341
A City Interactive új játéka immáron CryENGINE technológiával...
-
Nem mindenkinél az a cél ,hogy berakhassa a rubrikába a pipát, hogy na ez is megvolt, hanem van aki szeret nézelődni, ha nem tetszik valami újratölteni és más megoldást keresni, akármi. -
Ha játszottál vele tudnád ebben nem is lehet rohanni,mivel szétszednek egyből.Ráadásul mint mások is írták az egyből átemelték azt a tulajdonságot,hogy 50 kb-ről meghallják a társuk halálát és te lehet elbújva a föld alatt is jön és egyből szarrá lő miközben ki se látszol a bokroktól.
Szóval aki ebbe tud rohanni na az már pronak mondhatja magát!Én nem vagyok ilyen 1-2 rész ami ha jól megy 3 perc és szoptam vagy 30 percet. -
Egy sniper pont nem csak megy előre és lő, de persze úgy játszod ahogy akarod. -
Mennyetek már a jó büdös p..... ezzel a rohanás szöveggel. Menni kell lőni kell semmi mást nem kell mint minden más játékban megyek előre basszátok meg! Nézelődni a keresgélős játékokban kell ahol az egérkattintással tudod a megtalált tárgyat eltüntetni.
Soha a büdös életbe nem fogom megérteni hogy 4-5 órás fps-ekben meg 100%-hoz kellő Tomb Raiderben (hogy egy újat említsek) hogy képesek az emberek 1x-2x órákat beleölni.
Eladásokra kíváncsi leszek. Bízom benne,hogy ez is meglesz 1 millió!
Remélem azt is,hogy még sok játékukban használják majd a CE3-at és ennél jobban kihasználják majd.(Következő az Enemy Front lesz)
-
1) lesz hozzá 1 millió DLC
2) mibe fogadjunk, h nem realistic ballisztikával játszod és szokás szerint rohansz ;)
nem lóverseny ez, B+
:D :D -
Játék hosszilag követi a mai trendeket nincs 5 órás. -
kirpill75 #175 -
Undorító ez a checkpoint rendszer... -
Na játszottam kb. 20 percet FLT crackel, és ezzel nem akadt be. -
mester1987 #172 Lesz még. -
Hát van már FLT crack, kipróbálom akkor azzal... -
Szerintem crack hiba vagy valamit nagyon elrontottak mert nálam is ez van.Pl missziok elején is az átvezető videóknál. -
Csokis #169 Sniper: Ghost Warrior 2 'Siberian Strike' DLC announced -
Na kipróbáltam a játékot, első 2 küldetést csináltam meg, de eddig elég monoton, de szívesen játszok azért vele, viszont van egy problémám, grafikai beállításoktól függetlenül a játék néha beakad pár másodpercre, ez miért lehet?(tehát akár lowon és very highon is ugyanúgy fut, teljesen jó fpsel, viszont néha beakad) -
ÚRISTEN! A CryEngine-t ilyen szarul használni, te jó ég! Az egész vegetáció full mozdulatlan, felnézek, egy darab textúra az egész erdő... istenem. Crysis 3 után sírok ezen a játékon... tökéletes példája annak, ha egy jó engine egy csapat amatőr kezébe kerül. Amúgy maga a játék tűrhető, bár kicsit unalmas nekem. -
kjhun #166 2013-03-12 18:12:27 GAMES Sniper_Ghost_Warrior_2-FLT 6675.7MB | 70F -
Hát ez legyen a legnagyobb baj ahogy fogalmaztál. :) -
nem is en vezetem, en csak latom es szornyulkodom.
Mondjuk a szelcsendben lehet valami, bar ahol neztem 1m/s-et irt es nem mozgott.
A palya vegefele 5m/s-et ott mar finoman mozgolodott a novenyzet.
De elejen a steril reszen, viszont hullik a lomb, zold level esz nelkul, akkor meg azt nehez hova tenni.
Na mind1 ez legyen a legnagyobb baja, remelem tobben liszenszeltek mar ezt az enginge-t, inkabb mint meg egy unreal3-as oskovuletes borzadaly. -
Mondjuk ez a játék nem a járművezetésre lett kiokoskodva, valamint létezik olyan hogy szélcsend. -
azt hiszem meg nyugdijt se annak annak a designernek, grfaikusnak, vagy barkinek aki rabolintott, hogy az elso palyan a motorcsonaknak megfelelo a felkavart vize, ilyen hanyadekot reg nem lathatott a jatekos tarsadalom :)
Na meg szerintem az elso palyan (meg csak ott jarok) Elfelejtettek bekapcsolni a szelet, mert minden all rezzenestelenul, nagyon streil lesz tole minden. EGy komolyabb modder csapat tobbet kihozna az engine-bol azt gondolom :) -
Megcsináltam másfél pályát, nem rossz ez csak valahogy olyan lomha a mozgása az emberünknek. -
Nekem is tetszett az első rész.A City első igazán valamire valo játéka volt.És szerencsére tartja ezt a szintet.
Nagyin kiváncsi vagyok mit alkotnak majd azzal a kalandjátékkal. Skyrim alázást várok :-D -
"sok tudatlan igen"
én meg ezekután mindent az Unigine-hoz mérek majd, vagy a Future Mark-hoz. -
Mivel ezis Cryengine3 igy mindenki ahhoz fogja hasonlítani, kár ezen kiakadni....egyébként igen meglepően jó a játék....bár nekem az első is bejött.... -
HÁNYszor kell még ezt hallanom? És hány topikban?
Crysis 3 grafika csak egy van, semmi nem lesz olyan , meg olyan rövid szar sem...
Crysis egy techdemo/szimulátor,
EZ egy játék! -
Nos hát nem egy Krizis3, de elég kellemes a grafika....:) -
Lőttem én is videt, de nem azért amiért egyesek hogy lássák milyen fainul tudok fullécsdibe játszani:
Nem bugos ez, csak a City csinálta.
-
Nem rossz ,simán hozza az első rész hangulatát.Csak sokan már a City név láttám le se szarják ;-) -
wow azt hittem benne lesz pár napig a top10-ben. ennyire rossz?
-
pcgammer #152 Jó az optimalizálása :D
-
bajsz #151 Te beteg vagy ember,de bírom a stílusod :D :D :D XD -
mester1987 #150 Kérni fogok tőled egyszer egy autogrammot :) -
mester1987 #149 Huhh
-
kriszhd #148 Mikrofonos videó:
-
No nem egy Crysis3,meg csak DX9 ugye:
Minden maxon van!
-
mester1987 #146 ...vagy PNG-t, az veszteségmentes. -
mester1987 #145 BMP képformátumot kell választani. -
Azok az első képek rondák is nem is értem milyen beállításokkal csinálta a srác (nfohumpról raktam be őket)
Mert amiket mi raktunk be sajátot ég és föld a kettő kb.
-
Másik topicban meg jó, hogy porig aláztad a grafikát :D -
kjhun #142 12.03.13 07:26 Uhr Sniper.Ghost.Warrior.2.Special.Edition-ALI213 6004 MB
12.03.13 10:22 Uhr Sniper.Ghost.Warrior.2.Special.Edition-3DM 6400 MB
Link
Scene, még nincs.