1102
-
KaBuTo666 #982 Hát akkor tessék már élénkíteni a topikot és nem csak 24/7-ben kockulni a mohot. -
#981 Most magam ellen fogok beszelni, mert meg az alfa verziot borzalmasnak talaltam tobb szempontbol is, de azota ki tudtam probalni a veglegeset, haver accountjanes pozitivan csalodtam a multiban.
Tehat azt kell mondjam, hogy a Warfighter multija sztem igenis egesz jo lett.
A motor a BF3as Frostbite, de itt NINCS NETKOD KESES!
Alig akartam elhinni, de minden ugy tortenik a harcban ahogy elvarhato.
Lehet BF3-ban a nagy mapok es fizika megeszi az erosforrasokat es a normalis, korrekt loves-talalat szamolasra mar nincs eleg szufla a jatekban.
Emellett vannak normalis hallhato LEPESHANGOK!
Nem ugy mint a BF3 total halk leptei. :p
Jatekmodoknal a Hot Spot sztem szuper, a kempereknek vonulniuk kell idonkent masik helyre, de a tobbi mod sem rossz.
A mapok kicsik, van amelyik eleg szar, de vannak egesz jok is.
Sztem olyan 3-4000 forintot meger a jatek, ha annyiert latjatok valahol, akkor ugy mar eleg jo vetel. -
#980 na aztán ro2vel van baj doszt!
bár ennyiért tényleg megéri. -
KaBuTo666 #979 Hát ha tényleg akarsz fps játékra költeni, egy tipp...RO2: Heroes of Stalingrad 1990 Ft a tescoban ha minden igaz, holnap megyek megnézni hátha van szerencsém, mivel ennyiért még az új cod is megéri hehe. -
#978 Igen látom,hogy mindenki szopik vele :) Épp most olvastam vissza pár oldalt... há lehet hogy mégse gomb lesz belőlle :D -
KaBuTo666 #977 Meg ne vedd ember, hüllllye vaggyyyy ?? -
#976 Nem tudtok valakinél olcsó MOHW-t? Valami orosz verzsön,vagy ilyesmi? Tudom,hogy így se drága(5.900),de most per pillanat csak fellángolásból kíváncsi lennék rá milyen a multija :) Bár ahogy elnézem a topikot :D Igazából nincs benne a költségvetésemben,ezért szeretném minél olcsóbban. -
#975 #949 Hsz.-ban már megválaszolták nekünk! :-) -
#974 Várható valami patch? -
nono28 #973 Sziasztok!
Tudna valaki segiteni?Elakadtam,még pedig ott ahol két embert megöltem és ott valahol találnom kellene egy fegyvert.Ezt a fegyvert hol találom meg?A küldetés angol nyelven:Turn the Tables illetve Find a Weapon. -
#972 Nekem anno a bf teljes utolsó jelenete,a bunyó a főtéren láthatatlan ember ellen zajlott.Vicces volt mikor saját magamat fejeltettem meg hasonlók:) -
tmisi #971 Plusz raknak bele valami ratyi tápot, de a jobbakba sem írják oda hogy milyen, csak hogy "brand". Egy környéki PC bolt nálunk pl. szinte az összes konfigját HKC házakban forgalmazza. A bennük lévő táp 15A-t (!!) ad le 12V-on, csodálom hogy működnek (pl. 4 magos AMD, HD6670). Egy ismerősöm vett ilyet, onnan tudom. :( -
#970 így van.
Ezeket az összerakott izéket töredékéből (esetenként feléből) ki lehet hozni ha Te rakod/rakatod össze.
