341
A City Interactive új játéka immáron CryENGINE technológiával...
-
Egyébként szerintem egész jó lett.Frankó helyszínek van egyfajta hangulata nem is olyan csúnya (bár láttunk szebbet is)
Összességében azt mondanám jobb mint az első része! -
drinkalot #140 Hivatalosan csak akkor lesz warez ha kriszhd posztolja;D -
Nem érted te ezt a poént :) -
Csokis #138 Ahogy már kint van PS3-ra és Xbox 360-ra is warez verzióban. -
Kijött pécére is. Pécére van warez, szóval jah. Majd konzolra is jön egyszer. -
már kint is van??
:)
összhatásra milyen lett a játék?
lövés ballisztika?
enemy AI
persze Realistic szinten kérdezem :) -
Az első 1 óra
#134: Ez mindennel szinte így van hogy a graf engine-t fejlesztő cég tudja kihozni a maxot a cuccból.
Nem értem a City-t.Ezért kár volt megvenni ezt az engine-t mert kb leégetik csak. Ennél a grafikánál még az előd is min 2x szebb volt.Inkább csinálták volna Chrome engine-el mert az még szebb is volt.
-
Hát szóval emberek.. Ez CE-hez képest finoman szólva sem lett szép :) Ráadásul only dx9 módban megy.
De legalább gyors:) (90-110 fps) -
alonso83 #133 tölthetö pc-re márt?
-
Jaj, ki a fenére célozhatsz ? :D -
Jól van az, legalább holnap már megtudjuk, milyen hosszú a story mód :) -
APA KEZDŐDIK!
Persze ha lenne konzolra warez, de mivel nincs, így nem szóltam. -
-
Sehol még az SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Xbox warez.Pedig mindjárt megjelenik hivatalosan is.Tuti hogy T-Rexekkel őriztetik a kopiákat :D -
Na az már korrektebb ár. -
Amazonon is csak 30 dollár! -
A magyar forgalmazó lehet kissé kapzsi, ugyanis Steamen csak 30€-ba kerül a játék, ami a steames árakhoz képest alacsonynak mondható. Más kérdés, hogy nálunk ez szinte semmit nem jelent mivel ~9000 Ft-ra jön ki. Azt az 500 Ft-ot meg bőven megéri a dobozos kiadás, a póló és a poszter. -
Kicsit erős az az ár egy City játékért, előző rész jó volt, vélhetően ez sem lesz rossz de azért az árképzését én kicsit hibásnak érzem. -
Konzolvilágnál elő is rendeltem a játékot. 9500 Ft-ot megér, ráadásul póló és poszter is jár hozzá. Remélem, hogy a multi is ilyen hangulatos lesz, kár, hogy arról nem mutattak előzetest. -
mester1987 #122 Én már igen. Vége. :D -
Na még senki nem ért a végére? :) -
-
mester1987 #119 Lehet, hogy túloztál is most. -
Vannak atombrutál hangulatos játékok is kis mérettel szóval ez nem befolyásoló tényező. -
vagy 320x240-es textúrák lesznek, vagy kb 2 órára fog rúgni a gameplay. :D -
mester1987 #116 Mi az anyád? 3.5 GB konzolon? Akkor PC-n max 5 GB lesz tokkal, vonóval és síppal...De mi a geciért kell lebutítani a CryEngine 3-mat ennyire???
-Felmondok. -
Amúgy ha sima kép kell nincsen harag, ezeket egyrészt magamnak szerkesztem szórakozásból, de akkor ha sima háttérkép kell, ezekből kell mazsolázgatni, és ezekre rátenni a 2 logot...:)
SGW2 képek
Azt a szürke mögötti részt csak kis mintába találhatod meg a neten, azt át kell majd méretezni, vagy levágni hogy ne 16:9-as arány legyen.
Csinálhatok egy teljesen másikat, csak válaszd ki az alap képeket, logo-k nálam vannak! Az nem kell, és kb írd meg mi hol legyen a képen. :) -
111. :)
Ha sima sceen kéne, nem lenne szükság fotoshopra. :) -
mester1987 #113 *persze a logo is :) -
mester1987 #112 Alakul-alakul! A szürkeség nem kéne szerintem, maradjo ncsak a siam alapháttér. 

-
az a szürke hányás egy fémes rész..., annélkül elvész a felirat.
de ha az jobban tetszik... lehet azt is hogy kiveszem...
csak a szürke mögött nincsen kidolgozva a háttér, mert nem egy full háttérkép van a szürke "effect" mögött, nem véletlen ilyen. :D
Viszont ha nem kell dizájn, akkor egy sima screenshot-ból kellene kivágni egy bannert, mert ez a kép csak kis elemekből áll, itt-ott tudok korrigálni de a fémes résznek funkcionális oka van pl a SGW2 logon a 2-es számnál jól látható hogy olyan mintha egy fém lemezbe lenne ütve a betű-szám, sajna ez ilyen lett vmost...:D -
Ha nem lenne az a szürke hányás jó is lenne! -
Ez jobb vagy mi? :)
-
mester1987 #108 Nem rossz, nem rossz! A jobb felső sarokba, a mostani fej helyett kérhetünk egy CryEngine logót? :P
(Persze ha nem gond!) -
Sniper: Ghost Warrior 2 banner. (mester1987 kérésére!....remélem tetszik majd!)
mára ennyi. :)
-
mester1987 #106 hehe
-
mester1987 #105 Az elején, mintha elaludta volna fejét, mikor a távcsőbe néz :D -
Csokis #104 -
Nem, annyit mondtak hogy a fejlesztők azt mondták.
Az egészen más, ezt is arra alapozták hogy lesz vezethető jármű. -
Ebben az előzetesben is elmondták, hogy több lesz mint egy cső-FPS és komoly történetet kap.