Sniper: Ghost Warrior 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Egyébként szerintem egész jó lett.Frankó helyszínek van egyfajta hangulata nem is olyan csúnya (bár láttunk szebbet is)
Összességében azt mondanám jobb mint az elsõ része!

Next PC upgrade: 2022

Hivatalosan csak akkor lesz warez ha kriszhd posztolja;D
Shep
Nem érted te ezt a poént :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ahogy már kint van PS3-ra és Xbox 360-ra is warez verzióban.

Fpocok
Kijött pécére is. Pécére van warez, szóval jah. Majd konzolra is jön egyszer.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Muttley
már kint is van??
:)

összhatásra milyen lett a játék?
lövés ballisztika?
enemy AI
persze Realistic szinten kérdezem :)

Just do it :)

grebber
Az elsõ 1 óra

#134: Ez mindennel szinte így van hogy a graf engine-t fejlesztõ cég tudja kihozni a maxot a cuccból.
Nem értem a City-t.Ezért kár volt megvenni ezt az engine-t mert kb leégetik csak. Ennél a grafikánál még az elõd is min 2x szebb volt.Inkább csinálták volna Chrome engine-el mert az még szebb is volt.

Maxtreme
Hát szóval emberek.. Ez CE-hez képest finoman szólva sem lett szép :) Ráadásul only dx9 módban megy.
De legalább gyors:) (90-110 fps)

tölthetö pc-re márt?
Seth
Jaj, ki a fenére célozhatsz ? :D

PSN ID.: Beegabor

Shep
Jól van az, legalább holnap már megtudjuk, milyen hosszú a story mód :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
APA KEZDÕDIK!
Persze ha lenne konzolra warez, de mivel nincs, így nem szóltam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Muttley
http://www.youtube.com/v/4rHaNmc1QNs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

grebber
Sehol még az Xbox warez.Pedig mindjárt megjelenik hivatalosan is.Tuti hogy T-Rexekkel õriztetik a kopiákat :D

Shep
Na az már korrektebb ár.

grebber
Amazonon is csak 30 dollár!

Jaka923
A magyar forgalmazó lehet kissé kapzsi, ugyanis Steamen csak 30€-ba kerül a játék, ami a steames árakhoz képest alacsonynak mondható. Más kérdés, hogy nálunk ez szinte semmit nem jelent mivel ~9000 Ft-ra jön ki. Azt az 500 Ft-ot meg bõven megéri a dobozos kiadás, a póló és a poszter.

Shep
Kicsit erõs az az ár egy City játékért, elõzõ rész jó volt, vélhetõen ez sem lesz rossz de azért az árképzését én kicsit hibásnak érzem.

Jaka923
Konzolvilágnál elõ is rendeltem a játékot. 9500 Ft-ot megér, ráadásul póló és poszter is jár hozzá. Remélem, hogy a multi is ilyen hangulatos lesz, kár, hogy arról nem mutattak elõzetest.

Én már igen. Vége. :D
Shep
Na még senki nem ért a végére? :)

Muttley
http://www.youtube.com/v/53J8t1GgkhM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Lehet, hogy túloztál is most.
grebber
Vannak atombrutál hangulatos játékok is kis mérettel szóval ez nem befolyásoló tényezõ.

Maxtreme
vagy 320x240-es textúrák lesznek, vagy kb 2 órára fog rúgni a gameplay. :D

Mi az anyád? 3.5 GB konzolon? Akkor PC-n max 5 GB lesz tokkal, vonóval és síppal...De mi a geciért kell lebutítani a CryEngine 3-mat ennyire???

-Felmondok.
DarkSector
Amúgy ha sima kép kell nincsen harag, ezeket egyrészt magamnak szerkesztem szórakozásból, de akkor ha sima háttérkép kell, ezekbõl kell mazsolázgatni, és ezekre rátenni a 2 logot...:)

SGW2 képek

Azt a szürke mögötti részt csak kis mintába találhatod meg a neten, azt át kell majd méretezni, vagy levágni hogy ne 16:9-as arány legyen.

Csinálhatok egy teljesen másikat, csak válaszd ki az alap képeket, logo-k nálam vannak! Az nem kell, és kb írd meg mi hol legyen a képen. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
111. :)

Ha sima sceen kéne, nem lenne szükság fotoshopra. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

*persze a logo is :)
Alakul-alakul! A szürkeség nem kéne szerintem, maradjo ncsak a siam alapháttér. <#eljen><#eljen><#eljen>
DarkSector
az a szürke hányás egy fémes rész..., annélkül elvész a felirat.
de ha az jobban tetszik... lehet azt is hogy kiveszem...

csak a szürke mögött nincsen kidolgozva a háttér, mert nem egy full háttérkép van a szürke "effect" mögött, nem véletlen ilyen. :D

Viszont ha nem kell dizájn, akkor egy sima screenshot-ból kellene kivágni egy bannert, mert ez a kép csak kis elemekbõl áll, itt-ott tudok korrigálni de a fémes résznek funkcionális oka van pl a SGW2 logon a 2-es számnál jól látható hogy olyan mintha egy fém lemezbe lenne ütve a betû-szám, sajna ez ilyen lett vmost...:D

grebber
Ha nem lenne az a szürke hányás jó is lenne!

DarkSector
Ez jobb vagy mi? :)

Nem rossz, nem rossz! A jobb felsõ sarokba, a mostani fej helyett kérhetünk egy CryEngine logót? :P

(Persze ha nem gond!)
DarkSector
Sniper: Ghost Warrior 2 banner. (mester1987 kérésére!....remélem tetszik majd!)
mára ennyi. :)

hehe

Az elején, mintha elaludta volna fejét, mikor a távcsõbe néz :D
http://www.youtube.com/v/GUsp9mP5-kY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

DarkSector
Nem, annyit mondtak hogy a fejlesztõk azt mondták.
Az egészen más, ezt is arra alapozták hogy lesz vezethetõ jármû.

Jaka923
Ebben az elõzetesben is elmondták, hogy több lesz mint egy csõ-FPS és komoly történetet kap.

DarkSector
Vlóban jónak tûnik. Bár tény hogy ezekbõl a képekbõl nem derül ki hogy csõfps 0 story-val vagy jobb féle.

Jaka923
Remek játék lesz, én már elõ is rendeltem.

http://www.youtube.com/v/ZKm3Ta1PuW8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
grebber
Jaka923
Steamen elõrendelhetõ a játék. 30 €-ért még úgy ahogy elmegy, de én a bolti verziót fogom megvenni, mert abban valószínûleg megint lesz magyar felirat.

Jaka923
City Interactive-tól nem is kell csodát várni, de ez legalább nem egy szemétbe való játék lesz tõlük, hanem egy tisztességes iparosmunka.

Maxtreme
Nem estem hasra tõlük.

grebber

Muttley
official release date:
a jelenlegi... :)

Nem akarok ünneprontó lenni, de ha ennyi halasztás van vele, akkor ott már gondok lehetnek vagy csak az összecsapott munka még készülõben.
Eddig már 3x csúszott tudtommal. Vagy nagyon jónak kellene lennie a "kategóriában" vagy javában az elsõ rész tükrözését hozza, a grafikát leszámítva.