1102
![](http://www.kephost.com/images4/2012/10/23/a1_2012_10_23_pe1emwi32t.png)
-
Nagyon bánom,hogy megvettem
ELADÓ!!
privátba pls!! -
#861 Diret-x hibával kidob az egyik küldetés elején és mindíg pontosan ott. Mitől lehet ez? -
barmi #860 ... vagy azzal a 'virágbolti" változattal amit leszedtél.
Melyik van neked ? FLT ? -
barmi #859 Win7-el nem kellene hogy gondja legyen ... valami nagyon nem oké nálad. -
Menni fog az! Csak szarakodj vele még picit :-)) -
Csinálj egy ikont az asztalra a dvd-n lévő telepítést indító fájról, gondolom setup.exe. Aztán ezen az ikonon jobb klikk, tulajdonságok, kompatibilitás, XP.
Majd próbáld meg ezzel az ikonnal indítani a telepítéat. -
mikiking #856 :D majdnem :D próbára warez. Ha bejön,multira eredeti. De igy minek veegyem meg ? Fel sem tudom telepiteni -
Uh. bocs
Azt nem tudom sajna!
pedig nekem is windwos7 ultimate van de nincs probléma!
Eredeti a játék? -
mikiking #854 de itt a telepitéssel van a baj,nem tudomn telepiteni,nem indul el -
Asszem : ikon-ra katt jobb egér gombal/tulajdonságok/kompatibilitás/futtatás -
mikiking #852 Nekem a telepitőre azt irja,hogy nem kompatibilis az operációs rendszerrel (windwos7 ultimate) . Hogyan kell kompatibilitási beállitasokat csinalni,hogy úgy lássa mint vistát vagy bármit ? Régen tudom,hogy volt egy ilyen megoldás -
Az a retek frostbite motor hibája, ugyanilyen volt a BF-ben is. -
Sziasztok!
Ez a Warfighter Nations ez mi is? -
Gascan #849 az azért engem is meglepett :D
de már az ezelőtti verzióba is volt sofőr nélküli autó :) -
mikiking #848 Valaki ? -
tényleg? :DDD odáig nem jutottam el :DD -
nagyon szar ez a játék :D Tényleg komolyan gondolták, hogy pilóta meg személyzet nélküli helikoperek repkedhetnek a játékban és nem veszi észre senki? :D -
Bocs, nem szóltam most látom, hogy elsem indul. -
Volt ilyen is...de valós megtörtént eseményeken alapul. -
És ugye C meghajtóra telepíted?! -
Hát nekem olyan érzésem volt, hogy na most már csak azért is beleadom minden dühömet és lealázom a sárga földig. Az meg milyen már ,hogy az a problémája ,hogy egy lövöldözős játékban akár 30 percig is kell lövöldözni. Miért mit akar, sakkozni? -
Gascan #841 a battlelogon tudod megnezni h az adott kutyuhoz hol tartasz
meg kell nezned h mi a neve annak a fegyverpinnek ami kell hozza, aztan battlelogon az awards alatt meg ott van h mennyi kell meg
de altalaban egy adott fegyver kutyuhoz eleg ha azzal 50/200/500 embert lelosz -
mikiking #840 Bocsi -
mikiking #839 -
mikiking #838 Sziasztok ,Windows 7 Ultimate 64 bit rendszer van a gépemen,és nem engedi telepiteni,sőt a telepitő el se indul,ezt dobja ki. Mit tegyek ?
-
nekem eltűnt a statom és multizni sem tudok ugyhogy ez egy remek játék :S -
szevasztok. failight félét h tom uninstallni? simán törlöm a mappát? -
GTV #835 Mondjuk ezek mindent lehurrognak. Nekem az előző nem tetszett, de ez azért jobb volt. Van benne igazság amit mondanak, de azért annyira nem lett ez rossz. A vége meg olyan amilyen, nem egy hűde... -
:) -
GTV #833 Ez aztán égés. Már az FPS-ek is megszűntek. :D
Nembaj hamarosan úgy is itt van a December 21 xD -
Hát ezaz...ez most egy nekik való tesztalany volt, annyira éreztem hogy kiélhette magát, hiszen nem kellett "sokat" hazudnia. :D
Biztos 1-2 dolgot eltúlzott, de jórészt valóban az igénytelenség melegágya ez a játék.
Az pl hogy az átvezető videók meg a végén a befejezés mekkora szar hát.... -
Szerintem nagyon jó kis videó lett :D -
Ezt vártam már.
-
Akadozó hangra a probléma
"documentumok/MOHW/ settings
PROF_SAVE_profile megnyit, jegyzettömbel, abban megkeresed
GstAudio.AudioQuality 0, a nullát átírod 3-ra!" -
valaki tud esetleg olyan problémáról, hogy az egeret nem lehet használni játékban ? mert a partraszálós résznél talán a 2. pálya csak mozogni tudok,de se fegyverváltás se célozni semmi t nem tudok nem reagál az egérre,de mégcsak legugolni sem vagy gránátot dobni . az egérrel nézelödni tudok és a billentyü is reagál az iráyngombokra,de a fegyverkezelésre semmi.
Az elötte lévö pályán jó volt minden. -
kirpill75 #827 -
bokarota #826 A tokeneket a nations fül alatt tudod beváltani a battlelogban.
A fegver kiegészítőket is a battlalogban tudod megnézni. -
SRACOK CSAK NALAM VAN HANGPROBLEMA?nem hallani a robbanasokat sokszor -
Mire jók a tokenek? -
BBazsi #823 Hali!
Vkinek volt már ilyen problémája:
SNiperes küldetés után jön a video ahol a nőjével beszél telefonon. Aztán irány a pályaudvar, vonaton meglátja a szúrós szemű csókát, rohan, robbanás és sötétség, majd kdiob a játék sötét ablakba és lefagy. Drivereket frissítettem már. Nem értem eddig gond nélkül ment, de ennél a videonál mindig kifagy. Vkinek van vmi megoldása erre?