-
sapphire #969 Soha sem szabad előre összerakott "gyári" pc-t venni. Kevés kivétellel a
versenyképes ár miatt v.melyik alkatrész mindig gyengébb a konfig többi részéhez képest. Nézd meg a hirdetéseket, hogy miket írnak az adott gépről. Pont a leggyengébb részt hagyják ki. Pl. nem írják, hogy mennyi memót raknak bele. Csak annyit írnak, hogy két vagy hárommagos proci van benne de a típust "elfelejtik" leírni. A leggyakoribb a vga butítás mert ezen lehet a legnagyobbat fogni. A kevésbé hozzáértőket simán átverik. Ha valaki gépet akar vásárolni és nem akar vagy nem tud a hardvervilágban eligazodni,keressen egy megbízható üzletet és ott rakasson össze egy rendes vasat. Anyagilag is jobban fog járni. -
#968 nem az.
De lényegtelen is, ehhez a játékhoz édes kevés. -
#967 Ha mindenképp ezzel a csodával akarsz játszani akkor minimum egy gtx560 szintű cuccot nézz. -
anubiscool #966 most akkor vehetek bele egy másik videókarit :S
Tudna valaki ajanlani? -
#965 jó helyen kapizsgálsz, ha nem is laptop, sztem ez valami alaplapra integrált csoda. -
gosumofo #964 ez a videokártya nem üti meg a minimumként megjelöltek szintjét, nagy átbaszás hogy ilyet "gaming" gépként ajánlanak. -
anubiscool #963 ez nem laptop asztali pc.
adok egy linket ahol vettem.
http://www.ebay.com/itm/280906099941?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 -
#962 Ugye ez egy laptop, na ha igen akkor lehet, hogy csak simán nem szereti a játék a laptopos kártyákat. Sajnos hiába is erőltetik de a laptop nem jó játékra, ill nem igazán jó. -
anubiscool #961 Milyen karit ajánlsz akkor ? -
#960 Azzal a vga-val szerintem gyorsan felejtsd el ezt a játékot :) -
#959 -
anubiscool #958 sziasztok.
Lassu a kép de a hang meg megy rendesen.
próbaltam full hd-n es 1024/768 on is ugyan az.
Amd readon 6540 1gb videokarim van minden drivert frissítettem már.
4 magos buldózerem meg 8 gb memóm van.
segitsen valaki mar probaltam mindent de nem sikerül. -
#957 Nem, már próbáltam egy párszor... nekem is az volt az első gondolatom. Mellesleg meg ugyanez volt a gond a DiRT 3-nál, de ott ezt így oldották meg páran: DiRT 3 Fullscreen Problem FIX -
#956 alt+enter se segít? -
#955 Sziasztok! Remélem tudtok segíteni és már valaki találkozott a hibával, az van hogy a játék indításakor windows módban indul el a játék, hiába van full screen módban ott van a keret és nem tudok vele mit kezdeni... már kénytelen vagyok betenni egy sötét hátteret hogy ne lássam felül a desktopot és az ikonokat is eltüntettem de hiszem hogy van rá megoldás.
Valaki pls help! thx előre is -
#954 mióta rövid a multi?
A többi meg nem számít -
#953 -
Borg #952 Ezért a szarért? Már rég vissza kellett volna vinned a boltba a játékot, hogy kenjék a hajukra. -
UnConnecteD #951 jo jatek ez, csak rovid. nekem tetszett -
#950 Az jó, mert egyenlőre ott tartok, hogy van benne majd 10 misim, és 6 percet tudok gémelni, majd kifagy....és így tovább minden alkalommal.
Amit lehet tesztelni, cserélni, próbálni egy kibebaszott asztali pc-én és oprendszeren, azon már túl vagyok. -
bajsz #949 elvileg a decemberi map pack-el jön a patch! -
#948 Én is nagyon várom már -
#947 Várható valami patch mostanában? -
ccona #946 Az irányíthatósággal volt problémám a távcső cserélő gomb nem volt aktiválva. -
#945 okés :-) vágom :-DD -
bajsz #944 Amit te mondtál az mellé írtam kiegészítés gyanánt,hogy amúgy jelzi mit kell lenyomni!!
:D:D:D
-
#943 Ne nekem írd bakker!
Nem én vok elakadva :-DD