1102
-
bajsz #942 amúgy írja és jelzi is mit kell lenyomni! :D -
#941 Háát .-D Ha már most elakadsz akkor mi lesz később?
Asszem egér görgővel kell egyet kattintanod! (ha jól emléxem) -
ccona #940 Sziasztok !
én most kezdtem a játékota trening pályán vagyok 2 bábut kellene lelőne de nem tudom a közelebbi simán sikerül a hátsót nem tudtam feldönteni.1x mondjuk sikerült,de akkor is ott maradt fölötte a piros nyíl.
Valakinek van ötlete vagy egyáltalán mit is kellene csinálni.? -
Glasses #939 http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_11_14_k79o58rf9r.jpg -
Glasses #938 sziasztok
tud vki megoldást?
eddig hibátlanul ment a játék, viszont a preacher résznél mindig kifagy és ezt írja ki
-
TóthG77 #937 Szasztok, virágbolti verzióhoz létezik már patch, és ha igen honnan lehet letölteni? Addig nem szeretném megvenni, míg nem vagyok biztos, hogy a patch javítja a szingliben az egér akadadozgatást! -
bebe78 #936 Igen rendben.Bf3 multi gond nélkül megy.Ennek is mennie kellene.Van úgy hogy nem fagy de gondol egyet azt kifagy. -
#935 Faszák vagytok!Segítőkészek! :-DD
Majd remélem nektek is ad más topikból,valaki ilyen kimerítő választ!
bebe78 : driverek rendben? -
bebe78 #934 hát kibasznám legszivesebben csak pénzbe került:( -
#933 kuka :D -
bebe78 #932 Sziasztok!Olyan problémám lenne hogy a multiban az ember választásnál kifagy ez a szemét.Esetleg valami ötlet? -
mester1987 #931 Igazából csak ennyi volt (nem rosszindulat, nehogy félreértés essék), csak szerintem hamár fizetős lesz, akkor legalább adja vissza az a játék a hangulatot nem? :) -
Baker1 #930 Természetesen ha javaslatod/észrevételed van, nagyon szívesen meghallgatom, efelől ne essen kérdés. Akár itt, akár privátban, akár e-mailben! -
mester1987 #929 Meglestem a previewet, picit jobban is visszaadhatná a felirat (élethűbb megfogalmazás), mint pl. a régi Call of Duty-k vagy a Medal of Honorok. -
Baker1 #928 Igen, a magyarítás full extrás lesz! -
#927 Helló!
ezzel a multi menü is magyarszki lenne? -
#926 508 FT -
#925 fasza!
jól jönne -
Baker1 #924 Üdvözlet Übersoldatok! Medal of Honor Warfighter magyarítás előzetes a Youtube-on! -
#923 -
#922 Kemény dió les. :D -
#921 közben kexbox fórumon megfejtettük
EA extrém reklámot nyomat a játéknak
mert kutya nem viszi, annyira sz.r -
#920 2 darab Medal of Honor Warfighter Digital Deluxe Edition elado. Darabja 6000Ft. Erdeklodni nalam. -
#919 Na jó akkor már értem miért ilyen hiteles a játék ennyire bin laden meg alibaba és 40 rabló voldemort gandalf a hét törpe és még ki tudja milyen mese van ebben a játékban.
Nektek is tetszik a bulletproof arab -
mester1987 #918 Mondom nálam a 2. pályán sose ment tovább és gondoltam egyet -véletlenül hozzáteszem-, hogy átállítom Ultráról High-ra és jó lett :D
Esetleg még V-Sync-kel lehet kisérletezni vagy felbontással...ha eze ksem mennek, akkor passzolom, de az EA nem fog segíteni, én is a Most Wanted hibáit írtam meg nekik és szószerint körbehugyoznak.
Lusta banda, nem érdemel bevételt ellenben ott a Rockstar, aki mindig foglalkozik a játékaival. -
#917 Hát az a helyzet h bár bírná az ultrát is de most néztem egyetlen beállítás sincs azon és mégis lefagy ott így már nemtom mi baja lehet :/ -
mester1987 #916 *Érdemes csak High-on hagyni a grafikai beállításokat, nekem Ultra beállításokon pálya közben is kifagyott egy bizonyos idő után. -
mester1987 #915 Ez randomhiba lesz, nálam is eleinte kilépett, de nem ennél a résznél és nem mindig. Érdemes csak Ultra-n hagyni a grafikai beállításokat, nekem Ultra beállításokon pálya közben is kifagyott egy bizonyos idő után. -
#914 Mondjuk én is büntetném őket, amiért segédkeztek ebben a játékban :D -
#913 Üdv. Jó lenne ha vki válaszolna mert továbbra sem tudok továbbjutni azon a részen amit lentebb írtam, másnál nem volt ilyen hiba?? -
mester1987 #912 komoly :D -
#911 [URL=http://index.hu/tech/2012/11/09/megrovast_kaptak_a_jatekban_segito_kommandosok/]"Index.hu - Megrovást kaptak a játékban segítő kommandósok."[/URL] -
#910 RTL klub híradója
MoH Warfighter-ben bizalmas tengerészgyalogos infok kerültek napvilágra O Bin Laden rajtaütésével kapcsolatban
USA-ban perbe fogtak pár Marine katonát
találkozott vki hasonlóval a gammában?
mi az ami sztük ENNYIRE confidential? -
#909 Megesett szerintem olyan is! .-D -
#908 2x eladták vagy mi? -
#907 Mert sokan visszaélnek-tek vele! -
#906 és miért nem lehet eladni accot? -
#905 Ügyesen kell az ilyent csinálni!
:-DD -
#904 Törölték is.
Utána feltettem úgy, hogy ne sértsek szabályokat, viszont 1 nap után, már a hirdetésem mellett látom, hogy lejárt... nem tudom miért, de nem is érdekel már az egész.
Utoljára itt beírom.
Eladó Origin acc: BF3 + B2K, CQ DLC, MOH Warfighter. Minden tökéletes. 8k HUF! -
#903 Nem lehet PH-n accountokkal kereskedni törölni fogják a hirdetésed , roszabb esetben bannolnak.