1102
-
#822 Valaki leírná, hogy lehet megnézni hogy egy kieghez, milyen pontokat kell gyűjteni? Ezt a szar hangtompítót akarom lecserélni, és azt írja a sima fegyvercsőre, hogy unlock progress 0/52k.
HOgy lehet ilyen pontot gyűjteni? -
#821 Medal of Honor: Warfighter’s poor reviews could spark the end of the franchise – Pachter -
#820 Fasza! Grat!
-
#819 Off duty Gamers facebook oldalon volt két verseny.Aztán szerencsém volt. -
#818 Hol nyereted!!
Ha valaki megvette a gamét, és nem tetszik neki,akkor én átvenném tőle!
Üdv -
#817 Helló,ma nyertem egy Medal of Honor Warfighter Limited Editiont.
megkaptam a termékkulcsot origin fel is ismerte.
Arra vagyok kíváncsi hogy ezzel a BF4 betara is majd felmehetek(tudomtudom,az előző is átverés volt,puszta érdeklődés) -
#816 Ezt hűen tükrözi a kommentek száma is. -
#815 Csalódás a Medal of Honor -
Gascan #814 ezek kozul az eurogamer neve mond valamit, a tobbit nem ismerem -
#813 Igen:((( -
#812 Nem integrált, egy 7.1 füles saját hangkarival. -
Droughert #811 Nem baj, de a dice játékoknál egy bizonyos chip esetében előjön ez a hiba. -
#810 Integrált hangkarim van eddig soha nem volt baj. :D -
Droughert #809 Integrált alaplapi hangkártyád van? Van egy tippem, hogy igen. Hangkártyát a gépbe és menni fog. -
#808 Hát akkor sajna tényleg nincs ötletem, nekem a lejjebb vétel segített és utána 1x sem fagyott ki. -
#807 Még mindig szarakodik a játék? -
#806 Amúgy+ ennyit az EA segítőkésségéről, nem piskóták
Az én problémámmal azonos gondokkal küzdő srácok kicsit kivannak, még választ sem kapnak!!
http://answers.ea.com/t5/Medal-of-Honor-Warfighter/MOHW-Game-Freezing-All-The-Time/td-p/130820 -
#805 Mindent megpróbáltam már, mindent!!!
Hang.
Graf.
Felbontás.
Hrdverek cseréje. (bill,egér,stb.)
Újratelepítés. (64/32BIT)
3 féle böngésző.
Origin frissítés.
Telepítés javítás.
VGA driver.
Hang Driver.
Mindennek a drivere.
Internet restart+ hálókari csere.
Telepítés C és D lemezre is.
Szal ennyi:D -
Gascan #804 pont annyira degenrált a szingli mint a codé.. átvittem mind2őt, a cod már a modern warfare óta ugyan azt adja, semmivel sem többet -
#803 Vedd le Ultráról Highra, nekem az segített. Lehet, hogy elég csak a textúrákat levenni. -
#802 KB a csónakos pályán döbbentem le az elején, valami durva...akkora terület van látványra, hogy azt hittem a CoD2 D-Day- Részét fogom átélni új köntösbe, erre oldalirányba 4-5 métert enged csak mozogni, hát broáf.
Amúgy egyik sem különb, mind3 másik amit említettem le van butítva a régi részeihez képest, mégis különbek voltak játék közben mint ez. -
#801 Valakinek esetleg nem jutott valami új infó a fülibe kifagyás téren?
Mint pár napja írtam már, még mindíg fagy a gém, ugyan az a jelenség, 5 perc és kép megáll, hang beragad ismételve az utolsó hangefektet.
Azóta a gépet már újra raktam, de változás semmi, gépem vígan viszi míg megnem fagy.
Valaki segtcsen pls, mert már kaparom a falat:((( -
#800 Akkor te nem vitted végig és nem multiztál az MW3-al. :D
Tisztázzunk annyit hogy a story-t meg sem hallottam hogy ehhez hasonlitjuk, nem egy szint.
Valamint a CoD-ok sem GTA bonyolultságúak, minden FPS-ben Cod BF Crysis menni kell előre és gyilkolni...de ez a MEDAL egy ösvényen megy...nemhogy kis zárt terek, hanem szószerint amit eddig tóltam be van rendezve és 1 irányba tudsz csak menni, szinte taktikázni sem lehet mert nincs elég széles út a pályákon...MW3 nem volt ilyen degradált...ennyire nem. -
#799 Értékelések.
Eurogamer 5/10
NowGamer 6.5/10
Games Thirst 6/10
Destructoid 5/10
Polygon 4.5/10
HardGame2 7/10
OPM - 6/10 -
Gascan #798 pl. hogy a játék nem fejlődött egyik irányba se, ugyan az a sablon, zárt terek, nem enged teret a startégiázásnak stb.,
mész előre lelősz mindenkit, egyik ajtótól a másikig, közben egy lasitott jelenetes ajtónyitás .... a szingli szar sztori, teljesen sablonos felesleges érzelmek, amik nem igazán adnak vissza semmit
a multiról annyit irt h az egy picit jobb .. és ennyi
ez miatt kapott 4 pontot .. nevetséges -
#797 Mik azok? -
Gascan #796 amúgy az IGN kritikája elég felháboritó, low budgetes játoknak kell 4-et adni..
minden amit a srác leirt benne felismerhető a CoD MW3-ban, erre az 9et kap ez meg 4et -
kasa85 #795 Röviden a játék.
