Sniper: Ghost Warrior 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Az ign az elsõ részét is lehúzta (5/10) Szóval az semmit nem jelent.

Next PC upgrade: 2022

Muttley
itt a teljes sztori: márc 12 az új dátum
kapják be a f.szt
megint halasztás szagú lesz
márciusban ugyanis jön az új Tomb Raider és az új Gears of War
mondjuk inkább csináljanak belõle normális játékot, mint egy rakás trágyát
a legutóbbi IGN beta teszt nagyon lehúzta

Just do it :)

#86-ban van a legutóbbi hír róla.
scomcomputers
Ezt honnan veszed??
<#ijedt>

* Scomcomputers the future of computing!*

grebber
Március 12-én jön!

Muttley
ezt hol olvastad?

Shep
Na most olvasom

Sniper: Ghost Warrior 2 release date changes from January 15 to Q1 2013Sniper: Ghost Warrior 2 has had its release date changed from January 15, 2013 to Q1, 2013, giving the title plenty more room to breathe up to March.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Ezt csak õk tudhatják! Bár szerintem elvileg még áll mert neten január 13-15 szerepel sok helyen!

Shep
Már csak Q1, a jan 13 már nem aktuális?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Kíváncsi vagyok mit tud a City Interactive a múltjával egy CryENGINE 3-ból azért összehozni mint technikailag, mind játékilag.
Ha már egy adrenalin-akciót összehoznak stabil technikával (bugmentesen, nem úgy mint az elõdjei stb...) az már jó.
Hunter of Deer
hat ez nem tûnik cryenginek. vagy nincs maxon minden vagy nemtom de az eddigi összes muvin 1000x szebb volt.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

grebber
Ez a video még jóindulattal sem mondható jó minõségûnek, bár az is igaz, hogy olyan a game, mintha grafika low-medium szinten lenne.

scomcomputers
<#worship><#eljen>

http://www.youtube.com/v/AyVUqPVw5Uc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

grebber
Optimus Prime
Meg a FoC-ot és azt hiszem az új BS is lemaradt.

Félek eme nagyot akarunk cím rosszul sül el. Igaz, csak a Sniper Gw-vel és a TT: Covert Ops-sot ismeretem, de azok jó címek. Szánalmas B-movie szintû sztori és egysorosok. De kit érdekel? Piszok jól szórakoztam.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Prince23
Omg, AC 3-at kihagytad! :D

Maxtreme
új tr is valamikor az év elején jön nem?

Fpocok
fc3 december? Nem most szeptember eleje?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Muttley
+1 <#eljen>

erõs a mezõny, januárban viszont a fû sem nõ
lesz ez még február eleje is
addig viszont kinyomhatnának egy demo-t, h lehessen fikázni ahol kell

- Resident Evil 6 - okt 02
- Dishonored - okt 12
- Doom 3 remake - okt 16
- Medal of Honor Warfighter - okt 20
- Forza Horizon - okt 23
- CoD Black Ops 2 - nov 13
++ Far Cry 3 - dec 04

Hunter of Deer
nem baj ha csúszik csak legyen jó. addig valahogy kihúzom majd a Borderlands 2-vel :)

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Shep
Belátták ,hogy nincs esélyük októberben, szerintem jól döntöttek.

Maxtreme
Milyen meglepõ, ismét csúszik, most 2013-ra<#wilting>

Optimus Prime
Tudom, hogy ez a 2 topicja, de az 1-é úgyis rég halott. Steamen épp akciós az elsõ játék Gold verzió. GMG-n januárban kipróbáltam és nagyon tetszett. Az új DLC-k menyit tesznek még hozzá a játékhoz?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Shep
Ó hát most egy magyar topic mit számít. El fog menni megint minimum 1 millió még PC-re is a maradék 4+ meg a két konzolra biztos megint meglesz,

DarkSector
Hát érdekes én eddig mindenkitõl azt hallottam hogy szar még a cod trailer is és ezt már nem fogja senki megvenni...
Nézz be a topikjába.

