kell, ezekből kell mazsolázgatni, és ezekre rátenni a 2 logot...:)

SGW2 képek

Azt a szürke mögötti részt csak kis mintába találhatod meg a neten, azt át kell majd méretezni, vagy levágni hogy ne 16:9-as arány legyen.

Csinálhatok egy teljesen másikat, csak válaszd ki az alap képeket, logo-k nálam vannak! Az nem kell, és kb írd meg mi hol legyen a képen. :)
  • DarkSector
    111. :)

Ha sima sceen kéne, nem lenne szükság fotoshopra. :)
  • mester1987
    *persze a logo is :)
  • mester1987
    Alakul-alakul! A szürkeség nem kéne szerintem, maradjo ncsak a siam alapháttér.
  • DarkSector
    az a szürke hányás egy fémes rész..., annélkül elvész a felirat.
    de ha az jobban tetszik... lehet azt is hogy kiveszem...

csak a szürke mögött nincsen kidolgozva a háttér, mert nem egy full háttérkép van a szürke "effect" mögött, nem véletlen ilyen. :D

Viszont ha nem kell dizájn, akkor egy sima screenshot-ból kellene kivágni egy bannert, mert ez a kép csak kis elemekből áll, itt-ott tudok korrigálni de a fémes résznek funkcionális oka van pl a SGW2 logon a 2-es számnál jól látható hogy olyan mintha egy fém lemezbe lenne ütve a betű-szám, sajna ez ilyen lett vmost...:D
  • grebber
    Ha nem lenne az a szürke hányás jó is lenne!
  • DarkSector
    Ez jobb vagy mi? :)

• mester1987
    Nem rossz, nem rossz! A jobb felső sarokba, a mostani fej helyett kérhetünk egy CryEngine logót? :P

(Persze ha nem gond!)
  • DarkSector
    Sniper: Ghost Warrior 2 banner. (mester1987 kérésére!....remélem tetszik majd!)
    mára ennyi. :)

• mester1987
    hehe

• mester1987
    Az elején, mintha elaludta volna fejét, mikor a távcsőbe néz :D
  • Csokis
  • DarkSector
    Nem, annyit mondtak hogy a fejlesztők azt mondták.
    Az egészen más, ezt is arra alapozták hogy lesz vezethető jármű.
  • Jaka923
    Ebben az előzetesben is elmondták, hogy több lesz mint egy cső-FPS és komoly történetet kap.