Grafika:10/9
AI:10/4
Pálya tervezés:10/7
Érzelmi szálak/háború érzékeltetése:10/9
Hangok:10/9
Szerintem méltó utódja lett az előzőnek,és van amiben javult nem értem ezt a lehúzást.Ha a Cod megint 9 felett kap ezután akkor bekaphatják,mert az alatt elférne egy engine fejlesztés pl erre,és akkor nem lenne panasz.
A második világháború meg ne legyen,mert már unalmas inkább az első,vagy a harmadik világ háború,de lehet Vietnám is abból is kevesebb van.
Vannak lehetőségek csak meg kell ragadni.
Ezért totál nem értem miért pont ezt kellet lehúzni.
Vannak hibái nem is kevés,de melyik nem érkezik úgy,hogy 20 patch ne keljen alá tényleg nem vágom.
Nekem a játék ha BF3,és Cod megkapja a 9 akkor ez is megkaphatja,de a hibái miatt lehúznám 8.5re. -
bebe78 #794 Multi milyen?Érdemes ez végett megvenni? -
bajsz #793 Olyan kérdésem lenne,hogy van egy társaság akik TS-en is jelen vannak és játszanak csoportosan multit?
Akiket én ismerek ők nem vették meg és kellene valami összehangolt csapatmunka! :D -
#792 Virágboltit próbáltam, de a védelem max az irányításba zavarhat be, scriptelésbe nem, de mindegy én nem durrogok kedves kolléga, leírtam a véleményem amit megvédtem. Azért hasonlítgatjuk a CoD-hoz mert hasonló stílus a két játék, meg sajnos már a BF is kezd elkorcsosulni. Én pl azért a single alapján ítélek mert eddig minden MoH-t a single része miatt szerettem, az AA-n kívül egyedül az Airborn-nal multiztam, de az AA-é az igazi, a CoD az néha elmegy szódával, ha tehetem inkább ArmA multit tolok vagy Red Orchestra2-t, ott legalább nem agyatlan lövöldözés megy, persze CoD és társainál se mindig az van, még mielőtt valakit megsértenék, csak hát ugye mindenki ismeri mi megy egy-egy public szerveren.
Jah igen, a BF3-hoz azért van hasonlítva mert ugye az is elment CoD irányba eléggé, azt már meg se említve hogy ugye MoH is ugyanarra a motorra van építve ami megint egy jó összehasonlítási alap tekintve hogy azért annyira nem különbözik a két játék. -
#791 Huh hát RE5-nél sem peccselték mert ez nem BUG, inkább egy megszoksz vagy megszöksz tulajdonság. :)
Ez egy ilyen funkció, szóval a "kod bennemaradt" kijelentést nem úgy kell érteni hogy véletlen bennemaradt és nem vették észre hanem hogy ezt a chat funkciót nem változtatták meg hanem pc-n is így hagyták hogy alapon on legyen.
Tudom nem olyan kellemes, de pecsben szerintem ez tutkóra nem lesz változtatva...:S -
Ranger1983 #790 Most már értem köszönöm.Talán majd jön egy pach ami meg oldja a problémát. -
#789 Cod lofaszt 11 pontos, kb pontokban egyforma a BF3-al, mert volt is egy pártatlan összenézés egy újságban és tök korrekt volt, több pontban nézték össze, és amiben az egyik hátrányt mutatott ott a másik meg előnyt, szóval egyenértéküek, értékelésben, annyi hogy stílusban eltérnek, és onnantól már izlés kérdése melyik tetszik kinek, viszont a Medal-al szerintem egyik réteg sem ülne le szívesebben.
BF-esek azért nem mert ezt megkapták már jobb minőségben.
A CoD játékosok meg azért nem mert amit szeretnek a CoD-ban itt nem kapják meg.
Ennyi.
A Crysis sci-fi rajongók meg megintcsak szarnak rá, szóval ezért nem fog ebből semmi lenni, sőtt amíg a Dice a BF árnyékaként tekint a MoH-ra addig nyugodjatok meg hogy ezt a színvonalat fogják hozni, tökmindegy hány év múlva tökmindegy milyen motorral és milyen csapattal. -
#788 codot 11-re :) valami elvetemült ratyi oldal max, amire senki nem ad semmit. hogy őszinte legyek, a cod4 óta, nem tudnak semmin, csak agrafikán javítani. ott volt egy áttörés, azóta csak szebb, de egy scriptzsák mind. na, de nem cod-ozom én itt, én a moh-ról kezdtem el irni. és a frostbite 2 ről. Hogy gyenge eresztés a játék, nem a blikk szerint. -
#787 ja és van másik 10 aki 7 meg 8 pontot adott és van még másik 10 aki meg 4-et... objektívan nézve 6.5 pontot simán ér a játék , ha a BF 9-et kapott pláne de mint írottam más kategória. cod-ot mennyira pontozták 11-re ? :D -
#786 Bocs lehet kicsit rosszul fogalmaztam.
A PC-s játékok sokassága tartalmaz X360 kodmaradványokat illetve néhány funkciót, amit nem értek miért de marad.
És ezek többekközt felelősek azért hogy müködnek a kontrollerek, meg 1-2 dologért.
És ez miatt müködnek úgy a dolgok ahogy.
Most ezt így nehéz leírnom, de a lényeg hogy vannak olyan fájlok amik az xbox-ról vannak átültetve, vagyis nem direkt hanem bennemaradnak, vagy nemtudom...pl Crysis 2. -
#785 frostbite 2 vel az élen -
#784 nem viszonyítom a filed-hez, mert nsemmi köze, de ea töl nem ezt vártam. -
#783 kérdezd meg az ign-t, aki erre 4-et, a field 3-ra 9et adott. valószínüleg eredetiük van és gondolom a multit is ki próbálták.