Kivéve engem mert én elõrendeltem már. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Magyarázd ezt a milliónyi COD vásárlónak. Lehet akármilyen jó egy cím egy COD és egy Medal ellen azért fel kell kötnie. Persze én szurkolok neki fõleg a Cod ellen de nem hiszem ,hogy jó ötlet összeengedni velük.

DarkSector
ha hinni lehet a mendemondáknak akkor nincs mitõl félnie.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Hát elég rosszul idõzítenek akkor, COD, Medal mellett? Hát õk tudják. Lehet lesz ez még január is /)

Maxtreme
Ismét csúszás van. Októberbe jön.

grebber

Augusztus 21
Muttley
a ballisztika úgy tûnik kb o.k. lesz és ez a lényeg :)
érezni, hogy MW-bõl loptak all ghillied up + one shot one kill pályából
de nem baj, mert ez a 2 pálya maga a sniper mestermû
és mondtuk is neki faszbukkon + tube-on, h figyeljenek erre
viszont
hiányolom a hangulatteremtõ zenét
ghillie ruha nuku és a csávó gond nélkül észrevétlen marad vagonok alatt

vau-vau, gyertek ti is, nyomjátok nekik fb-on és yt-on mit csináljanak még :)
még van egy kis idõ kiadásig

DarkSector
Nah akkor pattant volna el az agyamban az ér ha kiirják hogy x forint lesz a dlc...hlisten csak felesleges procedura lesz.

érdekes máskor meg tudták oldani hogy 1-2 helyen cenzurázva legyenek...sebaj. Ha erre is van idejük.

Sajnos csak egy DLC megjelenése után téphetjük darabokra ellenfeleinket a Sniper: Ghost Warrior 2-ben. Kár, mert eredetileg ez egy megjelenéssel együtt kiadott lehetõség lett volna...

A Sniper: Ghost Warrior 2 megjelenésekor nem kap helyet a programban az eredetileg bereklámozott testrészcsonkolás -- a játék reklámanyagában annak idején külön kiemelték a részletes sérülésmodellezést, de ezt majd csak egy DLC-ben kaphatjuk meg a Sniper 2 kiadása után.

Hogy miért? Michael Sroczynski, a játék producere azt nyilatkozta a Joystiq-nak, hogy bár a rendszer teljesen kész van, ki kellett venniük, mert nem szeretnék, hogy a játék a megjelenésekor tiltólistára kerüljön Németországban, ami a City Interactive egyik legnagyobb piaca. A DLC persze ingyenes lesz minden platformon.
Jaka923
http://www.youtube.com/v/BjebT3kWaeo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

DarkSector
Tévesztés.

Aradebil2
elsõ legendary fuckyea:DDD olyan gyenge hogy már fáj, de jó lesz salvage-nek:D pff:D

scomcomputers
<#eljen><#eljen>

szabii98
http://www.youtube.com/v/-_8ty4BF90A&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

I met God. She's black

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Akkor én kérek elnézést a jól informáltságodért.
grebber
Nem értem ezt a Dx11 nincs kizárva dolgot fejtsed már ki.

DX11-es lesz tehát ezért nem értem!

Szerintem egy jobb AI és egy átlagos singli mód jót tesz a címnek majd.
és még a DX11 sincs "teljesen" kizárva.
Maxtreme
Az arcokat most sem sikerül összehozni.. :)

Ezt patchel sem sikerült orvosolni? Mert valamit láttam írtak volna az AI-val kapcs.

Hunter of Deer
én is végigtoltam az elsõt egy jópárszor, legnehezebben is. viszont abban az AI volt ami felidegelt hogy simán kiszúrt hogy merre vagyok meg több 100 méterrõl simán lõtt az AKval :) ha ezt javították + ez a graf ami lesz akkor nagyot fog ütni :)