341
A City Interactive új játéka immáron CryENGINE technológiával...
  • DarkSector
    Vlóban jónak tűnik. Bár tény hogy ezekből a képekből nem derül ki hogy csőfps 0 story-val vagy jobb féle.
  • Jaka923
    Remek játék lesz, én már elő is rendeltem.
  • mester1987
  • grebber
    Itt a dobozos verziója kb fele annyiba kerül!

• Jaka923
    Steamen előrendelhető a játék. 30 €-ért még úgy ahogy elmegy, de én a bolti verziót fogom megvenni, mert abban valószínűleg megint lesz magyar felirat.
  • Jaka923
    City Interactive-tól nem is kell csodát várni, de ez legalább nem egy szemétbe való játék lesz tőlük, hanem egy tisztességes iparosmunka.
  • Maxtreme
    Nem estem hasra tőlük.
  • grebber
    Új képek!
  • Muttley
    official release date:
    a jelenlegi... :)

• mester1987
    Nem akarok ünneprontó lenni, de ha ennyi halasztás van vele, akkor ott már gondok lehetnek vagy csak az összecsapott munka még készülőben.
    Eddig már 3x csúszott tudtommal. Vagy nagyon jónak kellene lennie a "kategóriában" vagy javában az első rész tükrözését hozza, a grafikát leszámítva.
  • grebber
    Az ign az első részét is lehúzta (5/10) Szóval az semmit nem jelent.
  • Muttley
    itt a teljes sztori: márc 12 az új dátum
    kapják be a f.szt
    megint halasztás szagú lesz
    márciusban ugyanis jön az új Tomb Raider és az új Gears of War
    mondjuk inkább csináljanak belőle normális játékot, mint egy rakás trágyát
    a legutóbbi IGN beta teszt nagyon lehúzta
  • mester1987
    #86-ban van a legutóbbi hír róla.
  • scomcomputers
    Ezt honnan veszed??
  • grebber
    Március 12-én jön!
  • mester1987
    [URL=http://ipon.hu/hir/sniper_ghost_warrior_2_megjelenes/17981][/URL]
  • Muttley
    ezt hol olvastad?
  • Shep
    Na most olvasom

Sniper: Ghost Warrior 2 release date changes from January 15 to Q1 2013Sniper: Ghost Warrior 2 has had its release date changed from January 15, 2013 to Q1, 2013, giving the title plenty more room to breathe up to March.

• grebber
    Ezt csak ők tudhatják! Bár szerintem elvileg még áll mert neten január 13-15 szerepel sok helyen!
  • Shep
    Már csak Q1, a jan 13 már nem aktuális?
  • grebber
    Brutal War Crimes Bosnia Trailer
  • mester1987
    Kíváncsi vagyok mit tud a City Interactive a múltjával egy CryENGINE 3-ból azért összehozni mint technikailag, mind játékilag.
    Ha már egy adrenalin-akciót összehoznak stabil technikával (bugmentesen, nem úgy mint az elődjei stb...) az már jó.
  • Hunter of Deer
    hat ez nem tűnik cryenginek. vagy nincs maxon minden vagy nemtom de az eddigi összes muvin 1000x szebb volt.
  • grebber
    Ez a video még jóindulattal sem mondható jó minőségűnek, bár az is igaz, hogy olyan a game, mintha grafika low-medium szinten lenne.
  • Maxtreme
    [URL=http://www.enizr.com/games/sniper-ghost-warrior-2-philippines-gameplay-walkthrough.aspx]Csak én látom úgy hogy az első képekhez képest nem kicsit "csúnyult"?[/URL]
  • scomcomputers
  • Csokis
  • grebber
    Minden fronton támadni akar a City?
  • Optimus Prime
    Meg a FoC-ot és azt hiszem az új BS is lemaradt.

Félek eme nagyot akarunk cím rosszul sül el. Igaz, csak a Sniper Gw-vel és a TT: Covert Ops-sot ismeretem, de azok jó címek. Szánalmas B-movie szintű sztori és egysorosok. De kit érdekel? Piszok jól szórakoztam.
  • Prince23
    Omg, AC 3-at kihagytad! :D
  • Maxtreme
    új tr is valamikor az év elején jön nem?
  • Fpocok
    fc3 december? Nem most szeptember eleje?
  • Muttley
    +1

erős a mezőny, januárban viszont a fű sem nő
    lesz ez még február eleje is
    addig viszont kinyomhatnának egy demo-t, h lehessen fikázni ahol kell

- Resident Evil 6 - okt 02
    - Dishonored - okt 12
    - Doom 3 remake - okt 16
    - Medal of Honor Warfighter - okt 20
    - Forza Horizon - okt 23
    - CoD Black Ops 2 - nov 13
    ++ Far Cry 3 - dec 04
  • Hunter of Deer
    nem baj ha csúszik csak legyen jó. addig valahogy kihúzom majd a Borderlands 2-vel :)
  • Shep
    Belátták ,hogy nincs esélyük októberben, szerintem jól döntöttek.
  • Maxtreme
    Milyen meglepő, ismét csúszik, most 2013-ra
  • Optimus Prime
    Tudom, hogy ez a 2 topicja, de az 1-é úgyis rég halott. Steamen épp akciós az első játék Gold verzió. GMG-n januárban kipróbáltam és nagyon tetszett. Az új DLC-k menyit tesznek még hozzá a játékhoz?
  • Shep
    Ó hát most egy magyar topic mit számít. El fog menni megint minimum 1 millió még PC-re is a maradék 4+ meg a két konzolra biztos megint meglesz,
  • DarkSector
    Hát érdekes én eddig mindenkitől azt hallottam hogy szar még a cod trailer is és ezt már nem fogja senki megvenni...
    Nézz be a topikjába.

Kivéve engem mert én előrendeltem már. :)
  • Shep
    Magyarázd ezt a milliónyi COD vásárlónak. Lehet akármilyen jó egy cím egy COD és egy Medal ellen azért fel kell kötnie. Persze én szurkolok neki főleg a Cod ellen de nem hiszem ,hogy jó ötlet összeengedni velük.