Sniper: Ghost Warrior 2

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szép lesz ez így. Bár még esély is lehet a DX11-re is. 😛
Prince23
Én is nagyon... szerintem mérföldekkel jobb lesz mint az elõzõ. de az sem volt kutya

Hunter of Deer
jajj de várom már ezt is. a Sniper Elittel együtt lesz mivel ellõni az idõt 😛

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

grebber

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
HUH letöltötte valaki ezt a gameplay-t? mert megnézném! 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lesz egy pár :'D
Shep
Annyi játék lesz PC-re nyáron, mint máskor október-novemberben.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Júniusról Augusztusra csúszott a megjelenés.
grebber

Nyárra csak befut 😊
grebber
DarkSector
Oks fasza.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Elhalasztották sajna <#zavart2>
DarkSector
Még 8 nap.

Muttley
gamespoton már jó ideje
június 26. 😉

Just do it :)

Még a végén jó is kisülhet belõle.
Látom izgat téged ez a téma.
Lehet, hogy te tudod, hogy mit akartál írni/mondani, de valóban hülyeséget írtál.
Sry, de így van.

Mielõtt provokálsz gondolj bele, mire írhattam <#nezze>
Mivan?
Black Ghost
"Láttam már bevásárlóközpontokban, de sehol sem láttam."

-aha, szóval nem láttad azt amit láttál, ...értem....ja nem mégsem! 😄
Azt mióta keresem, csak sose tudtam a nevét. Láttam már bevásárlóközpontokban, de sehol sem láttam.
Bokafix2
Nem ez az elsõ jobb játékuk... Hidden Target is nagyon jó FPS, City-s szinthez viszonyítva újszerû grafikával és játékmenettel, pár apróbb bosszantó hibától eltekintve.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

A City Interactive-tól senki se vár jót, de a CryENGINE-t licenszelték az csak jó lehet végre ;-)
vérpocok
Jáj hogy ez mekkora Crysis koppintás, a sziget, a környezet, a csirkék... jáj.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Lényeg, hogy más játéknál is van topik 2. résznek, vita lezárva.
Kise tudja majd 😊
Black Ghost
Miért, itt nyilazni kell, meg parittyával dobni? 😉
Jó nekem mindegy, de nem egy és ugyanaz a játék.
grebber
Azért nem nyitottam neki én se külön topikot.Csak átkelett volna nevezni 1-2-re. De ha sikeres lesz a 2 is akkor meg a trilógia is lehetett volna egyben!

Muttley
alig 750 hsz az SGW1-ben
bõven elfért volna oda is
tök felesleges volt neki külön topikot nyitni

Just do it :)

Evogordon
Varos xboxra

Amúgy mikorra tolták vagy csak pletyka szinten késik?
Nembaj, foltozgassák csak. Jó lenne már egy jó FPS sniperes game is a Sniper Elite V2 TPS-e mellett.
Shep
Azóta már volt róla szó, hogy késik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Közel féléves hír szerint Március 16-án érkezik.
Na bazz, elírtam a topik címét. Sajna nem tudom javítani <#csodalk>
Trailer

Gameplay Session

← ElőzőOldal 7 / 7